35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAprilka wrote:Dziękuje
no cóż mam począć ....lubię góry.....
Chyba sie nie doczekam tej kreskowej owulacji......
https://ovufriend.pl/wykres,01b6ea748afecb61bc41d87be7f153d4.htmlAprilka lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny.
Jakoś się trzymam, są chwile że jest gorzej i lecą mi łzy ale są chwile ze na zapominam. Staram się być dzielna, mąż mi w tym pomaga i rodzice.
Poczytam Was trochę bo właśnie jestem po obiedzie i tak sobie pomyślałam co tam u Was.Mango, malgos741, Mega, mysza1975, ania.g, mama78, Sabina lubią tę wiadomość
-
Aprilka wrote:Dziewczyny pytanie mam....czemu już drugi cykl nie wyznacza mi owulacji a testy owulacyjne wychodzą pozytywnie? Cos nie tak wpisuje czy jak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 15:49
Aprilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAprilka wrote:Dziewczyny pytanie mam....czemu już drugi cykl nie wyznacza mi owulacji a testy owulacyjne wychodzą pozytywnie? Cos nie tak wpisuje czy jak?
Mega, iwcia77, mysza1975, Żanet, Aprilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama juz po operacji, jest narazie na sali pooperac., wiec moj brat jeszcze jej nie widzial, ponoc ja wybudzaja, uspokoje sie dopiero kiedy sie dowiem ze wszystko OK.
samira, Mango, Mega, iwcia77, ania.g, Pusurek, gosia7122, Żanet, Bliska 77, polarmiś, Aprilka, Dorka1979, Iwone, Simba, EwaT, sjoanka, Bozia3, Sabina, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:Pewnie dlatego, że Twój wykres skacze jak żyd po pustym sklepie
iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny