35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Branzowo:
Bóg patrząc na grzeszną Ziemię zauważył zły stosunek społeczeństwa do lekarzy. Chcąc podnieść reputację całego personelu medycznego, zszedł na Ziemię i zatrudnił się jako lekarz w przychodni rejonowej. Pierwszy dzień pracy, siedzi w izbie przyjęć, przywożą mu sparaliżowanego chorego (20 lat na wózku inwalidzkim). Bóg wstaje, kładzie choremu na głowę swoje dłonie i mówi:
- Wstań i idź!
Chory wstaje, wychodzi na korytarz. Na korytarzu tłum oczekujących, wszyscy pytają:
- No i jak nowy doktor?
- Doktor jak doktor, kurwa nawet ciśnienia nie zmierzył...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 09:15
Pusurek, Reni, Bursztyn, Mega, Bozia3, Niuta, iwcia77, ania.g, Bliska 77, Dorka1979, Żanet, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
wczoraj spotkałam się z cieżąrówką i ex ciężarówką..
dowiedziałam się od nich, że lekarze z nfz nie chcą dawać zwolnień przed 6 mscem
i to nie pierwsze przypadki!
że ciąża to nie choroba i nie ma potrzeby zwolnienia
a moja przyjaciółka bardzo źle znosi ciążę i siedzenie przy kompie jest dla niej mega trudne nie mówiąc już o dojazdach do i z pracy
to już jest kurewstwo.. jak facet może wypowiadać się na temat ciąży.. jebany nigdy w niej nie był i nie będzie więc skąd może wiedzieć jak dana kobieta się czuje i jak ją znosi
ona mdlała rzygała rano nie mogła się podnieść z łóżka a ten palant nie chciał dać jej zwolnienia.. więc poszła do pierwszego kontaktusamira, Mega, iwcia77, ania.g, Bliska 77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Łydki i stopy łapią skurcze 3-4 razy w nocy - wykońćzę się do porodu - nie miałam tak intensywnie nigdy...nic nie pomaga - rozluźniam nogi i nic, zadzieram palce do góy - to wtedy cały ten prąd i bolący skurcz ogarnia całą stopę...stawiam nogę na zimnej podłodze i jak wariatka chodzę po domu kilka razy tam i z powrotem..zaczęłam nawet kurację tabletkową godną Pusurka - 6 tabletek dziennie asparginu, 3 tabletki samego magnezu, pije wstrętny sok pomidory, jem morele i gówno....
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Cholera, napisalam posta i mi zniknal!
Dzien dobry
Reni, i jak? widok malucha kumpeli wczoraj Cie szarpnal, bo zastanawialas sie jak to bedzie?
Bozia, czyli kiedy porod sie zacznie jedziesz na Kopernika, jesli jest miejsce akurat to Cie tam zostawiaja, jesli nie ma wioza dalej? Czyli nie wiesz gdzie wyladujsz na koniec? Jesli tak to wujowo...
Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wczoraj spotkałam się z cieżąrówką i ex ciężarówką..
dowiedziałam się od nich, że lekarze z nfz nie chcą dawać zwolnień przed 6 mscem
a moja przyjaciółka bardzo źle znosi ciążę i siedzenie przy kompie jest dla niej mega trudne nie mówiąc już o dojazdach do i z pracy
to już jest kurewstwo.. jak facet może wypowiadać się na temat ciąży.. jebany nigdy w niej nie był i nie będzie więc skąd może wiedzieć jak dana kobieta się czuje i jak ją znosi
ona mdlała rzygała rano nie mogła się podnieść z łóżka a ten palant nie chciał dać jej zwolnienia.. więc poszła do pierwszego kontaktumysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
acha co do alergii nie zgadzam się z Bozią alergii możesz dostać w niespodziewanym czasie nawet mając 70lat na karku a,jest ona też w pewnym stopniu dziedziczna ,fakt bardzo sterylne warunki mogą się przyczynić do niej np. na kurz ,ale to ze się w nich żyło absolutnie nie ma nic wspólnego z alergią na produkty które jesz czy uczulenia na pyłki
ja się w sterylnych nie wychowywałam a mam uczulenie na kurz i pyłki traw
jeśli chodzi o sterylność w medycynie to uważam rękawiczki jednorazowe,igły i dezynfekcję miejsca wkłucia za konieczność ,kurcze to tak jakby nie oczyścili rany do szycia po wypadku ,nie robili szczepionki na tężec bo po co ,trza się hartować nie a nóż nie przyjdzie to nas ten sławetny tężec z brudu właśnie i nie wywoła w najgorszym wypadku sepsy nie ,jak miło
aaa i nie tylko moje zdanie ale tez wielu lekarzy przestrzegających higieny i sterylności
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:wczoraj spotkałam się z cieżąrówką i ex ciężarówką..
ona mdlała rzygała rano nie mogła się podnieść z łóżka a ten palant nie chciał dać jej zwolnienia.. więc poszła do pierwszego kontaktu
to chamstwo
i o tym ostatnio mówili w tv ze chcą ograniczyć chodzenie w ciąży na zwolnienia,bo ciąża to nie choroba no chyba ze jest zagrożona,tylko jak ta ciężarna puści pawia w kasie albo na biurko w biurze top nich się nie dziwią bo to przecież normalne w tym stanieMega, iwcia77, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
wiesz maluch i brzuch drugiej robią wrażenie ale na szczęście nic mi nei jest
więc mam jeszcze przeciwciała
Bursztyn wrote:Cholera, napisalam posta i mi zniknal!
Dzien dobry
Reni, i jak? widok malucha kumpeli wczoraj Cie szarpnal, bo zastanawialas sie jak to bedzie?Mega, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKupilam dzis dziecku mobila ( temu mlodszemu znaczy )
http://cdon.se/leksaker/ratt-start-pingu-sangmobil-p17117828
Jestesmy wielkimi fanami Pingu, corka sie na Pingu wychowala. Do tej pory trzyma koszulke z Pingu ( na ok. 4 lata ), bo moze by sie dla rodzenstwa przydala. No i prosz...
Teraz tylko sie boje, ze zabierze tego mobila i powiesi sobie nad lozkiem...samira, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Kupilam dzis dziecku mobila ( temu mlodszemu znaczy )
http://cdon.se/leksaker/ratt-start-pingu-sangmobil-p17117828
Jestesmy wielkimi fanami Pingu, corka sie na Pingu wychowala. Do tej pory trzyma koszulke z Pingu ( na ok. 4 lata ), bo moze by sie dla rodzenstwa przydala. No i prosz...
Teraz tylko sie boje, ze zabierze tego mobila i powiesi sobie nad lozkiem... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to fakt mój tata dostał alergii w wieku 60 paru lat .. na balsam peruwiański
a siostra w wieku 27 m.in. na koty, psy itd (a całe życie miałyśmy koty, psy itd), kurz, dym papierosowy
samira wrote:Dzień Dobry
acha co do alergii nie zgadzam się z Bozią alergii możesz dostać w niespodziewanym czasie nawet mając 70lat na karku a,jest ona też w pewnym stopniu dziedziczna ,fakt bardzo sterylne warunki mogą się przyczynić do niej np. na kurz ,ale to ze się w nich żyło absolutnie nie ma nic wspólnego z alergią na produkty które jesz czy uczulenia na pyłki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 10:55
samira lubi tę wiadomość
-
zdrowy człowiek zalicza zejście w autobusie duszno śmierdzi itd
nie mówię już o tym, że ludzie nie ustępują miejsca..
wiecie, że ona jeździ codziennie do pracy i tylko 3 razy ustąpiono jej miejsca ...
położne się zdziwiły, że jeździ do pracy .. i stwierdziły, że ostatnio na badaniach miała 15 punktów więc teraz bedą musiały wstawić jej mniej żeby na następnej wizycie gin dał jej zwolnienie.. chore!
p.s. o co chodzi z tymi punktami? wiecie coś?
samira wrote:to chamstwo
i o tym ostatnio mówili w tv ze chcą ograniczyć chodzenie w ciąży na zwolnienia,bo ciąża to nie choroba no chyba ze jest zagrożona,tylko jak ta ciężarna puści pawia w kasie albo na biurko w biurze top nich się nie dziwią bo to przecież normalne w tym staniesamira lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Cholera, napisalam posta i mi zniknal!
Dzien dobry
Bozia, czyli kiedy porod sie zacznie jedziesz na Kopernika, jesli jest miejsce akurat to Cie tam zostawiaja, jesli nie ma wioza dalej? Czyli nie wiesz gdzie wyladujsz na koniec? Jesli tak to wujowo...