X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Za wasze zdrowie wcinam suszone morele ;)
    A poza tym to w głowie mi sie tak majta że łaże jak pijana, jak ide to czuję sie tak jakbym chodziła po pływającym statku :D no ale przecież w piątek bedzie @ wiec co ja w ogóle gadam
    jaka @ jaka @ już Ci się jakieś zwidy widzę robią , żadnej @ nie będzie juz Ci coś mówiłam ;)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem sorry.
    Anna Maria gratulacje! <3
    Bursztyn, mam nadzieje, ze wieści bedą juz tylko lepsze :)

U nas ok, dzieciaki maja juz po 2,80 cm ;) dzisiaj nam pomachaly - ale super widok!! :) szczególnie jeden wymachiwał rączkami i nóżkami które aktualnie przypominają małe kulki :) drugi uskutecznial raczej jakiś taniec brzucha ;)
    23 lipca USG genetyczne no i lekarz powiedział żebym sie nie łudzila co do 31 stycznia, ze rodzimy do końca roku, obym do grudnia je nosiła. Od połowy września won z pracy! ;)
    Ide z M do restauracji na to konto. A pózniej wam jeszcze poopowiadam.
    Sciskam Cioteczki :)

Bursztyn, Bliska 77, ania.g, iwcia77, mama78, Mega, gosia7122, Pusurek, samira, Dorka1979, sjoanka, Bozia3, polarmiś, Aprilka, Viv78, Monia37, BISCA, Sabina, caffe, Żanet, Mango, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No wlasnie, Aga, wez urodz pozniej albo chociaz w terminie, bo ja tu dostalam skurczy ze stresu, ze jeszcze w Pl urodze...
    a w ogóle to brzuch mi się tak obniżył, że jak siedzę to na jajkach mi leży :-)

Bursztyn, iwcia77, Mega, Pusurek, polarmiś, Sabina, caffe, Simba, Żanet, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Rernia1975 Przyjaciółka

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    witam dziewczyny 1.07.2014 o godz 4:39 przyszla na swiat moja Helenka(cc) 42 cm 1670g,jest piekna i ma wloski,lezy w inkubatorze ale sama oddycha narazie odzywiana przez sade ale zrobila juz siku i pierwsza kupke
    Serdeczne gratulacje i duuuuuuuuuzo zdrowka dla Helenki!!!!!

mysza1975 lubi tę wiadomość

Renia1975
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega- chcesz z kolejki wyskoczyc ?? :D ;D nie ma takiej opcji ! stoj tam i czekaj :)

Anna Maria- gratuluje corci :) niech rosnie zdrowo tak abyscie mogly szybko do domku jechac :)

Bursztyn - mysle i czekam na wiesci

Bursztyn, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestem sorry.

U nas ok, dzieciaki maja juz po 2,80 cm ;) dzisiaj nam pomachaly - ale super widok!! :) szczególnie jeden wymachiwał rączkami i nóżkami które aktualnie przypominają małe kulki :) drugi uskutecznial raczej jakiś taniec brzucha ;)
    23 lipca USG genetyczne no i lekarz powiedział żebym sie nie łudzila co do 31 stycznia, ze rodzimy do końca roku, obym do grudnia je nosiła. Od połowy września won z pracy! ;)
    super! :)
    A dlaczego wczesniejszy porod juz przepowiada?

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Mama juz sie obudzila, brat jest tam caly czas, juz z rozmawial, jeszcze jest troche zakrecona, ale to normalne, oby wieczor i noc spokojnie minely.
    Bursztynku, w takim razie spokojnej nocy dla Mamy no i dla Ciebie również, bo wiem, ze to trudne

Bursztyn lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Mega- chcesz z kolejki wyskoczyc ?? :D ;D nie ma takiej opcji ! stoj tam i czekaj :)

Anna Maria- gratuluje corci :) niech rosnie zdrowo tak abyscie mogly szybko do domku jechac :)

Bursztyn - mysle i czekam na wiesci
    wiesci sa juz, powyzej

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, super wieści :)

Simba lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestem sorry.

bardzo się cieszę, ze wszystko ok, Simba dbaj o Was i oszczędzaj się, naprawdę <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 20:03

sjoanka, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Mama juz sie obudzila, brat jest tam caly czas, juz z rozmawial, jeszcze jest troche zakrecona, ale to normalne, oby wieczor i noc spokojnie minely.
    Siły dla Twojej mamy i szybkiego powrotu do zdrowia <3

iwcia77, Bliska 77, Bursztyn lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba- ale podwojna radosc :) podtrzymuje pytanie Bursztyna - dlaczego przepowiedzial termin na koniec roku? blizniaki sie szybciej rodza?

Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny uwielbiam was :D
    Simba niech maluchy zdrowo rosną, ty dbaj o siebie, no i udanego wieczorku z mężem ;)
    Bursztynku spokojnej nocy dla ciebie i mamy
    No i nie wykopujcie mnie z kolejki, plizzzz! ;)

Bliska 77, samira, Dorka1979, Bursztyn, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem walnieta bo właśnie wypiłam kawę myśląc że mi pomoże a czuję się jeszcze gorzej...

Bliska 77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w drodze powrotnej z pracy nie zostawię gdzieś pawia to będzie super...

Dorka1979, iwcia77, polarmiś lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    jestem walnieta bo właśnie wypiłam kawę myśląc że mi pomoże a czuję się jeszcze gorzej...
    cóż za samokrytyka :-)

Mega lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestem sorry.

Simba to który masz już tydzień ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaMaria gratulacje

mysza1975 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

teraz już bedzie tylko zdrowieć

iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa jak Tomaszek?

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 3833 3834 3835 3836 3837 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ