35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:BoZia moim zdaniem to nie wynik ciazy tylko wieku:-( kropla drazy skale a alkohol wypijany w duzych dawkach tworzy czarne dziury panieci lub budyn w mozgu).
Niuta, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a ja nie wiem, kiedy się one dzielą..wydaje mi się, że zagnieżdżają się już podzielone?
Niekoniecznie. Na początku przecież to jest tak malutkie że nie widać czy to jedno czy dwa. Jak się zagnieżdżają dwa osobno to już raczej bardziej widać bo są po prostu dwie oddzielne kropki w różnych miejscach.Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no to jeszcze gorzej ze mną, niz myślałam - polarmisiu nie strasz mnie, bo ja jeszcze muszę dziecko wychować - a jak całkiem zidiocieje - to co wtedy???
Bozia3, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no ale skąd pewność, że to nie są jednojajowe? Przecież to się chyba dopiero okaże - bo mogło zagnieździć się jedno jajo i podzielić? Czy coś juz głupio pitole?
Skoro wszczepili 2 zarodki i widac 2 na usg, to raczej oba sie zagniezdzily i rozwijaja.
Prawodopodobienstwo, ze 1 obumarl,a 2 sie podzielil jest na tym etapie juz chyba niemozliwe. Zygota dzieli sie na blizniaki jednojajowe do 4 dnia od zaplodnienia, zakladam, ze dzieci Simby w dniu transferu byly starsze. Poza tym spece od IV widza, jak wyglada zygota i jak sie dzieli. Zygota moze podzielic sie tez jeszcze pozniej, ale tego nie chcemy...
Simba, iwcia77, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość
-
przegląd prasy moje drogie..
ciekawostka w newsweeku
np. lęk jest dziedziczny
jakieś tam badania naukowe wykazały, że.. jesli dziadkowie ze strony ojca w dzieciństwie się przejadali, ich wnuki częściej niż rówieśnicy zapadały na choroby serca i cukrzycę, a także miewają udary mózgu..
a najlepsze jest to: zdrowie psychiczne dziecka zależy od tego w jakim nastroju jest matka podczas stosunku
zatem moje drogie .. chleb z masłem popijamy wodą.. seks z uśmiechem bez spinania się a na codzień optymizm, peace and love
zapominamy o złośliwościach, podstawianiu nogi nielubianej koleżance i takie tam..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3657e8dc36ef.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d03338ed7d0d.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/de467d5491a5.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 13:48
Simba, iwcia77, Mega, mysza1975, ania.g, Sabina, Niuta, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:przegląd prasy moje drogie..
zatem moje drogie .. chleb z masłem popijamy wodą.. seks z uśmiechem bez spinania się a na codzień optymizm, peace and love
zapominamy o złośliwościach, podstawianiu nogi nielubianej koleżance i takie tam..
Peace and love jest ok, seks z usmiechem tez, ale zeby nie podstawiac nogi kolezance? To juz przesada.
Nie mozna tego potraktowac jako drobna przyjemnosc dnia codziennego?
Simba, iwcia77, Mega, Niuta lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Reni, nuda.
Peace and love jest ok, seks z usmiechem tez, ale zeby nie podstawiac nogi kolezance? To juz przesada.
Reni, Pusurek, Bozia3, iwcia77, Mega, mysza1975, ania.g, Niuta lubią tę wiadomość
-
no to już nie wiem..
może można ją lekko pchnąć..ale pluć jadem, podstawiać nogę to już nie
nie napisali nic o lekkim kopniaku
Pusurek wrote:Reni, nuda.Peace and love jest ok, seks z usmiechem tez, ale zeby nie podstawiac nogi kolezance? To juz przesada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 14:08
Pusurek, iwcia77, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Przeciez wlasnie podstawienie nogi nielubianej kolezance najlepiej poprawia kobiecie humor
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
seks z uśmiechem??? a można tak????Pusurek wrote:Reni, nuda.
iwcia77, mysza1975, caffe, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:seks z uśmiechem??? a można tak????
Reni, iwcia77, Mega, mysza1975, caffe, Niuta lubią tę wiadomość
-
ej no szefowa mi prasę podprowadziła został mi newsweek..
a tu lipa
Pusurek wrote:No dokladnie tak! Jak jeszcze Reni napisze, ze obgadywac tez nie wolno, to przestaje byc fanka jej prasowek!iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
o qrewka cudniePusurek wrote:Ej no, pewnie ze mozna! Lezysz i wyobrazasz sobie ten pierscionek, co go to dostaniesz na urodziny. Albo kiecke fajna. Albo, ze wlasnie dajesz lekki kopniak nielubianej kolezance. No to jak sie nie usmiechac?
Pusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:bardzo mnie się nie podoba to co za oknem się czai..
że burza?!
U mnie sie nie czai, a mowili, ze ma. Powinnam moze jakis taniec o zyciodajna wode tu odstawic zanim zdechne z goraca...
A dziecko moje poszlo w kolezanka na plaze, godzine pozniej dzwoni, ze juz wraca, bo jest strasznie goraco. To ile kurka jest na tej plazy? + 60 stopni? Dzieci raczej mowia, ze ani nie jest za goraco, ani ze woda w morzu za zimna, byle jeszcze na plazy byc.iwcia77, MartaDidinio, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no nic robię włam do jej pokoju... odzyskam NAszą prasęPusurek wrote:Dawno nic hardcorowego nie bylo. Normalnie sie stesknilam za ziejacymi pochwami!
Pusurek, iwcia77, mysza1975, Niuta, Żanet lubią tę wiadomość