X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    to nie na moje nerwy, te problemy i ilość seksu to mnie przed 40tka doprowadza do psychiatryka.
    mysle ze z takim podejsciem to nawet wczesniej...

amelia04072006, Reni, Bliska 77, Żanet, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Co to znaczy malo wilgotno? Ze niby sluz w Ii fazie - duzo i kremowy to wyznacznik odbytej owulacji i dobrej gospodarki progesteronowej? Jesli tak to ja co miesiac mam owulacje na najwyzszym poziomie bo ze mnie sie leje , musze nosic wkladki a ciazy od roku nie ma.
    ja wkladki tez musze musze nosic bo mam wrazenie ze przeciekam, ale w ostatnim miesiacu bylo jakos inaczej i w okresie okoloowulacyjnym- przynajmniej tak mi sie zdaje ze takowy jest- mam bolesci takie jak przy okresie tylko ciut lagodniejsze i cycki mnie nie bola. one dawaja mi popalic okolo tydzien, dwa przed okresem. w zeszlym miesiacu tych moich boli takich nie bylo wiec nawet nie wiem kiedy i co sie odbylo. tyle tylko ze na okolo dwa tygodnie przed planowanym okresem (-|+) zaczelam miec dziwne objawy- wieczna zgaga, byla ciagle spiaca, straszne zawroty głowy a kiedy zrobilam testy wyszly dwie krechy. a potem w 36 dc dostalam krwawienia. wiec chyba totalnie sie rozregulowalam.

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) Podpisuję listę i spadam coś zrobić pożytecznego, bo od nadmiaru czasu mi odwala :( Wczoraj wymyśliłam sobie tą na m :( , bo ostatnia @ taka słaba ... Chyba sama ze sobą nie wyrobię jak tak dalej pójdzie :(

peppapig, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Witajcie :) Podpisuję listę i spadam coś zrobić pożytecznego, bo od nadmiaru czasu mi odwala :( Wczoraj wymyśliłam sobie tą na m :( , bo ostatnia @ taka słaba ... Chyba sama ze sobą nie wyrobię jak tak dalej pójdzie :(
    Mango, kiedy zapisujesz sie do lekarza? Bo ja sie wywiazalam z umowy i odwalilam badanie, Twoja kolej teraz - zgodnie z tym co napisalas. Wiec kiedy?

peppapig, Mango, Bliska 77, Żanet, samira, caffe, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia wszystko co opisujesz jest normalnym objawem zbliżającej się @

pamiętam moje początki z wykresami jakieś 20 cykli temu .. wydawało mi się, że każdy cykl jest jakiś inny i że na pewno jestem w ciąży ;-) bo mam objawy inne niż zwykle.. po kilku miesiącach zobaczyłam, że wszytsko się powtarza :-(
    teraz z perspektywy czasu śmiać mi się chce z samej siebie.. nie mówie już o tym jak bardzo mnie to nakręcało

Bursztyn, Bliska 77, Żanet, polarmiś, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A co mam jeszcze miec wieksze, ze niby? He? :P
    no różne inne wypustki, indory i takie tam..;)

Reni, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyno <3

Bursztyn lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a trzy testy ciążowe- pozytywne?

iwcia77 lubi tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Mango, kiedy zapisujesz sie do lekarza? Bo ja sie wywiazalam z umowy i odwalilam badanie, Twoja kolej teraz - zgodnie z tym co napisalas. Wiec kiedy?
    Na jutro wyznaczyłam sobie zadanie wykonać telefon do kliniki. Waham się tylko czy wymusić na moim M wspólną wizytę czy najpierw iść sama, aby przekonać się o swoich możliwościach :( Tam mogę umówić się sama - na zwykłą wizytę gin, albo z partnerem gdy chodzi o niepłodność :(

Bursztyn, Bliska 77, polarmiś, samira, caffe, Dorka1979, malgos741, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś laski nie szalały tak z testami ,monitoringami, betami i mogły zajść w ciążę i w dniu @ było po wszystkim ale nikt o tym nawet nie wiedział..
    bo ciąża biochemiczna, bo słaba, bo bo bo...
    dlatego ja nie jestem zwolenniczką robienia testów przed terminem @ ale np Polarek sika już od chyba 10 dpo więc każda robi to co lubi
    amelia04072006 wrote:
    a trzy testy ciążowe- pozytywne?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 11:15

Bursztyn, Żanet, polarmiś, samira, caffe, Bozia3, iwcia77, Dorka1979, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mangosławo a dlaczemu nie dzisiaj?
    Mango wrote:
    Na jutro wyznaczyłam sobie zadanie wykonać telefon do kliniki. Waham się tylko czy wymusić na moim M wspólną wizytę czy najpierw iść sama, aby przekonać się o swoich możliwościach :( Tam mogę umówić się sama - na zwykłą wizytę gin, albo z partnerem gdy chodzi o niepłodność :(

Bursztyn, Bozia3, iwcia77, Mega, Simba, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no różne inne wypustki, indory i takie tam..;)
    albo zmarchy ;)

Bozia3, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wlasnie?

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mango Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bo dzisiaj jeszcze chcę poważnie pogadać z M :( Niestety on jest tak samo mocny w podejmowaniu decyzji jak ja :( Sama nie wiem czy na początek go tam ciągnąć?

Bliska 77, Reni, samira, caffe, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    nie ma co wymuszac, facet powinien chciec wspolpracowac, i podejrzewam na pewnym etapie bedzie musial zbadac plemniki, wiec sie nie wywinie...Narazie mozesz isc sama i sprawdzic w jakim stanie jest podwozie...

Mango, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mango Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie ma co wymuszac, facet powinien chciec wspolpracowac, i podejrzewam na pewnym etapie bedzie musial zbadac plemniki, wiec sie nie wywinie...Narazie mozesz isc sama i sprawdzic w jakim stanie jest podwozie...
    Generalnie współpracuje ;) , ale jak każdy facet ... Wiem, że jak będzie musiał to pójdzie ...
    Dzięki Bursztynku :) Wspieram Cię myślami <3 oby wszystko z mamą było ok :)

Bursztyn, samira, caffe lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Generalnie współpracuje ;) , ale jak każdy facet ... Wiem, że jak będzie musiał to pójdzie ...
    Dzięki Bursztynku :) Wspieram Cię myślami <3 oby wszystko z mamą było ok :)
    Dzieki
    Ale jutro sie tutaj meldujesz i zdajesz relacje. My Cie juz tu przypilnujemy.

Mango, Reni, Żanet, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mango Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzieki
    Ale jutro sie tutaj meldujesz i zdajesz relacje. My Cie juz tu przypilnujemy.
    Dzięki za Waszą troskę ;) Czasami trochę boli, ale to mi jest potrzebne ;)

caffe lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale miałaś najpierw hsg zrobić
    a mąż niech się weźmie w garść i brygadę przebada nie ma na co czekać
    Mango weź sprawy w swoje ręce!
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ecf5779c3992.jpg
    Mango wrote:
    Bo dzisiaj jeszcze chcę poważnie pogadać z M :( Niestety on jest tak samo mocny w podejmowaniu decyzji jak ja :( Sama nie wiem czy na początek go tam ciągnąć?

Bursztyn, Mango, Żanet, polarmiś, samira, caffe lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, trzymam kciuki za Mame i razem z Toba czekam na wiesci
    Mango, do roboty sie brac ;-)
    Amelia, niestety ale musisz troszke wyluzowac bo inaczej oszalejesz, my tu juz troche siedzimy i dziewczyny naprawde dobrze radza

Bursztyn, Mango, samira, caffe, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 3824 3825 3826 3827 3828 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ