X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Jak nie chce to teraz od buziaka zajdzie:-)
    I to jest najgorsze :P Dzisiaj się zapędziłam z przyzwyczajenia i o gumie w ogóle nie pomyślałam :P Mój czuwa hehehehe

iwcia77, Bliska 77, Mega, polarmiś, malgos741, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym jadla ciagle makaron, ryz, kuskusy, kasze itp, na mieso mam odrzut jak ty ( a taki ze mnie byl miesozerca krwistych befsztykow ), ryby to tak- wszystkie jakie sie nawina ;) a i jeszcze owoce a szczegolnie jablka granny smith :), sucharki z marmoladka i cieple mleczko :). na wieczor lapia mnie nudnosci , ale jeszcze nie haftowalam , wiec tylko tak mnie straszy :), u mnie energii brak niestety ale to nie oznacza, ze przesypiam nocki spokojnie...mam durne sny, 2 x sie budze na siku a potem w dzien nietomna jestem :)
    Simba wrote:
    Spoko tylko na mięso i ryby nie moge patrzeć, ale to juz pisałam :)
    No i wczoraj stało sie cos strasznego - klasycznie po śniadaniu położyłam sie spac i NIE UDAŁO MI SIE ZASNĄĆ. Czyli powoli mija ten cudowny okres ciągłego spania i wraca energia....Eh....znowu ADHD nie da mi żyć ;)
    A Twoje?

caffe, Simba, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    caffe nas przeklnie, zobaczysz :P
    Już miałam na końcu języka ;)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja bym jadla ciagle makaron, ryz, kuskusy, kasze itp, na mieso mam odrzut jak ty ( a taki ze mnie byl miesozerca krwistych befsztykow ), ryby to tak- wszystkie jakie sie nawina ;) a i jeszcze owoce a szczegolnie jablka granny smith :), sucharki z marmoladka i cieple mleczko :). na wieczor lapia mnie nudnosci , ale jeszcze nie haftowalam , wiec tylko tak mnie straszy :), u mnie energii brak niestety ale to nie oznacza, ze przesypiam nocki spokojnie...mam durne sny, 2 x sie budze na siku a potem w dzien nietomna jestem :)
    Musisz się trochę przymusić do mięsa żeby Ci żelazo nie spadło. Ja też chęci nie miałam, choć lubię mięso, ale gin mi kazał jeść właśnie wtedy gdy żelazo poszło w dól.

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurde, ale moze w 2 trymestrze mi wroci ochota?...czy nie? ja zwalilam to na karb 1 trym ...i myslalam ze to przechodzi...
    caffe wrote:
    Musisz się trochę przymusić do mięsa żeby Ci żelazo nie spadło. Ja też chęci nie miałam, choć lubię mięso, ale gin mi kazał jeść właśnie wtedy gdy żelazo poszło w dól.

caffe lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A nie mozna zamiast tego od czasu do czasu polizac jakiejś żelaznej poręczy, czy cóś? ;)

iwcia77, caffe, Mega, malgos741, Dorka1979, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole to nie wiem o co kaman ...nie interesuje mnie sex...:( mam nadzieje ze w 2 trym mi wroci, bo sie martwie troszku...

Simba, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo paczuszke gwozdzi zjesc :)?
    Simba wrote:
    A nie mozna zamiast tego od czasu do czasu polizac jakiejś żelaznej poręczy, czy cóś? ;)

Simba, caffe, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a tak wogole to nie wiem o co kaman ...nie interesuje mnie sex...:( mam nadzieje ze w 2 trym mi wroci, bo sie martwie troszku...
    Mnie wręcz przeciwnie, ale lekarz kazał jeszcze trochę poczekać.
    Ostatnio śnił mi sie seks i białe, schłodzone wino...A potem zadzwonił budzik ;)

iwcia77, caffe, Bliska 77, Mega, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    o kurde, ale moze w 2 trymestrze mi wroci ochota?...czy nie? ja zwalilam to na karb 1 trym ...i myslalam ze to przechodzi...
    Mi nie wróciła :) wręcz było odwrotnie gdy kazał mi jeść, musiałam się zmuszać :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Możesz klucze od domu possać ;)

Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Możesz klucze od domu possać ;)
    Albo pójdę pracować na złomowisko zeby mieć dużo żelaza.

caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ostatnio śnił mi sie seks i białe, schłodzone wino...A potem zadzwonił budzik ;)
    Przypomniał mi się kawał.

Kolega koledze opowiadał jaki miał fajny sen.

- Sniła mi się długonoga blondyna na białym koniu.
    - I co?
    - Obudziłem się...
    - I co?
    - Blondyny nie było, ale koń jeszcze stał...

iwcia77, Simba, Bliska 77, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja slyszalam taka legende metroplolitalna , ze ponoc jak sie bardzo chce to chlopak bedzie a jak sie wogole nie chce to dziewczynka...slyszalyscie o tym?
    Simba wrote:

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Albo pójdę pracować na złomowisko zeby mieć dużo żelaza.
    widzisz, rozwiązania same się nasuwają :P

iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra, a moga byc pulpeciki albo cycki z kurczaka? mam odrzut na swinke :(
    caffe wrote:
    Mi nie wróciła :) wręcz było odwrotnie gdy kazał mi jeść, musiałam się zmuszać :)

caffe lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja slyszalam taka legende metroplolitalna , ze ponoc jak sie bardzo chce to chlopak bedzie a jak sie wogole nie chce to dziewczynka...slyszalyscie o tym?
    Mnie się w pierwszym trym. przestało chcieć, w drugim chciało się bardzo, a teraz znowu mniej - czy to oznacza gender? :)

iwcia77, Simba, Bliska 77, polarmiś, caffe, AsiaPoli, Niuta, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to sie okaze " w praniu" :D takie czasy, ze nie wiesz co polubi twoje dziecko :)
    Bozia3 wrote:
    Mnie się w pierwszym trym. przestało chcieć, w drugim chciało się bardzo, a teraz znowu mniej - czy to oznacza gender? :)

Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no dobra, a moga byc pulpeciki albo cycki z kurczaka? mam odrzut na swinke :(
    Najlepiej chyba czerwone.

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Nie wypowiadaj tego bluznierczego słowa na G :)

Bozia3, Niuta lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3878 3879 3880 3881 3882 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ