35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:Stosunek lh do fsh ok 1,9- cos jakby pco , jaki masz obraz jajnikow na usg?. Pisza ze tsh przy staraniach powinno byc ponizej 2 .
Mega, iwcia77, polarmiś, Dorka1979, Sabina, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:witam dziewczyny 1.07.2014 o godz 4:39 przyszla na swiat moja Helenka(cc) 42 cm 1670g,jest piekna i ma wloski,lezy w inkubatorze ale sama oddycha narazie odzywiana przez sade ale zrobila juz siku i pierwsza kupke
gratuluje i duuuuużo zdrówka dla córeczki!samira, iwcia77, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Ewa jak Tomaszek?
je i śpiśmieszne minki robi kiedy nie chce już pić, udaje że jest bardzo zmeczony wzdycha i wywraca oczami
a kiedy sie mu wezmie butelke to nagle jest wszystko ok
mozna pęknąć ze smiechu
samira, Pusurek, iwcia77, sjoanka, Mega, polarmiś, Dorka1979, Bozia3, Viv78, Bliska 77, ania.g, Monia37, Sabina, caffe, Bursztyn, Simba, Żanet, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:sjoanka i a ile za nie płaciłaś i czy obojętny jest dzień cyklu w którym się robi i trzeba na czczo ?? ja tez chce w diagnostyce zrobić
Przepraszam ze nie odpowiedzialam od razu - nie bylo mnie na watku.
Mnie sie tylko spytala kobitka ktory dzien cyklu (byl pierwszy) i to zapisala.
Co do ceny to ci niestety nie powiem.
Nie mam ze soba tego swistka a poza tym robilam tez inne badania.
No i ja robilam w zeszlym roku w listopadzie - moglo sie juz zmienic.
Przepraszam ze nie moge bardziej pomoc.
Gratulacje Anna Maria!
Simba - nawet nie wiedzialam ze to blizniaki! Ja tez tak chce- raz a dobrze!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Uzupelnilam Porodowke i wiecie co? Wszystkie laski rodza wczesniej niz mialy termin...
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja raczej urodzę po terminie. To podobno dziedziczne - moja mama urodziła 3 razy i za każdym razie po terminie. Ja rodziłam w dniu terminu, ale to było na siłe wyrywane....więc czuję, że i tym razem pewnie przenoszę...a wolałabym wcześniej mieć z głowy...
Ja tez rodzilam w terminie, ale teraz to wolalabym nawet ciutke wczesniej.iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No jedna porzadna.
Ja tez rodzilam w terminie, ale teraz to wolalabym nawet ciutke wczesniej.Bliska 77, samira, Żanet, Mega lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:je i śpi
śmieszne minki robi kiedy nie chce już pić, udaje że jest bardzo zmeczony wzdycha i wywraca oczami
a kiedy sie mu wezmie butelke to nagle jest wszystko ok
mozna pęknąć ze smiechu
samira, iwcia77, EwaT, Bursztyn, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBurszta cieszę się, że mama już po. Spokojnej nocy Wam obu
Simba gratuluję dzisiejszych widoków
Ewa Twój Tomek to mały rozkoszniak
Iwcia witaj z powortemI TY nie strasz Megi, że ją wywalisz z kolejki, bo sama wlazłaś bez kolejki, no!
Bursztyn, caffe, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Dziewczyny po raz kolejny
Ewa, Tomaszek chyba radzi sobie coraz lepiej, byloby wspaniale gdybyscie mogli jechac w weekend do domu juz w trojke.
Aga, czy Ty nie maszwizyty w piatek? czy cos mi sie pokrecilo?Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość