X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    obys miala dar przepowiadania moja dobra Samiro ;)
    wróżka Samuela prawdę ci powie,no taka sytuacja ;)

no co z porodem Caffe tylko o jeden dzień się siupłam :P

iwcia77, Mega, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Mega, jak ma się testy w domu, to moje tez rano same z szafki się wychylają, hihi, dlatego nie mam, ale jak miałam ostatnie owulacyje to zrobiłam, bo podobno wykrywają wczesną ciąże :)))))

Ja trochę za długo się staram, żeby się emocjonować, teraz czekam na @ i sobie przychodzi, tez nie lubię tej jednej krechy :)

co do kiełbasy, oby to był znak!
    niech zielona moc będzie z Tobą :)
    Elfik czy w avatarku to twoje zdjęcie ?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Mega ! - emocje rosna :) zycze zdanego testu :)

Mega, Bliska 77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn- jak mama sie dzis czuje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bursztyn jak mama ?
    Anna maria jak córeczka się czuje ??

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak chodzą to po co??
    ale jak chodzą w dzień to już powinno dać do myślenia
    samira wrote:
    u mnie pod balkonami chodzą jeże ,dużo jeży to mam wziąć każdego do domu i nakarmić ;)

polarmiś lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlaczego głupia???! chyba głupi ten co jedzie z dużą prędkością bez wyobraźni, że ktoś przed nim może zahamować..

mnie bardziej wzruszają zwierzęta..bo to ludzie zgotowali im taki los, to ludzie wpieprzają się w ich środowisko naturalne.. człowiek jednak jakoś się wybroni (nie mówię o patologiach ale tak czy inaczej są służby), człowiek może powiedzieć co jest nie tak a zwierze cierpi w milczeniu..
    samira wrote:
    dlaczego złych,to tylko przykład jak nierozważni są ludzie na drogach,przez kaczki i przez głupia babę zginęli ludzie

a pisanie tu o problemach zdrowotnych,poronieniach i innych takich to są dobre wieści ,o tym można pisać tak ?

no tak tylko jak samira coś takiego napisze to niedobrze prawda,wybaczcie ze nie wszystko traktuje jak żart

i nie będę luzowała bo właśnie pisze to wszystko na luzie :D

Elfik, polarmiś, amelia04072006, Mega, Pusurek, Bliska 77, Niuta, Żanet, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak to jest wyczyn.. wpaść na ten pomysł i dotknąć ten zarażony wszystkimi wirusami świata brzuszek..
    samira wrote:
    kurcze przestańcie ,no to wyczyn jeżowi pomasować brzuszek ;)

Niuta lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira nie gadaj, że piszesz na luzie bo za każdym razem się unosisz i kręcisz z tego aferę..
    a tu jest tylko i wyłącznie dyskusja i nie oznacza też tego, że ktoś atakuje Cię personalnie
    ot takie pierdolenie na antenie
    samira wrote:

i nie będę luzowała bo właśnie pisze to wszystko na luzie :D

Mega, samira, Bozia3, iwcia77, Sabina, moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynie jak Twoja madre? wiadomo już coś więcej ..jak poszło jakie rokowania itp

• Elfik Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Elfik czy w avatarku to twoje zdjęcie ?

hehe, no niestety nie, ale chyba dlatego wybrałam, że do mnie z urody podobna :)
    ja mam kiepski aparat, a te zdjęcie miało wyrażać mój pozytywny letni stosunek do życia i że się nie dam, i to że się kolejny miesiąc nie udaje mnie nie złamie, bo mam jeszcze swoje życie, zainteresowania i to tylko część życia!

będę się cieszyć każdym dniem, bo świat jest piękny i na to zasługuje :)

tak się rozpisałam, ale miałam jeden ciężki miesiąc, gdzie już nie wiedziałam gdzie mam uderzyć, co zrobić, jak działać dalej, i dół psychiczny jak Rów Mariański...

a potem jak Terminator z kwasu sie podniosłam, hihi
    i ten awatar mi przypomina, ze przecież jestem z natury radosnym człowiekiem, to nie będę jojczyć, ale walczyć :)

Reni, samira, Sabina, moremi, mysza1975, Robotka1 lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

mnie bardziej wzruszają zwierzęta..bo to ludzie zgotowali im taki los, to ludzie wpieprzają się w ich środowisko naturalne.. człowiek jednak jakoś się wybroni (nie mówię o patologiach ale tak czy inaczej są służby), człowiek może powiedzieć co jest nie tak a zwierze cierpi w milczeniu..

bardzo mądrze napisane, popieram wszystkimi kończynami :)

Reni, amelia04072006, moremi, Robotka1 lubią tę wiadomość

• amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    bardzo mądrze napisane, popieram wszystkimi kończynami :)
    ja tez. zwierzakom, które potrzebują pomocy NALEŻY pomóc. to tak jakby spotkać małe dziecko bez opieki, wtedy tez nic nie muszę bo to nie moje? sorry, ale każdy, kto jest w tarapatach stary, młody, dziecko czy inne stworzenie żyje i czuje.

Mega, Elfik, Niuta, moremi lubią tę wiadomość

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Elfik Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelia, ty to masz słodkaśne zdjęcie w awatarku :)

amelia04072006, Robotka1 lubią tę wiadomość

Wysłany: 3 lipca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Amelia, ty to masz słodkaśne zdjęcie w awatarku :)
    dzieki. no widzisz wyszło mi za pierwszym razem- mowie o tej blondynce :)
    suczek tez mi się udał

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Kurka siedzę jak na szpilkach, powinnam dzisiaj zacząć plamić, a tu nic, wredne testy wołają do mnie z szafki: zrób mnie! i czuje ze przegrywam walkę ;)
    A poza tym dalej mnie mdli, 2 dni temu kupiliśmy przepyszna kiełbaskę, jak otworzyłam lodówkę dzisiaj to myślałam ze od razu polece do kibla. Teraz otwieram ja z zatkanym nosem...
    mega - życzę Ci ciąży z całego serca, ale nie nakręcaj sie tak bardzo, bo to potem boli....zrób test, albo wytrzymaj do jutra..ale mdłości, czy wrażliwość na zapachy nie pojawia się 3 dni po zagnieżdżeniu, a dopiero w kolejnych tygodniach ciąży - teraz to tylko Twoja psycha lub po prostu złe samopoczucie...

Mega, Reni, Bliska 77, Żanet, Sabina, moremi, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Elfik Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    dzieki. no widzisz wyszło mi za pierwszym razem- mowie o tej blondynce :)

a myślałam, że o yorku...
    hihihi :)

amelia04072006, Reni, Robotka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    samira nie gadaj, że piszesz na luzie bo za każdym razem się unosisz i kręcisz z tego aferę..
    a tu jest tylko i wyłącznie dyskusja i nie oznacza też tego, że ktoś atakuje Cię personalnie
    ot takie pierdolenie na antenie

to znaczy wszyscy mogą kpić ,pisać co im się żywnie podoba i żartować ,a ja mam przytakiwać i nie mieć własnego zdania ,bo jak się lekko uniosę albo mam inne zdanie to afera i komuś się nie podoba,a ja afery nie robię wyrażam swoja opinie ,ja mam uważać na wszystko co pisze i tylko pisać to co jest po waszej myśli ,to nie afera to dyskusja ,to nie kłótnia to moje zdanie na dany temat

kurcze co nie napisze to nie mam racji,moje zdanie tu się mało co liczy ,ok. spieprzam ,nie odszywam się już

Wysłany: 3 lipca 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) no bo sunia tez za pierwszym razem wyszła :))- tzn. zakup po pierwszym telefonie.

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzisz znowu to robisz..
    każde zdanie się liczy.. poprostu niefajnie jak wyjeżdzasz z postami w takim tonie
    samira wrote:
    to znaczy wszyscy mogą kpić ,pisać co im się żywnie podoba i żartować ,a ja mam przytakiwać i nie mieć własnego zdania ,bo jak się lekko uniosę albo mam inne zdanie to afera i komuś się nie podoba,a ja afery nie robię wyrażam swoja opinie ,ja mam uważać na wszystko co pisze i tylko pisać to co jest po waszej myśli ,to nie afera to dyskusja ,to nie kłótnia to moje zdanie na dany temat

kurcze co nie napisze to nie mam racji,moje zdanie tu się mało co liczy ,ok. spieprzam ,nie odszywam się już

‹‹ 3840 3841 3842 3843 3844 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ