X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Za wasze zdrowie wcinam suszone morele ;)
    A poza tym to w głowie mi sie tak majta że łaże jak pijana, jak ide to czuję sie tak jakbym chodziła po pływającym statku :D no ale przecież w piątek bedzie @ wiec co ja w ogóle gadam
    jaka @ jaka @ już Ci się jakieś zwidy widzę robią , żadnej @ nie będzie juz Ci coś mówiłam ;)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem sorry.
    Anna Maria gratulacje! <3
    Bursztyn, mam nadzieje, ze wieści bedą juz tylko lepsze :)

U nas ok, dzieciaki maja juz po 2,80 cm ;) dzisiaj nam pomachaly - ale super widok!! :) szczególnie jeden wymachiwał rączkami i nóżkami które aktualnie przypominają małe kulki :) drugi uskutecznial raczej jakiś taniec brzucha ;)
    23 lipca USG genetyczne no i lekarz powiedział żebym sie nie łudzila co do 31 stycznia, ze rodzimy do końca roku, obym do grudnia je nosiła. Od połowy września won z pracy! ;)
    Ide z M do restauracji na to konto. A pózniej wam jeszcze poopowiadam.
    Sciskam Cioteczki :)

Bursztyn, Bliska 77, ania.g, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, gosia7122, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, sjoanka, Bozia3, nick nieaktualny, Aprilka, Viv78, Monia37, BISCA, nick nieaktualny, caffe, Żanet, Mango, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No wlasnie, Aga, wez urodz pozniej albo chociaz w terminie, bo ja tu dostalam skurczy ze stresu, ze jeszcze w Pl urodze...
    a w ogóle to brzuch mi się tak obniżył, że jak siedzę to na jajkach mi leży :-)

Bursztyn, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe, Simba, Żanet, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Rernia1975 Przyjaciółka

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    witam dziewczyny 1.07.2014 o godz 4:39 przyszla na swiat moja Helenka(cc) 42 cm 1670g,jest piekna i ma wloski,lezy w inkubatorze ale sama oddycha narazie odzywiana przez sade ale zrobila juz siku i pierwsza kupke
    Serdeczne gratulacje i duuuuuuuuuzo zdrowka dla Helenki!!!!!

mysza1975 lubi tę wiadomość

Renia1975
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega- chcesz z kolejki wyskoczyc ?? :D ;D nie ma takiej opcji ! stoj tam i czekaj :)

Anna Maria- gratuluje corci :) niech rosnie zdrowo tak abyscie mogly szybko do domku jechac :)

Bursztyn - mysle i czekam na wiesci

Bursztyn, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestem sorry.

U nas ok, dzieciaki maja juz po 2,80 cm ;) dzisiaj nam pomachaly - ale super widok!! :) szczególnie jeden wymachiwał rączkami i nóżkami które aktualnie przypominają małe kulki :) drugi uskutecznial raczej jakiś taniec brzucha ;)
    23 lipca USG genetyczne no i lekarz powiedział żebym sie nie łudzila co do 31 stycznia, ze rodzimy do końca roku, obym do grudnia je nosiła. Od połowy września won z pracy! ;)
    super! :)
    A dlaczego wczesniejszy porod juz przepowiada?

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Mama juz sie obudzila, brat jest tam caly czas, juz z rozmawial, jeszcze jest troche zakrecona, ale to normalne, oby wieczor i noc spokojnie minely.
    Bursztynku, w takim razie spokojnej nocy dla Mamy no i dla Ciebie również, bo wiem, ze to trudne

Bursztyn lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Mega- chcesz z kolejki wyskoczyc ?? :D ;D nie ma takiej opcji ! stoj tam i czekaj :)

Anna Maria- gratuluje corci :) niech rosnie zdrowo tak abyscie mogly szybko do domku jechac :)

Bursztyn - mysle i czekam na wiesci
    wiesci sa juz, powyzej

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, super wieści :)

Simba lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestem sorry.

bardzo się cieszę, ze wszystko ok, Simba dbaj o Was i oszczędzaj się, naprawdę <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 20:03

sjoanka, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Mama juz sie obudzila, brat jest tam caly czas, juz z rozmawial, jeszcze jest troche zakrecona, ale to normalne, oby wieczor i noc spokojnie minely.
    Siły dla Twojej mamy i szybkiego powrotu do zdrowia <3

iwcia77, Bliska 77, Bursztyn lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba- ale podwojna radosc :) podtrzymuje pytanie Bursztyna - dlaczego przepowiedzial termin na koniec roku? blizniaki sie szybciej rodza?

Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny uwielbiam was :D
    Simba niech maluchy zdrowo rosną, ty dbaj o siebie, no i udanego wieczorku z mężem ;)
    Bursztynku spokojnej nocy dla ciebie i mamy
    No i nie wykopujcie mnie z kolejki, plizzzz! ;)

Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem walnieta bo właśnie wypiłam kawę myśląc że mi pomoże a czuję się jeszcze gorzej...

Bliska 77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w drodze powrotnej z pracy nie zostawię gdzieś pawia to będzie super...

nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    jestem walnieta bo właśnie wypiłam kawę myśląc że mi pomoże a czuję się jeszcze gorzej...
    cóż za samokrytyka :-)

Mega lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestem sorry.

Simba to który masz już tydzień ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaMaria gratulacje

mysza1975 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

teraz już bedzie tylko zdrowieć

iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa jak Tomaszek?

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 3833 3834 3835 3836 3837 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ