35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEllo,
upal odbiera mi rozum... O 6 rano bylo 21 stopni w cieniu, teraz jest 27. Floryda to normalnie pikus.
I pomyslec, ze w zwyczajne ( czytaj bezciazowe wakacje ) wybieralabym sie z corka na plaze, a tam kocyk, kanapeczki, ona w wodzie... Sielanka.
A tak leze w lozku ociekajaca potem i narzekam jak stara baba!
Milego dzionka!
Mega, Niuta, iwcia77, mysza1975, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Reni nie zapodaje ostatnio prasy, wiec ja zarzuce temat na dzis

http://www.szkolarodzenia.invito.pl/porod-bez-bolu-i-naciecia-krocza.html
Urocze
Poród w alfa-transie mnie jeszcze urzekł
Pusurek, MartaDidinio lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Jak nie jak takPusurek wrote:Iwka, odezwij sie po punkcji.
No i co w Helenka i Anna Maria? Bo cos zacichla.
Bursztyn dolecial? Dal znak?
Simba tez milczy.
Wrocilam do pracy, a tak cudownie bylo na zwolnieniu od ubieglej srody...
Wykorzystalam ten czas na chodzenie po sklepach i mam wkurw maksymalny - nie kupilam NIC - nawet jednej pary majtek...
Na szczescie przez internet bylo lepiej i w PL beda na mnie czekac ciuchy w ktore zmiesci sie moj brzuchol
Milego dnia!
Pusurek, iwcia77, Bozia3, MartaDidinio, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMasz juz brzuchol? Czemu nie widzimy go jeszcze w awatrze? A ile masz w pasie? Bo to sa smieszne dane - ja mam 105 cm.Simba wrote:Jak nie jak tak

Wrocilam do pracy, a tak cudownie bylo na zwolnieniu od ubieglej srody...
Wykorzystalam ten czas na chodzenie po sklepach i mam wkurw maksymalny - nie kupilam NIC - nawet jednej pary majtek...
Na szczescie przez internet bylo lepiej i w PL beda na mnie czekac ciuchy w ktore zmiesci sie moj brzuchol
Milego dnia!
-
Nie mam nie mam, ale spodnie mnie zaczynaja cisnac.Pusurek wrote:Masz juz brzuchol? Czemu nie widzimy go jeszcze w awatrze? A ile masz w pasie? Bo to sa smieszne dane - ja mam 105 cm.

Obwodu jeszcze nie mierzylam.
105 to chyba nie za duzo
Pusurek, iwcia77, Dorka1979, ania.g lubią tę wiadomość
-
Elfik
poczekaj do 25 lipca to dogadamy sprawe "SPA" w Ciechocinku przy kawce na Monte Lansino
Elfik wrote:Iwcia, to razem jedziemy na turnus do Ciechocinka, bo mam tak samo...
Jednego się boję, zeby ci dziadkowie na parkiecie podczas "fajfow" nam krzywdy nie zrobili, bo ci emeryci to chyba maja lepsza kondycję niż my:-)

A i żeby nigdzie nie było pod górkę, ani na stolowke, ani na zabiegi, ani na densy....
Szybciej się nadaje na rehabilitację niż porodowke...

Aha, i chyba zaloze wątek, "kto jeszcze uważa, ze chodakowska jest cyborgiem, bo gada jak nakręcona lalka?" hihihihi
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no witam:) najpierw musialam nadrobic formu , by byc na bierzaco

Samo badanie nie boli i trwa jakies 4 min ( od wstrzelenia grubszej igly do brzucha i potem zasysania matrialu mniejsza igla), troszke jest nieprzyjemne , ale bez przesady, da sie wytrzymac ) samo wbicie tej grubszej igly podobne jest do bolu przekluwania uszu ( taki krotki strzal z glowicy usg , do ktorej zainstalowana jest grubsza igla). Natomiast jakas godzinke po badaniu bolal mnie brzuch jak na okres ( takie skorcze macicy), ale teraz juz nic nie czuje.
Personel zajebisty, mili empatyczni ludzie , sympatyczny doktor , wiec atmosfera byla luzna i malo stresujaca.
jak macie jakies pytania to pytajcie , bo to taki skrot telegraficzny
Simba - tez bedziesz robic to badanie?
za 2 tyg mam dzwonic po wyniki...
Pusurek, Simba, mysza1975, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW ogole mysle, gdyby dali sie tak porzadnie rozluznic w I fazie porodu, skreta by dali na pare machow, jakas fajna muze by puscili, to moze porody bylyby lzejsze i przyjemniejsze,co?Niuta wrote:Urocze

Poród w alfa-transie mnie jeszcze urzekł
iwcia77, Niuta, Mega, MartaDidinio, caffe, Dorka1979, mysza1975, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no witam:) najpierw musialam nadrobic formu , by byc na bierzaco

Samo badanie nie boli i trwa jakies 4 min ( od wstrzelenia grubszej igly do brzucha i potem zasysania matrialu mniejsza igla), troszke jest nieprzyjemne , ale bez przesady, da sie wytrzymac ) samo wbicie tej grubszej igly podobne jest do bolu przekluwania uszu ( taki krotki strzal z glowicy usg , do ktorej zainstalowana jest grubsza igla). Natomiast jakas godzinke po badaniu bolal mnie brzuch jak na okres ( takie skorcze macicy), ale teraz juz nic nie czuje.
Personel zajebisty, mili empatyczni ludzie , sympatyczny doktor , wiec atmosfera byla luzna i malo stresujaca.
jak macie jakies pytania to pytajcie , bo to taki skrot telegraficzny
Simba - tez bedziesz robic to badanie?
za 2 tyg mam dzwonic po wyniki...
No to super
Moj gin powiedzial, ze dla niego najwazniejsze jest USG a potem sie zobaczy.
Niestety ryzyko poronienia w ciazy blizniaczej jest duzo wieksze przy badaniach inwazyjnych. Na razie czekam bez stresu na USG genetyczne.
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość