X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Pusurku jeszcze nikomu nie mówiliśmy, wiem tylko ja. ,mój M i nieoficjalnie moja mama. Ale nieoficjalnie bo mój M nie wie że jej powiedziałam. A , no i Wy oczywiści wszystkie wiecie ale dowiedziałyście się jeszcze przed M . Jak tylko pójdę do ginekologa gdzieś miedzy 10 a 14 lipca i będę widziała bijące serduszko to cała reszta też się dowie . Tak się zastanawiam czy córcia czasami naszej rozmowy z M nie posłuchała bo na zakupach zabrała ode mnie zgrzewkę wody żebym nie dzwigała ale mógł to być tylko przypadek
    Nie chcecie jej powiedziec jeszcze?
    Moi dowiedzieli sie razem, oczywiscie wytlumaczone bylo corce, ze to wczesna ciaza i wszystko sie moze wydarzyc. Potraktowalam to jako lekcje fizjologii i patologii, ze zdarza sie, ze ciaze moga konczyc sie z roznych przyczyn. Byla zadowolona z wyjasnienia i nie bylo tez sytuacji, ze facet wie, a ona nie. Nie chcialam, zeby czula sie mniej wazna czy odsunieta. Teraz mowi, ze sie cieszy, ze nie robilam z tego tajemnicy, bo nie jest przeciez mala dziewczynka i zrozumialaby wszystko. A ja sie ciesze, ze sie okazala taka dojrzala.

Mega, samira, caffe, peppapig, Bursztyn, Bliska 77, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    tak Tomcia :)

Reni, jeszcze jest w szpitalu na antybiotyku, jak sie wyniki z krwi polepszą w związku z infekcją to jest szansa na wyjście w weekend...no ale nie zapeszam narazie
    to super Ewa, trzymam mocno kciuki aby tak było <3

EwaT, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chwilunia..ja na przykład nie staram się o fasolkę tylko o dziecko..nie dzidzię dzieciaczka tylko o dziecko..
    chociaż nażarłam się bobu więc to podobne do fasolki.. chociaż też nią nie jest
    oj tam oj tam ,jak zwał tak zwał najpierw jest fasolka bo jest podobne do niej kształtem ,dopiero ok. 12tyg przypomina człowieka ,dobra ty czekasz na "DZIECKO"

Mega, Reni, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Daj fotke Szymka z otwartymi oczami - jak grozi ojcu ze spi z matka!
    Postaram się jutro ucelować jakąś groźną minę :P

polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Cześć dziewczyny ;)
    widzę że niezłe grono się tu zebrało w kolejce na sikanie ;) oby na zielono tylko i wyłącznie ;) w końcu podobno jakaś tu fala zielona trwa? ;D
    Biska, Bozia co do tyłkowych wykwitów poszukajcie w aptece sztyftów specjalnych chłodzących. Nazywa się to criorectum. Ja zamawiałam na dozie. Działa.
    mój brat też mówi że to działa

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    iiiitamm mój 34 więc niewielka różnica :-)
    Ale Ty 5 lat mlodsza ode mnie! :D

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    iiiitamm mój 34 więc niewielka różnica :-)
    a mój 35 to też tak dużo różnicy nie ma hahahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga i Bozia, a moczylyscie juz dupki w wywarze z kory debu? Nasiadowki sa rewelacyjne.
    Mi sie na szczescie nic nie dzieje, ale jakby co to dyzurna miska czeka. ;)

Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    A jakie słodkie dołeczki w rączce :)

EwaT, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie chcecie jej powiedziec jeszcze?
    Moi dowiedzieli sie razem, oczywiscie wytlumaczone bylo corce, ze to wczesna ciaza i wszystko sie moze wydarzyc. Potraktowalam to jako lekcje fizjologii i patologii, ze zdarza sie, ze ciaze moga konczyc sie z roznych przyczyn. Byla zadowolona z wyjasnienia i nie bylo tez sytuacji, ze facet wie, a ona nie. Nie chcialam, zeby czula sie mniej wazna czy odsunieta. Teraz mowi, ze sie cieszy, ze nie robilam z tego tajemnicy, bo nie jest przeciez mala dziewczynka i zrozumialaby wszystko. A ja sie ciesze, ze sie okazala taka dojrzala.
    Jeszcze troszeczkę i powiemy , no jej nie trzeba tłumaczyć bo jak na swój wiek to jest bardzo dojrzała ale czekamy pierw do USG , oczywiście ona będzie chrzestną , w sobotę miała bierzmowanie więc nic na przeszkodzie nie stoi

Pusurek, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jestem zmęczona życiem i czuję się jakbym miała 5 lat więcej więc wyrównuje się ;-)
    Pusurek wrote:
    Ale Ty 5 lat mlodsza ode mnie! :D

Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak moczyłyście a to nasiadówki nie oznaczają, że się łazi po lesie i siada na korze dębu..ewentualnie można ją do domu przytargac i tam siadać? ;-)
    już wiem dlaczego ekolodzy na wybrzeżu biją na alarm, że dęby obumierają.. Pusur przyjachała i na nie siada
    koniec świata!
    Pusurek wrote:
    Aga i Bozia, a moczylyscie juz dupki w wywarze z kory debu? Nasiadowki sa rewelacyjne.
    Mi sie na szczescie nic nie dzieje, ale jakby co to dyzurna miska czeka. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 22:01

polarmiś, Dorka1979, samira, Bursztyn, Mega, Bliska 77, sjoanka, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś złożyłam CV w galerii sklep z dobrymi walizkami i torebkami ,spytałam kiedy mogę się spodziewać odpowiedzi to mówi ze nawet w ciągu dwóch dni bo o ironio laska która odchodzi jest w ciąży ,fajnie nie ehhh życie po prostu

Bursztyn, polarmiś, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś mi się chce a nie wiem co i nic nie ma i dupa

peppapig, ania.g lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jak moczyłyście a to nasiadówki nie oznaczają, że się łazi po lesie i siada na korze dębu..ewentualnie można ją do domu przytargac i tam siadać? :-/
    już wiem dlaczego ekolodzy na wybrzeżu biją na alarm, że dęby obumierają.. Pusur przyjachała i na nie siada
    koniec świata!
    Mozesz siasc na mokrym debie. :P
    A w ogole to moja dupka i sadzam ja gdzie chce, a ekologom nic do tego. :P

Reni, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaaaaak?
    Z dupą to zawsze miałaś, wściekliznę macicy masz bez przerwy! Kup se kołek osinowy i usiądź siedź na nim. To cię może uspokoi!
    Adaś Miauczyński
    hahaa2.gif
    Pusurek wrote:
    Mozesz siasc na mokrym debie. :P
    A w ogole to moja dupka i sadzam ja gdzie chce, a ekologom nic do tego. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 22:22

Simba, Bursztyn, Sabina, Mega, ania.g, Niuta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, bierzesz cos dzisiaj? Zaczynam sie martwic... :P

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra już dobra
    to idę spać
    Pusurek wrote:
    Reni, bierzesz cos dzisiaj? Zaczynam sie martwic... :P

malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:

Reni, jeszcze jest w szpitalu na antybiotyku, jak sie wyniki z krwi polepszą w związku z infekcją to jest szansa na wyjście w weekend...no ale nie zapeszam narazie
    Ewa, raczka slodka, reszta na pewno tez, daj wiecej :)
    Bardzo Wam zycze zebyscie w weekend byli juz razem w domu i mam nadzieje ze bedziecie <3

EwaT, samira, ania.g, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a ja dziś złożyłam CV w galerii sklep z dobrymi walizkami i torebkami ,spytałam kiedy mogę się spodziewać odpowiedzi to mówi ze nawet w ciągu dwóch dni bo o ironio laska która odchodzi jest w ciąży ,fajnie nie ehhh życie po prostu
    wiec moze Cie przyjma, popracujesz miesiac i tez bedziesz w ciazy, po czym odejdziesz na macierzynski...kto wie, moze dobre wibracje w tym sklepie sa

samira, Simba, Bliska 77, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3821 3822 3823 3824 3825 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ