X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    możesz nie przeklinać?!!!!
    Mysle, ze to juz ostatnia faza... zero kontroli nad klawiatura...
    Bosz, leze i sie poce od samego lezenia. Co by bylo gdybym wstala? U was nie jest tak goraco???

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Pusur wejdz sobie do wanny albo pod prysznic, albo odwrotnie, czy jak? Bo mi Ciebie szkoda...
    Zaliczylam juz dzis 3 prysznice. Ale jak sie pije, to sie czlowiek poci, glupie to, nie? ;)
    I zupelnie nie rozumiem tych, ktory latem jada do Egiptu czy innej Tunezji...

MartaDidinio lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dzisiaj moje dzieci maja faze na sambal oelek :) to sa hardcorowcy (uwaga, trudne slowo)
    Fuj, chcesz dzieci potruc?

Simba lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Fuj, chcesz dzieci potruc?
    Mało tego było, a jednak konieczne gdyż mam ostatnio wstręt do ryb i mięsa. Wiec rybę przemycilam w krokietach, ale zeby zabić resztki jej smaku musiałam to zrobić czymś konkretnym.

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No witam .
    Umowiłam się w końcu z ginem na piątek na 17:20 .
    U mnie też upał ale z burzą

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W egipcie czy w tunezji jest goraco ale suche powietrze wtedu upaly znosi sie lepiej a poza tym siedzi sie dupa w basenie - leniwce lub w morzu.

caffe, Mega, Simba, iwcia77, MartaDidinio, Reni, Niuta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango jak Twoje badania?

Bliska daj znac czy jestes jeszcze zapakowana?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też upał. Mały był niespokojny do 14.00, ale to zrozumiałe, bo dorosły człowiek dzisiaj pada, a co dopiero takie maleństwo. Teraz śpi w sypialnie, centralnie na łożu rozłożony :)
    Był dzisiaj z nami w pracy :)

Współczuję dziewczynom w dwupaku znosić takie temperatury. Dobrze, że ja się pośpieszyłam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 18:23

Alis, Mega, MartaDidinio, Bliska 77, gosia7122, Żanet lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siedzę w pracy, tutaj jest przyjemnie chłodno, oooo znalazłam plusy chodzenia do pracy... ;)

iwcia77, Simba, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja moczyłam się większość dnia w morzu i tylko dlatego przetrwałam upał. Nie wyobrażam sobie takiego dnia bez wody.

iwcia77, MartaDidinio, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oni jada na sex turystyke... oj glodnemu- chleb na mysli......
    Pusurek wrote:
    Zaliczylam juz dzis 3 prysznice. Ale jak sie pije, to sie czlowiek poci, glupie to, nie? ;)
    I zupelnie nie rozumiem tych, ktory latem jada do Egiptu czy innej Tunezji...

iwcia77, Muszelka75, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój Maly tez miał noc koszmarna... poduchy przepocone, rzucal sie biedny jak ryba na piasku...
    caffe wrote:
    U nas też upał. Mały był niespokojny do 14.00, ale to zrozumiałe, bo dorosły człowiek dzisiaj pada, a co dopiero takie maleństwo. Teraz śpi w sypialnie, centralnie na łożu rozłożony :)

Współczuję dziewczynom w dwupaku znosić takie temperatury. Dobrze, że ja się pośpieszyłam :P

iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, a śpi w łóżeczku? Bo mój oczywiście ambitnie do łóżeczka odkładany, ale przy pierwszym stęknięciu już ląduje ze mna :-)

caffe, polarmiś lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    mój Maly tez miał noc koszmarna... poduchy przepocone, rzucal sie biedny jak ryba na piasku...
    Mój własnie też. Poci się, choć lezy wyrozbierany. Też się tak zachowywał, tyle ze w dzień :)

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M stwierdził ze chyba mnie pogrzalo, ale ja w tym roku chce jechać nad Bałtyk. To chyba jakaś zachcianka ciążowa, bo oprócz wyjazdu z rodzicami jak miałam 5 lat, a potem kilku krótkich pobytów w trójmiescie nigdy nad pl morze na wakacje nie jeździłam. Marzy mi sie zeby było bardzo dużo sosen i wydmy. Zna ktoś jakies fajne miejsce? I takie zeby nie było drożej niż na południu Francji? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 18:56

polarmiś, MartaDidinio, Muszelka75, ania.g, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

Na tym forum nikt juz nie wybiera kiedy ma zajsc w ciaze - biora kiedy sie uda!

iwcia77, MartaDidinio, peppapig, Bozia3, Bliska 77, mysza1975, Niuta, Żanet lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Caffe, a śpi w łóżeczku? Bo mój oczywiście ambitnie do łóżeczka odkładany, ale przy pierwszym stęknięciu już ląduje ze mna :-)
    Łóżeczko go koli... Jak go odkładam w dzień to zaraz się budzi i koniec spania. W dzień śpi albo w naszej sypialni na łóżku, albo w wózku. W nocy śpi w wózku też w sypialni, bo jest mi wygodnie i nie muszę biegać do sąsiedniego pokoju bo tam właśnie jest łóżeczko.

MartaDidinio lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Mój M stwierdził ze chyba mnie pogrzalo, ale ja w tym roku chce jechać nad Bałtyk. To chyba jakaś zachcianka ciążowa, bo oprócz wyjazdu z rodzicami jak miałam 5 lat, a potem kilku krótkich pobytów w trójmiescie nigdy nad pl morze na wakacje nie jeździłam. Marzy mi sie zeby było bardzo dużo sosen i wydmy. Zna ktoś jakies fajne miejsce? I takie zeby nie było drożej niż ja południu Francji? :)
    Ja kocham polwysep helski i Jastrzebia Gore. Piekne plaze i duzo sosen. Na wyspie Wolin tez cudnie.

Simba, MartaDidinio, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja kocham polwysep helski i Jastrzebia Gore. Piekne plaze i duzo sosen. Na wyspie Wolin tez cudnie.
    A jakiś pensjonat możesz polecić? I czy sa tam sosny? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 18:56

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam tak samo. Piękne łóżeczko służy do gromadzenia zabawek, niewyprasowanych ciuchów itd..Ja śpię z Małym... Jak go widzę za tymi kratami, takiego bezbronnego... samotnego...:-)
    caffe wrote:
    Łóżeczko go koli... Jak go odkładam w dzień to zaraz się budzi i koniec spania. W dzień śpi albo w naszej sypialni na łóżku, albo w wózku. W nocy śpi w wózku też w sypialni, bo jest mi wygodnie i nie muszę biegać do sąsiedniego pokoju bo tam właśnie jest łóżeczko.

iwcia77 lubi tę wiadomość

‹‹ 3874 3875 3876 3877 3878 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ