X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn daj znaka co tam z mama.
    Aga współczuję ci, wytrzymam dzisiaj, jutro będzie już lżej, trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozpakowanie.
    Ja dzisiaj sie chlodze w pracy, jutro z córka do dentysty, bo zapomniałam o przeniesionej piątkowej wizycie, cóż skleroza to straszna choroba ;)

Bliska 77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Witam Dziopki
    ..

Witam Kapturnicę - mam nadzieję, że się tu rozkręcisz...niestety obowiązuje kolejka, ale na każdą przyjdzie pora...:)

No ale moja kolejke zajelam w styczniu lub lutym ;) Znaczy walizki w przejsciu stoja to juz sie mi chyba czas liczy od tego momentu ? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 08:50

Mega, polarmiś, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    brzmi to, jakbyś ze z rana walnęła ze dwa drinki...;)
    dokładnie tak samo to odebrałam :D

Bliska 77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie :-)
    Sabinka, dzięki za wsparcie :-) fajnie, że trafił się rzeczowy i kontaktowy lekarz, to bardzo ważne, zwłaszcza gdy chodzi o dziecięcego lekarza, samych pozytywów życzę :-)
    Miśku, trzymam kciuki za dobre wyniki

Mega, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Bursztyn daj znaka co tam z mama.
    Aga współczuję ci, wytrzymam dzisiaj, jutro będzie już lżej, trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozpakowanie.
    Ja dzisiaj sie chlodze w pracy, jutro z córka do dentysty, bo zapomniałam o przeniesionej piątkowej wizycie, cóż skleroza to straszna choroba ;)
    dzięki dzięki :-),
    dobrze ze przypomniałaś sobie o wizycie :-), miłego chłodzenia

Mega lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze Wam coś napisać, mój M miał dzisiaj ze mną w nocy urwanie jajec, do około 1 standardowo nie mogłam zasnąć, z gorąca, bólu kości, głównie bioder itp, mówię mu zeby też nie spał, bo czemu tylko ja mam się męczyć...poszedł po jakiś specyfik i smarował mnie chyba z pół godziny, trochę przeszło ale za chwilę zaczęła mi lecieć krew z nosa, piżama uwalona, prześcieradło jak po nocy poślubnej, no to zmieniamy, potem zobaczyłam że przysnął to zaczęłam sobie chodzić po pokojach bo o leżeniu nie ma mowy, w końcu przyszło mi do głowy że się troszkę przewietrzę i wyglądałam przez otwarte na oścież okno a on wyskakuje z łóżka i mówi "tylko nie skacz", kurwa dostałam ataku histerycznego śmiechu a za chwilę się popłakałam.....normalna raczej nie jestem :-)
    miłego dnia

kapturnica, polarmiś, samira, Sabina, Simba, Mega, malgos741, caffe, Bozia3, ania.g, iwcia77, Dorka1979, megan8, mysza1975, Mango, gosia7122, Żanet lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj ponownie
    właśnie widziałam, że lecisz z postami ... jestem podwrażeniem, że Ci się chciało.. no ale dzięki temu wiele można się o dziewczętach dowiedzieć ;-)
    ja jak przyszłam na forum też czytałam od początku ale miałam tylko 400 stron :-D
    jak pewnie zauważyłaś wiele fajnych lasek też odeszło :-( niektóre bez pożegnania..
    a teraz krótko... jakie masz cycki ;-)

p.s. dzień dobry :-)
    kapturnica wrote:
    Ufff dziewczyny sama nie wierze ale przeczytalam caly watek od poczatku...

Bliska 77, Pusurek, samira, Simba, Sabina, Mega, malgos741, caffe, Niuta, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jak widać niektóre mają plecy albo wsparcie ojca dyrektora, bo zaszły bez kolejki.. 07icon_smile4.gif
    Bozia3 wrote:
    Witam Kapturnicę - mam nadzieję, że się tu rozkręcisz...niestety obowiązuje kolejka, ale na każdą przyjdzie pora...:)

kapturnica, Bliska 77, Simba, Sabina, Mega, malgos741, Bozia3, caffe, Niuta, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam porannie nowe oraz stare ;)
    Bozia - milcze! :P Widzisz, ze nawet żebra przestalam pokazywac ;)

Ja dzis na usg, obaczym ile tam dziecie moje przybralo na wadze.

Upal u nas od rana, jedyna opcja to zrobienie przeciagu w domu, bo spac sie nie da. Ciekawe, kto pierwszy zlapie angine. ;)

A, i do wiadomosci wszystkich. Usunelam dojrzala z Porodowki. Napisala na innym watku, ze watek 35+ jej nie odpowiadal. Skoro nie lubi sie z nami bawic w jednej piaskownicy, to nie. Moze to dziecinne, ale nie spodobalo mi sie. Mozecie mnie potepic albo dac lajka. ;) :D

Milego , chlodnego ( marzenie! ) dnia! :)

Bliska 77, kapturnica, Reni, samira, Simba, Sabina, Mega, malgos741, Bozia3, paszczakin, ania.g, Niuta, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witaj ponownie

Cycki mam duze :-/ za duze :-/ Oddac ktorejs z rozmiara ? :D

Reni, polarmiś, Simba, Sabina, Mega, malgos741, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to jesteś w mojej bandzie ;-)
    kapturnica wrote:
    Reni wrote:
    Witaj ponownie

Cycki mam duze :-/ za duze :-/ Oddac ktorejs z rozmiara ? :D

malgos741, caffe, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ja czekam na codzienna porcje prasy , do kawki oczywiscie..KAwka juz jest ;)

Reni, Mega, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o to jesteś w mojej bandzie ;-)
    wiem ;D

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Witam porannie nowe oraz stare ;)
    Bozia - milcze! :P Widzisz, ze nawet żebra przestalam pokazywac ;)

Ja dzis na usg, obaczym ile tam dziecie moje przybralo na wadze.

Upal u nas od rana, jedyna opcja to zrobienie przeciagu w domu, bo spac sie nie da. Ciekawe, kto pierwszy zlapie angine. ;)

A, i do wiadomosci wszystkich. Usunelam dojrzala z Porodowki. Napisala na innym watku, ze watek 35+ jej nie odpowiadal. Skoro nie lubi sie z nami bawic w jednej piaskownicy, to nie. Moze to dziecinne, ale nie spodobalo mi sie. Mozecie mnie potepic albo dac lajka. ;) :D

Milego , chlodnego ( marzenie! ) dnia! :)
    Pusur, powodzenia na usg, czekamy na relację :-)

Reni, Pusurek lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witaj ponownie

a teraz krótko... jakie masz cycki ;-)

p.s. dzień dobry :-)
    No wlasnie, Reni jako jedyna krotko i na temat, bo reszta to witaj i takie tam budyniowanie z soczkiem. :P ;)
    Cycki jakie? Czy sie depiluje? Czy nie jest ksiedzem? Co tam jeszcze bylo w ankiecie powitalnej? ;) :D

Reni, kapturnica, Bliska 77, Simba, Mega, caffe, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek nie zazdroszcze ciazy w wysokiej w taki upal..Ale pewnie bym sie nie obrazila jakbym w niej teraz byla :D

Pusurek, Bliska 77, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    brzmi to, jakbyś ze z rana walnęła ze dwa drinki...;)
    Postanowilam zamienic alkohol na kapke krwi:-)

Simba, Mega, Bozia3, Niuta, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Depilacja wskazana :) Wiec nie chronie , ze tak powiem lasow..No moze w zimie pozwalam sobie na lekkie zapuszczenie sie ale zawsze przywracam sie do porzadku jak malz zjezdza do domu :) Coby nie musial lancuchowej zapuszczac zeby sie dostac do ten teges , no wiecie ;)
    A ksiedzem nie jestem trochu zal bo fucha niezla :) Ale Natanek jest jednym z moich fejwrytow :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 09:17

Pusurek, Simba, Reni, Mega, caffe, Niuta, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny!
    Miałam wczoraj wizytę u lekarza o badania przy okazji zapytałam o ten mój bieżący wykres ze testy znowu pokazują mi owulacje po 7 dniach od owulacji a ona na to ze to nic ze pewnie drugi raz mam owulacje....no trochę mnie wmurowalo bo myślałam ze nie mozna mieć dwa razy owulacji szczególnie z 7 dniowa przerwa....

malgos741 lubi tę wiadomość

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Depilacja wskazana :) Wiec nie chronie , ze tak powiem lasow..No moze w zimie pozwalam sobie na lekkie zapuszczenie sie ale zawsze przywracam sie do porzadku jak malz zjezdza do domu :) Coby nie musial lancuchowej zapuszczac zeby sie dostac do ten teges , no wiecie ;)
    A ksiedzem nie jestem trochu zal bo fucha niezla :) Ale Natanek jest jednym z moich fejwrytow :)
    No dopsz. Moze jeszcze chcesz nam cos sama z siebie opowiedziec? ;) Ale cos pikantniejszego, rozumisz. ;) :P

Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3880 3881 3882 3883 3884 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ