X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tez dzis widzialam w szpitalu taka pania, i tez sie kiwala o.O
    Ja sie na bank tak nie kiwam. :P Po pierwsze, glupio to wyglada :P po drugie - magiczna reka Chodakowskiej na moim brzuchu sprawila, ze jestem prawie taka fit jak ona. ;) :P
    Chociaz jak sie wczoraj pokazalam chlopu na skypie po 2,5 tygodniach niewidzenia sie, to byl w szoku, ze brzuch taki wielki. Ale ja mysle, ze to kamerka w kompie przeklamuje. :P

Bliska 77, Żanet, samira, sjoanka, ania.g, Mango, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to dopiero po powrocie z PL, czyli po 20 lipca, o ile oczywiscie nie wyminiemy sie po drodze, poza tym musi podrasowac troche nasiona
    U nas rasowanie trwalo dokladnie cykl. W kolejnym bylam juz w ciazy. Sie tu zatem nie wymiguj. :P

malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    U nas rasowanie trwalo dokladnie cykl. W kolejnym bylam juz w ciazy. Sie tu zatem nie wymiguj. :P
    no to oby i u nas tak bylo :)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Evans Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki , Mam 35 lat I officialnie staramy sie o Dzidzie 2 cykl , wczesnej 2 cykle dla proby I sie nie Udalo :( Wiem , ze jestem stara I to Bedzie nasze pierwsze Dziecko , ale zawsze mi sie wydawalo , ze w ciaze to zajde napewno szybko , tak 1 2 3 , a tu nic. Zaczelam sztukac po necie I znalazlam Was! I podczytuje , Zaczelam nawet nawet temperature mierzyc Dokladnie od Tego cyklu , mam tez monitor owulacji I bede serduszkowac;) pozdrawiam wszystkie Staraczki I Zafasalkowane ;)

Pusurek, samira, sjoanka, Alis, Bozia3, ania.g, peppapig, Mango, Dorka1979, caffe, Sabina, malgos741, iwcia77, mysza1975, dorbie lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja sie na bank tak nie kiwam. :P Po pierwsze, glupio to wyglada :P po drugie - magiczna reka Chodakowskiej na moim brzuchu sprawila, ze jestem prawie taka fit jak ona. ;) :P
    Chociaz jak sie wczoraj pokazalam chlopu na skypie po 2,5 tygodniach niewidzenia sie, to byl w szoku, ze brzuch taki wielki. Ale ja mysle, ze to kamerka w kompie przeklamuje. :P
    niech Cie ktos nagra na video i zobaczysz czy sie kiwasz ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    niech Cie ktos nagra na video i zobaczysz czy sie kiwasz ;)
    Nie nie, na pewno sie nie kiwam. :P Bo jestem fit i kontroluje cialo swe! :P

Alis, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    ja dzis tak bardzo srednio jakos ale na tym etapie to juz normalne takze wszystko ok, Bursztynku kochany, ciesze sie ze z rurami ok dobrze ze masz juz to za soba, trzymam kciuki za Mame
    Misku, dziekuje bardzo za wrzucone zdjecie, jest niemozliwe :-)
    Kkisia udanego wyjazdu :-)
    a ja mam juz chore sny, nawet nie bede pisac jakie
    milego popoludnia

Bursztyn, Żanet, samira, ania.g, caffe, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie nie, na pewno sie nie kiwam. :P Bo jestem fit i kontroluje cialo swe! :P
    hmm.... ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

Pasur, Kaczka to moje drugie wcielenie, teraz równowagę utrzymuję tylko na płaskim, a do niedawna jeszcze w szpilkach śmigałam, ech życie... Wczoraj poszłam do H&M za Twoja namową z myślą, że kupię coś ładnego na ostatnie miesiące i co? w każdej kiecce wyglądałam jak w namiocie, to na pewno lustra w przymierzalni tak przekłamują... o.O

Pusurek, samira, Bliska 77, Dorka1979, Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czolem dziewczeta, Bursztym cieszem sie ze juz po :) i ze werdykt super, teraz szprycowanie zolnierzykow i ciaza jak ta lala... Ale ulga co nie? super!

Powodzenia dla nowych dziewczyn dla reszty sciski,

Ciazowki kochane ale Was tutaj teraz duzo juz nie moge sie doczekac zeby do Was dolaczyc...wczoraj znajoma przyszla z 8 tygodniowym slicznym chopczykiem do pracy boooosze mowie wam mieszanka polinezyjsko - irlandzka no przecudo...

U nas kuracja w toku no i serducha wypalily w tym cyklu tak ze znow nadzieja :)

Cieplo pozdrawiam wszsytkich,
    love Pandziocha

Żanet, Pusurek, Reni, Sabina, samira, sjoanka, Bozia3, Bliska 77, mama78, Simba, ania.g, peppapig, Mango, Bursztyn, caffe, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanet wrote:
    Pasur, Kaczka to moje drugie wcielenie, teraz równowagę utrzymuję tylko na płaskim, a do niedawna jeszcze w szpilkach śmigałam, ech życie... Wczoraj poszłam do H&M za Twoja namową z myślą, że kupię coś ładnego na ostatnie miesiące i co? w każdej kiecce wyglądałam jak w namiocie, to na pewno lustra w przymierzalni tak przekłamują... o.O
    To lustra, to lustra.
    Bozia tez pisala, ze nic nie kupila w H&M. Normalnie zle szukalyscie laski, no! Ale przyznam, ze w Gd ( a moze i w Pl ) oferta ubran ciazowych jest duzo mniejsza i brzydsza niz w No. I na wyprzedazach jakos mniej. Glupio...

Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Evans
    jak szybko wpadłaś na forum tak szybko zaraz wypadniesz za to zdanie
    tu się takich słów nie używa.. ;-)

p.s. witam resztę lasek
    Evans wrote:
    Mam 35 lat.... Wiem , ze jestem stara I to Bedzie nasze pierwsze Dziecko ,

samira, Sabina, Bliska 77, mama78, Simba, Żanet, peppapig, Bursztyn, Dorka1979, caffe, Rernia1975, malgos741, iwcia77, mysza1975, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem czy się kiwam, ale mam ostatnio jazdy, że mam za mały brzuch (i tankuję tę wodę, bleee). A z drugiej strony brzuch jest na tyle duży, że praktycznie mojego (dużego!) biustu nie widać. Beznadzieja. Talią się w ciązy chwalić nie będę, ale miałam nadzieję przynajmniej biust eksponować.

samira, Pusurek, Bliska 77, Żanet, Bursztyn, caffe, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Evans Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witaj Evans
    jak szybko wpadłaś na forum tak szybko zaraz wypadniesz za to zdanie
    tu się takich słów nie używa.. ;-)

p.s. witam resztę lasek
    Hehehe sorry , ale cala moja familia mi to powtarza :) od jakis 5 lat , wiec tak juz zostalo :) jestem ostatnia w swojej Rodzinie , ktore jeszcze nie ma Dzieci , no ale tak sie zycie potoczylo , teraz sie staram :)

Reni, samira, ania.g, peppapig, caffe, Sabina, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale Twoj ma 25 lat to co tu rasowac:-)

Pusurek, Bursztyn, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Hehehe sorry , ale cala moja familia mi to powtarza :) od jakis 5 lat , wiec tak juz zostalo :) jestem ostatnia w swojej Rodzinie , ktore jeszcze nie ma Dzieci , no ale tak sie zycie potoczylo , teraz sie staram :)
    Boze 35 lat i stara . Nie sluchaj rodziny tylko robcie malucha.

Bliska 77, peppapig, caffe, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musisz ich wydziedziczyć!
    Evans wrote:

polarmiś, Dorka1979, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale Twoj ma 25 lat to co tu rasowac:-)
    :D
    Ma troche wiecej, niz 25. :D Ale widzisz jak to bywa - nie zawsze mlodosc znaczy plodnosc. Dobrze, ze sie podrasowac dalo i to w tak szybkim czasie. Tak bysmy sie moze do tej pory bujali z temperatura i seksem tylko w dni plodne...

Bliska 77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ewa smigasz dzisiaj do Tomusia?

śmigam zaraz oczywiście, najlepiej to juz bym szła piechotą a mąż by mnie autem dogonił ;)
    Bożeeeeeeeeee jak ja chcę Tomka w domu!!!!!!!!!!!!!!

samira, mama78, Bliska 77, angela, Simba, polarmiś, Mega, Żanet, ania.g, peppapig, Bozia3, Sabina, Bursztyn, Alis, sjoanka, caffe, moremi, malgos741, iwcia77, Monia37, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    śmigam zaraz oczywiście, najlepiej to juz bym szła piechotą a mąż by mnie autem dogonił ;)
    Bożeeeeeeeeee jak ja chcę Tomka w domu!!!!!!!!!!!!!!
    Ewcia, wierze ze bedziesz miala Tomcia w domu juz niebawem

EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 3816 3817 3818 3819 3820 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ