X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam katar,raz z nosa kapie raz zatkany,ścieka do gardła , oczy załzawione,pieprzone pylenie traw się zaczęło wrrr

• Lucky Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej
    Bursztynie trzymam kciuki za mamę, będzie dobrze
    Mango, dzielna jesteś i podziwiam że się wzięłaś w garść, trzymam mocno kciuki żeby M dał się zabrać i porobić sobie badania no i żebyście zaciążyli w nagrodę za gorliwość
    Slash gdziekolwiek jesteś to Cię przytulam
    Ewo, słodka ta mała łapka, dobrze że jesteście razem
    Aga, nadal w dwupaku? pewnie Ci już mocno cieżko, ściskam Brzuch
    pozdrawiam was wszystkie

samira, caffe, Bliska 77, Mango, slash, Bursztyn, mysza1975, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przecież tola to kiedyś Tolek ;-)
    EwaT wrote:
    ale spali z Tolą w jednym namiocie ;)

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaaha dobre :-) Miśka dobrze to ujęłaś :-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c90e85bc8e05.png

Samira Ciebie też to dotyczy ;-)
    polarmiś wrote:
    To Twoje pierwsze pierdolenie, zaraz Ci przejdzie.

Bozia3, samira, polarmiś, Simba, Mega, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tzn. chlopu Twojemu jest to chyba bardziej potrzebne niz Tobie
    Przestan mu sie zwierzac co do dnia cyklu, nie mow mu kiedy owulka, albo mow ze jej nie ma, bo widocznie presja dziala na niego aseksualanie
    najlepiej mow, ze nie masz ochoty, albo ci sie nie chce, wtedy GWARANTUJE Cie, ze zadne filmy nie beda Wam potrzebne
    no dokładnie tak :( wiem, że za dużo mu mówię ;) a potem mam ...

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    że co że szczasz na miejscu????!!! może dlatemu się dziwnie patrzą!
    polarmiś wrote:
    Ja nie kupuje przez szklany ekran. Musze dotknac i przymierzyc.

polarmiś, Simba, Dorka1979, Bursztyn, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my w sumie o tym nie gadamy :-)
    Mój patrzy jakie mam majtki danego dnia wtedy wie czy jeszcze @ czy już nie :-)
    Mango wrote:
    no dokładnie tak :( wiem, że za dużo mu mówię ;) a potem mam ...

Mango, Żanet, iwcia77, sjoanka, Mega, Bursztyn, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przecież tola to kiedyś Tolek ;-)

że niby Conchita? ;)

Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaka dzielna jakie podziwiam jaka gorliwość
    Lucky !
    Mango trzeba porządnego kopa zasadzić za tę zwłokę! :-)

Lucky wrote:
    hej hej
    Mango, dzielna jesteś i podziwiam że się wzięłaś w garść, trzymam mocno kciuki żeby M dał się zabrać i porobić sobie badania no i żebyście zaciążyli w nagrodę za gorliwość

Mango, samira, Bliska 77, Lucky, Bursztyn, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo to to własnie z wurstem ;-)
    EwaT wrote:
    że niby Conchita? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 13:01

Żanet lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahaaha dobre :-) Miśka dobrze to ujęłaś :-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c90e85bc8e05.png

Samira Ciebie też to dotyczy ;-)

eeej tam,ja się na prawdę nie staram ,muszę odłożyć na co najmniej 3 miesiące bo być może będę mała woreczek żółciowy usuwany a to chciałabym załatwić przed ciążą ,i mówię serio zabezpieczamy się

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    eeej tam,ja się na prawdę nie staram ,muszę odłożyć na co najmniej 3 miesiące bo być może będę mała woreczek żółciowy usuwany a to chciałabym załatwić przed ciążą ,i mówię serio zabezpieczamy się
    a co przeszkadza szykowac się do woreczka i jednocześnie próbowac?

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale odłożyć starania a odpuścić czy mieć wyjebane to różnica
    :-)
    podrasuj zdrowie i do roboty :-)
    samira wrote:

samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a co przeszkadza szykowac się do woreczka i jednocześnie próbowac?
    to ze lekarz kazał prosił o odłożenie starań,bo w ciąży nie powinno się robić zabiegu no chyba ze jest zagrożenie życia i i nagły atak woreczka

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczyny, widze ze wena na forum dzis rzadzi ;-)
    fajnie, Lucky ja jeszcze w dwupaku i przez to rozchodzace sie spojenie momentami strzela mi tak naprawde we lbie :-D aktualnie gosci u mnie tumiwisizm i siedze sobie na kanapie a moja corka wywalila mi na leb doslownie cale pudlo zelu i robi warkoczyki i ok tylko zaczelam zastanawiac sie jak to zorganizuje bo np jakbym zaczela rodzic to zanim leb doprowadze do porzadku to dzidzia bedzie juz na swiecie :-)

samira, Mango, Lucky, EwaT, megan8, polarmiś, Żanet, Dorka1979, Mega, malgos741, Bursztyn, iwcia77, mysza1975, caffe, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tez tak uwazam

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Reniuś ale ja mam na ten czas równocześnie wylane na starania co nie znaczy ze nie chce się starać po tym czasie :D

Reni lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i szukam też pracy,składam CV a dziś wysłałam o wzięcie w ajencje kiosku RUCHU zobaczymy czy odpowiedzą ,trzymajcie kciuki albo za to albo za ten sklep co wczoraj pisałam :)

o w mordę leje mi się z nosa,pierdzielona alergia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 13:16

Bliska 77, megan8, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no i szukam też pracy,składam CV a dziś wysłałam o wzięcie w ajencje kiosku RUCHU zobaczymy czy odpowiedzą ,trzymajcie kciuki albo za to albo za ten sklep co wczoraj pisałam :)

o w mordę leje mi się z nosa,pierdzielona alergia
    Samirka, w takim razie trzymam mocni zacisniete kciuki za pozytywny obrot spraw zawodowych i oby alergia poszla sobie w cholere

samira lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Samirka, w takim razie trzymam mocni zacisniete kciuki za pozytywny obrot spraw zawodowych i oby alergia poszla sobie w cholere
    <3

‹‹ 3827 3828 3829 3830 3831 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ