35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paszcza też mam monitorowany
to się chłopaki ucieszą
a tak poważnie to przed wejściem w związek i przed staraniami powinno się wypełnić te ankiety, żeby sprawdzić czy się do siebie pasuje
no bo wcięty wacek i pączek róży to nic z tego nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 12:14
kapturnica, Sabina, Simba, iwcia77, malgos741, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam laseczki miłego dzionka życzę . chciałam się przywitać i wracam do strony bodajże 4001 aby nadrobic od wczoraj. Mega dopiero teraz znalazłam , że w wiadomościach dostaje się zaproszenia do przyjaciółek sorki nie wiedziałam , że tam trzeba zaglądać. Oczywiście potwierdziłam
iwcia77, Mega, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ufff dziewczyny sama nie wierze ale przeczytalam caly watek od poczatku...Zajelo mi to kilka dni ale warto bylo...czasem mozna bylo smiac sie samej do siebie z tesktow jakie tu sie pojawiaja..Reni jestem moim idolem!!!...Twoje teksty wymiataja , naprawde..Bursztyn , Panda , Polar , Bozia no i Simba i reszta dziewczyn tez ekstra
Nie jestem w stanie Was wszystkich wymienic .
Ewa vel andrzej gratuluje synka i trzymam w kciuki by maluch rozwijal sie jak najlepiej.......Przeszlas totalna metamorfoze od zlosliwca do super babeczki, ktora jak sie okazuje oprocz zjadliwego ozorka ma rowniez duze serducho i mega sile
Ciezarowki i osobowki podczytuje Was chetnie dalej..Normalnie czuje sie jak podgladaczka
I ten teges jakby to zakonczyc...A moze zaczac??Jedna proba juz byla al falstart mialam jakis czas temu..Moze tym razem sie uda .. Pozdrawiam !!kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaDidinio wrote:75 E i wiekszosc spraw w urzedach, gdzie za biurkiem mezczyzni, ewentualnie gdzie w ogole mezczyzni zalatwiona... Nie rozumiem tego bólu...
A co do zalatiwania roznych spraw.Jakos nie przyszlo mi do glowy by biustem zalatwiac sprawy urzedowe Wole inne rozwiazania no ale moze to jakas metodaSimba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
witam panie ponownie. Polarmiś dziękuje, bardzo dziękuje,ze kontrolujesz mój wykresie, czekam na każdy komentarz bo sama się na tym nie bardzo znam. przy okazji jeśli wczoraj śluz był wodnisty, rozciągliwy ale nie było go za dużo a dzisiaj już widać ze zrobił się kremowy i szybko się zrywa to co to znaczy? idzie to w parze z podnoszącą się temperatura, wiec domyślam się ze to ma coś wspólnego z owulacja, ale nie wiem przed czy po? jeśli "po" to co prawidłowo powinno się teraz dziać?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No kazdy podchodzi do tego po swojemu..Ja tam zawsze chcialam miec maks D Co by nie ukrywac jednak i latwiej dobrac biustonosze i sa one ladniejsze.A i sukienki i bluzki jednak ladniej sie ukladaja na mniejszym biuscie..Przynajmniej ja tak uwazam.....
A co do zalatiwania roznych spraw.Jakos nie przyszlo mi do glowy by biustem zalatwiac sprawy urzedowe Wole inne rozwiazania no ale moze to jakas metodaMartaDidinio, iwcia77, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA co Wy tak powaznie wszysko bierzecie... Z przymruzeniem oka Kochane prosze do mojego postu podejsc...Reasumujac, mi to zycie ulatwia...Sabina wrote:Prrzeca w Polsce w urzędach prawie same baby więc jak mój cyc ma mi pomoc?
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:A co Wy tak powaznie wszysko bierzecie... Z przymruzeniem oka Kochane prosze do mojego postu podejsc...Reasumujac, mi to zycie ulatwia...
MartaDidinio, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny