X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tak, dla tych "normalnych" nie jest. ;) Pamietajmy jednak, ze my nie bez kozery jestesmy na tym watku, prawie kazda z nas ma cos nie tak z hormonami. Ja mam bardzo wysoka PRL, bez lekow nie funkcjonuje. Oczywiscie, kiedy bede karmic piersia, nie moge brac lekow, a wtedy PRL mam przekroczona ok. 20 sto krotnie. Szanse na ciaze sa zerowe. Ale bzykac sie mozna za to do woli. ;)
    tylko ze wiesz jak to jest - chcesz i nie ma, nie chcesz i bach za 3 miesiące ciąża jak ta lala ;)

iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale i tak jest poprawa, bo juz z burości przeszła do bieli znowu....:) walnie se parę badań, potem parę drinków - to całkiem odżyje...:)
    Walnelam badanka alkoholu walic nie bede. Ostatnio bylam na dwudniowej imprezie gdzie alkohol lal sie strumieniami. Ja przez dwa dni i noc wypilam cztery piwa wiec patrzylam na ludzi ( znalam tylko wlascicieli dzialki ) trzezwym okiem. Powiem ze pijane towarzystwo jest obrzydliwe. Ja w swej karierze alkoholowej jednak niemprzekraczam granic sponiewierania. To bylo straszne!

Sabina, Mega, Bozia3, iwcia77, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No wieeeeeeeesz?
    Wiem :-D B-)

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    oczywiscie przeczytalam "cyckach"
    O cyckach wiedze ostanio doswiezylam - pisalam o swych traumatycznych przezyciach- 85 F ( dotychczas DD) .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 11:26

iwcia77 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    O cyckach wiedze ostanio doswiezylam - pisalam o swych traumatycznych przesyciach- 85 F ( dotychczas DD) .
    80E łacze sie w bolu 8)

polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, witaj Kapturnica :)
    Pusur, powodzenia na usg. Dobrze że zrobiłaś porządek na liście.
    Aga, współczuję samopoczucia.
    Mi jest najlepiej na forum 35+. Próbowałam odnaleźć się w belly na wątku z października ale wymiękam...
    U mnie dziś chmury, trochę słońca i fajnie wieje. Po południu wybieramy się na plażę a teraz chyba do Słowińskiego Parku Narodowego i nad jezioro. Miasteczko typowo nadmorskie. Głośne knajpy, zatrzęsienie straganów i tłum ludzi. Są wydmy, sosny, z jednej strony morze a z drugiej jezioro. Jakby ktoś się jeszcze nie domyślił to miejscowość Rowy. Planuję sobie strzelić fotkę o zachodzie słońca na plaży, tak żeby moja postać była zaciemniona. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie.

kapturnica, Sabina, Simba, Mega, Pusurek, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Walnelam badanka alkoholu walic nie bede. Ostatnio bylam na dwudniowej imprezie gdzie alkohol lal sie strumieniami. Ja przez dwa dni i noc wypilam cztery piwa wiec patrzylam na ludzi ( znalam tylko wlascicieli dzialki ) trzezwym okiem. Powiem ze pijane towarzystwo jest obrzydliwe. Ja w swej karierze alkoholowej jednak niemprzekraczam granic sponiewierania. To bylo straszne!
    Misiek tak wyglądają imprezy u nas w pracy. Niestety to obrzydliwe patrzeć jak zalana dojrzała babka rzuca się na upitego do nieprzytomności faceta. Unikam takich miejsc jak mogę. W tym roku nie poszłam

Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ramach upalu wlazlam w miske z kostkami lodu.

kapturnica, Reni, Sabina, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Misiek tak wyglądają imprezy u nas w pracy. Niestety to obrzydliwe patrzeć jak zalana dojrzała babka rzuca się na upitego do nieprzytomności faceta. Unikam takich miejsc jak mogę. W tym roku nie poszłam
    Przyznam ze czesto biesiaduje ze znajomymi ale nigdy granice nie zostaly przekroczone, owszem prowadzimy dyskusje zazarte do bialego rana ale wszystko odbywa sie na jakims poziomie. Moze to kwestia ludzi ich wychowania. Na pewno juz tam nie poajde:-)

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinko jestem pod wrażeniem :D
    Misiek cudny avatar :D

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0054415f9a63.jpg

Simba, Niuta, kapturnica, Mega, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/40c26118e2b1.jpg

Niuta, Mega, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/efdefe276c95.jpg

Simba, Niuta, kapturnica, Mega, caffe, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c60ccbac5f1e.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 11:36

Mega, Dorka1979, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiek biesiada biesiada. Ale odrobina godnosci by się przydało ;-)

polarmiś, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czas na prasę
    „Wzloty i upadki Pana penisa” ;-)
    W artykule czytamy, że w Indiach i Tybecie bawią się w genitologię praktykowaną.. i tak
    Jeśli przy kucaniu penek dotyka pięty, życie jego właściciela będzie pełne smutku
    Jeśli jest nie dłuższy niż szerokość sześciu złączonych palców, właściciela czeka bogactwo, a dodatkowo nadaje się on na dobrego męża.
    Kto jest zbyt hojnie obdarzony przez naturę, ten nie zrobi synów
    Prosty, niewielki i muskularny wróży bogactwo
    Zaginający się w lewo – facet będzie ubogi
    ten który ma zagłębienie w środku – facet zrobi córki

tak więc moje panie do domu i wróżymy.. ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 11:40

Simba, Niuta, kapturnica, paszczakin, polarmiś, Sabina, Mega, Pusurek, caffe, iwcia77, mysza1975, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czas na prasę
    W artykule czytamy, że w Indiach i Tybecie bawią się w genitologię praktykowaną.. i tak
    Jeśli przy kucaniu penek dotyka pięty, życie jego właściciela będzie pełne smutku
    Jeśli jest nie dłuższy niż szerokość sześciu złączonych palców, właściciela czeka bogactwo, a dodatkowo nadaje się on na dobrego męża.

To chyba trzeba bedzie zrobic przeglad malzowi jak zjedzie =D

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czas na prasę

Szkoda że dopiero teraz to wiem...
    Ale przynajmniej wszystko się wyjaśniło :-P

A z innej beczki - moje jeżątko wczoraj trafiło pod profesjonalną opiekę Opiekuna Jeży. I co najdziwniejsze - już za nim tęsknię... Te śliczne, malutkie łapki, te urocze kolce... Ech.... Odbija mi ;-)

Simba, polarmiś, Sabina, paszczakin, Mega, Reni, Pusurek, caffe, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    czas na prasę

Ma sie ta intuicje - dobrze ze wiele lat temu zerwalam z jednym skrecajacym w lewo...

PS. Skad wziac 6 zlaczonych palcow?

Sabina, Mega, Reni, iwcia77, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarku - avatar super - wreszcie..:)

jeśli chodzi o pijackie imprezy - to trochę zmienia sie perspektywa, jeśli jest się na podobnej fali....mnie teraz imprezy drażnią - wszyscy wydają mi się po 2 godzinach jak z innego świata, do którego ja nie mam dostępu...:)

polarmiś, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 3885 3886 3887 3888 3889 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ