Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Na Boże Narodzenie to Ty już będziesz w ciąży z Helenka ;-) takiego suprajsa szczelisz :-P
    Ale by byly jaja! :D Ale chyba ten numer nie wyjdzie, bo bede karmila piersia. Aczkolwiek pomysl przedni! :D

nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmienie piersia tez zawodzi..Moja mama tak zaszla w ciaze z siostra..A karmila dosc czesto i mimo to :)

nick nieaktualny, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Miłego dnia wszystkim życzę i zazdroszczę pogody bo u mnie zimno...:(
    o matko, a ty gdzie? Na Antarktydzie???? ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale by byly jaja! :D Ale chyba ten numer nie wyjdzie, bo bede karmila piersia. Aczkolwiek pomysl przedni! :D
    Kochana nie ma rzeczy niemozliwych;-) a karmienie piersią to nie jest anyukoncepcja! Myślisz że jak co godzinę będziesz wywalac cyca to Twój mąż pozostanie bierny? :-P

Mega, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    43stopnie na termometrze w sloncu .......... Toz to szok!!! Afryka dzika ;D

malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Karmienie piersia tez zawodzi..Moja mama tak zaszla w ciaze z siostra..A karmila dosc czesto i mimo to :)
    Wiem. Ale przy moim poziomie prolaktyny zajscie w ciaze bez lekow jest niemozliwe.

malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Kochana nie ma rzeczy niemozliwych;-) a karmienie piersią to nie jest anyukoncepcja! Myślisz że jak co godzinę będziesz wywalac cyca to Twój mąż pozostanie bierny? :-P
    Mysle, ze bedzie aktywny az do bolu! :D

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W przyrodzie rozne dziwy sie dzieja.W cyklach bezowulacyjnych sie zachodzi w ciaze to i z wysoka prolaktna tez mozna ;D .Takze wiesz jak nie wiesz? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 10:02

Reni, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    W przyrodzie rozne dziwy sie dzieja.W cyklach bezowulacyjnych sie zachodzi w ciaze to i z wysoka prolaktna tez mozna ;D .Takze wiesz jak nie wiesz? :)
    Gdyby tak bylo to Adam mialby juz 2 lata, a Helenka rok. ;) Ale jest dobrze jak jest. :)

malgos741 lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kawką :-)
    Pozdrawiam wszystkie dziewczynki w ten upalny dzień i jak tu pracować jak pot po d..pie leci? Jaszcze do tego uczulenie mi wyskoczyło od niedzielnej działki, swędzi jak cholera a wygląda jak by mnie komary pocięły na stopie. ;)

Mega, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajnie tak jedno po drogim.. ale człowiek chyba zaorany porządnie..
    pewnie po takiej dwójce maluchów to jak koń po westernie.. ale w sumie potem spokój ..

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni..Moja kumpela ma2ke dzieci w tym samym wieku ...Wpadka..Jedno ze stycznia drugie z grunia I to jest dopiero ruski zaprdol..Jedno male i drugie male...

Mega, Reni, caffe, Niuta, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    wiesz Pusurek, karmienie piersią nie jest środkiem antykoncepcyjnym :P nie zawsze dziala

Bliska 77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tez tak to wlasnie odczytalam ;) "Co by tu dzisiaj zrobic szalonego? A walne sobie troche badan:)"
    Takie hoby - prawie:-) ale dawno nie robilam wiec postanowilam oswiezyc wiedze o swoich cyklach.

kapturnica, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    futro przeczesz ;-)
    polarmiś wrote:
    Takie hoby - prawie:-) ale dawno nie robilam wiec postanowilam oswiezyc wiedze o swoich cyklach.

Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiek zmien awatar bo ten misiek wygląda jakby byl zszedł z tego świata ;-)

kapturnica, Mega, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

oczywiscie przeczytalam "cyckach"

Mega, Reni, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    wiesz Pusurek, karmienie piersią nie jest środkiem antykoncepcyjnym :P nie zawsze dziala
    Tak, dla tych "normalnych" nie jest. ;) Pamietajmy jednak, ze my nie bez kozery jestesmy na tym watku, prawie kazda z nas ma cos nie tak z hormonami. Ja mam bardzo wysoka PRL, bez lekow nie funkcjonuje. Oczywiscie, kiedy bede karmic piersia, nie moge brac lekow, a wtedy PRL mam przekroczona ok. 20 sto krotnie. Szanse na ciaze sa zerowe. Ale bzykac sie mozna za to do woli. ;)

nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Misiek zmien awatar bo ten misiek wygląda jakby byl zszedł z tego świata ;-)
    ale i tak jest poprawa, bo juz z burości przeszła do bieli znowu....:) walnie se parę badań, potem parę drinków - to całkiem odżyje...:)

nick nieaktualny, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cale szczescie, ze mi lekarz powiedzial, zeby sie do niczego nie zmuszac, bo teraz jak siedze w pracy, to nie mam nieprzyjemnego uczucia, ze sie opierdalam, tylko ze dbam o ciaze :)

nick nieaktualny, Mega, Reni, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3883 3884 3885 3886 3887 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ