X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Wszystkie Piękności. Polar jesteś moim natchnieniem...
    polarmiś wrote:
    To o mnie

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9ce7aed09c0.jpg

Sabina, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo Aniu. Juz niedługo dołączysz do wesołego grona Niewyspanych :-)Wez sobie cytrynki do tej glukozy...
    ania.g wrote:
    Jestem po przeglądzie podwozia. Miód, malina na wakacje można jechać :) Rozmawiałam z ginem konkretniej o porodzie. A więc planowe cięcia na Żelaznej są w skończonym 39 tyg. czyli na tydzień przed terminem porodu. Przyjmują w niedzielę a w poniedziałek cc. Znaczy to że będzie to później niż 13.10 a dokładnie 20.10 :) Obie moje córki są urodzone właśnie 20, było by super gdyby Marcel też :) O ile nie będzie falstartu jak to gin stwierdził ale na razie nic na to nie wskazuje. Dostałam skierowanie na badanie z cudowną glukozą ;) Ale u mnie ma być sprawdzane tylko raz po dwóch godzinach.
    Pusurku, jak znajdziesz chwilę to przerób mi proszę datę na pordówce na 20 października :)

Bliska 77, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Na wstępie chciałam pogratulować Bursztynowi udanego zabiegu i czyściutkich rur :)
    Bursztynku trzymam kciuki za Twoją mamę, mam nadzieję, że dobrze zniesie operację i wyniki nie będą złe <3

Miśku jak przeczytałam, to mnie zatkało! Z takiego gówna taki szit, niech to...

Ania super, że wszystko gra, wypoczywaj nad morzem i baw się dobrze :) Ale ucelować wszystkie dzieci w 20 października to sztuka! Podziwiam :)

Simba daj suwaka... Ja wiem, że Ty wiesz i my tez wiemy, ale fajnie jest patrzeć jak tygodnie mijają a Twixy są coraz większe :) A widać już coś u Ciebie? Zaokrągliłaś się? :)

Pusur jaka Ty naiwna, myślisz, że nadal śmigasz jak nastolatka? Niech Ci będzie, nie kiwasz się ;)

Caffe Szymek ma taką samą pościel jak moja córcia, tylko krateczka u nas jest pomarańczowa :D Uwielbiałam ją :D

Peppa, hehe ;)

samira, Simba, Mega, Bliska 77, Bursztyn, ania.g, Pusurek, caffe, peppapig, malgos741, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka jestem zmęczona, jak mi się chce strasznie spać, nie wyrabiam. Poza tym nie bardzo mam co pisać. Nuda u mnie.

Mega, peppapig lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiek przytulam, moze to faktycznie początkowe stadium i w porę wykryte, trzeba być dobrej myśli...
    A ja mam tyle śluzu teraz że normalnie jestem w szoku. Nigdy wcześniej tak nie miałam, hmmm zastanawiające to jest. Wg ovu @ mam mieć 5 według mnie w piątek, zobaczymy...

samira, Sabina, Mango, polarmiś, Dorka1979, caffe, peppapig, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira a Ty w końcu powtórzyłaś test po tym dziwnym okresie?

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Misiek przytulam, moze to faktycznie początkowe stadium i w porę wykryte, trzeba być dobrej myśli...
    A ja mam tyle śluzu teraz że normalnie jestem w szoku. Nigdy wcześniej tak nie miałam, hmmm zastanawiające to jest. Wg ovu @ mam mieć 5 według mnie w piątek, zobaczymy...
    Podoba mi się to co piszesz, to takie obiecujące ;) Zawroty głowy, śluz.... mmmmmiodzio :)

Mega, Mango, polarmiś, Dorka1979, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Samira a Ty w końcu powtórzyłaś test po tym dziwnym okresie?
    Sabinko nie powtarzałam jeszcze ale tempka jest niska bo dziś mierzyłam rano 36,57 było ,także raczej to @ była ,piersi i sutki nadal wrażliwe i wieksze

Sabina, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    wyczuwam tu zieloną końcówkę cyklu :P

Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Sabinko nie powtarzałam jeszcze ale tempka jest niska bo dziś mierzyłam rano 36,57 było ,także raczej to @ była ,piersi i sutki nadal wrażliwe i wieksze
    A co Ci szkodzi? Dziwne masz te objawy po okresowe... Nie takie rzeczy juz były na tym forum, więc wiesz ;)

samira, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Podoba mi się to co piszesz, to takie obiecujące ;) Zawroty głowy, śluz.... mmmmmiodzio :)
    nie nie nie nie nie nakrecam się ;)

Sabina, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    nie nie nie nie nie nakrecam się ;)
    nie no na pewno jak każda z nas która się stara o fasolkę :P

Mega, promoszka lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja was bardzo proszę ...

Sabina, samira, Mango lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Okej, okej, już ani słowa :) To kiedy sikasz?

Mega, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A co Ci szkodzi? Dziwne masz te objawy po okresowe... Nie takie rzeczy już były na tym forum, więc wiesz ;)

wiem znam,Caffe jest dla mnie namacalnym przykładem takich rzeczy ;)

Sabina, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    ale o co,my ci tylko dobrze życzym :D

Mega lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Okej, okej, już ani słowa :) To kiedy sikasz?
    idź ty zołzo jedna! ;) Za tydzień, jak nie bedzie @...

Sabina lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    idź ty zołzo jedna! ;) Za tydzień, jak nie bedzie @...
    Że mua? Że Ci klawiatura nie pękła, jak to pisałaś hehe ;)

Będę czuwać pod wykresem :)

Mega, Dorka1979, caffe, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

Bozia,jeszcze jedno odnosnie tylkowych wykwitow, wieczorkiem jak juz dziedzie moje spi i rano robie sobie oklad z lodu, kostka lodu w gazik i przykladam, uczucie niezbyt przyjemne ale obkurcza sie ladnie

Bozia3 lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misku, zdrowia dla Tescia
    Bursztynku, rowniez dla Twojej Mamy powodzenia, oby wszystko dobrze poszlo

Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 3819 3820 3821 3822 3823 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ