35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:Co to znaczy malo wilgotno? Ze niby sluz w Ii fazie - duzo i kremowy to wyznacznik odbytej owulacji i dobrej gospodarki progesteronowej? Jesli tak to ja co miesiac mam owulacje na najwyzszym poziomie bo ze mnie sie leje , musze nosic wkladki a ciazy od roku nie ma.
-
Witajcie
Podpisuję listę i spadam coś zrobić pożytecznego, bo od nadmiaru czasu mi odwala
Wczoraj wymyśliłam sobie tą na m
, bo ostatnia @ taka słaba ... Chyba sama ze sobą nie wyrobię jak tak dalej pójdzie
peppapig, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Witajcie
Podpisuję listę i spadam coś zrobić pożytecznego, bo od nadmiaru czasu mi odwala
Wczoraj wymyśliłam sobie tą na m
, bo ostatnia @ taka słaba ... Chyba sama ze sobą nie wyrobię jak tak dalej pójdzie
peppapig, Mango, Bliska 77, Żanet, samira, caffe, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
amelia wszystko co opisujesz jest normalnym objawem zbliżającej się @
pamiętam moje początki z wykresami jakieś 20 cykli temu .. wydawało mi się, że każdy cykl jest jakiś inny i że na pewno jestem w ciążybo mam objawy inne niż zwykle.. po kilku miesiącach zobaczyłam, że wszytsko się powtarza
teraz z perspektywy czasu śmiać mi się chce z samej siebie.. nie mówie już o tym jak bardzo mnie to nakręcało
Bursztyn, Bliska 77, Żanet, polarmiś, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Mango, kiedy zapisujesz sie do lekarza? Bo ja sie wywiazalam z umowy i odwalilam badanie, Twoja kolej teraz - zgodnie z tym co napisalas. Wiec kiedy?
Tam mogę umówić się sama - na zwykłą wizytę gin, albo z partnerem gdy chodzi o niepłodność
Bursztyn, Bliska 77, polarmiś, samira, caffe, Dorka1979, malgos741, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
kiedyś laski nie szalały tak z testami ,monitoringami, betami i mogły zajść w ciążę i w dniu @ było po wszystkim ale nikt o tym nawet nie wiedział..
bo ciąża biochemiczna, bo słaba, bo bo bo...
dlatego ja nie jestem zwolenniczką robienia testów przed terminem @ ale np Polarek sika już od chyba 10 dpo więc każda robi to co lubi
amelia04072006 wrote:a trzy testy ciążowe- pozytywne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 11:15
Bursztyn, Żanet, polarmiś, samira, caffe, Bozia3, iwcia77, Dorka1979, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Mangosławo a dlaczemu nie dzisiaj?
Mango wrote:Na jutro wyznaczyłam sobie zadanie wykonać telefon do kliniki. Waham się tylko czy wymusić na moim M wspólną wizytę czy najpierw iść sama, aby przekonać się o swoich możliwościachTam mogę umówić się sama - na zwykłą wizytę gin, albo z partnerem gdy chodzi o niepłodność
Bursztyn, Bozia3, iwcia77, Mega, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Mangosławo a dlaczemu nie dzisiaj?
Niestety on jest tak samo mocny w podejmowaniu decyzji jak ja
Sama nie wiem czy na początek go tam ciągnąć?
Bliska 77, Reni, samira, caffe, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Na jutro wyznaczyłam sobie zadanie wykonać telefon do kliniki. Waham się tylko czy wymusić na moim M wspólną wizytę czy najpierw iść sama, aby przekonać się o swoich możliwościach
Tam mogę umówić się sama - na zwykłą wizytę gin, albo z partnerem gdy chodzi o niepłodność
Mango, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie ma co wymuszac, facet powinien chciec wspolpracowac, i podejrzewam na pewnym etapie bedzie musial zbadac plemniki, wiec sie nie wywinie...Narazie mozesz isc sama i sprawdzic w jakim stanie jest podwozie...
, ale jak każdy facet ... Wiem, że jak będzie musiał to pójdzie ...
Dzięki BursztynkuWspieram Cię myślami
oby wszystko z mamą było ok
Bursztyn, samira, caffe lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Generalnie współpracuje
, ale jak każdy facet ... Wiem, że jak będzie musiał to pójdzie ...
Dzięki BursztynkuWspieram Cię myślami
oby wszystko z mamą było ok
Ale jutro sie tutaj meldujesz i zdajesz relacje. My Cie juz tu przypilnujemy.Mango, Reni, Żanet, Simba lubią tę wiadomość
-
ale miałaś najpierw hsg zrobić
a mąż niech się weźmie w garść i brygadę przebada nie ma na co czekać
Mango weź sprawy w swoje ręce!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecf5779c3992.jpgMango wrote:Bo dzisiaj jeszcze chcę poważnie pogadać z MNiestety on jest tak samo mocny w podejmowaniu decyzji jak ja
Sama nie wiem czy na początek go tam ciągnąć?
Bursztyn, Mango, Żanet, polarmiś, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
Bursztynku, trzymam kciuki za Mame i razem z Toba czekam na wiesci
Mango, do roboty sie brac
Amelia, niestety ale musisz troszke wyluzowac bo inaczej oszalejesz, my tu juz troche siedzimy i dziewczyny naprawde dobrze radzaBursztyn, Mango, samira, caffe, Mega lubią tę wiadomość