35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:Ahoj, u mnie upal...pojechalabym na basen z woda termalna ale nie wiem czy moge? a w morzu kapac sie mozna? jakos zapomnialam zapytac sie ginki...hm
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:A do nas wpada jeż na tluste dzdzownice! Zawsze go podgladamy jak buszuje po ogrodku.
Reni, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a skąd ja na autostradzie znajdę numer do służb weterynaryjnych?
Pusurek, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobra znów źle coś powiedziałam mi nie chodzi o dobicie czy nie udzielenie pomocy ale kurcze jak bym miała narażać moje zdrowie dla jeża czy jakiegoś innego zwierzęcia leśnego,bez przesady ,nie mówię jak bym znalazła to jedynie mogę weterynarza zawiadomić albo kogo tam trzeba czy jakoś włożyć sposobem do pudełka jak małe zwierzę i zanieś do weta ...właśnie był wypadek ostatnio ,babka się zatrzymała nagle bo kaczka z kaczątkami przez jezdnię przechodziła i spowodowała wypadek bo nadjeżdżający pojazdem za nią nie zdążyli wyhamować i dwa trupy na miejscu - ojciec z córka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 12:15
megan8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niuta, ale mi dzień poprawiłaś
Kochana, wielki szacun, ja zawsze ratowałam koty, psy , wróble, gołębie, sowę, nietoperze, nie wiem jak to rodzice znosili..
tylko mewa mnie pokonała, taki miała ostry duży dziób, że do domu nie zabrałam, dzwoniłam do schroniska dla ptaków, nie wiem czy przyjechali, rano jej nie było..))
Jak czytam o takich ludziach jak Ty, to są własnie takie chwile kiedy myślę, ze może jednak człowiek brzmi dumnie..
dobrze, ze wiesz, ze trzeba brzuszek masować, ja przy pierwszym znalezionym kociaku nie wiedziałam,,z opłakanym skutkiem, ale na swoje usprawiedliwienie powiem, że sama byłam małym dzieckiem...
Mega, iwcia77, caffe, Pusurek, Bliska 77, Niuta, Sabina, mysza1975, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:spowodowała wypadek bo nadjeżdżający pojazdem za nią nie zdążyli wyhamować i dwa trupy na miejscu - ojciec z córka
samira, Elfik, Reni, Bozia3, Pusurek, Bliska 77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykurcze przestańcie ,no to wyczyn jeżowi pomasować brzuszek
nie pomyślcie ze jestem bezduszna ,najbardziej mnie wkurza jak ktoś w bestialskich warunkach przechowuje zwierzęta i je katuje ,takiemu bym chętnie jaja urwała ale świata nie zbawię i nie na wszystko mam wpływ nawet jak bym chciała pomóc
ale więcej ludzi i dzieci tak traktowanych potrzebuje pomocy i to mnie bardziej wzrusza niż zwierzęta....lub nie udzielenie pomocy i zaniedbania w szpitalach przez co poniekąd zmarł mój brat i wiele innych ludzi...
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Dlugo wyczekiwana kolejna porcja zlych wiesci "by Samira"
a pisanie tu o problemach zdrowotnych,poronieniach i innych takich to są dobre wieści ,o tym można pisać tak ?
no tak tylko jak samira coś takiego napisze to niedobrze prawda,wybaczcie ze nie wszystko traktuje jak żart
i nie będę luzowała bo właśnie pisze to wszystko na luzieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 12:41
-
Kurka siedzę jak na szpilkach, powinnam dzisiaj zacząć plamić, a tu nic, wredne testy wołają do mnie z szafki: zrób mnie! i czuje ze przegrywam walkę
A poza tym dalej mnie mdli, 2 dni temu kupiliśmy przepyszna kiełbaskę, jak otworzyłam lodówkę dzisiaj to myślałam ze od razu polece do kibla. Teraz otwieram ja z zatkanym nosem...samira, iwcia77, Alis, Bliska 77, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:dlaczego złych,to tylko przykład jak nierozważni są ludzie na drogach,przez kaczki i przez głupia babę zginęli ludzie
a pisanie tu o problemach zdrowotnych,poronieniach i innych takich to są dobre wieści ,o tym można pisać tak ?
no tak tylko jak samira coś takiego napisze to niedobrze prawda,wybaczcie ze nie wszystko traktuje jak żart
i nie będę luzowała bo właśnie pisze to wszystko na luziesamira, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Kurka siedzę jak na szpilkach, powinnam dzisiaj zacząć plamić, a tu nic, wredne testy wołają do mnie z szafki: zrób mnie! i czuje ze przegrywam walkę
A poza tym dalej mnie mdli, 2 dni temu kupiliśmy przepyszna kiełbaskę, jak otworzyłam lodówkę dzisiaj to myślałam ze od razu polece do kibla. Teraz otwieram ja z zatkanym nosem...Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya propo jeża Niuta ,jak ty mu tak pomagasz to on niech ci w zamian akupunkturę zrobi
ktoś tu powiedział kiedyś ze nie rozczulają go małe dzieci w wózkach,a ja powiem ze mnie te dzieci rozczulają bardziej niż jeże i inne takie ...iwcia77, Bozia3, megan8, Niuta lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:To zrob testa, po co sie tak meczyc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 12:48
iwcia77, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Kurka siedzę jak na szpilkach, powinnam dzisiaj zacząć plamić, a tu nic, wredne testy wołają do mnie z szafki: zrób mnie! i czuje ze przegrywam walkę
A poza tym dalej mnie mdli, 2 dni temu kupiliśmy przepyszna kiełbaskę, jak otworzyłam lodówkę dzisiaj to myślałam ze od razu polece do kibla. Teraz otwieram ja z zatkanym nosem...iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:mi tu śmierdzi ale nie jest to kiełbasa tylko zielony finał u ciebie na wykresie
samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega, jak ma się testy w domu, to moje tez rano same z szafki się wychylają, hihi, dlatego nie mam, ale jak miałam ostatnie owulacyje to zrobiłam, bo podobno wykrywają wczesną ciąże
))))
Ja trochę za długo się staram, żeby się emocjonować, teraz czekam na @ i sobie przychodzi, tez nie lubię tej jednej krechy
co do kiełbasy, oby to był znak!
niech zielona moc będzie z TobąMega, samira, Sabina, mysza1975, Robotka1 lubią tę wiadomość