35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
podobno na Debkach jest fajnie , sama nie bylam ale jakies ruchome wydmy ponoc tam sa , a sosny powinny byc wszedzieSimba wrote:Mój M stwierdził ze chyba mnie pogrzalo, ale ja w tym roku chce jechać nad Bałtyk. To chyba jakaś zachcianka ciążowa, bo oprócz wyjazdu z rodzicami jak miałam 5 lat, a potem kilku krótkich pobytów w trójmiescie nigdy nad pl morze na wakacje nie jeździłam. Marzy mi sie zeby było bardzo dużo sosen i wydmy. Zna ktoś jakies fajne miejsce? I takie zeby nie było drożej niż na południu Francji?
Simba, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMOjego w samym pampersie klade, Twoj jeszcze za malutki, jeszcze temp. cialka nie umie wyregulowac...Najwazniejsze, zeby duzo pil... Po pampersie poznasz jak duzo siusia...caffe wrote:Mój własnie też. Poci się, choć lezy wyrozbierany. Też się tak zachowywał, tyle ze w dzień
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Miśku, ledwo żyję....tylko Was czytam, bo nawet nie chce mi się pisać, nieprzespane z bólu noce teraz jeszcze doszedł ból kości ogonowej, dzięki za pamięc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 22:33
iwcia77, MartaDidinio, Muszelka75, polarmiś, Bozia3, ania.g, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
oj bidulko , trzymaj sie dzielnie, juz niedlugo, cierpliwosci...Bliska 77 wrote:Miśku, ledwo żyję....tylko Was czytam, bo nawet nie chce mi się pisać, nieprzespane z bólu noce teraz jeszcze doszedł ból ości ogonowej, dzięki za pamięc
Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Mój M stwierdził ze chyba mnie pogrzalo, ale ja w tym roku chce jechać nad Bałtyk. To chyba jakaś zachcianka ciążowa, bo oprócz wyjazdu z rodzicami jak miałam 5 lat, a potem kilku krótkich pobytów w trójmiescie nigdy nad pl morze na wakacje nie jeździłam. Marzy mi sie zeby było bardzo dużo sosen i wydmy. Zna ktoś jakies fajne miejsce? I takie zeby nie było drożej niż na południu Francji?
polecam Ci Wyspę Sobieszewską. Obecnie dzielnica Gdańska, ale bardzo na uboczu.
Jeśli szukasz ciszy i spokoju to tam jest naprawdę pięknie i nawet w sezonie nikt nie chodzi Ci po głowie.
Co więcej przy odrobinie szczęścia można nazbierać całe wiaderka cudownych muszelek i garstkę bursztynów.
Naprawdę polecamiwcia77, Simba, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba ja trzy lata temu znalazlam miejsce w takim socjalistycznym domu wczasowym w Jastarni - dom wczasowy Delfin. Wyjscie na otwarte morze z pieknymi plazami 5 min jak i na Zatoke Pucką - 5 min. Nie pamietam ile placilam za pokoj 4 osobowy (ale dla 3 osob) z wyzywieniem ale wydaje mi sie ze zamknelismy sie w 4 tys za 7 dni. Osrodek w lesie sosnowym z klimatem pelnej komuny ale fajnie bylo. W Jastrzebiej to kwatery prywatne- ceny sa rozne.
MartaDidinio, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOn jeszcze za maly... nie siedzi dobrze... jeździ mi pupa po calej wanienece i mam stresa... A w baseniku to bym z nim musiala siedziec... W przyszlym roku mu dmuchany kupiepolarmiś wrote:MartaDidinio wrote:A ja takie kąpiele Małemu funduje
Basenik Julkowi bys kupila:-)iwcia77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny