35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik wrote:Mega, jak ma się testy w domu, to moje tez rano same z szafki się wychylają, hihi, dlatego nie mam, ale jak miałam ostatnie owulacyje to zrobiłam, bo podobno wykrywają wczesną ciąże
))))
Ja trochę za długo się staram, żeby się emocjonować, teraz czekam na @ i sobie przychodzi, tez nie lubię tej jednej krechy
co do kiełbasy, oby to był znak!
niech zielona moc będzie z Tobą -
nick nieaktualny
-
jak chodzą to po co??
ale jak chodzą w dzień to już powinno dać do myślenia
samira wrote:u mnie pod balkonami chodzą jeże ,dużo jeży to mam wziąć każdego do domu i nakarmićpolarmiś lubi tę wiadomość
-
dlaczego głupia???! chyba głupi ten co jedzie z dużą prędkością bez wyobraźni, że ktoś przed nim może zahamować..
mnie bardziej wzruszają zwierzęta..bo to ludzie zgotowali im taki los, to ludzie wpieprzają się w ich środowisko naturalne.. człowiek jednak jakoś się wybroni (nie mówię o patologiach ale tak czy inaczej są służby), człowiek może powiedzieć co jest nie tak a zwierze cierpi w milczeniu..
samira wrote:dlaczego złych,to tylko przykład jak nierozważni są ludzie na drogach,przez kaczki i przez głupia babę zginęli ludzie
a pisanie tu o problemach zdrowotnych,poronieniach i innych takich to są dobre wieści ,o tym można pisać tak ?
no tak tylko jak samira coś takiego napisze to niedobrze prawda,wybaczcie ze nie wszystko traktuje jak żart
i nie będę luzowała bo właśnie pisze to wszystko na luzieElfik, polarmiś, amelia04072006, Mega, Pusurek, Bliska 77, Niuta, Żanet, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
tak to jest wyczyn.. wpaść na ten pomysł i dotknąć ten zarażony wszystkimi wirusami świata brzuszek..samira wrote:kurcze przestańcie ,no to wyczyn jeżowi pomasować brzuszek
Niuta lubi tę wiadomość
-
samira nie gadaj, że piszesz na luzie bo za każdym razem się unosisz i kręcisz z tego aferę..
a tu jest tylko i wyłącznie dyskusja i nie oznacza też tego, że ktoś atakuje Cię personalnie
ot takie pierdolenie na anteniesamira wrote:
i nie będę luzowała bo właśnie pisze to wszystko na luzieMega, samira, Bozia3, iwcia77, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Elfik czy w avatarku to twoje zdjęcie ?
hehe, no niestety nie, ale chyba dlatego wybrałam, że do mnie z urody podobna
ja mam kiepski aparat, a te zdjęcie miało wyrażać mój pozytywny letni stosunek do życia i że się nie dam, i to że się kolejny miesiąc nie udaje mnie nie złamie, bo mam jeszcze swoje życie, zainteresowania i to tylko część życia!
będę się cieszyć każdym dniem, bo świat jest piękny i na to zasługuje
tak się rozpisałam, ale miałam jeden ciężki miesiąc, gdzie już nie wiedziałam gdzie mam uderzyć, co zrobić, jak działać dalej, i dół psychiczny jak Rów Mariański...
a potem jak Terminator z kwasu sie podniosłam, hihi
i ten awatar mi przypomina, ze przecież jestem z natury radosnym człowiekiem, to nie będę jojczyć, ale walczyćReni, samira, Sabina, moremi, mysza1975, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
mnie bardziej wzruszają zwierzęta..bo to ludzie zgotowali im taki los, to ludzie wpieprzają się w ich środowisko naturalne.. człowiek jednak jakoś się wybroni (nie mówię o patologiach ale tak czy inaczej są służby), człowiek może powiedzieć co jest nie tak a zwierze cierpi w milczeniu..
bardzo mądrze napisane, popieram wszystkimi kończynamiReni, amelia04072006, moremi, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:bardzo mądrze napisane, popieram wszystkimi kończynami
Mega, Elfik, Niuta, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kurka siedzę jak na szpilkach, powinnam dzisiaj zacząć plamić, a tu nic, wredne testy wołają do mnie z szafki: zrób mnie! i czuje ze przegrywam walkę
A poza tym dalej mnie mdli, 2 dni temu kupiliśmy przepyszna kiełbaskę, jak otworzyłam lodówkę dzisiaj to myślałam ze od razu polece do kibla. Teraz otwieram ja z zatkanym nosem...Mega, Reni, Bliska 77, Żanet, Sabina, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:samira nie gadaj, że piszesz na luzie bo za każdym razem się unosisz i kręcisz z tego aferę..
a tu jest tylko i wyłącznie dyskusja i nie oznacza też tego, że ktoś atakuje Cię personalnie
ot takie pierdolenie na antenie
to znaczy wszyscy mogą kpić ,pisać co im się żywnie podoba i żartować ,a ja mam przytakiwać i nie mieć własnego zdania ,bo jak się lekko uniosę albo mam inne zdanie to afera i komuś się nie podoba,a ja afery nie robię wyrażam swoja opinie ,ja mam uważać na wszystko co pisze i tylko pisać to co jest po waszej myśli ,to nie afera to dyskusja ,to nie kłótnia to moje zdanie na dany temat
kurcze co nie napisze to nie mam racji,moje zdanie tu się mało co liczy ,ok. spieprzam ,nie odszywam się już -
widzisz znowu to robisz..
każde zdanie się liczy.. poprostu niefajnie jak wyjeżdzasz z postami w takim tonie
samira wrote:to znaczy wszyscy mogą kpić ,pisać co im się żywnie podoba i żartować ,a ja mam przytakiwać i nie mieć własnego zdania ,bo jak się lekko uniosę albo mam inne zdanie to afera i komuś się nie podoba,a ja afery nie robię wyrażam swoja opinie ,ja mam uważać na wszystko co pisze i tylko pisać to co jest po waszej myśli ,to nie afera to dyskusja ,to nie kłótnia to moje zdanie na dany temat
kurcze co nie napisze to nie mam racji,moje zdanie tu się mało co liczy ,ok. spieprzam ,nie odszywam się już