X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Qźwa przestanę żryć i Cię przegonię i zobaczymy wtedy, ponoć trzy tygodnie mozna przeżyć bez jedzenia . łahahahaha
    Nie zapomnij tylko o oddychaniu. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ciekawe co na to Twój pasożyt.. a żebra są passe!
    Pusur już się zakrywa ;-)
    nie no ja się tylko śmieję bo od 10 lat jak urodziłam drugie dziecko, bo po pierwszym mi ładnie wróciła waga do porządku , to nie mogę tych 16 kg zrzucić i przez to jestem ochrzczona pseudonimem wiecznie odchudzającej się

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie zapomnij tylko o oddychaniu. ;)
    nie no o tym pamiętam ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja juz po usg, wiesci raczej dobre. Ciagle jest okrecony pepowina, wiec to troche lipa, ale przestal przybierac na wadze w tak szybkim tempie. Wazy teraz 2550 i usg dalej pokazuje, ze to 35 tydzien ( a nie 33, jak jest w rzeczywistosci ), bo wszystko ma wielkie ( kosc udowa, glowka - niestety ;), brzuch ). Prognozy na porod to 3900, a nie 4200, wiec oplaca sie nie jesc cukru ( swoja droga, ktory ja raz to pisze? Mamy jakis licznik? ;) )
    Gin zrobil tez fotke, w koncu widac Adasiowi usta, strasznie jakies takie calusne, ale chyba dlatego, ze byl sprasowany miedzy sciana brzucha, a lozyskiem. I jakis taki mega pulchny na dziobie jest.
    A, w promocji dostalam fotke 3D jaderek i siusiaka... Taki nasz gin dowcipny. ;)

Bozia3, Reni, iwcia77, AsiaPoli, Bliska 77, caffe, mysza1975, MartaDidinio, polarmiś, Mango, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nadrobiłam , ale jak będę przy terminie porodu to nie będę Was czytać , bo pierwsze urodziłam przez to że mnie na ginekologicznym kobitki rozśmieszały , miałyśmy tam wieczorami niezły ubaw i pewnego razu mówię , no ciekawe która ze śmiech dziś w nocy urodzi , no i padło na mnie

Bozia3, Reni, caffe, mysza1975, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    nie no ja się tylko śmieję bo od 10 lat jak urodziłam drugie dziecko, bo po pierwszym mi ładnie wróciła waga do porządku , to nie mogę tych 16 kg zrzucić i przez to jestem ochrzczona pseudonimem wiecznie odchudzającej się
    No to Chodakowska ( od dzis ksywa Nowakowska :D ) jak znalazl. Mozesz ze mna cwiczyc! :) Bedziemy sie spotykac na skypie i wspierac. No chyba, ze jestes mega slaba, to ja ze slabiakami nie cwicze! ;) :P :D

Simba, Sabina, mysza1975, MartaDidinio lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ciekawe co na to Twój pasożyt.. a żebra są passe!
    Pusur już się zakrywa ;-)
    W sobote sie odkryje. :P

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No to Chodakowska ( od dzis ksywa Nowakowska :D ) jak znalazl. Mozesz ze mna cwiczyc! :) Bedziemy sie spotykac na skypie i wspierac. No chyba, ze jestes mega slaba, to ja ze slabiakami nie cwicze! ;) :P :D
    miałam kilka podejść do Chodakowskiej ale za każdym razem bolał mnie kręgosłup a teraz stawy biodrowe więc oprócz spacerów nie pozwalam sobie na nic innego . Dobrze się czułam po siłowni ale teraz to raczej nie wskazane abym ją odwiedzała

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    miałam kilka podejść do Chodakowskiej ale za każdym razem bolał mnie kręgosłup a teraz stawy biodrowe więc oprócz spacerów nie pozwalam sobie na nic innego . Dobrze się czułam po siłowni ale teraz to raczej nie wskazane abym ją odwiedzała
    Znaczy zle cos robilas. :P

MartaDidinio lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A Ty tak dajesz radę w tym stanie ćwiczyć z Chodakowską ? szacun , bo ja wyćwiczona na siłowni to podchodząc do jej zestawu to padałam na ryj

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dawaj fotę z promocji ;-)

super, że wszystko oki
    Pusurek wrote:
    A, w promocji dostalam fotke 3D jaderek i siusiaka... Taki nasz gin dowcipny. ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana, bo trzeba ćwiczyć regularnie i rozgrzać się wcześniej
    a nie http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7c2b831c4a4.jpg
    Dorka1979 wrote:

mysza1975, MartaDidinio, polarmiś lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A Ty tak dajesz radę w tym stanie ćwiczyć z Chodakowską ? szacun , bo ja wyćwiczona na siłowni to podchodząc do jej zestawu to padałam na ryj
    Ja cwiczylam Skalpel do 5 miesiaca ( bez czesci koncowej czyli brzucha), wczesniej cwiczylam wszyskie jej inne ( najmniej Kilera, bo go nie lubie ).
    A teraz rodze i rzucam sie z powrotem w wir cwiczen, tym bardziej, ze mam 4 nowe plyty, ktore wyszly w czasie mojego ciazowego lenistwa. ;)

MartaDidinio lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    informacja z ostatniej chwili , bo zapomniałam wcześniej się pochwalić , zjadłam w końcu ugotowaną dzisiaj szczawiową ze śmietanką, chodziła za mną od soboty . Ugotowałam wielki gar więc i dziś cały dzień i jutro będę się delektować .Jak się ma zachcianki na kwasior to jest na chłopca czy na dziewczynkę , bo jak do momentu zajścia w ciążę to nie można mnie było od nutelli odgonić a teraz mam zachciewajki na kwaśne rzeczy

iwcia77, megan8, Bliska 77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah bo sama siłownia nie daje kondycji
    to tak jak pudzian wyskoczył w mma co z tego, że miał kupe siły jak pobiegał chwilę po ringu i padaka
    Dorka1979 wrote:

kapturnica, MartaDidinio lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur jak to dobrze , ze po tym usg jestes spokojniejsza :) a fote z promocji zachowaj, bo moze bedziesz jej musiala uzyc do szantazu :D w przyszlosci :)

kapturnica, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    nie to, żebym się czepiała....ale tyle było krzyku o Dukana - a przecież Chodakowska to nie jest ktoś wykształcony sportowo...ukończyła jakiś kurs pilates- dużo grzebała w internecie i opracowała cykl ćwiczeń....jeśli chodzi o proponowaną przez nią dietę w książce - to jakiś nielogiczny zlepek porad pościąganych od różnych dietetyków...wśród dobrych klubów fitness - nie jest ceniona, a wręcz wysmiewana...ma niewątpliwy talent społeczny i promocyjny...ale profesjonalistką nie jest....więc mogą też szkodzić niektórym jej ćwiczenia...

MartaDidinio, polarmiś, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dawaj fotę z promocji ;-)

super, że wszystko oki
    Znaczy mam wystawic na widok publiczny narzady rozrodcze mojego nienarodzonego jeszcze syna?? A jak on to kiedys zobaczy i bedzie mial zal? Albo zerwie ze mna kontakty? Albo do sadu pozwie? :P

Reni, Dorka1979, Bliska 77, mysza1975, MartaDidinio, Mega, Alis lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jeden trening z nią za sobą ale mnie to ćwiczenie w domu nudzi
    najlepiej wychodzą mi ćwiczenia na leżąco.. ale zaraz ziewam i muszę się zdrzemnąć ;-)

iwcia77, Pusurek, Bozia3, Dorka1979, Sabina, megan8, caffe, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja slyszalam ze na kwasne to dziewczynki :) ale nie wiem czy to prawda :) sama chyba zrobie sobie szczawiowa, bo mam sloik ze sklepu ukrainskiego :) narobilas mi smaka. a mozesz napisac jak ja robisz?
    Dorka1979 wrote:
    informacja z ostatniej chwili , bo zapomniałam wcześniej się pochwalić , zjadłam w końcu ugotowaną dzisiaj szczawiową ze śmietanką, chodziła za mną od soboty . Ugotowałam wielki gar więc i dziś cały dzień i jutro będę się delektować .Jak się ma zachcianki na kwasior to jest na chłopca czy na dziewczynkę , bo jak do momentu zajścia w ciążę to nie można mnie było od nutelli odgonić a teraz mam zachciewajki na kwaśne rzeczy

Mega lubi tę wiadomość

‹‹ 3889 3890 3891 3892 3893 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ