X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie draznij Bozi tym skomplikowanym slowem ;)
    buahahaah - ale przez chwilę i tak się zastanawiałam o co chodzi w tym poście - mówię Wam - upał plus 3 trymestr - to kaplica....Simba - poczekamy na Ciebie - będziesz mieć podwójny budyń..;)

Reni, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOja przyjaciolka rodzila w pryw. klinice w Poznaniu. Cesarka na zyczenie i strzal z morfiny... Mowi ze chcialaby tak rodzic codziennie...
    Pusurek wrote:
    W ogole mysle, gdyby dali sie tak porzadnie rozluznic w I fazie porodu, skreta by dali na pare machow, jakas fajna muze by puscili, to moze porody bylyby lzejsze i przyjemniejsze,co? ;)

iwcia77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MI sie w oczy tylko tu rzucil balonik do krocza... Ale ja 6 tydz. w przymusowym celibacie, to raczej usprawiedliwiona jestem :-))
    Pusurek wrote:
    Ja bym strescila, ale przy moim budyniu w mozgu mogloby sie okazac, ze juz urodzilam, Niuta zjadla jeza, a Simba ma czworaczki.
    Niech ktos inny stresci... ;)

iwcia77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie dwa zarodki transferują?
    Bozia3 wrote:
    a ja nie wiem, kiedy się one dzielą..wydaje mi się, że zagnieżdżają się już podzielone?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    buahahaah - ale przez chwilę i tak się zastanawiałam o co chodzi w tym poście - mówię Wam - upał plus 3 trymestr - to kaplica....Simba - poczekamy na Ciebie - będziesz mieć podwójny budyń..;)
    Ja bedzie miala podwojny budyn, to jej posty beda wygladaly tak: cndaiufb hajkjbvhhvdj bsdanio.
    I nic sie nie dowiemy... ;)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dziewczynki zakupiłyście już facekini? upały idą .. Podobno staje się modne :-)
    Ewa chyba mówiła, że unika słońca.. i Bursztyn chyba się nie opala ..jeśli dobrze pamiętam :-)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c42e4ea5b166.jpg

p.s. ostatnio w poradzie dnia było, że nadmiar słońca niszczy kwas foliowy ... wiedziałyście?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 15:13

iwcia77, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja bedzie miala podwojny budyn, to jej posty beda wygladaly tak: cndaiufb hajkjbvhhvdj bsdanio.
    I nic sie nie dowiemy... ;)
    Dobrze sie bawicie? Mam nadzieje, bo qsdklsdjqflkm qsdmlkjlkmf dzardfslk seokgfkls dke qerkljelirja) armqklrmlk mqs pmlkdsfcpwer

Bozia3, iwcia77, Mega, mama78, mysza1975, malgos741, Dorka1979, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dobrze sie bawicie? Mam nadzieje, bo qsdklsdjqflkm qsdmlkjlkmf dzardfslk seokgfkls dke qerkljelirja) armqklrmlk mqs pmlkdsfcpwer
    Tak, tak, kochana Simbo. Ja tez tak uwazam. A teraz napij sie soczku z marchwi i odpocznij troche.

iwcia77, amelia04072006, Simba, mama78, mysza1975, caffe, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    A to nie dwa zarodki transferują?
    dwa, ale przecież różnie bywa z zagnieżdżeniem - no nic - nie ma co spekulować, za kilka tygodni dowiemy się o parce - i wszystko będzie jasne...:)

Simba lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umieram z goraca... leze na lewym boku i dysze... musze wygladac jak konajaca lania, bo dziecko zaglada do pokoju raz na jakis czas i patrzy dziwnie. Chyba sprawdza, czy zyje...
    Obawiam sie, ze za chwile i moje posty beda wygladaly wlasnie tak: ndiwoævoa naæ'veoJ'P .ØPDÅl åprwlÅØPM...

iwcia77, MartaDidinio, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak... A świstak zawija w sreberka...
    Pusurek wrote:
    Umieram z goraca... leze na lewym boku i dysze... musze wygladac jak konajaca lania, bo dziecko zaglada do pokoju raz na jakis czas i patrzy dziwnie. Chyba sprawdza, czy zyje...
    Obawiam sie, ze za chwile i moje posty beda wygladaly wlasnie tak: ndiwoævoa naæ'veoJ'P .ØPDÅl åprwlÅØPM...

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    możesz nie przeklinać?!!!!
    Pusurek wrote:
    ze za chwile i moje posty beda wygladaly wlasnie tak: ndiwoævoa naæ'veoJ'P .ØPDÅl åprwlÅØPM...

Simba, Bozia3, Pusurek, mysza1975, caffe, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur wejdz sobie do wanny albo pod prysznic, albo odwrotnie, czy jak? Bo mi Ciebie szkoda...

Mega, polarmiś, Pusurek, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dwa, ale przecież różnie bywa z zagnieżdżeniem - no nic - nie ma co spekulować, za kilka tygodni dowiemy się o parce - i wszystko będzie jasne...:)
    Byloby bosko!!!

Bozia3, Pusurek lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tak, tak, kochana Simbo. Ja tez tak uwazam. A teraz napij sie soczku z marchwi i odpocznij troche.
    Wlasnie zjadlam caly dzisiejszy prowiant czyli czas wracac do domu :)

Bozia3, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Od dawna nikt nie rozumie co piszesz, ale na wszelki wypadek przytakujemy. Tak, tak, mhm, tak. Tak.

Bozia3, Mega, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo jakoś tak
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b32225f690f1.jpg
    MartaDidinio wrote:
    Pusur wejdz sobie do wanny albo pod prysznic, albo odwrotnie, czy jak? Bo mi Ciebie szkoda...

MartaDidinio, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj moje dzieci maja faze na sambal oelek :) to sa hardcorowcy (uwaga, trudne slowo)

Bozia3, MartaDidinio, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ... a moje dziecko, to z avatara ciagle skacze... to jest wrecz fizycznie niemozliwe... a jednak...to starsze tez skacze, tylko, ze do mnie. to juz jest bardziej prwadopodobne...

mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wróciłam i padłam:-) wyniki są ok:trisomia21 1:1292,18 1:11105,13 1:20000:-D następna wizyta w 22tyg.czyli 27 sierpnia

Mega, iwcia77, Bozia3, Pusurek, mysza1975, malgos741, Simba, MartaDidinio, caffe, Dorka1979, ania.g, Niuta, Żanet lubią tę wiadomość

‹‹ 3873 3874 3875 3876 3877 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ