35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn daj znaka co tam z mama.
Aga współczuję ci, wytrzymam dzisiaj, jutro będzie już lżej, trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozpakowanie.
Ja dzisiaj sie chlodze w pracy, jutro z córka do dentysty, bo zapomniałam o przeniesionej piątkowej wizycie, cóż skleroza to straszna chorobaBliska 77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Witam Dziopki
..
Witam Kapturnicę - mam nadzieję, że się tu rozkręcisz...niestety obowiązuje kolejka, ale na każdą przyjdzie pora...
No ale moja kolejke zajelam w styczniu lub lutymZnaczy walizki w przejsciu stoja to juz sie mi chyba czas liczy od tego momentu ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 08:50
Mega, polarmiś, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Bursztyn daj znaka co tam z mama.
Aga współczuję ci, wytrzymam dzisiaj, jutro będzie już lżej, trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozpakowanie.
Ja dzisiaj sie chlodze w pracy, jutro z córka do dentysty, bo zapomniałam o przeniesionej piątkowej wizycie, cóż skleroza to straszna choroba,
dobrze ze przypomniałaś sobie o wizycie, miłego chłodzenia
Mega lubi tę wiadomość
-
musze Wam coś napisać, mój M miał dzisiaj ze mną w nocy urwanie jajec, do około 1 standardowo nie mogłam zasnąć, z gorąca, bólu kości, głównie bioder itp, mówię mu zeby też nie spał, bo czemu tylko ja mam się męczyć...poszedł po jakiś specyfik i smarował mnie chyba z pół godziny, trochę przeszło ale za chwilę zaczęła mi lecieć krew z nosa, piżama uwalona, prześcieradło jak po nocy poślubnej, no to zmieniamy, potem zobaczyłam że przysnął to zaczęłam sobie chodzić po pokojach bo o leżeniu nie ma mowy, w końcu przyszło mi do głowy że się troszkę przewietrzę i wyglądałam przez otwarte na oścież okno a on wyskakuje z łóżka i mówi "tylko nie skacz", kurwa dostałam ataku histerycznego śmiechu a za chwilę się popłakałam.....normalna raczej nie jestem
miłego dniakapturnica, polarmiś, samira, Sabina, Simba, Mega, malgos741, caffe, Bozia3, ania.g, iwcia77, Dorka1979, megan8, mysza1975, Mango, gosia7122, Żanet lubią tę wiadomość
-
Witaj ponownie
właśnie widziałam, że lecisz z postami ... jestem podwrażeniem, że Ci się chciało.. no ale dzięki temu wiele można się o dziewczętach dowiedzieć
ja jak przyszłam na forum też czytałam od początku ale miałam tylko 400 stron
jak pewnie zauważyłaś wiele fajnych lasek też odeszłoniektóre bez pożegnania..
a teraz krótko... jakie masz cycki
p.s. dzień dobry
kapturnica wrote:Ufff dziewczyny sama nie wierze ale przeczytalam caly watek od poczatku...Bliska 77, Pusurek, samira, Simba, Sabina, Mega, malgos741, caffe, Niuta, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
ale jak widać niektóre mają plecy albo wsparcie ojca dyrektora, bo zaszły bez kolejki..
Bozia3 wrote:Witam Kapturnicę - mam nadzieję, że się tu rozkręcisz...niestety obowiązuje kolejka, ale na każdą przyjdzie pora...
kapturnica, Bliska 77, Simba, Sabina, Mega, malgos741, Bozia3, caffe, Niuta, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam porannie nowe oraz stare
Bozia - milcze!Widzisz, ze nawet żebra przestalam pokazywac
Ja dzis na usg, obaczym ile tam dziecie moje przybralo na wadze.
Upal u nas od rana, jedyna opcja to zrobienie przeciagu w domu, bo spac sie nie da. Ciekawe, kto pierwszy zlapie angine.
A, i do wiadomosci wszystkich. Usunelam dojrzala z Porodowki. Napisala na innym watku, ze watek 35+ jej nie odpowiadal. Skoro nie lubi sie z nami bawic w jednej piaskownicy, to nie. Moze to dziecinne, ale nie spodobalo mi sie. Mozecie mnie potepic albo dac lajka.
Milego , chlodnego ( marzenie! ) dnia!Bliska 77, kapturnica, Reni, samira, Simba, Sabina, Mega, malgos741, Bozia3, paszczakin, ania.g, Niuta, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Witam porannie nowe oraz stare
Bozia - milcze!Widzisz, ze nawet żebra przestalam pokazywac
Ja dzis na usg, obaczym ile tam dziecie moje przybralo na wadze.
Upal u nas od rana, jedyna opcja to zrobienie przeciagu w domu, bo spac sie nie da. Ciekawe, kto pierwszy zlapie angine.
A, i do wiadomosci wszystkich. Usunelam dojrzala z Porodowki. Napisala na innym watku, ze watek 35+ jej nie odpowiadal. Skoro nie lubi sie z nami bawic w jednej piaskownicy, to nie. Moze to dziecinne, ale nie spodobalo mi sie. Mozecie mnie potepic albo dac lajka.
Milego , chlodnego ( marzenie! ) dnia!Reni, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Witaj ponownie
a teraz krótko... jakie masz cycki
p.s. dzień dobry
Cycki jakie? Czy sie depiluje? Czy nie jest ksiedzem? Co tam jeszcze bylo w ankiecie powitalnej?Reni, kapturnica, Bliska 77, Simba, Mega, caffe, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Depilacja wskazana
Wiec nie chronie , ze tak powiem lasow..No moze w zimie pozwalam sobie na lekkie zapuszczenie sie ale zawsze przywracam sie do porzadku jak malz zjezdza do domu
Coby nie musial lancuchowej zapuszczac zeby sie dostac do ten teges , no wiecie
A ksiedzem nie jestem trochu zal bo fucha niezlaAle Natanek jest jednym z moich fejwrytow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 09:17
Pusurek, Simba, Reni, Mega, caffe, Niuta, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny!
Miałam wczoraj wizytę u lekarza o badania przy okazji zapytałam o ten mój bieżący wykres ze testy znowu pokazują mi owulacje po 7 dniach od owulacji a ona na to ze to nic ze pewnie drugi raz mam owulacje....no trochę mnie wmurowalo bo myślałam ze nie mozna mieć dwa razy owulacji szczególnie z 7 dniowa przerwa....malgos741 lubi tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Depilacja wskazana
Wiec nie chronie , ze tak powiem lasow..No moze w zimie pozwalam sobie na lekkie zapuszczenie sie ale zawsze przywracam sie do porzadku jak malz zjezdza do domu
Coby nie musial lancuchowej zapuszczac zeby sie dostac do ten teges , no wiecie
A ksiedzem nie jestem trochu zal bo fucha niezlaAle Natanek jest jednym z moich fejwrytow
Ale cos pikantniejszego, rozumisz.
Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość