X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn daj znaka co tam z mama.
    Aga współczuję ci, wytrzymam dzisiaj, jutro będzie już lżej, trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozpakowanie.
    Ja dzisiaj sie chlodze w pracy, jutro z córka do dentysty, bo zapomniałam o przeniesionej piątkowej wizycie, cóż skleroza to straszna choroba ;)

Bliska 77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Witam Dziopki
    ..

Witam Kapturnicę - mam nadzieję, że się tu rozkręcisz...niestety obowiązuje kolejka, ale na każdą przyjdzie pora...:)

No ale moja kolejke zajelam w styczniu lub lutym ;) Znaczy walizki w przejsciu stoja to juz sie mi chyba czas liczy od tego momentu ? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 08:50

Mega, polarmiś, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    brzmi to, jakbyś ze z rana walnęła ze dwa drinki...;)
    dokładnie tak samo to odebrałam :D

Bliska 77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie :-)
    Sabinka, dzięki za wsparcie :-) fajnie, że trafił się rzeczowy i kontaktowy lekarz, to bardzo ważne, zwłaszcza gdy chodzi o dziecięcego lekarza, samych pozytywów życzę :-)
    Miśku, trzymam kciuki za dobre wyniki

Mega, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Bursztyn daj znaka co tam z mama.
    Aga współczuję ci, wytrzymam dzisiaj, jutro będzie już lżej, trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozpakowanie.
    Ja dzisiaj sie chlodze w pracy, jutro z córka do dentysty, bo zapomniałam o przeniesionej piątkowej wizycie, cóż skleroza to straszna choroba ;)
    dzięki dzięki :-),
    dobrze ze przypomniałaś sobie o wizycie :-), miłego chłodzenia

Mega lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze Wam coś napisać, mój M miał dzisiaj ze mną w nocy urwanie jajec, do około 1 standardowo nie mogłam zasnąć, z gorąca, bólu kości, głównie bioder itp, mówię mu zeby też nie spał, bo czemu tylko ja mam się męczyć...poszedł po jakiś specyfik i smarował mnie chyba z pół godziny, trochę przeszło ale za chwilę zaczęła mi lecieć krew z nosa, piżama uwalona, prześcieradło jak po nocy poślubnej, no to zmieniamy, potem zobaczyłam że przysnął to zaczęłam sobie chodzić po pokojach bo o leżeniu nie ma mowy, w końcu przyszło mi do głowy że się troszkę przewietrzę i wyglądałam przez otwarte na oścież okno a on wyskakuje z łóżka i mówi "tylko nie skacz", kurwa dostałam ataku histerycznego śmiechu a za chwilę się popłakałam.....normalna raczej nie jestem :-)
    miłego dnia

kapturnica, polarmiś, samira, Sabina, Simba, Mega, malgos741, caffe, Bozia3, ania.g, iwcia77, Dorka1979, megan8, mysza1975, Mango, gosia7122, Żanet lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj ponownie
    właśnie widziałam, że lecisz z postami ... jestem podwrażeniem, że Ci się chciało.. no ale dzięki temu wiele można się o dziewczętach dowiedzieć ;-)
    ja jak przyszłam na forum też czytałam od początku ale miałam tylko 400 stron :-D
    jak pewnie zauważyłaś wiele fajnych lasek też odeszło :-( niektóre bez pożegnania..
    a teraz krótko... jakie masz cycki ;-)

p.s. dzień dobry :-)
    kapturnica wrote:
    Ufff dziewczyny sama nie wierze ale przeczytalam caly watek od poczatku...

Bliska 77, Pusurek, samira, Simba, Sabina, Mega, malgos741, caffe, Niuta, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jak widać niektóre mają plecy albo wsparcie ojca dyrektora, bo zaszły bez kolejki.. 07icon_smile4.gif
    Bozia3 wrote:
    Witam Kapturnicę - mam nadzieję, że się tu rozkręcisz...niestety obowiązuje kolejka, ale na każdą przyjdzie pora...:)

kapturnica, Bliska 77, Simba, Sabina, Mega, malgos741, Bozia3, caffe, Niuta, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam porannie nowe oraz stare ;)
    Bozia - milcze! :P Widzisz, ze nawet żebra przestalam pokazywac ;)

Ja dzis na usg, obaczym ile tam dziecie moje przybralo na wadze.

Upal u nas od rana, jedyna opcja to zrobienie przeciagu w domu, bo spac sie nie da. Ciekawe, kto pierwszy zlapie angine. ;)

A, i do wiadomosci wszystkich. Usunelam dojrzala z Porodowki. Napisala na innym watku, ze watek 35+ jej nie odpowiadal. Skoro nie lubi sie z nami bawic w jednej piaskownicy, to nie. Moze to dziecinne, ale nie spodobalo mi sie. Mozecie mnie potepic albo dac lajka. ;) :D

Milego , chlodnego ( marzenie! ) dnia! :)

Bliska 77, kapturnica, Reni, samira, Simba, Sabina, Mega, malgos741, Bozia3, paszczakin, ania.g, Niuta, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witaj ponownie

Cycki mam duze :-/ za duze :-/ Oddac ktorejs z rozmiara ? :D

Reni, polarmiś, Simba, Sabina, Mega, malgos741, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to jesteś w mojej bandzie ;-)
    kapturnica wrote:
    Reni wrote:
    Witaj ponownie

Cycki mam duze :-/ za duze :-/ Oddac ktorejs z rozmiara ? :D

malgos741, caffe, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ja czekam na codzienna porcje prasy , do kawki oczywiscie..KAwka juz jest ;)

Reni, Mega, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    o to jesteś w mojej bandzie ;-)
    wiem ;D

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Witam porannie nowe oraz stare ;)
    Bozia - milcze! :P Widzisz, ze nawet żebra przestalam pokazywac ;)

Ja dzis na usg, obaczym ile tam dziecie moje przybralo na wadze.

Upal u nas od rana, jedyna opcja to zrobienie przeciagu w domu, bo spac sie nie da. Ciekawe, kto pierwszy zlapie angine. ;)

A, i do wiadomosci wszystkich. Usunelam dojrzala z Porodowki. Napisala na innym watku, ze watek 35+ jej nie odpowiadal. Skoro nie lubi sie z nami bawic w jednej piaskownicy, to nie. Moze to dziecinne, ale nie spodobalo mi sie. Mozecie mnie potepic albo dac lajka. ;) :D

Milego , chlodnego ( marzenie! ) dnia! :)
    Pusur, powodzenia na usg, czekamy na relację :-)

Reni, Pusurek lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witaj ponownie

a teraz krótko... jakie masz cycki ;-)

p.s. dzień dobry :-)
    No wlasnie, Reni jako jedyna krotko i na temat, bo reszta to witaj i takie tam budyniowanie z soczkiem. :P ;)
    Cycki jakie? Czy sie depiluje? Czy nie jest ksiedzem? Co tam jeszcze bylo w ankiecie powitalnej? ;) :D

Reni, kapturnica, Bliska 77, Simba, Mega, caffe, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek nie zazdroszcze ciazy w wysokiej w taki upal..Ale pewnie bym sie nie obrazila jakbym w niej teraz byla :D

Pusurek, Bliska 77, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    brzmi to, jakbyś ze z rana walnęła ze dwa drinki...;)
    Postanowilam zamienic alkohol na kapke krwi:-)

Simba, Mega, Bozia3, Niuta, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Depilacja wskazana :) Wiec nie chronie , ze tak powiem lasow..No moze w zimie pozwalam sobie na lekkie zapuszczenie sie ale zawsze przywracam sie do porzadku jak malz zjezdza do domu :) Coby nie musial lancuchowej zapuszczac zeby sie dostac do ten teges , no wiecie ;)
    A ksiedzem nie jestem trochu zal bo fucha niezla :) Ale Natanek jest jednym z moich fejwrytow :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 09:17

Pusurek, Simba, Reni, Mega, caffe, Niuta, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny!
    Miałam wczoraj wizytę u lekarza o badania przy okazji zapytałam o ten mój bieżący wykres ze testy znowu pokazują mi owulacje po 7 dniach od owulacji a ona na to ze to nic ze pewnie drugi raz mam owulacje....no trochę mnie wmurowalo bo myślałam ze nie mozna mieć dwa razy owulacji szczególnie z 7 dniowa przerwa....

malgos741 lubi tę wiadomość

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Depilacja wskazana :) Wiec nie chronie , ze tak powiem lasow..No moze w zimie pozwalam sobie na lekkie zapuszczenie sie ale zawsze przywracam sie do porzadku jak malz zjezdza do domu :) Coby nie musial lancuchowej zapuszczac zeby sie dostac do ten teges , no wiecie ;)
    A ksiedzem nie jestem trochu zal bo fucha niezla :) Ale Natanek jest jednym z moich fejwrytow :)
    No dopsz. Moze jeszcze chcesz nam cos sama z siebie opowiedziec? ;) Ale cos pikantniejszego, rozumisz. ;) :P

Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3880 3881 3882 3883 3884 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ