X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-) Ewa wyściskaj malucha od ciotek;-)Bursztyn cieszę się że badanie wyszło ok!

Mega, Bursztyn, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga u Ciebie już the end - teraz dopiero dojrzałam,że to prawie 38 tydzień!!
    Jak samopoczucie?
    Bliska 77 wrote:
    Ewcia, wierze ze bedziesz miala Tomcia w domu juz niebawem

mama78 lubi tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ucaluj od cioci misiowej tomusiowa pietke! Juz nie dlugo bedzie w domu .

mama78, EwaT, ania.g, peppapig, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe dziewczyny :-D

peppapig lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    :D
    Ma troche wiecej, niz 25. :D Ale widzisz jak to bywa - nie zawsze mlodosc znaczy plodnosc. Dobrze, ze sie podrasowac dalo i to w tak szybkim czasie. Tak bysmy sie moze do tej pory bujali z temperatura i seksem tylko w dni plodne...
    Pewnie wloczylas sie z nim po saunach i boiskach spotowych, chlopak przegrzal woreczki i stad chwilowy problem. Ale jak widac poszlo szybko.

mysza1975 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans, litości jaka stara. No padam normalnie :) Witaj i pamiętaj że u nas nie ma takich słów ;)
    Panda, trzymam kciuki za owocne przytulanki.
    Ewa, jeszcze trochę i Tomek będzie z Wami w domu. Czekam na relację po powrocie.
    A ja sterczę już pod gabinetem gina i czekam na przegląd podwozia.

Panda, samira, Mega, Żanet, Dorka1979, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Panda Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    :D
    Ma troche wiecej, niz 25. :D Ale widzisz jak to bywa - nie zawsze mlodosc znaczy plodnosc. Dobrze, ze sie podrasowac dalo i to w tak szybkim czasie. Tak bysmy sie moze do tej pory bujali z temperatura i seksem tylko w dni plodne...

Pusur daj rece pte na podrasowanie bo mam taka sytuacje jak ty i chce juz taki brzucho jak ty ;) i te zebra odstajace tez chce przy takim brzuchu :) cos mu zrobila?

Mega, Pusurek, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak ostatnio byłam w H&M to gówno było. Nawet przymierzać mi się tego nie chciało. Znalazłam dwie fajne w C&A, koloru jeansu ale z bardzo przyjemnego przewiewnego materiału. Chyba któraś z Was kiedyś dawała link do strony z tymi kieckami.

Żanet, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Panda Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Evans, litości jaka stara. No padam normalnie :) Witaj i pamiętaj że u nas nie ma takich słów ;)
    Panda, trzymam kciuki za owocne przytulanki.
    Ewa, jeszcze trochę i Tomek będzie z Wami w domu. Czekam na relację po powrocie.
    A ja sterczę już pod gabinetem gina i czekam na przegląd podwozia.

dziekuje aniu.g :)

ania.g lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Czolem dziewczeta, Bursztym cieszem sie ze juz po :) i ze werdykt super, teraz szprycowanie zolnierzykow i ciaza jak ta lala... Ale ulga co nie? super!

Powodzenia dla nowych dziewczyn dla reszty sciski,

Ciazowki kochane ale Was tutaj teraz duzo juz nie moge sie doczekac zeby do Was dolaczyc...wczoraj znajoma przyszla z 8 tygodniowym slicznym chopczykiem do pracy boooosze mowie wam mieszanka polinezyjsko - irlandzka no przecudo...

U nas kuracja w toku no i serducha wypalily w tym cyklu tak ze znow nadzieja :)

Cieplo pozdrawiam wszsytkich,
    love Pandziocha

Pandzior - trzymam kciuki za Twoje blizniaki zeby byly do kompletu ;)

ania.g, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się kiwam jak kaczka na 100 procent. Idę i czuję jak mnie przechyla do tyłu i na boki - no ale cóż trudno...:)

Aguś dzieki za rady - juz te swoje kwiatki pikne smaruje sudocremem i faktycznie jakaś ulga jest - żeby jeszcze te ozdoby zniknęły :)

Ewa - już niedługo Tomcio będzie w domu i będzie Cię budził po nocach, aż będziesz mieć po dziurki w uszach...:)

Bursztyn - widzisz - nie taki diabeł straszny....:) Pisz jak Twoja mama - czy coś już wiadomo?

Mega, Bursztyn, Sabina, EwaT, Bliska 77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba dawaj suwak....bo jakaś taka nieokreślona jesteś....nie chcesz tych swoich dzieci - czy co? ;)

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Simba dawaj suwak....bo jakaś taka nieokreślona jesteś....nie chcesz tych swoich dzieci - czy co? ;)
    :-P
    Ja nie musze miec suwaka po to zeby pamietac, ze jestem w ciazy i w ktorym tygodniu :-P
    Bez presji, por favor!
    Jutro ide gina

Mega, Bozia3, Sabina, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chętnie sie pokiwam jak kaczka przy chodzeniu ;)
    A ja dzisiaj wieszalam pranie w łazience pierwszy raz w życiu nie mogłam utrzymać równowagi... Kręciło mi sie w głowie, myślałam że wpadnę do wanny ;) normalnie masakra jakaś...

ania.g, Mango, Sabina, Bliska 77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Pusur daj rece pte na podrasowanie bo mam taka sytuacje jak ty i chce juz taki brzucho jak ty ;) i te zebra odstajace tez chce przy takim brzuchu :) cos mu zrobila?
    Bral standartowy zestaw: Salfazin, kwas foliowy, wit A 500 i C 1000.
    A na zebra to brak cukru, mowie to i mowie, ale czy ktos mnie w ogole slucha? ;)

Mega, sjoanka, Żanet, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Pasur, Kaczka to moje drugie wcielenie, teraz równowagę utrzymuję tylko na płaskim, a do niedawna jeszcze w szpilkach śmigałam, ech życie... Wczoraj poszłam do H&M za Twoja namową z myślą, że kupię coś ładnego na ostatnie miesiące i co? w każdej kiecce wyglądałam jak w namiocie, to na pewno lustra w przymierzalni tak przekłamują... o.O
    Brawo Żanet i tej wersji będziemy się wszystkie trzymały , ani mi sie ważcie twierdzić inaczej niż to , że to te lustra są felerne

Mega, Żanet, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka, czy ja sie w koncu dowiedzialam, jak Twoja corka zareagowala na ciaze?

Mega lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja się kiwam jak kaczka na 100 procent. Idę i czuję jak mnie przechyla do tyłu i na boki - no ale cóż trudno...:)

Aguś dzieki za rady - juz te swoje kwiatki pikne smaruje sudocremem i faktycznie jakaś ulga jest - żeby jeszcze te ozdoby zniknęły :)

Ewa - już niedługo Tomcio będzie w domu i będzie Cię budził po nocach, aż będziesz mieć po dziurki w uszach...:)

Bursztyn - widzisz - nie taki diabeł straszny....:) Pisz jak Twoja mama - czy coś już wiadomo?
    dzwonilam wlasnie do mamy, jest juz w szpitalu, jutro operacja, jest 3 w kolejce, moj brat tam jest na szczescie. Na Kopernika, ma pokoj 2 ososbowy z lazienka, wiec zadowolona.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 17:15

EwaT, Bliska 77, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bral standartowy zestaw: Salfazin, kwas foliowy, wit A 500 i C 1000.
    A na zebra to brak cukru, mowie to i mowie, ale czy ktos mnie w ogole slucha? ;)
    oj tam Pusur, wszystkie bardziej interesują sie przepisem na brzuchol a nie na zebra ;)

Mango, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dorka, czy ja sie w koncu dowiedzialam, jak Twoja corka zareagowala na ciaze?
    Pusurek - czy my się w końcu dowiemy, ile Twój chłop ma lat? :)

mysza1975 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 3817 3818 3819 3820 3821 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ