35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Oczywiscie miało byc "z wypadem"
35 tys??? OMG!
Powiedz ze ci tablet splatal figlacaffe, Simba, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja na 4000 tylko przelotem
Módlcie się, żeby guma mojemu nie pękła hahahaha
Maz ladne dzieci robi, ty w ciazy smigasz jak sarenka, a Szymusiowi maly braciszek by sie przydal!Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Tak trzy tysiace pięćset złotych polskich! Z przelotem! Gdybym kupila dzien później ( gdybym wiedziala ze tak to sie odbywa) ten wyjazd kosztowalby mnie 2100 za trzy osoby! Przy basanie pogadalismy z ludzmi i oni tyle zaplacili ale inna rodzina kupila w styczniu specjalna oferte i zaplacila 6000 tys ( za trzy osoby) - trzy rodziny i kazda te same warunki a za inne kwoty!
No tak, do Grecji sa fajne lasty, ale ja nie wróciłam oczarowana Kreta...Da radę na wypad po zimie, zeby dupe podgrzać, ale nic poza tym..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2014, 20:49
-
polarmiś wrote:E tam na 4000 to juz zapracowalam na czworaczki!
Maz ladne dzieci robi, ty w ciazy smigasz jak sarenka, a Szymusiowi maly braciszek by sie przydal!iwcia77, polarmiś, caffe lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ty poczekaj ja mam rodzine w Sosnowcu, wiec predzej czy pozniej upomne sie o tego szampana .D
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ulżyło mi bo napisałaś trochę wiecej
No tak, do Grecji sa fajne lasty, ale ja nie wróciłam oczarowana Kreta...Da radę na wypad po zimie, zeby dupe podgrzać, ale nic poza tym..iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Po przygode nie lata sie z biurami podrozy.
Myśmy cała Krete zjeździli samochodem, zaglebiajac sie w małe wioseczki, poszukując lokalnych producentów oliwy, sera, wina...Nic takiego nie znaleźliśmy. No moze oprócz jednej spółdzielni prowadzonej przez znudzone małżeństwo. Moze szukaliśmy nie tam gdzie trzeba, moze jeszcze nie było sezonu, moze nie mieliśmy szczęścia. Natomiast ile razy byłam w Portugalii czy Hiszpanii przygoda sama mnie znajdowała, jak rownież lokalny koloryt i rożne miejscowe "smaczki".iwcia77, Reni, polarmiś, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:
a jak tam dolegliwosci ciazowe?
No i wczoraj stało sie cos strasznego - klasycznie po śniadaniu położyłam sie spac i NIE UDAŁO MI SIE ZASNĄĆ. Czyli powoli mija ten cudowny okres ciągłego spania i wraca energia....Eh....znowu ADHD nie da mi żyć
A Twoje?iwcia77, Mega, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:E tam na 4000 to juz zapracowalam na czworaczki!
Maz ladne dzieci robi, ty w ciazy smigasz jak sarenka, a Szymusiowi maly braciszek by sie przydal!iwcia77, polarmiś, malgos741 lubią tę wiadomość