35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn daj znaka co tam z mama.
Aga współczuję ci, wytrzymam dzisiaj, jutro będzie już lżej, trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozpakowanie.
Ja dzisiaj sie chlodze w pracy, jutro z córka do dentysty, bo zapomniałam o przeniesionej piątkowej wizycie, cóż skleroza to straszna choroba
Bliska 77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Witam Dziopki
..
Witam Kapturnicę - mam nadzieję, że się tu rozkręcisz...niestety obowiązuje kolejka, ale na każdą przyjdzie pora...
No ale moja kolejke zajelam w styczniu lub lutym
Znaczy walizki w przejsciu stoja to juz sie mi chyba czas liczy od tego momentu ? 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 08:50
Mega, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

-
witajcie

Sabinka, dzięki za wsparcie
fajnie, że trafił się rzeczowy i kontaktowy lekarz, to bardzo ważne, zwłaszcza gdy chodzi o dziecięcego lekarza, samych pozytywów życzę 
Miśku, trzymam kciuki za dobre wyniki
Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
dzięki dziękiMega wrote:Bursztyn daj znaka co tam z mama.
Aga współczuję ci, wytrzymam dzisiaj, jutro będzie już lżej, trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozpakowanie.
Ja dzisiaj sie chlodze w pracy, jutro z córka do dentysty, bo zapomniałam o przeniesionej piątkowej wizycie, cóż skleroza to straszna choroba
,
dobrze ze przypomniałaś sobie o wizycie
, miłego chłodzenia
Mega lubi tę wiadomość
-
musze Wam coś napisać, mój M miał dzisiaj ze mną w nocy urwanie jajec, do około 1 standardowo nie mogłam zasnąć, z gorąca, bólu kości, głównie bioder itp, mówię mu zeby też nie spał, bo czemu tylko ja mam się męczyć...poszedł po jakiś specyfik i smarował mnie chyba z pół godziny, trochę przeszło ale za chwilę zaczęła mi lecieć krew z nosa, piżama uwalona, prześcieradło jak po nocy poślubnej, no to zmieniamy, potem zobaczyłam że przysnął to zaczęłam sobie chodzić po pokojach bo o leżeniu nie ma mowy, w końcu przyszło mi do głowy że się troszkę przewietrzę i wyglądałam przez otwarte na oścież okno a on wyskakuje z łóżka i mówi "tylko nie skacz", kurwa dostałam ataku histerycznego śmiechu a za chwilę się popłakałam.....normalna raczej nie jestem

miłego dnia
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, Mega, malgos741, caffe, Bozia3, ania.g, iwcia77, nick nieaktualny, megan8, mysza1975, Mango, gosia7122, Żanet lubią tę wiadomość
-
Witaj ponownie
właśnie widziałam, że lecisz z postami ... jestem podwrażeniem, że Ci się chciało.. no ale dzięki temu wiele można się o dziewczętach dowiedzieć
ja jak przyszłam na forum też czytałam od początku ale miałam tylko 400 stron
jak pewnie zauważyłaś wiele fajnych lasek też odeszło
niektóre bez pożegnania..
a teraz krótko... jakie masz cycki
p.s. dzień dobry
kapturnica wrote:Ufff dziewczyny sama nie wierze ale przeczytalam caly watek od poczatku...
Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, Mega, malgos741, caffe, Niuta, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
ale jak widać niektóre mają plecy albo wsparcie ojca dyrektora, bo zaszły bez kolejki..

Bozia3 wrote:Witam Kapturnicę - mam nadzieję, że się tu rozkręcisz...niestety obowiązuje kolejka, ale na każdą przyjdzie pora...
kapturnica, Bliska 77, Simba, nick nieaktualny, Mega, malgos741, Bozia3, caffe, Niuta, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam porannie nowe oraz stare

Bozia - milcze!
Widzisz, ze nawet żebra przestalam pokazywac 
Ja dzis na usg, obaczym ile tam dziecie moje przybralo na wadze.
Upal u nas od rana, jedyna opcja to zrobienie przeciagu w domu, bo spac sie nie da. Ciekawe, kto pierwszy zlapie angine.
A, i do wiadomosci wszystkich. Usunelam dojrzala z Porodowki. Napisala na innym watku, ze watek 35+ jej nie odpowiadal. Skoro nie lubi sie z nami bawic w jednej piaskownicy, to nie. Moze to dziecinne, ale nie spodobalo mi sie. Mozecie mnie potepic albo dac lajka.

Milego , chlodnego ( marzenie! ) dnia!
Bliska 77, kapturnica, Reni, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, Mega, malgos741, Bozia3, paszczakin, ania.g, Niuta, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
Pusur, powodzenia na usg, czekamy na relacjęPusurek wrote:Witam porannie nowe oraz stare

Bozia - milcze!
Widzisz, ze nawet żebra przestalam pokazywac 
Ja dzis na usg, obaczym ile tam dziecie moje przybralo na wadze.
Upal u nas od rana, jedyna opcja to zrobienie przeciagu w domu, bo spac sie nie da. Ciekawe, kto pierwszy zlapie angine.
A, i do wiadomosci wszystkich. Usunelam dojrzala z Porodowki. Napisala na innym watku, ze watek 35+ jej nie odpowiadal. Skoro nie lubi sie z nami bawic w jednej piaskownicy, to nie. Moze to dziecinne, ale nie spodobalo mi sie. Mozecie mnie potepic albo dac lajka.

Milego , chlodnego ( marzenie! ) dnia!
Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie, Reni jako jedyna krotko i na temat, bo reszta to witaj i takie tam budyniowanie z soczkiem.Reni wrote:Witaj ponownie
a teraz krótko... jakie masz cycki
p.s. dzień dobry

Cycki jakie? Czy sie depiluje? Czy nie jest ksiedzem? Co tam jeszcze bylo w ankiecie powitalnej?
Reni, kapturnica, Bliska 77, Simba, Mega, caffe, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Depilacja wskazana
Wiec nie chronie , ze tak powiem lasow..No moze w zimie pozwalam sobie na lekkie zapuszczenie sie ale zawsze przywracam sie do porzadku jak malz zjezdza do domu
Coby nie musial lancuchowej zapuszczac zeby sie dostac do ten teges , no wiecie 
A ksiedzem nie jestem trochu zal bo fucha niezla
Ale Natanek jest jednym z moich fejwrytow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 09:17
nick nieaktualny, Simba, Reni, Mega, caffe, Niuta, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

-
Witajcie dziewczyny!
Miałam wczoraj wizytę u lekarza o badania przy okazji zapytałam o ten mój bieżący wykres ze testy znowu pokazują mi owulacje po 7 dniach od owulacji a ona na to ze to nic ze pewnie drugi raz mam owulacje....no trochę mnie wmurowalo bo myślałam ze nie mozna mieć dwa razy owulacji szczególnie z 7 dniowa przerwa....
malgos741 lubi tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualnyNo dopsz. Moze jeszcze chcesz nam cos sama z siebie opowiedziec?kapturnica wrote:Depilacja wskazana
Wiec nie chronie , ze tak powiem lasow..No moze w zimie pozwalam sobie na lekkie zapuszczenie sie ale zawsze przywracam sie do porzadku jak malz zjezdza do domu
Coby nie musial lancuchowej zapuszczac zeby sie dostac do ten teges , no wiecie 
A ksiedzem nie jestem trochu zal bo fucha niezla
Ale Natanek jest jednym z moich fejwrytow 
Ale cos pikantniejszego, rozumisz.
Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

za duze