X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie draznij Bozi tym skomplikowanym slowem ;)
    buahahaah - ale przez chwilę i tak się zastanawiałam o co chodzi w tym poście - mówię Wam - upał plus 3 trymestr - to kaplica....Simba - poczekamy na Ciebie - będziesz mieć podwójny budyń..;)

Reni, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOja przyjaciolka rodzila w pryw. klinice w Poznaniu. Cesarka na zyczenie i strzal z morfiny... Mowi ze chcialaby tak rodzic codziennie...
    Pusurek wrote:
    W ogole mysle, gdyby dali sie tak porzadnie rozluznic w I fazie porodu, skreta by dali na pare machow, jakas fajna muze by puscili, to moze porody bylyby lzejsze i przyjemniejsze,co? ;)

iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MI sie w oczy tylko tu rzucil balonik do krocza... Ale ja 6 tydz. w przymusowym celibacie, to raczej usprawiedliwiona jestem :-))
    Pusurek wrote:
    Ja bym strescila, ale przy moim budyniu w mozgu mogloby sie okazac, ze juz urodzilam, Niuta zjadla jeza, a Simba ma czworaczki.
    Niech ktos inny stresci... ;)

iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie dwa zarodki transferują?
    Bozia3 wrote:
    a ja nie wiem, kiedy się one dzielą..wydaje mi się, że zagnieżdżają się już podzielone?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    buahahaah - ale przez chwilę i tak się zastanawiałam o co chodzi w tym poście - mówię Wam - upał plus 3 trymestr - to kaplica....Simba - poczekamy na Ciebie - będziesz mieć podwójny budyń..;)
    Ja bedzie miala podwojny budyn, to jej posty beda wygladaly tak: cndaiufb hajkjbvhhvdj bsdanio.
    I nic sie nie dowiemy... ;)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dziewczynki zakupiłyście już facekini? upały idą .. Podobno staje się modne :-)
    Ewa chyba mówiła, że unika słońca.. i Bursztyn chyba się nie opala ..jeśli dobrze pamiętam :-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c42e4ea5b166.jpg

p.s. ostatnio w poradzie dnia było, że nadmiar słońca niszczy kwas foliowy ... wiedziałyście?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 15:13

iwcia77, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja bedzie miala podwojny budyn, to jej posty beda wygladaly tak: cndaiufb hajkjbvhhvdj bsdanio.
    I nic sie nie dowiemy... ;)
    Dobrze sie bawicie? Mam nadzieje, bo qsdklsdjqflkm qsdmlkjlkmf dzardfslk seokgfkls dke qerkljelirja) armqklrmlk mqs pmlkdsfcpwer

Bozia3, iwcia77, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, malgos741, nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dobrze sie bawicie? Mam nadzieje, bo qsdklsdjqflkm qsdmlkjlkmf dzardfslk seokgfkls dke qerkljelirja) armqklrmlk mqs pmlkdsfcpwer
    Tak, tak, kochana Simbo. Ja tez tak uwazam. A teraz napij sie soczku z marchwi i odpocznij troche.

iwcia77, amelia04072006, Simba, nick nieaktualny, mysza1975, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    A to nie dwa zarodki transferują?
    dwa, ale przecież różnie bywa z zagnieżdżeniem - no nic - nie ma co spekulować, za kilka tygodni dowiemy się o parce - i wszystko będzie jasne...:)

Simba lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umieram z goraca... leze na lewym boku i dysze... musze wygladac jak konajaca lania, bo dziecko zaglada do pokoju raz na jakis czas i patrzy dziwnie. Chyba sprawdza, czy zyje...
    Obawiam sie, ze za chwile i moje posty beda wygladaly wlasnie tak: ndiwoævoa naæ'veoJ'P .ØPDÅl åprwlÅØPM...

iwcia77, nick nieaktualny, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak... A świstak zawija w sreberka...
    Pusurek wrote:
    Umieram z goraca... leze na lewym boku i dysze... musze wygladac jak konajaca lania, bo dziecko zaglada do pokoju raz na jakis czas i patrzy dziwnie. Chyba sprawdza, czy zyje...
    Obawiam sie, ze za chwile i moje posty beda wygladaly wlasnie tak: ndiwoævoa naæ'veoJ'P .ØPDÅl åprwlÅØPM...

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    możesz nie przeklinać?!!!!
    Pusurek wrote:
    ze za chwile i moje posty beda wygladaly wlasnie tak: ndiwoævoa naæ'veoJ'P .ØPDÅl åprwlÅØPM...

Simba, Bozia3, nick nieaktualny, mysza1975, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur wejdz sobie do wanny albo pod prysznic, albo odwrotnie, czy jak? Bo mi Ciebie szkoda...

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dwa, ale przecież różnie bywa z zagnieżdżeniem - no nic - nie ma co spekulować, za kilka tygodni dowiemy się o parce - i wszystko będzie jasne...:)
    Byloby bosko!!!

Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tak, tak, kochana Simbo. Ja tez tak uwazam. A teraz napij sie soczku z marchwi i odpocznij troche.
    Wlasnie zjadlam caly dzisiejszy prowiant czyli czas wracac do domu :)

Bozia3, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Od dawna nikt nie rozumie co piszesz, ale na wszelki wypadek przytakujemy. Tak, tak, mhm, tak. Tak.

Bozia3, Mega, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo jakoś tak
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b32225f690f1.jpg
    MartaDidinio wrote:
    Pusur wejdz sobie do wanny albo pod prysznic, albo odwrotnie, czy jak? Bo mi Ciebie szkoda...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj moje dzieci maja faze na sambal oelek :) to sa hardcorowcy (uwaga, trudne slowo)

Bozia3, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ... a moje dziecko, to z avatara ciagle skacze... to jest wrecz fizycznie niemozliwe... a jednak...to starsze tez skacze, tylko, ze do mnie. to juz jest bardziej prwadopodobne...

mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wróciłam i padłam:-) wyniki są ok:trisomia21 1:1292,18 1:11105,13 1:20000:-D następna wizyta w 22tyg.czyli 27 sierpnia

Mega, iwcia77, Bozia3, nick nieaktualny, mysza1975, malgos741, Simba, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, ania.g, Niuta, Żanet lubią tę wiadomość

‹‹ 3873 3874 3875 3876 3877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ