35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBrawo Aniu. Juz niedługo dołączysz do wesołego grona Niewyspanych :-)Wez sobie cytrynki do tej glukozy...ania.g wrote:Jestem po przeglądzie podwozia. Miód, malina na wakacje można jechać
Rozmawiałam z ginem konkretniej o porodzie. A więc planowe cięcia na Żelaznej są w skończonym 39 tyg. czyli na tydzień przed terminem porodu. Przyjmują w niedzielę a w poniedziałek cc. Znaczy to że będzie to później niż 13.10 a dokładnie 20.10
Obie moje córki są urodzone właśnie 20, było by super gdyby Marcel też
O ile nie będzie falstartu jak to gin stwierdził ale na razie nic na to nie wskazuje. Dostałam skierowanie na badanie z cudowną glukozą
Ale u mnie ma być sprawdzane tylko raz po dwóch godzinach.
Pusurku, jak znajdziesz chwilę to przerób mi proszę datę na pordówce na 20 październikaBliska 77, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
Na wstępie chciałam pogratulować Bursztynowi udanego zabiegu i czyściutkich rur
Bursztynku trzymam kciuki za Twoją mamę, mam nadzieję, że dobrze zniesie operację i wyniki nie będą złe
Miśku jak przeczytałam, to mnie zatkało! Z takiego gówna taki szit, niech to...
Ania super, że wszystko gra, wypoczywaj nad morzem i baw się dobrzeAle ucelować wszystkie dzieci w 20 października to sztuka! Podziwiam
Simba daj suwaka... Ja wiem, że Ty wiesz i my tez wiemy, ale fajnie jest patrzeć jak tygodnie mijają a Twixy są coraz większeA widać już coś u Ciebie? Zaokrągliłaś się?
Pusur jaka Ty naiwna, myślisz, że nadal śmigasz jak nastolatka? Niech Ci będzie, nie kiwasz się
Caffe Szymek ma taką samą pościel jak moja córcia, tylko krateczka u nas jest pomarańczowaUwielbiałam ją
Peppa, hehe
samira, Simba, Mega, Bliska 77, Bursztyn, ania.g, Pusurek, caffe, peppapig, malgos741, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misiek przytulam, moze to faktycznie początkowe stadium i w porę wykryte, trzeba być dobrej myśli...
A ja mam tyle śluzu teraz że normalnie jestem w szoku. Nigdy wcześniej tak nie miałam, hmmm zastanawiające to jest. Wg ovu @ mam mieć 5 według mnie w piątek, zobaczymy...samira, Sabina, Mango, polarmiś, Dorka1979, caffe, peppapig, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Misiek przytulam, moze to faktycznie początkowe stadium i w porę wykryte, trzeba być dobrej myśli...
A ja mam tyle śluzu teraz że normalnie jestem w szoku. Nigdy wcześniej tak nie miałam, hmmm zastanawiające to jest. Wg ovu @ mam mieć 5 według mnie w piątek, zobaczymy...Zawroty głowy, śluz.... mmmmmiodzio
Mega, Mango, polarmiś, Dorka1979, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Samira a Ty w końcu powtórzyłaś test po tym dziwnym okresie?
Sabina, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Misiek przytulam, moze to faktycznie początkowe stadium i w porę wykryte, trzeba być dobrej myśli...
A ja mam tyle śluzu teraz że normalnie jestem w szoku. Nigdy wcześniej tak nie miałam, hmmm zastanawiające to jest. Wg ovu @ mam mieć 5 według mnie w piątek, zobaczymy...Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:Sabinko nie powtarzałam jeszcze ale tempka jest niska bo dziś mierzyłam rano 36,57 było ,także raczej to @ była ,piersi i sutki nadal wrażliwe i wieksze
samira, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Podoba mi się to co piszesz, to takie obiecujące
Zawroty głowy, śluz.... mmmmmiodzio
Sabina, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-