X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek to pewnie ten od smutku z penkiem po piete 01icon_lol2.gif

Reni, Pusurek, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nieprawda, ale nie powiem, w ktorym punkcie! :P
    O w morde, zle doczytalam. Szczek szczek, odszczekuje.
    Juz nawet nie potrafie czytac ze zrozumieniem... budyn budyn ewryłer...

Reni, Simba, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj daj spokój ;-)

Banan na gębie :-D :-D :-D

iwcia77, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    No Sabina wysuwa sie na czolowa recenzentke ;) Dziekuje bardzo, mozna spokojnie na delegacje jezdzic!
    Sorry Paszczak, wiesz jak jest... ;)

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza też mam monitorowany ;-)
    to się chłopaki ucieszą

a tak poważnie to przed wejściem w związek i przed staraniami powinno się wypełnić te ankiety, żeby sprawdzić czy się do siebie pasuje ;-)
    no bo wcięty wacek i pączek róży to nic z tego nie będzie ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 12:14

kapturnica, Sabina, Simba, iwcia77, malgos741, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co jest? Wszyscy poszli na lody?

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sam sie obiad nie zrobi =D

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, Iwcia cos sie dzisiaj nie meldowala

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    75 E i wiekszosc spraw w urzedach, gdzie za biurkiem mezczyzni, ewentualnie gdzie w ogole mezczyzni zalatwiona... Nie rozumiem tego bólu...
    kapturnica wrote:
    80E łacze sie w bolu 8)

malgos741, Mega, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam laseczki miłego dzionka życzę . chciałam się przywitać i wracam do strony bodajże 4001 aby nadrobic od wczoraj. Mega dopiero teraz znalazłam , że w wiadomościach dostaje się zaproszenia do przyjaciółek sorki nie wiedziałam , że tam trzeba zaglądać. Oczywiście potwierdziłam

iwcia77, Mega, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ufff dziewczyny sama nie wierze ale przeczytalam caly watek od poczatku...Zajelo mi to kilka dni ale warto bylo...czasem mozna bylo smiac sie samej do siebie z tesktow jakie tu sie pojawiaja..Reni jestem moim idolem!!!...Twoje teksty wymiataja , naprawde..Bursztyn , Panda , Polar , Bozia no i Simba i reszta dziewczyn tez ekstra =D Nie jestem w stanie Was wszystkich wymienic .
    Ewa vel andrzej gratuluje synka i trzymam w kciuki by maluch rozwijal sie jak najlepiej.......Przeszlas totalna metamorfoze od zlosliwca do super babeczki, ktora jak sie okazuje oprocz zjadliwego ozorka ma rowniez duze serducho i mega sile 8)
    Ciezarowki i osobowki podczytuje Was chetnie dalej..Normalnie czuje sie jak podgladaczka 01icon_lol2.gif
    I ten teges jakby to zakonczyc...A moze zaczac??Jedna proba juz byla al falstart mialam jakis czas temu..Moze tym razem sie uda .. Pozdrawiam !!02icon_mryellow.gif
    Wielki szacun ja jak zaczęłam korzystać z ovufriend to poszłam na łatwiznę i zaczęłam czytać od 7 stron przed końcem

kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    75 E i wiekszosc spraw w urzedach, gdzie za biurkiem mezczyzni, ewentualnie gdzie w ogole mezczyzni zalatwiona... Nie rozumiem tego bólu...
    Jak sie ma 75 pod biustem to sie bolu nie ma:-)

MartaDidinio, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    No kazdy podchodzi do tego po swojemu..Ja tam zawsze chcialam miec maks D Co by nie ukrywac jednak i latwiej dobrac biustonosze i sa one ladniejsze.A i sukienki i bluzki jednak ladniej sie ukladaja na mniejszym biuscie..Przynajmniej ja tak uwazam.....
    A co do zalatiwania roznych spraw.Jakos nie przyszlo mi do glowy by biustem zalatwiac sprawy urzedowe Wole inne rozwiazania no ale moze to jakas metoda 8)

Simba, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • amelia04072006 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam panie ponownie. Polarmiś dziękuje, bardzo dziękuje,ze kontrolujesz mój wykresie, czekam na każdy komentarz bo sama się na tym nie bardzo znam. przy okazji jeśli wczoraj śluz był wodnisty, rozciągliwy ale nie było go za dużo a dzisiaj już widać ze zrobił się kremowy i szybko się zrywa to co to znaczy? idzie to w parze z podnoszącą się temperatura, wiec domyślam się ze to ma coś wspólnego z owulacja, ale nie wiem przed czy po? jeśli "po" to co prawidłowo powinno się teraz dziać?

zus1znh.png

iv09krhm2hgmouw3.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No kazdy podchodzi do tego po swojemu..Ja tam zawsze chcialam miec maks D Co by nie ukrywac jednak i latwiej dobrac biustonosze i sa one ladniejsze.A i sukienki i bluzki jednak ladniej sie ukladaja na mniejszym biuscie..Przynajmniej ja tak uwazam.....
    A co do zalatiwania roznych spraw.Jakos nie przyszlo mi do glowy by biustem zalatwiac sprawy urzedowe Wole inne rozwiazania no ale moze to jakas metoda 8)
    Prrzeca w Polsce w urzędach prawie same baby więc jak mój cyc ma mi pomoc?

MartaDidinio, iwcia77, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nie pytaj to nie ja podsuwam biustt pod oczy urzednikom =D Kolezanka wyzej napisala , ze faceci widzac jej biust zalatwiaja sprawy od reki 8)

MartaDidinio, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co Wy tak powaznie wszysko bierzecie... Z przymruzeniem oka Kochane prosze do mojego postu podejsc...Reasumujac, mi to zycie ulatwia...
    Sabina wrote:
    Prrzeca w Polsce w urzędach prawie same baby więc jak mój cyc ma mi pomoc?

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    A co Wy tak powaznie wszysko bierzecie... Z przymruzeniem oka Kochane prosze do mojego postu podejsc...Reasumujac, mi to zycie ulatwia...
    To sie ciesze, ze cycki przydaja Ci sie na codzien nie tylko do dzwigania =D

MartaDidinio, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jak zwykle dowcip umarł. A mówiła mi Renislawa żebym na końcu postu postawiła uśmiechnięta buzke ;-)

MartaDidinio, kapturnica, iwcia77, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczerze powiem, ze lubie... niemniej jednak po ostatniej ciazy lekka dewastacja materialu nastapila....i jak ja sobie teraz sprawy pozalatwiam?;-)

iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 3887 3888 3889 3890 3891 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ