35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Za wasze zdrowie wcinam suszone morele
A poza tym to w głowie mi sie tak majta że łaże jak pijana, jak ide to czuję sie tak jakbym chodziła po pływającym statkuno ale przecież w piątek bedzie @ wiec co ja w ogóle gadam
Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:witam dziewczyny 1.07.2014 o godz 4:39 przyszla na swiat moja Helenka(cc) 42 cm 1670g,jest piekna i ma wloski,lezy w inkubatorze ale sama oddycha narazie odzywiana przez sade ale zrobila juz siku i pierwsza kupke
Ale wiadomość! Gratulacje!Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Zrujnowałam się dzisiaj na szkolne podręczniki. Masakra jakaś. Trzy godziny siedziałam przy necie szukając najtańszych ofert. Znalazłam też miejscówkę gdzie mogę sprzedać te po starszej córce z 2 gimnazjum. Jest nadzieja że trochę się zwróci...Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
Mama juz sie obudzila, brat jest tam caly czas, juz z rozmawial, jeszcze jest troche zakrecona, ale to normalne, oby wieczor i noc spokojnie minely.
mama78, polarmiś, MartaDidinio, iwcia77, Simba, Dorka1979, Bliska 77, ania.g, gosia7122, Aprilka, EwaT, sjoanka, Bozia3, Viv78, Sabina, caffe, Żanet, Mango, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Zrujnowałam się dzisiaj na szkolne podręczniki. Masakra jakaś. Trzy godziny siedziałam przy necie szukając najtańszych ofert. Znalazłam też miejscówkę gdzie mogę sprzedać te po starszej córce z 2 gimnazjum. Jest nadzieja że trochę się zwróci...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySerdeczne Gratulacje!I widzisz, wszystko dobrze się skończyło. Witamy Piękną Helenkęanna maria wrote:witam dziewczyny 1.07.2014 o godz 4:39 przyszla na swiat moja Helenka(cc) 42 cm 1670g,jest piekna i ma wloski,lezy w inkubatorze ale sama oddycha narazie odzywiana przez sade ale zrobila juz siku i pierwsza kupke
iwcia77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:sjoanka i a ile za nie płaciłaś i czy obojętny jest dzień cyklu w którym się robi i trzeba na czczo ?? ja tez chce w diagnostyce zrobić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny