X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Branzowo:

Bóg patrząc na grzeszną Ziemię zauważył zły stosunek społeczeństwa do lekarzy. Chcąc podnieść reputację całego personelu medycznego, zszedł na Ziemię i zatrudnił się jako lekarz w przychodni rejonowej. Pierwszy dzień pracy, siedzi w izbie przyjęć, przywożą mu sparaliżowanego chorego (20 lat na wózku inwalidzkim). Bóg wstaje, kładzie choremu na głowę swoje dłonie i mówi:
    - Wstań i idź!
    Chory wstaje, wychodzi na korytarz. Na korytarzu tłum oczekujących, wszyscy pytają:
    - No i jak nowy doktor?
    - Doktor jak doktor, kurwa nawet ciśnienia nie zmierzył...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 09:15

Pusurek, Reni, Bursztyn, Mega, Bozia3, Niuta, iwcia77, ania.g, Bliska 77, Dorka1979, Żanet, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj spotkałam się z cieżąrówką i ex ciężarówką..
    dowiedziałam się od nich, że lekarze z nfz nie chcą dawać zwolnień przed 6 mscem
    i to nie pierwsze przypadki!
    że ciąża to nie choroba i nie ma potrzeby zwolnienia
    a moja przyjaciółka bardzo źle znosi ciążę i siedzenie przy kompie jest dla niej mega trudne nie mówiąc już o dojazdach do i z pracy
    to już jest kurewstwo.. jak facet może wypowiadać się na temat ciąży.. jebany nigdy w niej nie był i nie będzie więc skąd może wiedzieć jak dana kobieta się czuje i jak ją znosi
    ona mdlała rzygała rano nie mogła się podnieść z łóżka a ten palant nie chciał dać jej zwolnienia.. więc poszła do pierwszego kontaktu

samira, Mega, iwcia77, ania.g, Bliska 77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Maria gratuluję :-)
    Zdrówka dla małej

excited029.gif

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie ludzik tylko Calvin i drapie Hobbesa po brzuchu :) przeca widać.
    Myślisz ze to tez jakaś perwa? ;)
    taa....widac ze go przeciez go molestuje! ;)

Simba, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Łydki i stopy łapią skurcze 3-4 razy w nocy - wykońćzę się do porodu - nie miałam tak intensywnie nigdy...nic nie pomaga - rozluźniam nogi i nic, zadzieram palce do góy - to wtedy cały ten prąd i bolący skurcz ogarnia całą stopę...stawiam nogę na zimnej podłodze i jak wariatka chodzę po domu kilka razy tam i z powrotem..zaczęłam nawet kurację tabletkową godną Pusurka - 6 tabletek dziennie asparginu, 3 tabletki samego magnezu, pije wstrętny sok pomidory, jem morele i gówno....
    to gowno też ma pomoc na skurcze??? :P

Bozia3 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cholera, napisalam posta i mi zniknal!
    Dzien dobry

Reni, i jak? widok malucha kumpeli wczoraj Cie szarpnal, bo zastanawialas sie jak to bedzie?
    Bozia, czyli kiedy porod sie zacznie jedziesz na Kopernika, jesli jest miejsce akurat to Cie tam zostawiaja, jesli nie ma wioza dalej? Czyli nie wiesz gdzie wyladujsz na koniec? Jesli tak to wujowo...

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dowiedziałam się od nich, że lekarze z nfz nie chcą dawać zwolnień przed 6 mscem
    a moja przyjaciółka bardzo źle znosi ciążę i siedzenie przy kompie jest dla niej mega trudne nie mówiąc już o dojazdach do i z pracy
    to już jest kurewstwo.. jak facet może wypowiadać się na temat ciąży.. jebany nigdy w niej nie był i nie będzie więc skąd może wiedzieć jak dana kobieta się czuje i jak ją znosi
    ona mdlała rzygała rano nie mogła się podnieść z łóżka a ten palant nie chciał dać jej zwolnienia.. więc poszła do pierwszego kontaktu
    no faktycznie kurestwo. A ja planuje od razu mykać na l4 jak juz zaciąże oczywiscie. Nie ma bata nie wysiedze w tej robocie po 12, 13 godzin... Ale moze prywatni inaczej do tego podchodzą...

mysza1975 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry :)

acha co do alergii nie zgadzam się z Bozią alergii możesz dostać w niespodziewanym czasie nawet mając 70lat na karku a,jest ona też w pewnym stopniu dziedziczna ,fakt bardzo sterylne warunki mogą się przyczynić do niej np. na kurz ,ale to ze się w nich żyło absolutnie nie ma nic wspólnego z alergią na produkty które jesz czy uczulenia na pyłki

ja się w sterylnych nie wychowywałam a mam uczulenie na kurz i pyłki traw

jeśli chodzi o sterylność w medycynie to uważam rękawiczki jednorazowe,igły i dezynfekcję miejsca wkłucia za konieczność ,kurcze to tak jakby nie oczyścili rany do szycia po wypadku ,nie robili szczepionki na tężec bo po co ,trza się hartować nie a nóż nie przyjdzie to nas ten sławetny tężec z brudu właśnie i nie wywoła w najgorszym wypadku sepsy nie ,jak miło :)

aaa i nie tylko moje zdanie ale tez wielu lekarzy przestrzegających higieny i sterylności

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

to chamstwo
    i o tym ostatnio mówili w tv ze chcą ograniczyć chodzenie w ciąży na zwolnienia,bo ciąża to nie choroba no chyba ze jest zagrożona,tylko jak ta ciężarna puści pawia w kasie albo na biurko w biurze top nich się nie dziwią bo to przecież normalne w tym stanie :P

Mega, iwcia77, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz maluch i brzuch drugiej robią wrażenie ale na szczęście nic mi nei jest
    więc mam jeszcze przeciwciała ;-)
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

Reni, i jak? widok malucha kumpeli wczoraj Cie szarpnal, bo zastanawialas sie jak to bedzie?

Mega, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Gratuluję córeczki Helenki,niech zdrowo rośnie :)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupilam dzis dziecku mobila ( temu mlodszemu znaczy )
    http://cdon.se/leksaker/ratt-start-pingu-sangmobil-p17117828
    Jestesmy wielkimi fanami Pingu, corka sie na Pingu wychowala. Do tej pory trzyma koszulke z Pingu ( na ok. 4 lata ), bo moze by sie dla rodzenstwa przydala. No i prosz...
    Teraz tylko sie boje, ze zabierze tego mobila i powiesi sobie nad lozkiem... ;)

samira, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kupilam dzis dziecku mobila ( temu mlodszemu znaczy )
    http://cdon.se/leksaker/ratt-start-pingu-sangmobil-p17117828
    Jestesmy wielkimi fanami Pingu, corka sie na Pingu wychowala. Do tej pory trzyma koszulke z Pingu ( na ok. 4 lata ), bo moze by sie dla rodzenstwa przydala. No i prosz...
    Teraz tylko sie boje, ze zabierze tego mobila i powiesi sobie nad lozkiem... ;)
    ładna karuzela a gra melodyjki ?

• monia 70 Ekspertka

Wysłany: 3 lipca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację to kurestwo i znieczulica ogromna. A tak na marginesie to nie pójdę do gin na NFZ bo strach wielki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi się to podoba ,można z tego zrobić prawie fotelik http://cdon.se/leksaker/ks-kids-babygym-love-circle-p25202539

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    ładna karuzela a gra melodyjki ?
    Jakies gra, ale jeszcze nie wiem co. To nakrecana taka pozytywka, wiec zakladam, ze ma 1.

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a mi się to podoba ,można z tego zrobić prawie fotelik http://cdon.se/leksaker/ks-kids-babygym-love-circle-p25202539
    Nom, matka jest super! :)

samira lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to fakt mój tata dostał alergii w wieku 60 paru lat .. na balsam peruwiański
    a siostra w wieku 27 m.in. na koty, psy itd (a całe życie miałyśmy koty, psy itd), kurz, dym papierosowy
    samira wrote:
    Dzień Dobry :)

acha co do alergii nie zgadzam się z Bozią alergii możesz dostać w niespodziewanym czasie nawet mając 70lat na karku a,jest ona też w pewnym stopniu dziedziczna ,fakt bardzo sterylne warunki mogą się przyczynić do niej np. na kurz ,ale to ze się w nich żyło absolutnie nie ma nic wspólnego z alergią na produkty które jesz czy uczulenia na pyłki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 10:55

samira lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdrowy człowiek zalicza zejście w autobusie duszno śmierdzi itd
    nie mówię już o tym, że ludzie nie ustępują miejsca..
    wiecie, że ona jeździ codziennie do pracy i tylko 3 razy ustąpiono jej miejsca ...

położne się zdziwiły, że jeździ do pracy .. i stwierdziły, że ostatnio na badaniach miała 15 punktów więc teraz bedą musiały wstawić jej mniej żeby na następnej wizycie gin dał jej zwolnienie.. chore!

p.s. o co chodzi z tymi punktami? wiecie coś?
    samira wrote:
    to chamstwo
    i o tym ostatnio mówili w tv ze chcą ograniczyć chodzenie w ciąży na zwolnienia,bo ciąża to nie choroba no chyba ze jest zagrożona,tylko jak ta ciężarna puści pawia w kasie albo na biurko w biurze top nich się nie dziwią bo to przecież normalne w tym stanie :P

samira lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry

Bozia, czyli kiedy porod sie zacznie jedziesz na Kopernika, jesli jest miejsce akurat to Cie tam zostawiaja, jesli nie ma wioza dalej? Czyli nie wiesz gdzie wyladujsz na koniec? Jesli tak to wujowo...
    No tak to właśnie wygląda....

FZuMp1.png

‹‹ 3837 3838 3839 3840 3841 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ