X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Qźwa przestanę żryć i Cię przegonię i zobaczymy wtedy, ponoć trzy tygodnie mozna przeżyć bez jedzenia . łahahahaha
    Nie zapomnij tylko o oddychaniu. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ciekawe co na to Twój pasożyt.. a żebra są passe!
    Pusur już się zakrywa ;-)
    nie no ja się tylko śmieję bo od 10 lat jak urodziłam drugie dziecko, bo po pierwszym mi ładnie wróciła waga do porządku , to nie mogę tych 16 kg zrzucić i przez to jestem ochrzczona pseudonimem wiecznie odchudzającej się

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie zapomnij tylko o oddychaniu. ;)
    nie no o tym pamiętam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja juz po usg, wiesci raczej dobre. Ciagle jest okrecony pepowina, wiec to troche lipa, ale przestal przybierac na wadze w tak szybkim tempie. Wazy teraz 2550 i usg dalej pokazuje, ze to 35 tydzien ( a nie 33, jak jest w rzeczywistosci ), bo wszystko ma wielkie ( kosc udowa, glowka - niestety ;), brzuch ). Prognozy na porod to 3900, a nie 4200, wiec oplaca sie nie jesc cukru ( swoja droga, ktory ja raz to pisze? Mamy jakis licznik? ;) )
    Gin zrobil tez fotke, w koncu widac Adasiowi usta, strasznie jakies takie calusne, ale chyba dlatego, ze byl sprasowany miedzy sciana brzucha, a lozyskiem. I jakis taki mega pulchny na dziobie jest.
    A, w promocji dostalam fotke 3D jaderek i siusiaka... Taki nasz gin dowcipny. ;)

Bozia3, Reni, iwcia77, AsiaPoli, Bliska 77, caffe, mysza1975, MartaDidinio, polarmiś, Mango, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nadrobiłam , ale jak będę przy terminie porodu to nie będę Was czytać , bo pierwsze urodziłam przez to że mnie na ginekologicznym kobitki rozśmieszały , miałyśmy tam wieczorami niezły ubaw i pewnego razu mówię , no ciekawe która ze śmiech dziś w nocy urodzi , no i padło na mnie

Bozia3, Reni, caffe, mysza1975, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    nie no ja się tylko śmieję bo od 10 lat jak urodziłam drugie dziecko, bo po pierwszym mi ładnie wróciła waga do porządku , to nie mogę tych 16 kg zrzucić i przez to jestem ochrzczona pseudonimem wiecznie odchudzającej się
    No to Chodakowska ( od dzis ksywa Nowakowska :D ) jak znalazl. Mozesz ze mna cwiczyc! :) Bedziemy sie spotykac na skypie i wspierac. No chyba, ze jestes mega slaba, to ja ze slabiakami nie cwicze! ;) :P :D

Simba, Sabina, mysza1975, MartaDidinio lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ciekawe co na to Twój pasożyt.. a żebra są passe!
    Pusur już się zakrywa ;-)
    W sobote sie odkryje. :P

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No to Chodakowska ( od dzis ksywa Nowakowska :D ) jak znalazl. Mozesz ze mna cwiczyc! :) Bedziemy sie spotykac na skypie i wspierac. No chyba, ze jestes mega slaba, to ja ze slabiakami nie cwicze! ;) :P :D
    miałam kilka podejść do Chodakowskiej ale za każdym razem bolał mnie kręgosłup a teraz stawy biodrowe więc oprócz spacerów nie pozwalam sobie na nic innego . Dobrze się czułam po siłowni ale teraz to raczej nie wskazane abym ją odwiedzała

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    miałam kilka podejść do Chodakowskiej ale za każdym razem bolał mnie kręgosłup a teraz stawy biodrowe więc oprócz spacerów nie pozwalam sobie na nic innego . Dobrze się czułam po siłowni ale teraz to raczej nie wskazane abym ją odwiedzała
    Znaczy zle cos robilas. :P

MartaDidinio lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A Ty tak dajesz radę w tym stanie ćwiczyć z Chodakowską ? szacun , bo ja wyćwiczona na siłowni to podchodząc do jej zestawu to padałam na ryj

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawaj fotę z promocji ;-)

super, że wszystko oki
    Pusurek wrote:
    A, w promocji dostalam fotke 3D jaderek i siusiaka... Taki nasz gin dowcipny. ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana, bo trzeba ćwiczyć regularnie i rozgrzać się wcześniej
    a nie http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7c2b831c4a4.jpg
    Dorka1979 wrote:

mysza1975, MartaDidinio, polarmiś lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A Ty tak dajesz radę w tym stanie ćwiczyć z Chodakowską ? szacun , bo ja wyćwiczona na siłowni to podchodząc do jej zestawu to padałam na ryj
    Ja cwiczylam Skalpel do 5 miesiaca ( bez czesci koncowej czyli brzucha), wczesniej cwiczylam wszyskie jej inne ( najmniej Kilera, bo go nie lubie ).
    A teraz rodze i rzucam sie z powrotem w wir cwiczen, tym bardziej, ze mam 4 nowe plyty, ktore wyszly w czasie mojego ciazowego lenistwa. ;)

MartaDidinio lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    informacja z ostatniej chwili , bo zapomniałam wcześniej się pochwalić , zjadłam w końcu ugotowaną dzisiaj szczawiową ze śmietanką, chodziła za mną od soboty . Ugotowałam wielki gar więc i dziś cały dzień i jutro będę się delektować .Jak się ma zachcianki na kwasior to jest na chłopca czy na dziewczynkę , bo jak do momentu zajścia w ciążę to nie można mnie było od nutelli odgonić a teraz mam zachciewajki na kwaśne rzeczy

iwcia77, megan8, Bliska 77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah bo sama siłownia nie daje kondycji
    to tak jak pudzian wyskoczył w mma co z tego, że miał kupe siły jak pobiegał chwilę po ringu i padaka
    Dorka1979 wrote:

kapturnica, MartaDidinio lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur jak to dobrze , ze po tym usg jestes spokojniejsza :) a fote z promocji zachowaj, bo moze bedziesz jej musiala uzyc do szantazu :D w przyszlosci :)

kapturnica, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    nie to, żebym się czepiała....ale tyle było krzyku o Dukana - a przecież Chodakowska to nie jest ktoś wykształcony sportowo...ukończyła jakiś kurs pilates- dużo grzebała w internecie i opracowała cykl ćwiczeń....jeśli chodzi o proponowaną przez nią dietę w książce - to jakiś nielogiczny zlepek porad pościąganych od różnych dietetyków...wśród dobrych klubów fitness - nie jest ceniona, a wręcz wysmiewana...ma niewątpliwy talent społeczny i promocyjny...ale profesjonalistką nie jest....więc mogą też szkodzić niektórym jej ćwiczenia...

MartaDidinio, polarmiś, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dawaj fotę z promocji ;-)

super, że wszystko oki
    Znaczy mam wystawic na widok publiczny narzady rozrodcze mojego nienarodzonego jeszcze syna?? A jak on to kiedys zobaczy i bedzie mial zal? Albo zerwie ze mna kontakty? Albo do sadu pozwie? :P

Reni, Dorka1979, Bliska 77, mysza1975, MartaDidinio, Mega, Alis lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jeden trening z nią za sobą ale mnie to ćwiczenie w domu nudzi
    najlepiej wychodzą mi ćwiczenia na leżąco.. ale zaraz ziewam i muszę się zdrzemnąć ;-)

iwcia77, Pusurek, Bozia3, Dorka1979, Sabina, megan8, caffe, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja slyszalam ze na kwasne to dziewczynki :) ale nie wiem czy to prawda :) sama chyba zrobie sobie szczawiowa, bo mam sloik ze sklepu ukrainskiego :) narobilas mi smaka. a mozesz napisac jak ja robisz?
    Dorka1979 wrote:
    informacja z ostatniej chwili , bo zapomniałam wcześniej się pochwalić , zjadłam w końcu ugotowaną dzisiaj szczawiową ze śmietanką, chodziła za mną od soboty . Ugotowałam wielki gar więc i dziś cały dzień i jutro będę się delektować .Jak się ma zachcianki na kwasior to jest na chłopca czy na dziewczynkę , bo jak do momentu zajścia w ciążę to nie można mnie było od nutelli odgonić a teraz mam zachciewajki na kwaśne rzeczy

Mega lubi tę wiadomość

‹‹ 3889 3890 3891 3892 3893 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ