35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ale by byly jaja!
Ale chyba ten numer nie wyjdzie, bo bede karmila piersia. Aczkolwiek pomysl przedni!
Mega, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:W przyrodzie rozne dziwy sie dzieja.W cyklach bezowulacyjnych sie zachodzi w ciaze to i z wysoka prolaktna tez mozna
.Takze wiesz jak nie wiesz?
Ale jest dobrze jak jest.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Witam się kawką
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki w ten upalny dzień i jak tu pracować jak pot po d..pie leci? Jaszcze do tego uczulenie mi wyskoczyło od niedzielnej działki, swędzi jak cholera a wygląda jak by mnie komary pocięły na stopie.Mega, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:Ale by byly jaja!
Ale chyba ten numer nie wyjdzie, bo bede karmila piersia. Aczkolwiek pomysl przedni!
nie zawsze dziala
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Tez tak to wlasnie odczytalam
"Co by tu dzisiaj zrobic szalonego? A walne sobie troche badan:)"
kapturnica, Mega, MartaDidinio, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:wiesz Pusurek, karmienie piersią nie jest środkiem antykoncepcyjnym
nie zawsze dziala
Pamietajmy jednak, ze my nie bez kozery jestesmy na tym watku, prawie kazda z nas ma cos nie tak z hormonami. Ja mam bardzo wysoka PRL, bez lekow nie funkcjonuje. Oczywiscie, kiedy bede karmic piersia, nie moge brac lekow, a wtedy PRL mam przekroczona ok. 20 sto krotnie. Szanse na ciaze sa zerowe. Ale bzykac sie mozna za to do woli.
Sabina, Mega, MartaDidinio, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Misiek zmien awatar bo ten misiek wygląda jakby byl zszedł z tego świata
walnie se parę badań, potem parę drinków - to całkiem odżyje...
Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość