35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:ciekawe co na to Twój pasożyt.. a żebra są passe!
Pusur już się zakrywaPusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to ja juz po usg, wiesci raczej dobre. Ciagle jest okrecony pepowina, wiec to troche lipa, ale przestal przybierac na wadze w tak szybkim tempie. Wazy teraz 2550 i usg dalej pokazuje, ze to 35 tydzien ( a nie 33, jak jest w rzeczywistosci ), bo wszystko ma wielkie ( kosc udowa, glowka - niestety
, brzuch ). Prognozy na porod to 3900, a nie 4200, wiec oplaca sie nie jesc cukru ( swoja droga, ktory ja raz to pisze? Mamy jakis licznik?
)
Gin zrobil tez fotke, w koncu widac Adasiowi usta, strasznie jakies takie calusne, ale chyba dlatego, ze byl sprasowany miedzy sciana brzucha, a lozyskiem. I jakis taki mega pulchny na dziobie jest.
A, w promocji dostalam fotke 3D jaderek i siusiaka... Taki nasz gin dowcipny.Bozia3, Reni, iwcia77, AsiaPoli, Bliska 77, caffe, mysza1975, MartaDidinio, polarmiś, Mango, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno nadrobiłam , ale jak będę przy terminie porodu to nie będę Was czytać , bo pierwsze urodziłam przez to że mnie na ginekologicznym kobitki rozśmieszały , miałyśmy tam wieczorami niezły ubaw i pewnego razu mówię , no ciekawe która ze śmiech dziś w nocy urodzi , no i padło na mnie
Bozia3, Reni, caffe, mysza1975, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:nie no ja się tylko śmieję bo od 10 lat jak urodziłam drugie dziecko, bo po pierwszym mi ładnie wróciła waga do porządku , to nie mogę tych 16 kg zrzucić i przez to jestem ochrzczona pseudonimem wiecznie odchudzającej się
) jak znalazl. Mozesz ze mna cwiczyc!
Bedziemy sie spotykac na skypie i wspierac. No chyba, ze jestes mega slaba, to ja ze slabiakami nie cwicze!
Simba, Sabina, mysza1975, MartaDidinio lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:No to Chodakowska ( od dzis ksywa Nowakowska
) jak znalazl. Mozesz ze mna cwiczyc!
Bedziemy sie spotykac na skypie i wspierac. No chyba, ze jestes mega slaba, to ja ze slabiakami nie cwicze!
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:miałam kilka podejść do Chodakowskiej ale za każdym razem bolał mnie kręgosłup a teraz stawy biodrowe więc oprócz spacerów nie pozwalam sobie na nic innego . Dobrze się czułam po siłowni ale teraz to raczej nie wskazane abym ją odwiedzała
MartaDidinio lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kochana, bo trzeba ćwiczyć regularnie i rozgrzać się wcześniej
a nie http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7c2b831c4a4.jpgDorka1979 wrote:miałam kilka podejść do Chodakowskiej ale za każdym razem bolał mnie kręgosłup a teraz stawy biodrowe więc oprócz spacerów nie pozwalam sobie na nic innego . Dobrze się czułam po siłowni ale teraz to raczej nie wskazane abym ją odwiedzałamysza1975, MartaDidinio, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:A Ty tak dajesz radę w tym stanie ćwiczyć z Chodakowską ? szacun , bo ja wyćwiczona na siłowni to podchodząc do jej zestawu to padałam na ryj
A teraz rodze i rzucam sie z powrotem w wir cwiczen, tym bardziej, ze mam 4 nowe plyty, ktore wyszly w czasie mojego ciazowego lenistwa.MartaDidinio lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinformacja z ostatniej chwili , bo zapomniałam wcześniej się pochwalić , zjadłam w końcu ugotowaną dzisiaj szczawiową ze śmietanką, chodziła za mną od soboty . Ugotowałam wielki gar więc i dziś cały dzień i jutro będę się delektować .Jak się ma zachcianki na kwasior to jest na chłopca czy na dziewczynkę , bo jak do momentu zajścia w ciążę to nie można mnie było od nutelli odgonić a teraz mam zachciewajki na kwaśne rzeczy
iwcia77, megan8, Bliska 77, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
hahah bo sama siłownia nie daje kondycji
to tak jak pudzian wyskoczył w mma co z tego, że miał kupe siły jak pobiegał chwilę po ringu i padaka
Dorka1979 wrote:A Ty tak dajesz radę w tym stanie ćwiczyć z Chodakowską ? szacun , bo ja wyćwiczona na siłowni to podchodząc do jej zestawu to padałam na ryjkapturnica, MartaDidinio lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Znaczy zle cos robilas.
MartaDidinio, polarmiś, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:dawaj fotę z promocji
super, że wszystko okiReni, Dorka1979, Bliska 77, mysza1975, MartaDidinio, Mega, Alis lubią tę wiadomość
-
ja mam jeden trening z nią za sobą ale mnie to ćwiczenie w domu nudzi
najlepiej wychodzą mi ćwiczenia na leżąco.. ale zaraz ziewam i muszę się zdrzemnąćiwcia77, Pusurek, Bozia3, Dorka1979, Sabina, megan8, caffe, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość
-
ja slyszalam ze na kwasne to dziewczynki
ale nie wiem czy to prawda
sama chyba zrobie sobie szczawiowa, bo mam sloik ze sklepu ukrainskiego
narobilas mi smaka. a mozesz napisac jak ja robisz?
Dorka1979 wrote:informacja z ostatniej chwili , bo zapomniałam wcześniej się pochwalić , zjadłam w końcu ugotowaną dzisiaj szczawiową ze śmietanką, chodziła za mną od soboty . Ugotowałam wielki gar więc i dziś cały dzień i jutro będę się delektować .Jak się ma zachcianki na kwasior to jest na chłopca czy na dziewczynkę , bo jak do momentu zajścia w ciążę to nie można mnie było od nutelli odgonić a teraz mam zachciewajki na kwaśne rzeczyMega lubi tę wiadomość