35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Nie draznij Bozi tym skomplikowanym slowem
Reni, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMOja przyjaciolka rodzila w pryw. klinice w Poznaniu. Cesarka na zyczenie i strzal z morfiny... Mowi ze chcialaby tak rodzic codziennie...Pusurek wrote:W ogole mysle, gdyby dali sie tak porzadnie rozluznic w I fazie porodu, skreta by dali na pare machow, jakas fajna muze by puscili, to moze porody bylyby lzejsze i przyjemniejsze,co?
iwcia77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMI sie w oczy tylko tu rzucil balonik do krocza... Ale ja 6 tydz. w przymusowym celibacie, to raczej usprawiedliwiona jestem
)
Pusurek wrote:Ja bym strescila, ale przy moim budyniu w mozgu mogloby sie okazac, ze juz urodzilam, Niuta zjadla jeza, a Simba ma czworaczki.
Niech ktos inny stresci...iwcia77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:buahahaah - ale przez chwilę i tak się zastanawiałam o co chodzi w tym poście - mówię Wam - upał plus 3 trymestr - to kaplica....Simba - poczekamy na Ciebie - będziesz mieć podwójny budyń..
I nic sie nie dowiemy...mysza1975 lubi tę wiadomość
-
a dziewczynki zakupiłyście już facekini? upały idą .. Podobno staje się modne
Ewa chyba mówiła, że unika słońca.. i Bursztyn chyba się nie opala ..jeśli dobrze pamiętam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c42e4ea5b166.jpg
p.s. ostatnio w poradzie dnia było, że nadmiar słońca niszczy kwas foliowy ... wiedziałyście?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 15:13
iwcia77, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja bedzie miala podwojny budyn, to jej posty beda wygladaly tak: cndaiufb hajkjbvhhvdj bsdanio.
I nic sie nie dowiemy...Bozia3, iwcia77, Mega, mama78, mysza1975, malgos741, Dorka1979, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Dobrze sie bawicie? Mam nadzieje, bo qsdklsdjqflkm qsdmlkjlkmf dzardfslk seokgfkls dke qerkljelirja) armqklrmlk mqs pmlkdsfcpwer
iwcia77, amelia04072006, Simba, mama78, mysza1975, caffe, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUmieram z goraca... leze na lewym boku i dysze... musze wygladac jak konajaca lania, bo dziecko zaglada do pokoju raz na jakis czas i patrzy dziwnie. Chyba sprawdza, czy zyje...
Obawiam sie, ze za chwile i moje posty beda wygladaly wlasnie tak: ndiwoævoa naæ'veoJ'P .ØPDÅl åprwlÅØPM...iwcia77, MartaDidinio, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak... A świstak zawija w sreberka...Pusurek wrote:Umieram z goraca... leze na lewym boku i dysze... musze wygladac jak konajaca lania, bo dziecko zaglada do pokoju raz na jakis czas i patrzy dziwnie. Chyba sprawdza, czy zyje...
Obawiam sie, ze za chwile i moje posty beda wygladaly wlasnie tak: ndiwoævoa naæ'veoJ'P .ØPDÅl åprwlÅØPM...mysza1975 lubi tę wiadomość
-
możesz nie przeklinać?!!!!
Pusurek wrote:ze za chwile i moje posty beda wygladaly wlasnie tak: ndiwoævoa naæ'veoJ'P .ØPDÅl åprwlÅØPM...Simba, Bozia3, Pusurek, mysza1975, caffe, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Umieram z goraca... leze na lewym boku i dysze... musze wygladac jak konajaca lania, bo dziecko zaglada do pokoju raz na jakis czas i patrzy dziwnie. Chyba sprawdza, czy zyje...
Obawiam sie, ze za chwile i moje posty beda wygladaly wlasnie tak: ndiwoævoa naæ'veoJ'P .ØPDÅl åprwlÅØPM...Bozia3, Mega, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
albo jakoś tak
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b32225f690f1.jpg
MartaDidinio wrote:Pusur wejdz sobie do wanny albo pod prysznic, albo odwrotnie, czy jak? Bo mi Ciebie szkoda...MartaDidinio, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej wróciłam i padłam:-) wyniki są ok:trisomia21 1:1292,18 1:11105,13 1:20000:-D następna wizyta w 22tyg.czyli 27 sierpnia
Mega, iwcia77, Bozia3, Pusurek, mysza1975, malgos741, Simba, MartaDidinio, caffe, Dorka1979, ania.g, Niuta, Żanet lubią tę wiadomość