35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:dzwonilam wlasnie do mamy, jest juz w szpitalu, jutro operacja, jest 3 w kolejce, moj brat tam jest na szczescie. Na Kopernika, ma pokoj 2 ososbowy z lazienka, wiec zadowolona.
Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Czyli na razie wszystko jest ok. Jeśli trzecia w kolejce, to pewnie koło południa będzie mieć zabieg. Będzie dobrze Bursztyn...
Pewnie tak, jest w pokoju z mloda babka, 40 lat, albo troszke niej, tez to samo... Trzeba sie badac jadnak samemu i raz na jakis czas usg.Bozia3, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Chciałam sie przywitać Jestem nowa. Starmy się o dzidzię ok 7 m-cy.
Stuknęlo mi 35 latek . Robiłam badania
TSH 2,770 µIU/ml
FSH 5,61 mIU/ml
LH 10,16 mIU/ml
Prolaktyna test czynnościowy Prolaktyna 368,00
Prolaktyna po MCP 6617,00 mIU/l, 4 dzien cyklu. Nie byłam jeszcze u gin bo mąż musi zrobić badania nasienia.
Alis, ania.g, samira, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonia 70 wrote:Chciałam sie przywitać Jestem nowa. Starmy się o dzidzię ok 7 m-cy.
Stuknęlo mi 35 latek . Robiłam badania
TSH 2,770 µIU/ml
FSH 5,61 mIU/ml
LH 10,16 mIU/ml
Prolaktyna test czynnościowy Prolaktyna 368,00
Prolaktyna po MCP 6617,00 mIU/l, 4 dzien cyklu. Nie byłam jeszcze u gin bo mąż musi zrobić badania nasienia. -
Wobec powyzszego mowie wroc :d witajcie, 35 lat , dojrzala fizycznie, emocjonalnie, finansowo rozpoczyna starania o pierwsze Dziecko
jestem w 8 dniu cyklu ...wszystkim zycze powodzenia w miesiacu lipiec
polarmiś, Dorka1979, sjoanka, Żanet, Reni, ania.g, samira, Mango, Mega, Sabina, malgos741, peppapig, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Dzieki
Pewnie tak, jest w pokoju z mloda babka, 40 lat, albo troszke niej, tez to samo... Trzeba sie badac jadnak samemu i raz na jakis czas usg. -
nick nieaktualnyPusurek wrote:Dorka, czy ja sie w koncu dowiedzialam, jak Twoja corka zareagowala na ciaze?
Pusurku jeszcze nikomu nie mówiliśmy, wiem tylko ja. ,mój M i nieoficjalnie moja mama. Ale nieoficjalnie bo mój M nie wie że jej powiedziałam. A , no i Wy oczywiści wszystkie wiecie ale dowiedziałyście się jeszcze przed M . Jak tylko pójdę do ginekologa gdzieś miedzy 10 a 14 lipca i będę widziała bijące serduszko to cała reszta też się dowie . Tak się zastanawiam czy córcia czasami naszej rozmowy z M nie posłuchała bo na zakupach zabrała ode mnie zgrzewkę wody żebym nie dzwigała ale mógł to być tylko przypadekania.g, samira, Sabina, Mega, MartaDidinio, Bliska 77, Pusurek, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:dzwonilam wlasnie do mamy, jest juz w szpitalu, jutro operacja, jest 3 w kolejce, moj brat tam jest na szczescie. Na Kopernika, ma pokoj 2 ososbowy z lazienka, wiec zadowolona.
Bursztyn, samira, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Piesze by pokazać jak od glupiego zlamania blisko do jakiegos powaniejszego swinstwa.
Wiem. Dobrze ze piszesz.
Oby sie okazalo ze to poczatkowe stadium i sie jeszcze nie rozprzestrzenil za bardzo!polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Jestem po przeglądzie podwozia. Miód, malina na wakacje można jechać
Rozmawiałam z ginem konkretniej o porodzie. A więc planowe cięcia na Żelaznej są w skończonym 39 tyg. czyli na tydzień przed terminem porodu. Przyjmują w niedzielę a w poniedziałek cc. Znaczy to że będzie to później niż 13.10 a dokładnie 20.10
Obie moje córki są urodzone właśnie 20, było by super gdyby Marcel też
O ile nie będzie falstartu jak to gin stwierdził ale na razie nic na to nie wskazuje. Dostałam skierowanie na badanie z cudowną glukozą
Ale u mnie ma być sprawdzane tylko raz po dwóch godzinach.
Pusurku, jak znajdziesz chwilę to przerób mi proszę datę na pordówce na 20 październikaMango, polarmiś, Sabina, MartaDidinio, samira, Bliska 77, Pusurek, peppapig, malgos741, Żanet, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny