35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:też chciałabym troszkę wcześniej - najlepiej z zaskoczenia i mieć to z głowy....na razie planuje pracować do końca lipca, a potem już idę na L4 bo widzę, że coraz trudniej mi się pozbierać w pracy - a lekarka wciąż mnie wygania na zwolnienie...
Na Kopernika, zgadza sie?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dzieki Dziewczynki
Blizniaki sie z reguły rodzą wcześniej, bo pod koniec nie maja juz miejsca zeby dalej rosnąć.
Moja szefowa urodziła blizniaki w 28 tygodniu ale to jest hardcore...Będę sie oszczędzać na maksa - niech sobie rosną tyle co trzeba.Sabina, Bursztyn, Aprilka, iwcia77, Mega, ania.g, Pusurek, samira, caffe, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzieki Dziewczynki
Blizniaki sie z reguły rodzą wcześniej, bo pod koniec nie maja juz miejsca zeby dalej rosnąć.
Moja szefowa urodziła blizniaki w 28 tygodniu ale to jest hardcore...Będę sie oszczędzać na maksa - niech sobie rosną tyle co trzeba.Sabina, Simba, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Dochodzi do tego ze człowiek żadnej postaci z kreskówki nie moze byc pewien..
A w Twoim awatarze to tez nie wiadomo co ten ludzik robi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 23:19
Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:niestety, nie moze, co jedna to gorsza perwa
A w Twoim awatarze to tez nie wiadomo co ten ludzik robi...przeca widać.
Myślisz ze to tez jakaś perwa?Bursztyn, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba, suwaczek klasa! I awatar tez. Chociaz ja znalam chlopca pod imieniem Tommy ( i Tiger ), ale to po norwesku, wiec wyjasnia wiele.
Smigam zaraz na pobranie krwi, musze zrobic przeciwciala Rh, bo mamy konflikt.
Milego dnia - u mnie dzis beda upaly.Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a wybralas juz przystanek?
Na Kopernika, zgadza sie?
Moja kumpela rodziła tydzień temu i pojechała na Kopernika, ale ją nie przyjęli - bo zdrowa, a był akurat tłok (jakiś podobno teraz jest wysyp). Więc wybrała Rydygiera...też podobno nieźle tam. Polecają też Galla, ale mają likwidować tam porodówkę juz we wrześniu..
Kopernik sprzętowo jest najlepszy i personel też - chociaż niektóre położne są z okresu późnego Gierka i takie też mają metody - ale jak mi któraś podskoczy to dostanie zjebkę bez zastanowienia...ja się tam certolić nie będę..
Najgorsze jest to, że nigdy nie ma pewności gdzie w końcu wylądujesz - bo miejsca nie ma, bo stary pierdaty. A na Kopernika przyjmują bez ciuchów i pieluch dla malucha - wszystko dostajesz na miesjcu - a i tak musisz przyjechać spakowana, bo jak nie przyjmą - to jedziesz karetką do innego szpitala, który ma zupełnie inne wymagania....Jaki ten los rodzących trudny...Simba, Mega, Bursztyn, samira, iwcia77, ania.g, Żanet, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość