X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Na Boże Narodzenie to Ty już będziesz w ciąży z Helenka ;-) takiego suprajsa szczelisz :-P
    Ale by byly jaja! :D Ale chyba ten numer nie wyjdzie, bo bede karmila piersia. Aczkolwiek pomysl przedni! :D

Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmienie piersia tez zawodzi..Moja mama tak zaszla w ciaze z siostra..A karmila dosc czesto i mimo to :)

Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Miłego dnia wszystkim życzę i zazdroszczę pogody bo u mnie zimno...:(
    o matko, a ty gdzie? Na Antarktydzie???? ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale by byly jaja! :D Ale chyba ten numer nie wyjdzie, bo bede karmila piersia. Aczkolwiek pomysl przedni! :D
    Kochana nie ma rzeczy niemozliwych;-) a karmienie piersią to nie jest anyukoncepcja! Myślisz że jak co godzinę będziesz wywalac cyca to Twój mąż pozostanie bierny? :-P

Mega, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    43stopnie na termometrze w sloncu .......... Toz to szok!!! Afryka dzika ;D

malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Karmienie piersia tez zawodzi..Moja mama tak zaszla w ciaze z siostra..A karmila dosc czesto i mimo to :)
    Wiem. Ale przy moim poziomie prolaktyny zajscie w ciaze bez lekow jest niemozliwe.

malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kochana nie ma rzeczy niemozliwych;-) a karmienie piersią to nie jest anyukoncepcja! Myślisz że jak co godzinę będziesz wywalac cyca to Twój mąż pozostanie bierny? :-P
    Mysle, ze bedzie aktywny az do bolu! :D

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W przyrodzie rozne dziwy sie dzieja.W cyklach bezowulacyjnych sie zachodzi w ciaze to i z wysoka prolaktna tez mozna ;D .Takze wiesz jak nie wiesz? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 10:02

Reni, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    W przyrodzie rozne dziwy sie dzieja.W cyklach bezowulacyjnych sie zachodzi w ciaze to i z wysoka prolaktna tez mozna ;D .Takze wiesz jak nie wiesz? :)
    Gdyby tak bylo to Adam mialby juz 2 lata, a Helenka rok. ;) Ale jest dobrze jak jest. :)

malgos741 lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kawką :-)
    Pozdrawiam wszystkie dziewczynki w ten upalny dzień i jak tu pracować jak pot po d..pie leci? Jaszcze do tego uczulenie mi wyskoczyło od niedzielnej działki, swędzi jak cholera a wygląda jak by mnie komary pocięły na stopie. ;)

Mega, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie tak jedno po drogim.. ale człowiek chyba zaorany porządnie..
    pewnie po takiej dwójce maluchów to jak koń po westernie.. ale w sumie potem spokój ..

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni..Moja kumpela ma2ke dzieci w tym samym wieku ...Wpadka..Jedno ze stycznia drugie z grunia I to jest dopiero ruski zaprdol..Jedno male i drugie male...

Mega, Reni, caffe, Niuta, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    wiesz Pusurek, karmienie piersią nie jest środkiem antykoncepcyjnym :P nie zawsze dziala

Bliska 77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tez tak to wlasnie odczytalam ;) "Co by tu dzisiaj zrobic szalonego? A walne sobie troche badan:)"
    Takie hoby - prawie:-) ale dawno nie robilam wiec postanowilam oswiezyc wiedze o swoich cyklach.

kapturnica, Mega, MartaDidinio, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    futro przeczesz ;-)
    polarmiś wrote:
    Takie hoby - prawie:-) ale dawno nie robilam wiec postanowilam oswiezyc wiedze o swoich cyklach.

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiek zmien awatar bo ten misiek wygląda jakby byl zszedł z tego świata ;-)

kapturnica, Mega, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

oczywiscie przeczytalam "cyckach"

Mega, Reni, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    wiesz Pusurek, karmienie piersią nie jest środkiem antykoncepcyjnym :P nie zawsze dziala
    Tak, dla tych "normalnych" nie jest. ;) Pamietajmy jednak, ze my nie bez kozery jestesmy na tym watku, prawie kazda z nas ma cos nie tak z hormonami. Ja mam bardzo wysoka PRL, bez lekow nie funkcjonuje. Oczywiscie, kiedy bede karmic piersia, nie moge brac lekow, a wtedy PRL mam przekroczona ok. 20 sto krotnie. Szanse na ciaze sa zerowe. Ale bzykac sie mozna za to do woli. ;)

Sabina, Mega, MartaDidinio, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Misiek zmien awatar bo ten misiek wygląda jakby byl zszedł z tego świata ;-)
    ale i tak jest poprawa, bo juz z burości przeszła do bieli znowu....:) walnie se parę badań, potem parę drinków - to całkiem odżyje...:)

Sabina, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cale szczescie, ze mi lekarz powiedzial, zeby sie do niczego nie zmuszac, bo teraz jak siedze w pracy, to nie mam nieprzyjemnego uczucia, ze sie opierdalam, tylko ze dbam o ciaze :)

Sabina, Mega, Reni, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3883 3884 3885 3886 3887 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ