35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Tak, dla tych "normalnych" nie jest.
Pamietajmy jednak, ze my nie bez kozery jestesmy na tym watku, prawie kazda z nas ma cos nie tak z hormonami. Ja mam bardzo wysoka PRL, bez lekow nie funkcjonuje. Oczywiscie, kiedy bede karmic piersia, nie moge brac lekow, a wtedy PRL mam przekroczona ok. 20 sto krotnie. Szanse na ciaze sa zerowe. Ale bzykac sie mozna za to do woli.
ale wyczuwam w Tobie ogromną chęć na kolejnego bobasa, więc pewnie szybko znów zaciążysz.....ciekawe tylko co powiesz na kolejnego chłopca..
kapturnica, Mega, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no ja bym tam w te zerowe szanse nie bardzo wierzyła..
ale wyczuwam w Tobie ogromną chęć na kolejnego bobasa, więc pewnie szybko znów zaciążysz.....ciekawe tylko co powiesz na kolejnego chłopca..
A czy ogromna chec? To sie okaze, jak urodze.Lata juz jednak nie te.
Ale to prawda, ze jeszcze chwilke wczesniej zarzekalam sie, ze to ostatnia ciaza. Ale jakos tak ja niezle znosze, wiec kto wie.
Chlop by bardzo chcial, ale to chyba dlatego, ze sobie jeszcze nie zdaje sprawy, co to znaczy byc ojcem.
kapturnica, Bozia3, MartaDidinio, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusur wraca do No bo tęskni za chlopem i w Pl jej za gorąco. Poza tym spotkała się z chodakowska i ma z nią fotke. Obie były zachwycone.
Bliska już dochodZi. Rozeszlo się jej spojenie. Ostatniej dni ciąży są dla niej męczące i niestety przynoszą też dużo bólu.
Burszta po hsg ma rury jak tralala. Przyleciała w niedzielę do Pl ale jeszcze nie dała znaku czy żyje. Jej mama jest już po operacji.
Ewa ma Tomcia w domu
Ania g. pojechała na urlop nad Bałtyk i prawdopodobnie urodZi synka 20.10 tak jak pozostałe swoje dzieci.
Reni ostatnio się opierdala i nie daje prasowek. Popsuł się jej motorek i do pracy jeździ rowerem
Mega dostała@
Iwcia jest po badaniu prenatalnym. Czekamy na wynik
Kksia jest w Chorwacji, co nas wqrwiaq
Simba chce jechać na urlop nad bałtyk. Twixy urodzi w grudniu.
Viv miała problemy z ciążą. Krwawila ostatnio. Mamy nadZieję że juz ma spokój i wszystko jest ok
Misiek lubi być panią domu
Co jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 11:08
caffe, kapturnica, ania.g, Bozia3, polarmiś, Mega, paszczakin, Pusurek, MartaDidinio, iwcia77, mysza1975, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nooo! bo nikt mi nie napisal, co sie dzialo..
FOCH
i drugi, za te Wasze temperatury.. u nas zimno i leje, w prognozie pogody konca nie widac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 11:11
kapturnica, Mega, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Pusur wraca do No bo tęskni za chlopem i w Pl jej za gorąco. Poza tym spotkała się z chodakowska i ma z nią fotke. Obie były zachwycone.
Bliska już dochodZi. Rozeszlo się jej spojenie. Ostatniej dni ciąży są dla niej męczące i niestety przynoszą też dużo bólu.
Burszta po hsg ma rury jak tralala. Przyleciała w niedzielę do Pl ale jeszcze nie dała znaku czy żyje. Jej mama jest już po operacji.
Ewa ma Tomcia w domu
Ania g. pojechała na urlop nad Bałtyk i prawdopodobnie urodZi synka 20.10 tak jak pozostałe swoje dzieci.
Reni ostatnio się opierdala i nie daje prasowek. Popsuł się jej motorek i do pracy jeździ rowerem
Mega dostała@
Iwcia jest po badaniu prenatalnym. Czekamy na wynik
Kksia jest w Chorwacji, co nas wqrwiaq
Simba chce jechać na urlop nad bałtyk. Twixy urodzi w grudniu.
Viv miała problemy z ciążą. Krwawila ostatnio. Mamy nadZieję że juz ma spokój i wszystko jest ok
Misiek lubi być panią domu
Co jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 11:10
Mega, paszczakin, Pusurek, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Bliska już dochodZi. Rozeszlo się jej spojenie. Ostatniej dni ciąży są dla niej męczące i niestety przynoszą też dużo bólu.
Co jeszcze?Simba, kapturnica, polarmiś, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Idealnie - oprocz Chodakowskiej zamiast Nowakowskiej, oraz foch Samueli nie pamietam juz o co. No i ze Anna Maria urodzila. A Dorka jest nadal wampirem i funkcjonuje glownie w nocy.
mi umknelo widzisz
Pusurek, iwcia77, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny