35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aga u Ciebie już the end - teraz dopiero dojrzałam,że to prawie 38 tydzień!!
Jak samopoczucie?Bliska 77 wrote:Ewcia, wierze ze bedziesz miala Tomcia w domu juz niebawemmama78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:
Ma troche wiecej, niz 25.Ale widzisz jak to bywa - nie zawsze mlodosc znaczy plodnosc. Dobrze, ze sie podrasowac dalo i to w tak szybkim czasie. Tak bysmy sie moze do tej pory bujali z temperatura i seksem tylko w dni plodne...
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
Evans, litości jaka stara. No padam normalnie
Witaj i pamiętaj że u nas nie ma takich słów
Panda, trzymam kciuki za owocne przytulanki.
Ewa, jeszcze trochę i Tomek będzie z Wami w domu. Czekam na relację po powrocie.
A ja sterczę już pod gabinetem gina i czekam na przegląd podwozia.Panda, samira, Mega, Żanet, Dorka1979, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:
Ma troche wiecej, niz 25.Ale widzisz jak to bywa - nie zawsze mlodosc znaczy plodnosc. Dobrze, ze sie podrasowac dalo i to w tak szybkim czasie. Tak bysmy sie moze do tej pory bujali z temperatura i seksem tylko w dni plodne...
Pusur daj rece pte na podrasowanie bo mam taka sytuacje jak ty i chce juz taki brzucho jak tyi te zebra odstajace tez chce przy takim brzuchu
cos mu zrobila?
Mega, Pusurek, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak ostatnio byłam w H&M to gówno było. Nawet przymierzać mi się tego nie chciało. Znalazłam dwie fajne w C&A, koloru jeansu ale z bardzo przyjemnego przewiewnego materiału. Chyba któraś z Was kiedyś dawała link do strony z tymi kieckami.
Żanet, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Evans, litości jaka stara. No padam normalnie
Witaj i pamiętaj że u nas nie ma takich słów
Panda, trzymam kciuki za owocne przytulanki.
Ewa, jeszcze trochę i Tomek będzie z Wami w domu. Czekam na relację po powrocie.
A ja sterczę już pod gabinetem gina i czekam na przegląd podwozia.
dziekuje aniu.g
ania.g lubi tę wiadomość
-
Panda wrote:Czolem dziewczeta, Bursztym cieszem sie ze juz po
i ze werdykt super, teraz szprycowanie zolnierzykow i ciaza jak ta lala... Ale ulga co nie? super!
Powodzenia dla nowych dziewczyn dla reszty sciski,
Ciazowki kochane ale Was tutaj teraz duzo juz nie moge sie doczekac zeby do Was dolaczyc...wczoraj znajoma przyszla z 8 tygodniowym slicznym chopczykiem do pracy boooosze mowie wam mieszanka polinezyjsko - irlandzka no przecudo...
U nas kuracja w toku no i serducha wypalily w tym cyklu tak ze znow nadzieja
Cieplo pozdrawiam wszsytkich,
love Pandziocha
Pandzior - trzymam kciuki za Twoje blizniaki zeby byly do kompletuania.g, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ja się kiwam jak kaczka na 100 procent. Idę i czuję jak mnie przechyla do tyłu i na boki - no ale cóż trudno...
Aguś dzieki za rady - juz te swoje kwiatki pikne smaruje sudocremem i faktycznie jakaś ulga jest - żeby jeszcze te ozdoby zniknęły
Ewa - już niedługo Tomcio będzie w domu i będzie Cię budził po nocach, aż będziesz mieć po dziurki w uszach...
Bursztyn - widzisz - nie taki diabeł straszny....Pisz jak Twoja mama - czy coś już wiadomo?
Mega, Bursztyn, Sabina, EwaT, Bliska 77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Simba dawaj suwak....bo jakaś taka nieokreślona jesteś....nie chcesz tych swoich dzieci - czy co?
Ja nie musze miec suwaka po to zeby pamietac, ze jestem w ciazy i w ktorym tygodniu
Bez presji, por favor!
Jutro ide ginaMega, Bozia3, Sabina, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
A ja chętnie sie pokiwam jak kaczka przy chodzeniu
A ja dzisiaj wieszalam pranie w łazience pierwszy raz w życiu nie mogłam utrzymać równowagi... Kręciło mi sie w głowie, myślałam że wpadnę do wannynormalnie masakra jakaś...
ania.g, Mango, Sabina, Bliska 77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:Pusur daj rece pte na podrasowanie bo mam taka sytuacje jak ty i chce juz taki brzucho jak ty
i te zebra odstajace tez chce przy takim brzuchu
cos mu zrobila?
A na zebra to brak cukru, mowie to i mowie, ale czy ktos mnie w ogole slucha?Mega, sjoanka, Żanet, peppapig, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Pasur, Kaczka to moje drugie wcielenie, teraz równowagę utrzymuję tylko na płaskim, a do niedawna jeszcze w szpilkach śmigałam, ech życie... Wczoraj poszłam do H&M za Twoja namową z myślą, że kupię coś ładnego na ostatnie miesiące i co? w każdej kiecce wyglądałam jak w namiocie, to na pewno lustra w przymierzalni tak przekłamują...
Mega, Żanet, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ja się kiwam jak kaczka na 100 procent. Idę i czuję jak mnie przechyla do tyłu i na boki - no ale cóż trudno...
Aguś dzieki za rady - juz te swoje kwiatki pikne smaruje sudocremem i faktycznie jakaś ulga jest - żeby jeszcze te ozdoby zniknęły
Ewa - już niedługo Tomcio będzie w domu i będzie Cię budził po nocach, aż będziesz mieć po dziurki w uszach...
Bursztyn - widzisz - nie taki diabeł straszny....Pisz jak Twoja mama - czy coś już wiadomo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 17:15
EwaT, Bliska 77, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bral standartowy zestaw: Salfazin, kwas foliowy, wit A 500 i C 1000.
A na zebra to brak cukru, mowie to i mowie, ale czy ktos mnie w ogole slucha?Mango, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość