35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:tez dzis widzialam w szpitalu taka pania, i tez sie kiwala
Po pierwsze, glupio to wyglada
po drugie - magiczna reka Chodakowskiej na moim brzuchu sprawila, ze jestem prawie taka fit jak ona.
Chociaz jak sie wczoraj pokazalam chlopu na skypie po 2,5 tygodniach niewidzenia sie, to byl w szoku, ze brzuch taki wielki. Ale ja mysle, ze to kamerka w kompie przeklamuje.Bliska 77, Żanet, samira, sjoanka, ania.g, Mango, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to dopiero po powrocie z PL, czyli po 20 lipca, o ile oczywiscie nie wyminiemy sie po drodze, poza tym musi podrasowac troche nasiona
malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki , Mam 35 lat I officialnie staramy sie o Dzidzie 2 cykl , wczesnej 2 cykle dla proby I sie nie Udalo
Wiem , ze jestem stara I to Bedzie nasze pierwsze Dziecko , ale zawsze mi sie wydawalo , ze w ciaze to zajde napewno szybko , tak 1 2 3 , a tu nic. Zaczelam sztukac po necie I znalazlam Was! I podczytuje , Zaczelam nawet nawet temperature mierzyc Dokladnie od Tego cyklu , mam tez monitor owulacji I bede serduszkowac;) pozdrawiam wszystkie Staraczki I Zafasalkowane
Pusurek, samira, sjoanka, Alis, Bozia3, ania.g, peppapig, Mango, Dorka1979, caffe, Sabina, malgos741, iwcia77, mysza1975, dorbie lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja sie na bank tak nie kiwam.
po drugie - magiczna reka Chodakowskiej na moim brzuchu sprawila, ze jestem prawie taka fit jak ona.
Chociaz jak sie wczoraj pokazalam chlopu na skypie po 2,5 tygodniach niewidzenia sie, to byl w szoku, ze brzuch taki wielki. Ale ja mysle, ze to kamerka w kompie przeklamuje.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witajcie
ja dzis tak bardzo srednio jakos ale na tym etapie to juz normalne takze wszystko ok, Bursztynku kochany, ciesze sie ze z rurami ok dobrze ze masz juz to za soba, trzymam kciuki za Mame
Misku, dziekuje bardzo za wrzucone zdjecie, jest niemozliwe
Kkisia udanego wyjazdu
a ja mam juz chore sny, nawet nie bede pisac jakie
milego popoludniaBursztyn, Żanet, samira, ania.g, caffe, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja sie na bank tak nie kiwam.
Chociaz jak sie wczoraj pokazalam chlopu na skypie po 2,5 tygodniach niewidzenia sie, to byl w szoku, ze brzuch taki wielki. Ale ja mysle, ze to kamerka w kompie przeklamuje.
Pasur, Kaczka to moje drugie wcielenie, teraz równowagę utrzymuję tylko na płaskim, a do niedawna jeszcze w szpilkach śmigałam, ech życie... Wczoraj poszłam do H&M za Twoja namową z myślą, że kupię coś ładnego na ostatnie miesiące i co? w każdej kiecce wyglądałam jak w namiocie, to na pewno lustra w przymierzalni tak przekłamują...Pusurek, samira, Bliska 77, Dorka1979, Sabina, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Czolem dziewczeta, Bursztym cieszem sie ze juz po
i ze werdykt super, teraz szprycowanie zolnierzykow i ciaza jak ta lala... Ale ulga co nie? super!
Powodzenia dla nowych dziewczyn dla reszty sciski,
Ciazowki kochane ale Was tutaj teraz duzo juz nie moge sie doczekac zeby do Was dolaczyc...wczoraj znajoma przyszla z 8 tygodniowym slicznym chopczykiem do pracy boooosze mowie wam mieszanka polinezyjsko - irlandzka no przecudo...
U nas kuracja w toku no i serducha wypalily w tym cyklu tak ze znow nadzieja
Cieplo pozdrawiam wszsytkich,
love PandziochaŻanet, Pusurek, Reni, Sabina, samira, sjoanka, Bozia3, Bliska 77, mama78, Simba, ania.g, peppapig, Mango, Bursztyn, caffe, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:Pasur, Kaczka to moje drugie wcielenie, teraz równowagę utrzymuję tylko na płaskim, a do niedawna jeszcze w szpilkach śmigałam, ech życie... Wczoraj poszłam do H&M za Twoja namową z myślą, że kupię coś ładnego na ostatnie miesiące i co? w każdej kiecce wyglądałam jak w namiocie, to na pewno lustra w przymierzalni tak przekłamują...
Bozia tez pisala, ze nic nie kupila w H&M. Normalnie zle szukalyscie laski, no! Ale przyznam, ze w Gd ( a moze i w Pl ) oferta ubran ciazowych jest duzo mniejsza i brzydsza niz w No. I na wyprzedazach jakos mniej. Glupio...Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witaj Evans
jak szybko wpadłaś na forum tak szybko zaraz wypadniesz za to zdanie
tu się takich słów nie używa..
p.s. witam resztę lasek
Evans wrote:Mam 35 lat.... Wiem , ze jestem stara I to Bedzie nasze pierwsze Dziecko ,samira, Sabina, Bliska 77, mama78, Simba, Żanet, peppapig, Bursztyn, Dorka1979, caffe, Rernia1975, malgos741, iwcia77, mysza1975, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem czy się kiwam, ale mam ostatnio jazdy, że mam za mały brzuch (i tankuję tę wodę, bleee). A z drugiej strony brzuch jest na tyle duży, że praktycznie mojego (dużego!) biustu nie widać. Beznadzieja. Talią się w ciązy chwalić nie będę, ale miałam nadzieję przynajmniej biust eksponować.
samira, Pusurek, Bliska 77, Żanet, Bursztyn, caffe, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Witaj Evans
jak szybko wpadłaś na forum tak szybko zaraz wypadniesz za to zdanie
tu się takich słów nie używa..
p.s. witam resztę lasekod jakis 5 lat , wiec tak juz zostalo
jestem ostatnia w swojej Rodzinie , ktore jeszcze nie ma Dzieci , no ale tak sie zycie potoczylo , teraz sie staram
Reni, samira, ania.g, peppapig, caffe, Sabina, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvans wrote:Hehehe sorry , ale cala moja familia mi to powtarza
od jakis 5 lat , wiec tak juz zostalo
jestem ostatnia w swojej Rodzinie , ktore jeszcze nie ma Dzieci , no ale tak sie zycie potoczylo , teraz sie staram
Bliska 77, peppapig, caffe, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
musisz ich wydziedziczyć!
Evans wrote:Hehehe sorry , ale cala moja familia mi to powtarzaod jakis 5 lat , wiec tak juz zostalo
polarmiś, Dorka1979, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Ale Twoj ma 25 lat to co tu rasowac:-)
Ma troche wiecej, niz 25.Ale widzisz jak to bywa - nie zawsze mlodosc znaczy plodnosc. Dobrze, ze sie podrasowac dalo i to w tak szybkim czasie. Tak bysmy sie moze do tej pory bujali z temperatura i seksem tylko w dni plodne...
Bliska 77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ewa smigasz dzisiaj do Tomusia?
śmigam zaraz oczywiście, najlepiej to juz bym szła piechotą a mąż by mnie autem dogonił
Bożeeeeeeeeee jak ja chcę Tomka w domu!!!!!!!!!!!!!!samira, mama78, Bliska 77, angela, Simba, polarmiś, Mega, Żanet, ania.g, peppapig, Bozia3, Sabina, Bursztyn, Alis, sjoanka, caffe, moremi, malgos741, iwcia77, Monia37, mysza1975 lubią tę wiadomość