X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    BoZia moim zdaniem to nie wynik ciazy tylko wieku:-( kropla drazy skale a alkohol wypijany w duzych dawkach tworzy czarne dziury panieci lub budyn w mozgu).
    no to jeszcze gorzej ze mną, niz myślałam - polarmisiu nie strasz mnie, bo ja jeszcze muszę dziecko wychować - a jak całkiem zidiocieje - to co wtedy???

Niuta, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Niuta Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a ja nie wiem, kiedy się one dzielą..wydaje mi się, że zagnieżdżają się już podzielone?

Niekoniecznie. Na początku przecież to jest tak malutkie że nie widać czy to jedno czy dwa. Jak się zagnieżdżają dwa osobno to już raczej bardziej widać bo są po prostu dwie oddzielne kropki w różnych miejscach.

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisze tak bi ja w ciazy nie jestem a luki w pamieci miewam coraz czesciej choc alkohol pijam rzadziej i mniej.

Bozia3, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no to jeszcze gorzej ze mną, niz myślałam - polarmisiu nie strasz mnie, bo ja jeszcze muszę dziecko wychować - a jak całkiem zidiocieje - to co wtedy???
    Na szczescie z wiekiem czlowiek madrzeje a watroba nie pozwala na wypijanie duzych dawek:-)

Bozia3, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no ale skąd pewność, że to nie są jednojajowe? Przecież to się chyba dopiero okaże - bo mogło zagnieździć się jedno jajo i podzielić? Czy coś juz głupio pitole?
    Chyba jednak budyn. ;)
    Skoro wszczepili 2 zarodki i widac 2 na usg, to raczej oba sie zagniezdzily i rozwijaja.
    Prawodopodobienstwo, ze 1 obumarl,a 2 sie podzielil jest na tym etapie juz chyba niemozliwe. Zygota dzieli sie na blizniaki jednojajowe do 4 dnia od zaplodnienia, zakladam, ze dzieci Simby w dniu transferu byly starsze. Poza tym spece od IV widza, jak wyglada zygota i jak sie dzieli. Zygota moze podzielic sie tez jeszcze pozniej, ale tego nie chcemy...

Simba, iwcia77, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przegląd prasy moje drogie..
    ciekawostka w newsweeku
    np. lęk jest dziedziczny
    jakieś tam badania naukowe wykazały, że.. jesli dziadkowie ze strony ojca w dzieciństwie się przejadali, ich wnuki częściej niż rówieśnicy zapadały na choroby serca i cukrzycę, a także miewają udary mózgu..

a najlepsze jest to: zdrowie psychiczne dziecka zależy od tego w jakim nastroju jest matka podczas stosunku

zatem moje drogie .. chleb z masłem popijamy wodą.. seks z uśmiechem bez spinania się a na codzień optymizm, peace and love
    zapominamy o złośliwościach, podstawianiu nogi nielubianej koleżance i takie tam..

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3657e8dc36ef.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d03338ed7d0d.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/de467d5491a5.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 13:48

Simba, iwcia77, Mega, mysza1975, ania.g, Sabina, Niuta, Żanet lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przegląd prasy moje drogie..

zatem moje drogie .. chleb z masłem popijamy wodą.. seks z uśmiechem bez spinania się a na codzień optymizm, peace and love
    zapominamy o złośliwościach, podstawianiu nogi nielubianej koleżance i takie tam..
    Reni, nuda. :P Peace and love jest ok, seks z usmiechem tez, ale zeby nie podstawiac nogi kolezance? To juz przesada. :P Nie mozna tego potraktowac jako drobna przyjemnosc dnia codziennego? ;) :P

Simba, iwcia77, Mega, Niuta lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Reni, nuda. :P Peace and love jest ok, seks z usmiechem tez, ale zeby nie podstawiac nogi kolezance? To juz przesada. :P Nie mozna tego potraktowac jako drobna przyjemnosc dnia codziennego? ;) :P
    Przeciez wlasnie podstawienie nogi nielubianej kolezance najlepiej poprawia kobiecie humor ;)

Reni, Pusurek, Bozia3, iwcia77, Mega, mysza1975, ania.g, Niuta lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to już nie wiem..
    może można ją lekko pchnąć..ale pluć jadem, podstawiać nogę to już nie ;-)
    nie napisali nic o lekkim kopniaku ;-)
    Pusurek wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 14:08

Pusurek, iwcia77, mysza1975, Niuta lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Przeciez wlasnie podstawienie nogi nielubianej kolezance najlepiej poprawia kobiecie humor ;)
    No dokladnie tak! Jak jeszcze Reni napisze, ze obgadywac tez nie wolno, to przestaje byc fanka jej prasowek! :P

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    seks z uśmiechem??? a można tak????
    Pusurek wrote:

iwcia77, mysza1975, caffe, Niuta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    seks z uśmiechem??? a można tak????
    Ej no, pewnie ze mozna! Lezysz i wyobrazasz sobie ten pierscionek, co go to dostaniesz na urodziny. Albo kiecke fajna. Albo, ze wlasnie dajesz lekki kopniak nielubianej kolezance. No to jak sie nie usmiechac? :P :D

Reni, iwcia77, Mega, mysza1975, caffe, Niuta lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no szefowa mi prasę podprowadziła został mi newsweek..
    a tu lipa
    Pusurek wrote:
    No dokladnie tak! Jak jeszcze Reni napisze, ze obgadywac tez nie wolno, to przestaje byc fanka jej prasowek! :P

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o qrewka cudnie :-D
    Pusurek wrote:
    Ej no, pewnie ze mozna! Lezysz i wyobrazasz sobie ten pierscionek, co go to dostaniesz na urodziny. Albo kiecke fajna. Albo, ze wlasnie dajesz lekki kopniak nielubianej kolezance. No to jak sie nie usmiechac? :P :D

Pusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ej no szefowa mi prasę podprowadziła został mi newsweek..
    a tu lipa
    Dawno nic hardcorowego nie bylo. Normalnie sie stesknilam za ziejacymi pochwami! :D :P

iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bardzo mnie się nie podoba to co za oknem się czai..
    że burza?!

aaa własnie Bursztyn doleciałaś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bardzo mnie się nie podoba to co za oknem się czai..
    że burza?!

U mnie sie nie czai, a mowili, ze ma. Powinnam moze jakis taniec o zyciodajna wode tu odstawic zanim zdechne z goraca...
    A dziecko moje poszlo w kolezanka na plaze, godzine pozniej dzwoni, ze juz wraca, bo jest strasznie goraco. To ile kurka jest na tej plazy? + 60 stopni? Dzieci raczej mowia, ze ani nie jest za goraco, ani ze woda w morzu za zimna, byle jeszcze na plazy byc. ;)

iwcia77, MartaDidinio, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dawno nic hardcorowego nie bylo. Normalnie sie stesknilam za ziejacymi pochwami! :D :P
    Nie draznij Bozi tym skomplikowanym slowem ;)

Pusurek, Reni, Bozia3, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie draznij Bozi tym skomplikowanym slowem ;)
    Kilka razy przeczyta, to moze zapamieta. ;) Ale na budyn i tak nie ma rady, widze po sobie, odmozdzenie totalne. ;)

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nic robię włam do jej pokoju... odzyskam NAszą prasę ;-)
    Pusurek wrote:

Pusurek, iwcia77, mysza1975, Niuta, Żanet lubią tę wiadomość

‹‹ 3872 3873 3874 3875 3876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ