35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my z córka we dwie obrobiłyśmy tabliczkę czekolady
na usprawiedliwienie mogę dodać ze to milka oreo
a potem dobiłam bagietką czosnkową i zapiłam to wszystko herbatką z cytrynką
samira, Simba, Dorka1979, ania.g, Pusurek, polarmiś, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:A my z córka we dwie obrobiłyśmy tabliczkę czekolady
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:A my z córka we dwie obrobiłyśmy tabliczkę czekolady
Mega lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnymam małego stracha bo mój syn dostał jakiejś wysypki na brzuchu i ma lekko powiększone węzły chłonne i boję się aby to nie była różyczka , tak szukam po internecie jakie są objawy i mam małe wątpliwości choć gorączki nie ma i ta wysypka jest na małej powierzchni na brzuchu a z tego co czytam to ponoć zaczyna się od twarzy . a nasza lekarka jak na złość jutro nie przyjmuje dzieci chorych tylko zdrowe do szczepień więc nie mogę z nim się nawet na progu ośrodka pokazać bo dostanę zjebkę . więc muszę do czwartku czekać. chyba , że to jakieś uczulenie , bo jest uczulony na parę rzeczy i w sumie je te rzeczy , i pocieszam się tez tym , że coś mi się zdaje że taką wysypkę już kilka razy wcześniej miał tylko , ze blada a ta jest lekko zaczerwieniona no chyba że ja drapie to tez by tłumaczyło to zaczerwienienie
-
nick nieaktualnyPierwsza o poranku!
Ostatnio jest mi dane ogladac wschody slonca nad morzem... Budze sie 4.30 i dupa, nie da sie dalej spac. Zatem mala kanapeczka, komp i jakos sie kulam do 6, a potem znowu w kime... A wory pod oczami coraz wieksze.
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Pierwsza o poranku!
Ostatnio jest mi dane ogladac wschody slonca nad morzem... Budze sie 4.30 i dupa, nie da sie dalej spac. Zatem mala kanapeczka, komp i jakos sie kulam do 6, a potem znowu w kime... A wory pod oczami coraz wieksze.
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:mam małego stracha bo mój syn dostał jakiejś wysypki na brzuchu i ma lekko powiększone węzły chłonne i boję się aby to nie była różyczka , tak szukam po internecie jakie są objawy i mam małe wątpliwości choć gorączki nie ma i ta wysypka jest na małej powierzchni na brzuchu a z tego co czytam to ponoć zaczyna się od twarzy . a nasza lekarka jak na złość jutro nie przyjmuje dzieci chorych tylko zdrowe do szczepień więc nie mogę z nim się nawet na progu ośrodka pokazać bo dostanę zjebkę . więc muszę do czwartku czekać. chyba , że to jakieś uczulenie , bo jest uczulony na parę rzeczy i w sumie je te rzeczy , i pocieszam się tez tym , że coś mi się zdaje że taką wysypkę już kilka razy wcześniej miał tylko , ze blada a ta jest lekko zaczerwieniona no chyba że ja drapie to tez by tłumaczyło to zaczerwienienie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie,
Pusurku, a siedzialam na tej korze jak to Reni okreslila, teraz na szczescie moje dupne problemy baaaardzo zmalalymam nadzieje ze na dluzej
Ewa, sliczna lapka, ucaluj Tomcia od forumowych wariatek
milego dnia dziewczyny, ostatnio po prostu mam coraz mniej weny i sily a jeszcze corka moja ma gila do pasa zatem do przedszkola nie chodzi, poza gilem nic jej nie jest ale wiadomo ze absorbuje czlowieka ale ale jutro chyba jedzie do babci i dziadka do sobotypolarmiś, Pusurek, Reni, Bursztyn, Żanet, Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość