35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Pusur wejdz sobie do wanny albo pod prysznic, albo odwrotnie, czy jak? Bo mi Ciebie szkoda...
I zupelnie nie rozumiem tych, ktory latem jada do Egiptu czy innej Tunezji...MartaDidinio lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas też upał. Mały był niespokojny do 14.00, ale to zrozumiałe, bo dorosły człowiek dzisiaj pada, a co dopiero takie maleństwo. Teraz śpi w sypialnie, centralnie na łożu rozłożony
Był dzisiaj z nami w pracy
Współczuję dziewczynom w dwupaku znosić takie temperatury. Dobrze, że ja się pośpieszyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 18:23
Alis, Mega, MartaDidinio, Bliska 77, gosia7122, Żanet lubią tę wiadomość
-
Ja siedzę w pracy, tutaj jest przyjemnie chłodno, oooo znalazłam plusy chodzenia do pracy...
iwcia77, Simba, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoni jada na sex turystyke... oj glodnemu- chleb na mysli......Pusurek wrote:Zaliczylam juz dzis 3 prysznice. Ale jak sie pije, to sie czlowiek poci, glupie to, nie?
I zupelnie nie rozumiem tych, ktory latem jada do Egiptu czy innej Tunezji...iwcia77, Muszelka75, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój Maly tez miał noc koszmarna... poduchy przepocone, rzucal sie biedny jak ryba na piasku...caffe wrote:U nas też upał. Mały był niespokojny do 14.00, ale to zrozumiałe, bo dorosły człowiek dzisiaj pada, a co dopiero takie maleństwo. Teraz śpi w sypialnie, centralnie na łożu rozłożony
Współczuję dziewczynom w dwupaku znosić takie temperatury. Dobrze, że ja się pośpieszyłamiwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój M stwierdził ze chyba mnie pogrzalo, ale ja w tym roku chce jechać nad Bałtyk. To chyba jakaś zachcianka ciążowa, bo oprócz wyjazdu z rodzicami jak miałam 5 lat, a potem kilku krótkich pobytów w trójmiescie nigdy nad pl morze na wakacje nie jeździłam. Marzy mi sie zeby było bardzo dużo sosen i wydmy. Zna ktoś jakies fajne miejsce? I takie zeby nie było drożej niż na południu Francji?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 18:56
polarmiś, MartaDidinio, Muszelka75, ania.g, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:U nas też upał. Mały był niespokojny do 14.00, ale to zrozumiałe, bo dorosły człowiek dzisiaj pada, a co dopiero takie maleństwo. Teraz śpi w sypialnie, centralnie na łożu rozłożony
Współczuję dziewczynom w dwupaku znosić takie temperatury. Dobrze, że ja się pośpieszyłamiwcia77, MartaDidinio, peppapig, Bozia3, Bliska 77, mysza1975, Niuta, Żanet lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Caffe, a śpi w łóżeczku? Bo mój oczywiście ambitnie do łóżeczka odkładany, ale przy pierwszym stęknięciu już ląduje ze mna
MartaDidinio lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Mój M stwierdził ze chyba mnie pogrzalo, ale ja w tym roku chce jechać nad Bałtyk. To chyba jakaś zachcianka ciążowa, bo oprócz wyjazdu z rodzicami jak miałam 5 lat, a potem kilku krótkich pobytów w trójmiescie nigdy nad pl morze na wakacje nie jeździłam. Marzy mi sie zeby było bardzo dużo sosen i wydmy. Zna ktoś jakies fajne miejsce? I takie zeby nie było drożej niż ja południu Francji?
Simba, MartaDidinio, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam tak samo. Piękne łóżeczko służy do gromadzenia zabawek, niewyprasowanych ciuchów itd..Ja śpię z Małym... Jak go widzę za tymi kratami, takiego bezbronnego... samotnego...caffe wrote:Łóżeczko go koli... Jak go odkładam w dzień to zaraz się budzi i koniec spania. W dzień śpi albo w naszej sypialni na łóżku, albo w wózku. W nocy śpi w wózku też w sypialni, bo jest mi wygodnie i nie muszę biegać do sąsiedniego pokoju bo tam właśnie jest łóżeczko.
iwcia77 lubi tę wiadomość