X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wiec moze Cie przyjma, popracujesz miesiac i tez bedziesz w ciazy, po czym odejdziesz na macierzynski...kto wie, moze dobre wibracje w tym sklepie sa
    wszystko możliwe ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa daj zdajcie Tomaszka w całości,rączki słodkie ,na pewno cały jest słodziak :)

EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Ewa daj zdajcie Tomaszka w całości,rączki słodkie ,na pewno cały jest słodziak :)

dam wkrótce

samira, Mega, Żanet, polarmiś, Viv78, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa dasz, dasz ... czekać zostaje ;-)
    Doleczki śliczne, do zacalowania :-)

samira, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dam wkrótce
    to fajnie ,trzymam za słowo :)

• Mega Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wymiatasz jak zwykle :D

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my z córka we dwie obrobiłyśmy tabliczkę czekolady :D na usprawiedliwienie mogę dodać ze to milka oreo ;) a potem dobiłam bagietką czosnkową i zapiłam to wszystko herbatką z cytrynką ;)

samira, Simba, Dorka1979, ania.g, Pusurek, polarmiś, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A my z córka we dwie obrobiłyśmy tabliczkę czekolady :D na usprawiedliwienie mogę dodać ze to milka oreo ;) a potem dobiłam bagietką czosnkową i zapiłam to wszystko herbatką z cytrynką ;)
    czekolada + zapiekanka czosnkowa = ciekawy zestaw :)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Podejrzane...

Mega lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam małego stracha bo mój syn dostał jakiejś wysypki na brzuchu i ma lekko powiększone węzły chłonne i boję się aby to nie była różyczka , tak szukam po internecie jakie są objawy i mam małe wątpliwości choć gorączki nie ma i ta wysypka jest na małej powierzchni na brzuchu a z tego co czytam to ponoć zaczyna się od twarzy . a nasza lekarka jak na złość jutro nie przyjmuje dzieci chorych tylko zdrowe do szczepień więc nie mogę z nim się nawet na progu ośrodka pokazać bo dostanę zjebkę . więc muszę do czwartku czekać. chyba , że to jakieś uczulenie , bo jest uczulony na parę rzeczy i w sumie je te rzeczy , i pocieszam się tez tym , że coś mi się zdaje że taką wysypkę już kilka razy wcześniej miał tylko , ze blada a ta jest lekko zaczerwieniona no chyba że ja drapie to tez by tłumaczyło to zaczerwienienie

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 05:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsza o poranku! ;) Ostatnio jest mi dane ogladac wschody slonca nad morzem... Budze sie 4.30 i dupa, nie da sie dalej spac. Zatem mala kanapeczka, komp i jakos sie kulam do 6, a potem znowu w kime... A wory pod oczami coraz wieksze. ;)

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pierwsza o poranku! ;) Ostatnio jest mi dane ogladac wschody slonca nad morzem... Budze sie 4.30 i dupa, nie da sie dalej spac. Zatem mala kanapeczka, komp i jakos sie kulam do 6, a potem znowu w kime... A wory pod oczami coraz wieksze. ;)
    dobrze, że tylko wory..;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    mam małego stracha bo mój syn dostał jakiejś wysypki na brzuchu i ma lekko powiększone węzły chłonne i boję się aby to nie była różyczka , tak szukam po internecie jakie są objawy i mam małe wątpliwości choć gorączki nie ma i ta wysypka jest na małej powierzchni na brzuchu a z tego co czytam to ponoć zaczyna się od twarzy . a nasza lekarka jak na złość jutro nie przyjmuje dzieci chorych tylko zdrowe do szczepień więc nie mogę z nim się nawet na progu ośrodka pokazać bo dostanę zjebkę . więc muszę do czwartku czekać. chyba , że to jakieś uczulenie , bo jest uczulony na parę rzeczy i w sumie je te rzeczy , i pocieszam się tez tym , że coś mi się zdaje że taką wysypkę już kilka razy wcześniej miał tylko , ze blada a ta jest lekko zaczerwieniona no chyba że ja drapie to tez by tłumaczyło to zaczerwienienie
    Dorka jeśli chorowałaś kiedyś na różyczkę, to małe prawdopodobieństwo, żebyś znowu zachorowała...to się zdarza, ale chyba tylko w 5-10 %.

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam w środę, dwa dni wolnego minęły i niestety trzeba trochę popracować, słoneczko pięknie świeci i mieć tak zostanie, miłego dnia :D

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c192d748738f.jpg

dzień dobry

polarmiś, malgos741, Niuta, sjoanka, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dobrze, że tylko wory..;)
    A co mam jeszcze miec wieksze, ze niby? He? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c192d748738f.jpg

dzień dobry
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fde618099f42.jpg

Bursztyn, sjoanka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie tam przemyslenia przy szklance mleka

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/928ff02e9269.jpg

Bliska 77, ania.g, Bursztyn, sjoanka, Bozia3, iwcia77, Mega, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek :)

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    Pusurku, a siedzialam na tej korze jak to Reni okreslila, teraz na szczescie moje dupne problemy baaaardzo zmalaly ;-) mam nadzieje ze na dluzej
    Ewa, sliczna lapka, ucaluj Tomcia od forumowych wariatek
    milego dnia dziewczyny, ostatnio po prostu mam coraz mniej weny i sily a jeszcze corka moja ma gila do pasa zatem do przedszkola nie chodzi, poza gilem nic jej nie jest ale wiadomo ze absorbuje czlowieka ale ale jutro chyba jedzie do babci i dziadka do soboty ;-)

polarmiś, Pusurek, Reni, Bursztyn, Żanet, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 3822 3823 3824 3825 3826 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ