X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    to nie na moje nerwy, te problemy i ilość seksu to mnie przed 40tka doprowadza do psychiatryka.
    mysle ze z takim podejsciem to nawet wczesniej...

amelia04072006, Reni, Bliska 77, Żanet, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Co to znaczy malo wilgotno? Ze niby sluz w Ii fazie - duzo i kremowy to wyznacznik odbytej owulacji i dobrej gospodarki progesteronowej? Jesli tak to ja co miesiac mam owulacje na najwyzszym poziomie bo ze mnie sie leje , musze nosic wkladki a ciazy od roku nie ma.
    ja wkladki tez musze musze nosic bo mam wrazenie ze przeciekam, ale w ostatnim miesiacu bylo jakos inaczej i w okresie okoloowulacyjnym- przynajmniej tak mi sie zdaje ze takowy jest- mam bolesci takie jak przy okresie tylko ciut lagodniejsze i cycki mnie nie bola. one dawaja mi popalic okolo tydzien, dwa przed okresem. w zeszlym miesiacu tych moich boli takich nie bylo wiec nawet nie wiem kiedy i co sie odbylo. tyle tylko ze na okolo dwa tygodnie przed planowanym okresem (-|+) zaczelam miec dziwne objawy- wieczna zgaga, byla ciagle spiaca, straszne zawroty głowy a kiedy zrobilam testy wyszly dwie krechy. a potem w 36 dc dostalam krwawienia. wiec chyba totalnie sie rozregulowalam.

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) Podpisuję listę i spadam coś zrobić pożytecznego, bo od nadmiaru czasu mi odwala :( Wczoraj wymyśliłam sobie tą na m :( , bo ostatnia @ taka słaba ... Chyba sama ze sobą nie wyrobię jak tak dalej pójdzie :(

peppapig, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Witajcie :) Podpisuję listę i spadam coś zrobić pożytecznego, bo od nadmiaru czasu mi odwala :( Wczoraj wymyśliłam sobie tą na m :( , bo ostatnia @ taka słaba ... Chyba sama ze sobą nie wyrobię jak tak dalej pójdzie :(
    Mango, kiedy zapisujesz sie do lekarza? Bo ja sie wywiazalam z umowy i odwalilam badanie, Twoja kolej teraz - zgodnie z tym co napisalas. Wiec kiedy?

peppapig, Mango, Bliska 77, Żanet, samira, caffe, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia wszystko co opisujesz jest normalnym objawem zbliżającej się @

pamiętam moje początki z wykresami jakieś 20 cykli temu .. wydawało mi się, że każdy cykl jest jakiś inny i że na pewno jestem w ciąży ;-) bo mam objawy inne niż zwykle.. po kilku miesiącach zobaczyłam, że wszytsko się powtarza :-(
    teraz z perspektywy czasu śmiać mi się chce z samej siebie.. nie mówie już o tym jak bardzo mnie to nakręcało

Bursztyn, Bliska 77, Żanet, polarmiś, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A co mam jeszcze miec wieksze, ze niby? He? :P
    no różne inne wypustki, indory i takie tam..;)

Reni, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyno <3

Bursztyn lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a trzy testy ciążowe- pozytywne?

iwcia77 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Mango, kiedy zapisujesz sie do lekarza? Bo ja sie wywiazalam z umowy i odwalilam badanie, Twoja kolej teraz - zgodnie z tym co napisalas. Wiec kiedy?
    Na jutro wyznaczyłam sobie zadanie wykonać telefon do kliniki. Waham się tylko czy wymusić na moim M wspólną wizytę czy najpierw iść sama, aby przekonać się o swoich możliwościach :( Tam mogę umówić się sama - na zwykłą wizytę gin, albo z partnerem gdy chodzi o niepłodność :(

Bursztyn, Bliska 77, polarmiś, samira, caffe, Dorka1979, malgos741, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś laski nie szalały tak z testami ,monitoringami, betami i mogły zajść w ciążę i w dniu @ było po wszystkim ale nikt o tym nawet nie wiedział..
    bo ciąża biochemiczna, bo słaba, bo bo bo...
    dlatego ja nie jestem zwolenniczką robienia testów przed terminem @ ale np Polarek sika już od chyba 10 dpo więc każda robi to co lubi
    amelia04072006 wrote:
    a trzy testy ciążowe- pozytywne?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 11:15

Bursztyn, Żanet, polarmiś, samira, caffe, Bozia3, iwcia77, Dorka1979, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mangosławo a dlaczemu nie dzisiaj?
    Mango wrote:
    Na jutro wyznaczyłam sobie zadanie wykonać telefon do kliniki. Waham się tylko czy wymusić na moim M wspólną wizytę czy najpierw iść sama, aby przekonać się o swoich możliwościach :( Tam mogę umówić się sama - na zwykłą wizytę gin, albo z partnerem gdy chodzi o niepłodność :(

Bursztyn, Bozia3, iwcia77, Mega, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no różne inne wypustki, indory i takie tam..;)
    albo zmarchy ;)

Bozia3, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wlasnie?

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mango Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bo dzisiaj jeszcze chcę poważnie pogadać z M :( Niestety on jest tak samo mocny w podejmowaniu decyzji jak ja :( Sama nie wiem czy na początek go tam ciągnąć?

Bliska 77, Reni, samira, caffe, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    nie ma co wymuszac, facet powinien chciec wspolpracowac, i podejrzewam na pewnym etapie bedzie musial zbadac plemniki, wiec sie nie wywinie...Narazie mozesz isc sama i sprawdzic w jakim stanie jest podwozie...

Mango, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mango Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie ma co wymuszac, facet powinien chciec wspolpracowac, i podejrzewam na pewnym etapie bedzie musial zbadac plemniki, wiec sie nie wywinie...Narazie mozesz isc sama i sprawdzic w jakim stanie jest podwozie...
    Generalnie współpracuje ;) , ale jak każdy facet ... Wiem, że jak będzie musiał to pójdzie ...
    Dzięki Bursztynku :) Wspieram Cię myślami <3 oby wszystko z mamą było ok :)

Bursztyn, samira, caffe lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Generalnie współpracuje ;) , ale jak każdy facet ... Wiem, że jak będzie musiał to pójdzie ...
    Dzięki Bursztynku :) Wspieram Cię myślami <3 oby wszystko z mamą było ok :)
    Dzieki
    Ale jutro sie tutaj meldujesz i zdajesz relacje. My Cie juz tu przypilnujemy.

Mango, Reni, Żanet, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mango Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzieki
    Ale jutro sie tutaj meldujesz i zdajesz relacje. My Cie juz tu przypilnujemy.
    Dzięki za Waszą troskę ;) Czasami trochę boli, ale to mi jest potrzebne ;)

caffe lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale miałaś najpierw hsg zrobić
    a mąż niech się weźmie w garść i brygadę przebada nie ma na co czekać
    Mango weź sprawy w swoje ręce!
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecf5779c3992.jpg
    Mango wrote:
    Bo dzisiaj jeszcze chcę poważnie pogadać z M :( Niestety on jest tak samo mocny w podejmowaniu decyzji jak ja :( Sama nie wiem czy na początek go tam ciągnąć?

Bursztyn, Mango, Żanet, polarmiś, samira, caffe lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, trzymam kciuki za Mame i razem z Toba czekam na wiesci
    Mango, do roboty sie brac ;-)
    Amelia, niestety ale musisz troszke wyluzowac bo inaczej oszalejesz, my tu juz troche siedzimy i dziewczyny naprawde dobrze radza

Bursztyn, Mango, samira, caffe, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 3824 3825 3826 3827 3828 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ