35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej hej
Bursztynie trzymam kciuki za mamę, będzie dobrze
Mango, dzielna jesteś i podziwiam że się wzięłaś w garść, trzymam mocno kciuki żeby M dał się zabrać i porobić sobie badania no i żebyście zaciążyli w nagrodę za gorliwość
Slash gdziekolwiek jesteś to Cię przytulam
Ewo, słodka ta mała łapka, dobrze że jesteście razem
Aga, nadal w dwupaku? pewnie Ci już mocno cieżko, ściskam Brzuch
pozdrawiam was wszystkiesamira, caffe, Bliska 77, Mango, slash, Bursztyn, mysza1975, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
hahaaha dobre
Miśka dobrze to ujęłaś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c90e85bc8e05.png
Samira Ciebie też to dotyczypolarmiś wrote:To Twoje pierwsze pierdolenie, zaraz Ci przejdzie.Bozia3, samira, polarmiś, Simba, Mega, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tzn. chlopu Twojemu jest to chyba bardziej potrzebne niz Tobie
Przestan mu sie zwierzac co do dnia cyklu, nie mow mu kiedy owulka, albo mow ze jej nie ma, bo widocznie presja dziala na niego aseksualanie
najlepiej mow, ze nie masz ochoty, albo ci sie nie chce, wtedy GWARANTUJE Cie, ze zadne filmy nie beda Wam potrzebnewiem, że za dużo mu mówię
a potem mam ...
Mangoi jej marzenie
-
że co że szczasz na miejscu????!!! może dlatemu się dziwnie patrzą!polarmiś wrote:Ja nie kupuje przez szklany ekran. Musze dotknac i przymierzyc.
polarmiś, Simba, Dorka1979, Bursztyn, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
a my w sumie o tym nie gadamy
Mój patrzy jakie mam majtki danego dnia wtedy wie czy jeszcze @ czy już nie
Mango wrote:no dokładnie takwiem, że za dużo mu mówię
a potem mam ...
Mango, Żanet, iwcia77, sjoanka, Mega, Bursztyn, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
jaka dzielna jakie podziwiam jaka gorliwość
Lucky !
Mango trzeba porządnego kopa zasadzić za tę zwłokę!
Lucky wrote:hej hej
Mango, dzielna jesteś i podziwiam że się wzięłaś w garść, trzymam mocno kciuki żeby M dał się zabrać i porobić sobie badania no i żebyście zaciążyli w nagrodę za gorliwośćMango, samira, Bliska 77, Lucky, Bursztyn, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:hahaaha dobre
Miśka dobrze to ujęłaś
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c90e85bc8e05.png
Samira Ciebie też to dotyczy
eeej tam,ja się na prawdę nie staram ,muszę odłożyć na co najmniej 3 miesiące bo być może będę mała woreczek żółciowy usuwany a to chciałabym załatwić przed ciążą ,i mówię serio zabezpieczamy się -
samira wrote:eeej tam,ja się na prawdę nie staram ,muszę odłożyć na co najmniej 3 miesiące bo być może będę mała woreczek żółciowy usuwany a to chciałabym załatwić przed ciążą ,i mówię serio zabezpieczamy się
-
no ale odłożyć starania a odpuścić czy mieć wyjebane to różnica
podrasuj zdrowie i do roboty
samira wrote:eeej tam,ja się na prawdę nie staram ,muszę odłożyć na co najmniej 3 miesiące bo być może będę mała woreczek żółciowy usuwany a to chciałabym załatwić przed ciążą ,i mówię serio zabezpieczamy sięsamira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oj dziewczyny, widze ze wena na forum dzis rzadzi
fajnie, Lucky ja jeszcze w dwupaku i przez to rozchodzace sie spojenie momentami strzela mi tak naprawde we lbieaktualnie gosci u mnie tumiwisizm i siedze sobie na kanapie a moja corka wywalila mi na leb doslownie cale pudlo zelu i robi warkoczyki i ok tylko zaczelam zastanawiac sie jak to zorganizuje bo np jakbym zaczela rodzic to zanim leb doprowadze do porzadku to dzidzia bedzie juz na swiecie
samira, Mango, Lucky, EwaT, megan8, polarmiś, Żanet, Dorka1979, Mega, malgos741, Bursztyn, iwcia77, mysza1975, caffe, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno i szukam też pracy,składam CV a dziś wysłałam o wzięcie w ajencje kiosku RUCHU zobaczymy czy odpowiedzą ,trzymajcie kciuki albo za to albo za ten sklep co wczoraj pisałam
o w mordę leje mi się z nosa,pierdzielona alergiaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 13:16
Bliska 77, megan8, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:no i szukam też pracy,składam CV a dziś wysłałam o wzięcie w ajencje kiosku RUCHU zobaczymy czy odpowiedzą ,trzymajcie kciuki albo za to albo za ten sklep co wczoraj pisałam
o w mordę leje mi się z nosa,pierdzielona alergiasamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny