35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Tak, dla tych "normalnych" nie jest.
Pamietajmy jednak, ze my nie bez kozery jestesmy na tym watku, prawie kazda z nas ma cos nie tak z hormonami. Ja mam bardzo wysoka PRL, bez lekow nie funkcjonuje. Oczywiscie, kiedy bede karmic piersia, nie moge brac lekow, a wtedy PRL mam przekroczona ok. 20 sto krotnie. Szanse na ciaze sa zerowe. Ale bzykac sie mozna za to do woli.
iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ale i tak jest poprawa, bo juz z burości przeszła do bieli znowu....
walnie se parę badań, potem parę drinków - to całkiem odżyje...
Sabina, Mega, Bozia3, iwcia77, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, witaj Kapturnica
Pusur, powodzenia na usg. Dobrze że zrobiłaś porządek na liście.
Aga, współczuję samopoczucia.
Mi jest najlepiej na forum 35+. Próbowałam odnaleźć się w belly na wątku z października ale wymiękam...
U mnie dziś chmury, trochę słońca i fajnie wieje. Po południu wybieramy się na plażę a teraz chyba do Słowińskiego Parku Narodowego i nad jezioro. Miasteczko typowo nadmorskie. Głośne knajpy, zatrzęsienie straganów i tłum ludzi. Są wydmy, sosny, z jednej strony morze a z drugiej jezioro. Jakby ktoś się jeszcze nie domyślił to miejscowość Rowy. Planuję sobie strzelić fotkę o zachodzie słońca na plaży, tak żeby moja postać była zaciemniona. Zobaczymy co mi z tego wyjdzie.kapturnica, Sabina, Simba, Mega, Pusurek, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Walnelam badanka alkoholu walic nie bede. Ostatnio bylam na dwudniowej imprezie gdzie alkohol lal sie strumieniami. Ja przez dwa dni i noc wypilam cztery piwa wiec patrzylam na ludzi ( znalam tylko wlascicieli dzialki ) trzezwym okiem. Powiem ze pijane towarzystwo jest obrzydliwe. Ja w swej karierze alkoholowej jednak niemprzekraczam granic sponiewierania. To bylo straszne!
Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Misiek tak wyglądają imprezy u nas w pracy. Niestety to obrzydliwe patrzeć jak zalana dojrzała babka rzuca się na upitego do nieprzytomności faceta. Unikam takich miejsc jak mogę. W tym roku nie poszłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czas na prasę
„Wzloty i upadki Pana penisa”
W artykule czytamy, że w Indiach i Tybecie bawią się w genitologię praktykowaną.. i tak
Jeśli przy kucaniu penek dotyka pięty, życie jego właściciela będzie pełne smutku
Jeśli jest nie dłuższy niż szerokość sześciu złączonych palców, właściciela czeka bogactwo, a dodatkowo nadaje się on na dobrego męża.
Kto jest zbyt hojnie obdarzony przez naturę, ten nie zrobi synów
Prosty, niewielki i muskularny wróży bogactwo
Zaginający się w lewo – facet będzie ubogi
ten który ma zagłębienie w środku – facet zrobi córki
tak więc moje panie do domu i wróżymy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 11:40
Simba, Niuta, kapturnica, paszczakin, polarmiś, Sabina, Mega, Pusurek, caffe, iwcia77, mysza1975, Bliska 77, Żanet lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czas na prasę
W artykule czytamy, że w Indiach i Tybecie bawią się w genitologię praktykowaną.. i tak
Jeśli przy kucaniu penek dotyka pięty, życie jego właściciela będzie pełne smutku
Jeśli jest nie dłuższy niż szerokość sześciu złączonych palców, właściciela czeka bogactwo, a dodatkowo nadaje się on na dobrego męża.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Szkoda że dopiero teraz to wiem...
Ale przynajmniej wszystko się wyjaśniło
A z innej beczki - moje jeżątko wczoraj trafiło pod profesjonalną opiekę Opiekuna Jeży. I co najdziwniejsze - już za nim tęsknię... Te śliczne, malutkie łapki, te urocze kolce... Ech.... Odbija mi
Simba, polarmiś, Sabina, paszczakin, Mega, Reni, Pusurek, caffe, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
PS. Skad wziac 6 zlaczonych palcow?Sabina, Mega, Reni, iwcia77, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość
-
Polarku - avatar super - wreszcie..
jeśli chodzi o pijackie imprezy - to trochę zmienia sie perspektywa, jeśli jest się na podobnej fali....mnie teraz imprezy drażnią - wszyscy wydają mi się po 2 godzinach jak z innego świata, do którego ja nie mam dostępu...polarmiś, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość