35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale ten owufriend straszny!
A pozostale obrazki na poprawe humoru sa wysmienite!
Mango - ja bym zadzwonila i umowila was oboje na ta wizyte. Normalna ginekologiczna to ty mialas nie raz - najwyzszy czas zeby i mezu podszedl do sprawy powaznie i zeby mu wytlumaczyli co i jak. Powinien sie zbadac.Mango, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:o nie nie Mango teraz trzeba grozić i straszyć..
Mango jak nie pójdziesz jutro na badania - spełni się przepowiednia Lucky i zwiejesz to jutro
to poniesiesz karę ;-)naślemy na Ciebie ovufrienda
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c0e2ef8f108.jpgZamknę się w sobie i będzie gorzej
samira, Dorka1979, Mega, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:no wykończę się jak w mordę strzelił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 14:49
amelia04072006, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Ja to żadnej choroby zakaźnej nie miałam a czy byłam szczepiona to też nie wiem
Jeśli faktycznie nie miałaś, to powinnaś była się zaszczepić - no ale teraz to już po zawodach...teraz możesz tylko bardzo uważać...Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane! Kilka dni przerwy i cieżko za Wami nadążyć
byłam prżelotem w Polsce i chciałam sobie zrobic badanie AMH ale pani w laboratorium powiedziała ze nie ma takiego badania ale zapyta kierowniczki ....ta oddzwonila do mnie pare godzin pózniej twierdząc ze to jest nowe badanie i oni jeszcze tego nie robią bo nie maja zamrażarek....no cóż trudno sie mówi ...
Aprilka -
nick nieaktualnyAprilka wrote:Witajcie kochane! Kilka dni przerwy i cieżko za Wami nadążyć
byłam prżelotem w Polsce i chciałam sobie zrobic badanie AMH ale pani w laboratorium powiedziała ze nie ma takiego badania ale zapyta kierowniczki ....ta oddzwonila do mnie pare godzin pózniej twierdząc ze to jest nowe badanie i oni jeszcze tego nie robią bo nie maja zamrażarek....no cóż trudno sie mówi ...
-
nick nieaktualny