35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
widzę że niezłe grono się tu zebrało w kolejce na sikanieoby na zielono tylko i wyłącznie
w końcu podobno jakaś tu fala zielona trwa?
Biska, Bozia co do tyłkowych wykwitów poszukajcie w aptece sztyftów specjalnych chłodzących. Nazywa się to criorectum. Ja zamawiałam na dozie. Działa.Bliska 77, ania.g, Bozia3, samira, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
chwilunia..ja na przykład nie staram się o fasolkę tylko o dziecko..nie dzidzię dzieciaczka tylko o dziecko..
chociaż nażarłam się bobu więc to podobne do fasolki.. chociaż też nią nie jest
samira wrote:nie no na pewno jak każda z nas która się stara o fasolkęMega, samira, Sabina, Bliska 77, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Wczoraj poznalam pare Polakow, ona 32 on 44 lata, maja bliznieta 10 miesieczne, chlopca i dziewczynke, i do 6 miesiaca babka myslala ze ma tylko jedno dziecko...dopiero usg wlasnie w 6 m. wykazalo ze jest jeszcze jeden maluch, schowal sie za siostre. Czyli jednak takie cuda sie zdarzaja, mimo zaawansowanej technologii. Dodatkowo ta pani znowu jest w ciazy, 8 tydzien. Lekarze mowia zeby sie przygotowali bo moga znow byc blizniaki, poniewaz w rodzinie meza czesto sie pojawialy
ania.g, Reni, Simba, polarmiś, mandragora, samira, Mega, caffe, peppapig, malgos741, Sabina, Żanet, Bliska 77, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Wczoraj poznalam pare Polakow, ona 32 on 44 lata, maja bliznieta 10 miesieczne, chlopca i dziewczynke, i do 6 miesiaca babka myslala ze ma tylko jedno dziecko...dopiero usg wlasnie w 6 m. wykazalo ze jest jeszcze jeden maluch, schowal sie za siostre. Czyli jednak takie cuda sie zdarzaja, mimo zaawansowanej technologii. Dodatkowo ta pani znowu jest w ciazy, 8 tydzien. Lekarze mowia zeby sie przygotowali bo moga znow byc blizniaki, poniewaz w rodzinie meza czesto sie pojawialy
fajnie -
nick nieaktualny
-
to jest ulubiony obrazek mojego męża
polarmiś wrote:[QUOTE nażarłam się bobu więc to podobne do fasolki.. chociaż też nią nie jest
Ja tez i na wszelki wypadek nakarmilam malza .....
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac2535fc4281.jpg [/QUOTE]
polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przypomij sobie ile jadła w ciąży.. gdzieś to musiało się odłożyć
skoro tak mało przytyła
polarmiś wrote:Ewa - ta tlusciutka lapka to Tomka? Czy ty go smietana karmisz?polarmiś, EwaT, Mega, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ewa - ta tlusciutka lapka to Tomka? Czy ty go smietana karmisz?
tak Tomcia
Reni, jeszcze jest w szpitalu na antybiotyku, jak sie wyniki z krwi polepszą w związku z infekcją to jest szansa na wyjście w weekend...no ale nie zapeszam naraziepolarmiś, Reni, Mega, Bozia3, samira, ania.g, caffe, peppapig, Simba, Bursztyn, malgos741, Sabina, Żanet, Bliska 77, sjoanka, iwcia77, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość