Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Jak nie chce to teraz od buziaka zajdzie:-)
    I to jest najgorsze :P Dzisiaj się zapędziłam z przyzwyczajenia i o gumie w ogóle nie pomyślałam :P Mój czuwa hehehehe

iwcia77, Bliska 77, Mega, nick nieaktualny, malgos741, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym jadla ciagle makaron, ryz, kuskusy, kasze itp, na mieso mam odrzut jak ty ( a taki ze mnie byl miesozerca krwistych befsztykow ), ryby to tak- wszystkie jakie sie nawina ;) a i jeszcze owoce a szczegolnie jablka granny smith :), sucharki z marmoladka i cieple mleczko :). na wieczor lapia mnie nudnosci , ale jeszcze nie haftowalam , wiec tylko tak mnie straszy :), u mnie energii brak niestety ale to nie oznacza, ze przesypiam nocki spokojnie...mam durne sny, 2 x sie budze na siku a potem w dzien nietomna jestem :)
    Simba wrote:
    Spoko tylko na mięso i ryby nie moge patrzeć, ale to juz pisałam :)
    No i wczoraj stało sie cos strasznego - klasycznie po śniadaniu położyłam sie spac i NIE UDAŁO MI SIE ZASNĄĆ. Czyli powoli mija ten cudowny okres ciągłego spania i wraca energia....Eh....znowu ADHD nie da mi żyć ;)
    A Twoje?

caffe, Simba, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    caffe nas przeklnie, zobaczysz :P
    Już miałam na końcu języka ;)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja bym jadla ciagle makaron, ryz, kuskusy, kasze itp, na mieso mam odrzut jak ty ( a taki ze mnie byl miesozerca krwistych befsztykow ), ryby to tak- wszystkie jakie sie nawina ;) a i jeszcze owoce a szczegolnie jablka granny smith :), sucharki z marmoladka i cieple mleczko :). na wieczor lapia mnie nudnosci , ale jeszcze nie haftowalam , wiec tylko tak mnie straszy :), u mnie energii brak niestety ale to nie oznacza, ze przesypiam nocki spokojnie...mam durne sny, 2 x sie budze na siku a potem w dzien nietomna jestem :)
    Musisz się trochę przymusić do mięsa żeby Ci żelazo nie spadło. Ja też chęci nie miałam, choć lubię mięso, ale gin mi kazał jeść właśnie wtedy gdy żelazo poszło w dól.

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurde, ale moze w 2 trymestrze mi wroci ochota?...czy nie? ja zwalilam to na karb 1 trym ...i myslalam ze to przechodzi...
    caffe wrote:
    Musisz się trochę przymusić do mięsa żeby Ci żelazo nie spadło. Ja też chęci nie miałam, choć lubię mięso, ale gin mi kazał jeść właśnie wtedy gdy żelazo poszło w dól.

caffe lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A nie mozna zamiast tego od czasu do czasu polizac jakiejś żelaznej poręczy, czy cóś? ;)

iwcia77, caffe, Mega, malgos741, nick nieaktualny, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole to nie wiem o co kaman ...nie interesuje mnie sex...:( mam nadzieje ze w 2 trym mi wroci, bo sie martwie troszku...

Simba, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo paczuszke gwozdzi zjesc :)?
    Simba wrote:
    A nie mozna zamiast tego od czasu do czasu polizac jakiejś żelaznej poręczy, czy cóś? ;)

Simba, caffe, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a tak wogole to nie wiem o co kaman ...nie interesuje mnie sex...:( mam nadzieje ze w 2 trym mi wroci, bo sie martwie troszku...
    Mnie wręcz przeciwnie, ale lekarz kazał jeszcze trochę poczekać.
    Ostatnio śnił mi sie seks i białe, schłodzone wino...A potem zadzwonił budzik ;)

iwcia77, caffe, Bliska 77, Mega, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    o kurde, ale moze w 2 trymestrze mi wroci ochota?...czy nie? ja zwalilam to na karb 1 trym ...i myslalam ze to przechodzi...
    Mi nie wróciła :) wręcz było odwrotnie gdy kazał mi jeść, musiałam się zmuszać :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Możesz klucze od domu possać ;)

Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Możesz klucze od domu possać ;)
    Albo pójdę pracować na złomowisko zeby mieć dużo żelaza.

caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ostatnio śnił mi sie seks i białe, schłodzone wino...A potem zadzwonił budzik ;)
    Przypomniał mi się kawał.

Kolega koledze opowiadał jaki miał fajny sen.

- Sniła mi się długonoga blondyna na białym koniu.
    - I co?
    - Obudziłem się...
    - I co?
    - Blondyny nie było, ale koń jeszcze stał...

iwcia77, Simba, Bliska 77, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja slyszalam taka legende metroplolitalna , ze ponoc jak sie bardzo chce to chlopak bedzie a jak sie wogole nie chce to dziewczynka...slyszalyscie o tym?
    Simba wrote:

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Albo pójdę pracować na złomowisko zeby mieć dużo żelaza.
    widzisz, rozwiązania same się nasuwają :P

iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra, a moga byc pulpeciki albo cycki z kurczaka? mam odrzut na swinke :(
    caffe wrote:
    Mi nie wróciła :) wręcz było odwrotnie gdy kazał mi jeść, musiałam się zmuszać :)

caffe lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja slyszalam taka legende metroplolitalna , ze ponoc jak sie bardzo chce to chlopak bedzie a jak sie wogole nie chce to dziewczynka...slyszalyscie o tym?
    Mnie się w pierwszym trym. przestało chcieć, w drugim chciało się bardzo, a teraz znowu mniej - czy to oznacza gender? :)

iwcia77, Simba, Bliska 77, nick nieaktualny, caffe, AsiaPoli, Niuta, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to sie okaze " w praniu" :D takie czasy, ze nie wiesz co polubi twoje dziecko :)
    Bozia3 wrote:
    Mnie się w pierwszym trym. przestało chcieć, w drugim chciało się bardzo, a teraz znowu mniej - czy to oznacza gender? :)

Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no dobra, a moga byc pulpeciki albo cycki z kurczaka? mam odrzut na swinke :(
    Najlepiej chyba czerwone.

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Nie wypowiadaj tego bluznierczego słowa na G :)

Bozia3, Niuta lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3878 3879 3880 3881 3882 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ