35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczynki, ale sie stesknilam za Wami
tzn czytalam was na raty, bo nadrabiac potem to jakies kilka godzin by zlecialo
. Praha - piekne miasto, podobala mi sie na rowni z Wiedniem , Paryzem i Rzymem
, ale Pepiki to jakies dziwne ludzie...nerwowe, niemile, niewychowane...hm...ale jezyk maja jajcarsko sympatyczny
Bursztyn - medal za odwage i ciesze sie z wynikui czekam na wiesci o mamie , mam nadzieje , ze operacja sie powiodla i zacznie sie skuteczna terapia
Anna Maria- oby wszystko sie ulozylo i nie musialabys wczesniej rodzic...
Ewa- awatarek z raczka superowy, i te rozkoszne dziurki...ciesze sie, ze juz go karmisz i sytuacja jest stabilna i kciukam abys w weekend zabrala Tomaszka do domku, bo to jezdzenie w te i nazad to jest stresujace dla was wszystkich.
Witam nowy forumowy narybek i zycze powodzenia w staraniachuda sie! musi!
Slash- sciskam Cie mocno...
Mandragora- ciesze sie , ze z mezem jakos doszliscie do porozumienia i walczycie o wasz zwiazek, nie jest latwo ale wierze ze sie Wam uda
mam zal , ze nie pojawily sie nowe zielone kropki...hm "co zrobisz? nic nie zrobisz"dalej zaciskam kciuki
Mega, mysza1975, Pusurek, gosia7122, MartaDidinio, Żanet, Bliska 77, samira, Bursztyn, EwaT, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Slash tule mocno, trzymaj sie i zaglądaj do nas. Cały czas myślę o tobie...
Bez Was to jak bez ręki.
Prędzej czy póżniej i tak tu wracam.Mega, gosia7122, MartaDidinio, Bliska 77, Dorka1979, Sabina, Reni lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Dziękuję, będę zaglądać, nie obiecuję jak często czy rzadko ale będę.
Bez Was to jak bez ręki.
Prędzej czy póżniej i tak tu wracam.
Dzisiejsza wizyta bez dobrych wieści ,mam główkę dziecka nisko w kanale rodnym prawie, dlatego te bóle krocza mam.Na szczęscie szyjka zamknięta a dziecko z wymiarów 34 tydzień.Mam leżeć i pakować torbę do szpitala na pewno urodzę przed terminem.
iwcia77, ania.g, Żanet, mama78, Bliska 77, Mega, samira, Bozia3, caffe, Sabina, polarmiś lubią tę wiadomość
-
witam dziewczyny 1.07.2014 o godz 4:39 przyszla na swiat moja Helenka(cc) 42 cm 1670g,jest piekna i ma wloski,lezy w inkubatorze ale sama oddycha narazie odzywiana przez sade ale zrobila juz siku i pierwsza kupke
mama78, iwcia77, gosia7122, Bliska 77, mandragora, Pusurek, Mega, polarmiś, ania.g, samira, mysza1975, Aprilka, Bursztyn, MartaDidinio, Dorka1979, Iwone, Simba, Monia37, Rernia1975, EwaT, sjoanka, Bozia3, caffe, BISCA, Sabina, Reni, Żanet, Mango, Lucky, Niuta, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:witam dziewczyny 1.07.2014 o godz 4:39 przyszla na swiat moja Helenka(cc) 42 cm 1670g,jest piekna i ma wloski,lezy w inkubatorze ale sama oddycha narazie odzywiana przez sade ale zrobila juz siku i pierwsza kupke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 18:40
samira, mysza1975, iwcia77, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AnnaMaria gratulacje, niech Helenka zdrowo rośnie, matko jaka kruszyneczka. A jak ty sie czujesz?
Bliska 77, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:witam dziewczyny 1.07.2014 o godz 4:39 przyszla na swiat moja Helenka(cc) 42 cm 1670g,jest piekna i ma wloski,lezy w inkubatorze ale sama oddycha narazie odzywiana przez sade ale zrobila juz siku i pierwsza kupke
mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnygosia7122 wrote:zobaczysz że wszystko się ułoży ja straciłam dwoje dzieciaczków a teraz jestem na końcówce ciąży prawie.
Dzisiejsza wizyta bez dobrych wieści ,mam główkę dziecka nisko w kanale rodnym prawie, dlatego te bóle krocza mam.Na szczęscie szyjka zamknięta a dziecko z wymiarów 34 tydzień.Mam leżeć i pakować torbę do szpitala na pewno urodzę przed terminem.
Ale ja jeszcze 2 tygodnie na wakacjach, torba nie spakowana, w domu nic nie przygotowane, zaczynam sie spinac.Bliska 77, iwcia77, gosia7122, caffe, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość