X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale to czadzik! Zrobisz sobie jakas mega liste zyczen - przeciez nikt nie odmowi kobiecie w blizniaczej ciazy tuz przed porodem! A Ty z kolei, z palcem z nosie i nogami na stole - nie kupujesz nic, bo przeciez dasz wszystkim najpiekniejszy prezent, a nawet dwa. Cwano, Ci powiem, cwano sobie to wykombinowalas! :P
    Ja to mialam test ciazowy jako prezent dla chlopa pod choinke i na tym sie skonczylo, bo jego urodziny wypadly w polowie ciazy. Do bani pomyslane. ;)
    otóz to!!!!!!

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    słuchaj a na którym piętrze mieszkasz?? bo wiesz może sąsiad piętro wyżej ten no... szcza ;-)
    W domu szcza? Na ulicy szcza? I jeszcze do pracy za mna przyjechal???

Reni, Mega, Niuta, iwcia77, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale to czadzik! Zrobisz sobie jakas mega liste zyczen - przeciez nikt nie odmowi kobiecie w blizniaczej ciazy tuz przed porodem! A Ty z kolei, z palcem z nosie i nogami na stole - nie kupujesz nic, bo przeciez dasz wszystkim najpiekniejszy prezent, a nawet dwa. Cwano, Ci powiem, cwano sobie to wykombinowalas! :P
    Ja to mialam test ciazowy jako prezent dla chlopa pod choinke i na tym sie skonczylo, bo jego urodziny wypadly w polowie ciazy. Do bani pomyslane. ;)
    No taki mam plan :) A potem sa moje urodziny i Walentynki, wiec znowu sie wymigam z robienia prezentow ;)

Bliska 77, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No taki mam plan :) A potem sa moje urodziny i Walentynki, wiec znowu sie wymigam z robienia prezentow ;)
    i to się nazywa prawdziwa logistyka :-) barwo

Simba lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaglądam na inne.. ale nie wkręciłam się, bo tam się zmieniają laski wpadają i wypadają..
    a tu w sumie o większości wiem już sporo więc też łatwiej
    "znamy" się już na tyle, że nawet jak się za łby złapiemy ..to solówa i spokój :-) a tak..
    Bliska 77 wrote:
    a wiecie, ze ja tylko i wyłącznie uznaję "nasz wątek", serio, jakoś inne do mnie zupełnie nie przemawiają

Bliska 77, samira, Pusurek, Sabina, malgos741, Aprilka, Bozia3, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na inne zagladam rzadko, bo one tam za wolno gadaja/pisza :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 09:42

Sabina, Mega, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz efekt domina.. jeden się zeszcza to i kolejny.. to jak z ziewaniem ;-)
    Simba wrote:
    W domu szcza? Na ulicy szcza? I jeszcze do pracy za mna przyjechal???

Simba lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Kurcze, moze ja tez Adamka urodzonego w sierpniu moge podrzucic pod choinke jako prezent dla calej rodziny? Czy to juz nie wypada? ;)

Bliska 77, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha! i chyba właśnie to mi przeszkadzało na innych
    własnie .. za wolno piszą..
    Simba wrote:

Mega, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja zaglądam na inne.. ale nie wkręciłam się, bo tam się zmieniają laski wpadają i wypadają..
    "znamy" się już na tyle, że nawet jak się za łby złapiemy ..to solówa i spokój :-) a tak..
    no i przynajmniej jest zdrowa atmosfera

samira, Reni, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jak to będzie leżał tak pół roku pod choinką? to może mu chociaż zrób dziury w pudełku na oczy i nos, żeby miał jak oddychać..
    Pusurek wrote:
    Kurcze, moze ja tez Adamka urodzonego w sierpniu moge podrzucic pod choinke jako prezent dla calej rodziny? Czy to juz nie wypada? ;)

kapturnica, Simba, Sabina, Aprilka, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    ależ wypada, wypada, liczy się inicjatywa :-)

Pusurek, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moze maja budyn z mozgu jeszcze przed zajsciem w ciaze? ;)
    Na belly tez porazka...
    A tu u nas kulturka - wiadomosci meteo, przeglad prasy, wiesci ze swiata, grzecznie i milo ( najczesciej ;) ), dzien dobry i dobranoc sobie mowimy. Jedna wielka szczesliwa rodzina! :) :D

kapturnica, malgos741, Mega, Niuta, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    - Patrz, pan, co za głupota, żeby w siedem osób manifestację robić?
    - Po to jest właśnie demokracja, że każde se nawet w pojedynkę mógł pójść!
    - Z takimi durnymi hasłami?!
    - Z najdurniejszymi właśnie, to jest tolerancja.
    - A pierdolisz, pan, tolerancja!
    - Sam, pan, pierdolisz!
    - Tylko nie pierdolisz, bo w ryj dać mogę, dać!
    - Też w ryj dać mogę dać.

kapturnica, Reni, Mega, Bozia3, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wypada. Wiekszy prezent bedzie niz zaraz po urodzeniu. Jakies 7 kg ;)

Pusurek, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale jak to będzie leżał tak pół roku pod choinką? to może mu chociaż zrób dziury w pudełku na oczy i nos, żeby miał jak oddychać..
    Nie no, wczesniej go rodzinie pokaze, bo bym przeciez pierdzionka z brylantem nie dostala. A potem zapakowac i siu!!! pod choinke! :D

Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiesz efekt domina.. jeden się zeszcza to i kolejny.. to jak z ziewaniem ;-)
    Wiesz ilu ja w tym kraju musialabym miec sasiadow z problemami czestomoczu?

Reni lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prawo.jpg

kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Na Boże Narodzenie to Ty już będziesz w ciąży z Helenka ;-) takiego suprajsa szczelisz :-P

Pusurek, Simba, Mega, caffe, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Na Boże Narodzenie to Ty już będziesz w ciąży z Helenka ;-) takiego suprajsa szczelisz :-P
    hehehehh No to mialaby prezent konkretny ;)

Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 3882 3883 3884 3885 3886 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ