35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie nie kochana nie masz wylane..
siła wyższa musisz odłożyć starania, bo tak kazał lekarz.. to nie oznacza, że nie myślisz o zajściu itd.. poprostu nie masz wyjścia
samira wrote:Reniuś ale ja mam na ten czas równocześnie wylane na starania co nie znaczy ze nie chce się starać po tym czasiesamira, Bliska 77, Mega, Bursztyn, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni ciiiiiiiiii
staram się motywować pozytywnie co by Mango nie zwiała jutro na IP z podejrzeniem o zawał, tylko by udało się wykonać telefon
z resztą przyznaj że sprawy nabrały koloru i tempa, więc jest czego gratulować
ja tam się cieszę
powodzenia Mango
Aga, pozwól córce na obróbkę mamy, przypuszczam że jak Cię już weźmie ból porodowy, to stan Głowy będzie ostatnim o czym pomyślisz i skupisz się na wychodzącej GłówceReni, Bliska 77, Żanet, Mango, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o nie nie Mango teraz trzeba grozić i straszyć..
Mango jak nie pójdziesz jutro na badania - spełni się przepowiednia Lucky i zwiejesz to jutro
to poniesiesz karę ;-)naślemy na Ciebie ovufrienda
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c0e2ef8f108.jpg
Lucky wrote:Reni ciiiiiiiiii
staram się motywować pozytywnie co by Mango nie zwiała jutro na IP z podejrzeniem o zawał, tylko by udało się wykonać telefon
ja tam się cieszę
powodzenia MangoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 13:35
Bliska 77, samira, Lucky, polarmiś, sjoanka, Mango, Dorka1979, Bursztyn, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Reni ciiiiiiiiii
ja tam się cieszę
powodzenia Mango
Aga, pozwól córce na obróbkę mamy, przypuszczam że jak Cię już weźmie ból porodowy, to stan Głowy będzie ostatnim o czym pomyślisz i skupisz się na wychodzącej Główceudalas sie z ta glowka
Lucky, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle dzis sie dzieje na forum. Jak nie Mango strasza, to siebie nawzajem.
A ja wrocilam z szopingu w IKEA ( ochraniacz do lozeczka i takie tam ), obiad tez tam musial byc - boskie pierogi z kurkami! Pierogi recznie lepione, kawalki kurek w srodku, nie jakas pulpa, kto ma blisko IKEA niech leci.
A potem zaliczylam Mama i ja i zglupialam z nadmiaru produktow! Jednak mieszkanie w No, gdzie sa do wyboru 4 wozki i 2 rodzaje kosmetykow dla dzieci wplywa na psychike.
Nabylam sobie szalenie seksowne silikonowe muszle laktacyjne i pare pomniejszych pierdolek. Teraz dogorywam na sofie.samira, sjoanka, Mango, EwaT, malgos741, iwcia77, mysza1975, ania.g, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
jezuuuuuniu Reni, boję się tego Ofrienda
mam nadzieję że sama nigdy nie podpadnę
Mango pierś do przodu i uszy do góry, telefon nie gryzie
a ten ovufriend za to na pewno!Reni, Żanet, Mango, Dorka1979, Mega, iwcia77, mysza1975, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ale dzis sie dzieje na forum. Jak nie Mango strasza, to siebie nawzajem.
A ja wrocilam z szopingu w IKEA ( ochraniacz do lozeczka i takie tam ), obiad tez tam musial byc - boskie pierogi z kurkami! Pierogi recznie lepione, kawalki kurek w srodku, nie jakas pulpa, kto ma blisko IKEA niech leci.
A potem zaliczylam Mama i ja i zglupialam z nadmiaru produktow! Jednak mieszkanie w No, gdzie sa do wyboru 4 wozki i 2 rodzaje kosmetykow dla dzieci wplywa na psychike.
Nabylam sobie szalenie seksowne silikonowe muszle laktacyjne i pare pomniejszych pierdolek. Teraz dogorywam na sofie.Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
hahha dlatego my się tak spinamy, żeby zdążyć przed jego wizytą..
Lucky wrote:jezuuuuuniu Reni, boję się tego Ofriendamam nadzieję że sama nigdy nie podpadnę
Mango pierś do przodu i uszy do góry, telefon nie gryzie
a ten ovufriend za to na pewno!Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a ja dzisiaj po pracy jadę z moją ciężarną przyjaciółką (22tc) do drugiej która ma 8 miesięcznego chłopczyka..
mam nadzieję, że ten widok mnie nie ruszy ..polarmiś, samira, Mega, Bursztyn, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czekaj a może to o to chodzi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8834f676f6c8.jpgpolarmiś wrote:A tu coś dla Sabinki co to dzisiaj ma pierdolone
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f063936a9fd3.jpg
Jutro bedzie ok.polarmiś, Sabina, Dorka1979, Mega, Bursztyn, iwcia77, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina na cały cykl robi sobie zapasy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/00984017a30b.jpg
polarmiś wrote:Sabinka a tu propozycja na skolatane nerwy
polarmiś, Sabina, iwcia77, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanet wrote:I jak tu pracować, skoro takie życie na forum
iwcia77, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość