X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    możesz nie przeklinać?!!!!
    Mysle, ze to juz ostatnia faza... zero kontroli nad klawiatura...
    Bosz, leze i sie poce od samego lezenia. Co by bylo gdybym wstala? U was nie jest tak goraco???

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Pusur wejdz sobie do wanny albo pod prysznic, albo odwrotnie, czy jak? Bo mi Ciebie szkoda...
    Zaliczylam juz dzis 3 prysznice. Ale jak sie pije, to sie czlowiek poci, glupie to, nie? ;)
    I zupelnie nie rozumiem tych, ktory latem jada do Egiptu czy innej Tunezji...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dzisiaj moje dzieci maja faze na sambal oelek :) to sa hardcorowcy (uwaga, trudne slowo)
    Fuj, chcesz dzieci potruc?

Simba lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Fuj, chcesz dzieci potruc?
    Mało tego było, a jednak konieczne gdyż mam ostatnio wstręt do ryb i mięsa. Wiec rybę przemycilam w krokietach, ale zeby zabić resztki jej smaku musiałam to zrobić czymś konkretnym.

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No witam .
    Umowiłam się w końcu z ginem na piątek na 17:20 .
    U mnie też upał ale z burzą

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W egipcie czy w tunezji jest goraco ale suche powietrze wtedu upaly znosi sie lepiej a poza tym siedzi sie dupa w basenie - leniwce lub w morzu.

caffe, Mega, Simba, iwcia77, nick nieaktualny, Reni, Niuta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango jak Twoje badania?

Bliska daj znac czy jestes jeszcze zapakowana?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też upał. Mały był niespokojny do 14.00, ale to zrozumiałe, bo dorosły człowiek dzisiaj pada, a co dopiero takie maleństwo. Teraz śpi w sypialnie, centralnie na łożu rozłożony :)
    Był dzisiaj z nami w pracy :)

Współczuję dziewczynom w dwupaku znosić takie temperatury. Dobrze, że ja się pośpieszyłam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 18:23

Alis, Mega, nick nieaktualny, Bliska 77, gosia7122, Żanet lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siedzę w pracy, tutaj jest przyjemnie chłodno, oooo znalazłam plusy chodzenia do pracy... ;)

iwcia77, Simba, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja moczyłam się większość dnia w morzu i tylko dlatego przetrwałam upał. Nie wyobrażam sobie takiego dnia bez wody.

iwcia77, nick nieaktualny, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oni jada na sex turystyke... oj glodnemu- chleb na mysli......
    Pusurek wrote:
    Zaliczylam juz dzis 3 prysznice. Ale jak sie pije, to sie czlowiek poci, glupie to, nie? ;)
    I zupelnie nie rozumiem tych, ktory latem jada do Egiptu czy innej Tunezji...

iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój Maly tez miał noc koszmarna... poduchy przepocone, rzucal sie biedny jak ryba na piasku...
    caffe wrote:
    U nas też upał. Mały był niespokojny do 14.00, ale to zrozumiałe, bo dorosły człowiek dzisiaj pada, a co dopiero takie maleństwo. Teraz śpi w sypialnie, centralnie na łożu rozłożony :)

Współczuję dziewczynom w dwupaku znosić takie temperatury. Dobrze, że ja się pośpieszyłam :P

iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, a śpi w łóżeczku? Bo mój oczywiście ambitnie do łóżeczka odkładany, ale przy pierwszym stęknięciu już ląduje ze mna :-)

caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    mój Maly tez miał noc koszmarna... poduchy przepocone, rzucal sie biedny jak ryba na piasku...
    Mój własnie też. Poci się, choć lezy wyrozbierany. Też się tak zachowywał, tyle ze w dzień :)

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M stwierdził ze chyba mnie pogrzalo, ale ja w tym roku chce jechać nad Bałtyk. To chyba jakaś zachcianka ciążowa, bo oprócz wyjazdu z rodzicami jak miałam 5 lat, a potem kilku krótkich pobytów w trójmiescie nigdy nad pl morze na wakacje nie jeździłam. Marzy mi sie zeby było bardzo dużo sosen i wydmy. Zna ktoś jakies fajne miejsce? I takie zeby nie było drożej niż na południu Francji? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 18:56

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Na tym forum nikt juz nie wybiera kiedy ma zajsc w ciaze - biora kiedy sie uda!

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Bliska 77, mysza1975, Niuta, Żanet lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Caffe, a śpi w łóżeczku? Bo mój oczywiście ambitnie do łóżeczka odkładany, ale przy pierwszym stęknięciu już ląduje ze mna :-)
    Łóżeczko go koli... Jak go odkładam w dzień to zaraz się budzi i koniec spania. W dzień śpi albo w naszej sypialni na łóżku, albo w wózku. W nocy śpi w wózku też w sypialni, bo jest mi wygodnie i nie muszę biegać do sąsiedniego pokoju bo tam właśnie jest łóżeczko.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Mój M stwierdził ze chyba mnie pogrzalo, ale ja w tym roku chce jechać nad Bałtyk. To chyba jakaś zachcianka ciążowa, bo oprócz wyjazdu z rodzicami jak miałam 5 lat, a potem kilku krótkich pobytów w trójmiescie nigdy nad pl morze na wakacje nie jeździłam. Marzy mi sie zeby było bardzo dużo sosen i wydmy. Zna ktoś jakies fajne miejsce? I takie zeby nie było drożej niż ja południu Francji? :)
    Ja kocham polwysep helski i Jastrzebia Gore. Piekne plaze i duzo sosen. Na wyspie Wolin tez cudnie.

Simba, nick nieaktualny, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja kocham polwysep helski i Jastrzebia Gore. Piekne plaze i duzo sosen. Na wyspie Wolin tez cudnie.
    A jakiś pensjonat możesz polecić? I czy sa tam sosny? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 18:56

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak samo. Piękne łóżeczko służy do gromadzenia zabawek, niewyprasowanych ciuchów itd..Ja śpię z Małym... Jak go widzę za tymi kratami, takiego bezbronnego... samotnego...:-)
    caffe wrote:
    Łóżeczko go koli... Jak go odkładam w dzień to zaraz się budzi i koniec spania. W dzień śpi albo w naszej sypialni na łóżku, albo w wózku. W nocy śpi w wózku też w sypialni, bo jest mi wygodnie i nie muszę biegać do sąsiedniego pokoju bo tam właśnie jest łóżeczko.

iwcia77 lubi tę wiadomość

‹‹ 3874 3875 3876 3877 3878 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ