35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Za wasze zdrowie wcinam suszone morele

A poza tym to w głowie mi sie tak majta że łaże jak pijana, jak ide to czuję sie tak jakbym chodziła po pływającym statku
no ale przecież w piątek bedzie @ wiec co ja w ogóle gadam
Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:witam dziewczyny 1.07.2014 o godz 4:39 przyszla na swiat moja Helenka(cc) 42 cm 1670g,jest piekna i ma wloski,lezy w inkubatorze ale sama oddycha narazie odzywiana przez sade ale zrobila juz siku i pierwsza kupke
Ale wiadomość! Gratulacje!
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Zrujnowałam się dzisiaj na szkolne podręczniki. Masakra jakaś. Trzy godziny siedziałam przy necie szukając najtańszych ofert. Znalazłam też miejscówkę gdzie mogę sprzedać te po starszej córce z 2 gimnazjum. Jest nadzieja że trochę się zwróci...Matka fantastycznej 4

-
nick nieaktualny
-
Mama juz sie obudzila, brat jest tam caly czas, juz z rozmawial, jeszcze jest troche zakrecona, ale to normalne, oby wieczor i noc spokojnie minely.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Simba, nick nieaktualny, Bliska 77, ania.g, gosia7122, Aprilka, EwaT, sjoanka, Bozia3, Viv78, nick nieaktualny, caffe, Żanet, Mango, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
i gdzie kupowalas?ania.g wrote:Zrujnowałam się dzisiaj na szkolne podręczniki. Masakra jakaś. Trzy godziny siedziałam przy necie szukając najtańszych ofert. Znalazłam też miejscówkę gdzie mogę sprzedać te po starszej córce z 2 gimnazjum. Jest nadzieja że trochę się zwróci...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySerdeczne Gratulacje!I widzisz, wszystko dobrze się skończyło. Witamy Piękną Helenkęanna maria wrote:witam dziewczyny 1.07.2014 o godz 4:39 przyszla na swiat moja Helenka(cc) 42 cm 1670g,jest piekna i ma wloski,lezy w inkubatorze ale sama oddycha narazie odzywiana przez sade ale zrobila juz siku i pierwsza kupke
iwcia77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie w laboratorium kobitka powiedziała że koszt to 180 zł i jest to obojętnie w którym dniu cyklusamira wrote:sjoanka i a ile za nie płaciłaś i czy obojętny jest dzień cyklu w którym się robi i trzeba na czczo ?? ja tez chce w diagnostyce zrobić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny