X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz 9.35 a tu lista w wiekszosci nie podpisana, czy wszystkie o kant poduchy sie walnęlyscie?

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja do pracy też się spóźniłam
    dzień jak co dzień!

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf652d3bc7eb.jpg
    polarmiś wrote:

polarmiś, sjoanka, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. dziewczyny. plizzz jeśli nie ten dział to błagam nie krzyczcie, ale tu zaczekam i jakoś tu mi łatwiej pytać. zacznę od tego ze wczoraj nagle pojawił mi się śluz rozciągliwy na kilometr, ale nie wodnisty tylko kremowy. od wczoraj jestem przeziębiona- smarkate dni i czuje się, jakbym miała gorączkę,kiedy zmierzyłam temperaturę było 36,8 ( jestem z tych co zawsze są poniżej normy) dziś rano po przebudzeniu była taka sama jak wczoraj tyle tylko ze kiedy wczoraj się źle poczułam -miałam dreszcze, ból gardła i te sprawy wzięłam Ibuprom. dziś rano tempka badana bez żadnych leków, zaraz po wstaniu. mam cykle baaardzo nieregularne 28-35 dni, wiec nigdy nie wiem kiedy się pojawi. szyjka ,która od dwóch dni może trzech była podniesiona , raz twarda za jakiś czas rozpulchniona, śluz raz kremowy lepki a przy następnym badaniu ciągnący. jestem głupia, nic z tego nie rozumiem. czy któraś "mądrzejsza" ode mnie mogłaby spojrzeć, gdzie trzeba żeby mi coś doradzić? czy to była owulka, czy mam się starać dalej? mam problem z mężem, bo kiedy nie musiał się starać to go swędziało, ze hej a teraz jak musi to go "w dupie łupie" sorry za moja wylewność. plizzz help

caffe, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I na dodatek

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a396b7981487.jpg

Żanet, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    hej. dziewczyny. plizzz jeśli nie ten dział to błagam nie krzyczcie, ale tu zaczekam i jakoś tu mi łatwiej pytać. zacznę od tego ze wczoraj nagle pojawił mi się śluz rozciągliwy na kilometr, ale nie wodnisty tylko kremowy. od wczoraj jestem przeziębiona- smarkate dni i czuje się, jakbym miała gorączkę,kiedy zmierzyłam temperaturę było 36,8 ( jestem z tych co zawsze są poniżej normy) dziś rano po przebudzeniu była taka sama jak wczoraj tyle tylko ze kiedy wczoraj się źle poczułam -miałam dreszcze, ból gardła i te sprawy wzięłam Ibuprom. dziś rano tempka badana bez żadnych leków, zaraz po wstaniu. mam cykle baaardzo nieregularne 28-35 dni, wiec nigdy nie wiem kiedy się pojawi. szyjka ,która od dwóch dni może trzech była podniesiona , raz twarda za jakiś czas rozpulchniona, śluz raz kremowy lepki a przy następnym badaniu ciągnący. jestem głupia, nic z tego nie rozumiem. czy któraś "mądrzejsza" ode mnie mogłaby spojrzeć, gdzie trzeba żeby mi coś doradzić? czy to była owulka, czy mam się starać dalej? mam problem z mężem, bo kiedy nie musiał się starać to go swędziało, ze hej a teraz jak musi to go "w dupie łupie" sorry za moja wylewność. plizzz help
    Seksu nigdy nie za wiele, tym bardziej ze piszesz ze masz cykle z siedmiodniowym przesynieciem. Czytalam o sluzie. Rozciagliwy moze sie pojawiac, nie musi byc caly czas ( w okresie okoloowulacyjnym) . Zrob jeszcze sobie jesli nie w tym cyklu to w nastepnym testy owulacyjne. Pamietaj ze nie zawsze jest tak ze wszystkie objawy sa zsynchronizowane. Ale testy, temp, polozenie szyjki i sluz - to juz dobry wyznacznik owulacji ale tez nie gwarantuje ze ja mialas.

caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nie na moje nerwy, te problemy i ilość seksu to mnie przed 40tka doprowadza do psychiatryka.

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po pierwsze ibuprom nie jest dobrym lekiem, bo może hamować owu
    po drugie spokojnie może była owulacja może nie.. to Twój pierwszy wykres więc jeszcze "Cię nie znamy"
    moim zdaniem staraj się dalej.. system to jest system i może się mylić
    poza tym jest linia przerywana więc system tylko przypuszcza, że coś jest na rzeczy
    a po trzecie ... może poczekaj 1-3 cykle wsłuchasz się w swoje ciało i sama po pewnym czasie będziesz wiedziała co się dzieje
    a męzowi może nie mówi kiedy ma być bzykanie tylko go sama przyatakuj ;-)
    amelia04072006 wrote:
    zacznę od tego ze wczoraj nagle pojawił mi się śluz rozciągliwy na kilometr, ale nie wodnisty tylko kremowy. ...wzięłam Ibuprom. ...czy to była owulka, czy mam się starać dalej? mam problem z mężem, bo kiedy nie musiał się starać to go swędziało, ze hej a teraz jak musi to go "w dupie łupie"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 09:59

polarmiś, caffe, amelia04072006, Bursztyn, Bliska 77, Żanet, Sabina, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    to nie na moje nerwy, te problemy i ilość seksu to mnie przed 40tka doprowadza do psychiatryka.
    Reni ma racje. Wyznacz sobie dwa trzy cykle do obserwacji, kochaj sie na luzie bez spinania ze wlasnie teraz. Po trzech cyklach wmiare poznasz swoj organizm. Potem mozna wlaczyc do tego jakies wspomagacze i badania.

Reni, Bliska 77, Żanet, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,ja też zaspałam i to na 9!...masakra jakaś, leje,szaro buro idę kawę robić...
    Amelia najlepiej się przytulać co drugi dzień wtedy kiedy podejrzewasz płonne,na śluz dobry wiesiołek w kapsułkach,siemie lniane, warto poobserwować cykl. No i nikt nie powie ci dokładnie kiedy była owulka i czy wogóle była, a jeśli była i nawet był sex to nie zawsze kończy się zielono ;-) więc trza się bzykac i czekać powodzenia.
    A badania jakieś robiłaś? Tarczycowe TSH fT3 fT4 i progesteron,prolaktyne...itp

caffe, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prolaktyna jest ok. poziom hormonów tarczycowych mam ok, ale jestem na letroxie 100 bo mam prawie cale wole usunięte. progesteronu nie robiłam, ale muszę o tym poważnie pomyśleć bo już poprzednim miesiącu miałam wątpliwości co do owulacji, bo tak mało wilgotno czułam. co ja zrobię ze ja już "zielono " mam przed oczami. matko jak ja bym chciała już mieć to z głowy.

caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    prolaktyna jest ok. poziom hormonów tarczycowych mam ok, ale jestem na letroxie 100 bo mam prawie cale wole usunięte. progesteronu nie robiłam, ale muszę o tym poważnie pomyśleć bo już poprzednim miesiącu miałam wątpliwości co do owulacji, bo tak mało wilgotno czułam. co ja zrobię ze ja już "zielono " mam przed oczami. matko jak ja bym chciała już mieć to z głowy.
    Co to znaczy malo wilgotno? Ze niby sluz w Ii fazie - duzo i kremowy to wyznacznik odbytej owulacji i dobrej gospodarki progesteronowej? Jesli tak to ja co miesiac mam owulacje na najwyzszym poziomie bo ze mnie sie leje , musze nosic wkladki a ciazy od roku nie ma.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już bym chciała i każda z nas..ale nikt nie ma z nas złotej rybki co spełnia wszystkie życzenia :-D
    Kurde zaraz mi się tablet rozładuje nie wzięłam ładowarki co ja zrobię bez was? Cały dzień?!

Bliska 77, Żanet, iwcia77, mama78, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ja też już bym chciała i każda z nas..ale nikt nie ma z nas złotej rybki co spełnia wszystkie życzenia :-D
    Kurde zaraz mi się tablet rozładuje nie wzięłam ładowarki co ja zrobię bez was? Cały dzień?!
    A prosze co mozna bez internetu

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c09b35c25a3.jpg

Reni, Bursztyn, peppapig, sjoanka, megan8, Żanet, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyglada ze znowu mam dyzur na forum.
    Machnelam z rana druga warstwe farby na barierki, balkonowe, poscielilam lozka, wypilam dwie kawy. Zaraz ide do bankomatu, potem na poczte rachunek zaplacic( tak tradycyjnie co by ludzie prace mieli) , potem do ikea po plastikowe kontenerki i apteki po jakies wspomagacze. I dzien zleci.

peppapig, sjoanka, Mango, Bliska 77, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze - co to znaczy ze wczoraj byl sluz rozciagliwy
    a teraz jest grudkowaty??

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia życzę Ci jak najlepiej ale jak Ty po pierwszym miesiącu tak szalejesz to co to będzie później? mruga.gif
    amelia04072006 wrote:

Bursztyn, Bliska 77, iwcia77, Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wykończę się jak w mordę strzelił :)

peppapig, polarmiś, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki

Dzwonilam do mamy, jeszcze czeka, jest 3 w kolejce a wzieli dopiero druga babke.
    Deneerwuje sie oczywiscie chyba bardziej niz ona. Chcialabym zeby juz bylo po i zeby bylo OK.
    Co do mnie, plamienia zadnego nie mam jak narazie, wczoraj nic mnie nie bolalo, dzis tez nie, wiec mam nadzieje ze tak juz zostanie.
    No i slonce swieci.

EwaT, sjoanka, polarmiś, Bozia3, Bliska 77, Żanet, iwcia77, mama78, Mega, Simba, mysza1975, ania.g, gosia7122 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśku bo Ty pierwsza klasa jesteś wszystkie odpowiedzi na pytania znasz :-D dyżurno TY moja :-)
    A no i właśnie dzięki temu( że tablet wysiada) coś popracuje dzisiaj. Idę kawke zalać do zobaczenia po pracy :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 10:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku też się martwię :( ale ja zawsze zawsze wierzę i ufam ,że musi być wszystko z happy endem :-)

Bursztyn lubi tę wiadomość

‹‹ 3823 3824 3825 3826 3827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ