35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMega wrote:Za wasze zdrowie wcinam suszone morele
A poza tym to w głowie mi sie tak majta że łaże jak pijana, jak ide to czuję sie tak jakbym chodziła po pływającym statkuno ale przecież w piątek bedzie @ wiec co ja w ogóle gadam
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Jestem sorry.
Anna Maria gratulacje!
Bursztyn, mam nadzieje, ze wieści bedą juz tylko lepsze
U nas ok, dzieciaki maja juz po 2,80 cmdzisiaj nam pomachaly - ale super widok!!
szczególnie jeden wymachiwał rączkami i nóżkami które aktualnie przypominają małe kulki
drugi uskutecznial raczej jakiś taniec brzucha
23 lipca USG genetyczne no i lekarz powiedział żebym sie nie łudzila co do 31 stycznia, ze rodzimy do końca roku, obym do grudnia je nosiła. Od połowy września won z pracy!
Ide z M do restauracji na to konto. A pózniej wam jeszcze poopowiadam.
Sciskam Cioteczki
Bursztyn, Bliska 77, ania.g, iwcia77, mama78, Mega, gosia7122, Pusurek, samira, Dorka1979, sjoanka, Bozia3, polarmiś, Aprilka, Viv78, Monia37, BISCA, Sabina, caffe, Żanet, Mango, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No wlasnie, Aga, wez urodz pozniej albo chociaz w terminie, bo ja tu dostalam skurczy ze stresu, ze jeszcze w Pl urodze...
Bursztyn, iwcia77, Mega, Pusurek, polarmiś, Sabina, caffe, Simba, Żanet, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:witam dziewczyny 1.07.2014 o godz 4:39 przyszla na swiat moja Helenka(cc) 42 cm 1670g,jest piekna i ma wloski,lezy w inkubatorze ale sama oddycha narazie odzywiana przez sade ale zrobila juz siku i pierwsza kupke
mysza1975 lubi tę wiadomość
Renia1975 -
Simba wrote:Jestem sorry.
Anna Maria gratulacje!
U nas ok, dzieciaki maja juz po 2,80 cmdzisiaj nam pomachaly - ale super widok!!
szczególnie jeden wymachiwał rączkami i nóżkami które aktualnie przypominają małe kulki
23 lipca USG genetyczne no i lekarz powiedział żebym sie nie łudzila co do 31 stycznia, ze rodzimy do końca roku, obym do grudnia je nosiła. Od połowy września won z pracy!
Sciskam Cioteczki
A dlaczego wczesniejszy porod juz przepowiada?Simba lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Mama juz sie obudzila, brat jest tam caly czas, juz z rozmawial, jeszcze jest troche zakrecona, ale to normalne, oby wieczor i noc spokojnie minely.
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Jestem sorry.
Anna Maria gratulacje!
Sciskam CioteczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 20:03
sjoanka, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Mama juz sie obudzila, brat jest tam caly czas, juz z rozmawial, jeszcze jest troche zakrecona, ale to normalne, oby wieczor i noc spokojnie minely.
iwcia77, Bliska 77, Bursztyn lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dziewczyny uwielbiam was
Simba niech maluchy zdrowo rosną, ty dbaj o siebie, no i udanego wieczorku z mężem
Bursztynku spokojnej nocy dla ciebie i mamy
No i nie wykopujcie mnie z kolejki, plizzzz!Bliska 77, samira, Dorka1979, Bursztyn, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jestem sorry.
Anna Maria gratulacje!
Sciskam Cioteczki
-
nick nieaktualny