35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Ale to czadzik! Zrobisz sobie jakas mega liste zyczen - przeciez nikt nie odmowi kobiecie w blizniaczej ciazy tuz przed porodem! A Ty z kolei, z palcem z nosie i nogami na stole - nie kupujesz nic, bo przeciez dasz wszystkim najpiekniejszy prezent, a nawet dwa. Cwano, Ci powiem, cwano sobie to wykombinowalas!
Ja to mialam test ciazowy jako prezent dla chlopa pod choinke i na tym sie skonczylo, bo jego urodziny wypadly w polowie ciazy. Do bani pomyslane. -
Pusurek wrote:Ale to czadzik! Zrobisz sobie jakas mega liste zyczen - przeciez nikt nie odmowi kobiecie w blizniaczej ciazy tuz przed porodem! A Ty z kolei, z palcem z nosie i nogami na stole - nie kupujesz nic, bo przeciez dasz wszystkim najpiekniejszy prezent, a nawet dwa. Cwano, Ci powiem, cwano sobie to wykombinowalas!
Ja to mialam test ciazowy jako prezent dla chlopa pod choinke i na tym sie skonczylo, bo jego urodziny wypadly w polowie ciazy. Do bani pomyslane.A potem sa moje urodziny i Walentynki, wiec znowu sie wymigam z robienia prezentow
Bliska 77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ja zaglądam na inne.. ale nie wkręciłam się, bo tam się zmieniają laski wpadają i wypadają..
a tu w sumie o większości wiem już sporo więc też łatwiej
"znamy" się już na tyle, że nawet jak się za łby złapiemy ..to solówa i spokója tak..
Bliska 77 wrote:a wiecie, ze ja tylko i wyłącznie uznaję "nasz wątek", serio, jakoś inne do mnie zupełnie nie przemawiająBliska 77, samira, Pusurek, Sabina, malgos741, Aprilka, Bozia3, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:No taki mam plan
A potem sa moje urodziny i Walentynki, wiec znowu sie wymigam z robienia prezentow
Bliska 77, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ha! i chyba właśnie to mi przeszkadzało na innych
własnie .. za wolno piszą..Simba wrote:A ja na inne zagladam rzadko, bo one tam za wolno gadaja/piszaMega, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja zaglądam na inne.. ale nie wkręciłam się, bo tam się zmieniają laski wpadają i wypadają..
"znamy" się już na tyle, że nawet jak się za łby złapiemy ..to solówa i spokója tak..
samira, Reni, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ale jak to będzie leżał tak pół roku pod choinką? to może mu chociaż zrób dziury w pudełku na oczy i nos, żeby miał jak oddychać..
Pusurek wrote:Kurcze, moze ja tez Adamka urodzonego w sierpniu moge podrzucic pod choinke jako prezent dla calej rodziny? Czy to juz nie wypada?kapturnica, Simba, Sabina, Aprilka, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:A ja na inne zagladam rzadko, bo one tam za wolno gadaja/pisza
Na belly tez porazka...
A tu u nas kulturka - wiadomosci meteo, przeglad prasy, wiesci ze swiata, grzecznie i milo ( najczesciej), dzien dobry i dobranoc sobie mowimy. Jedna wielka szczesliwa rodzina!
kapturnica, malgos741, Mega, Niuta, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja zaglądam na inne.. ale nie wkręciłam się, bo tam się zmieniają laski wpadają i wypadają..
- Po to jest właśnie demokracja, że każde se nawet w pojedynkę mógł pójść!
- Z takimi durnymi hasłami?!
- Z najdurniejszymi właśnie, to jest tolerancja.
- A pierdolisz, pan, tolerancja!
- Sam, pan, pierdolisz!
- Tylko nie pierdolisz, bo w ryj dać mogę, dać!
- Też w ryj dać mogę dać.kapturnica, Reni, Mega, Bozia3, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Kurcze, moze ja tez Adamka urodzonego w sierpniu moge podrzucic pod choinke jako prezent dla calej rodziny? Czy to juz nie wypada?
Pusurek, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ale jak to będzie leżał tak pół roku pod choinką? to może mu chociaż zrób dziury w pudełku na oczy i nos, żeby miał jak oddychać..
Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Kurcze, moze ja tez Adamka urodzonego w sierpniu moge podrzucic pod choinke jako prezent dla calej rodziny? Czy to juz nie wypada?
takiego suprajsa szczelisz
Pusurek, Simba, Mega, caffe, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość