X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    szczerze powiem, ze lubie... niemniej jednak po ostatniej ciazy lekka dewastacja materialu nastapila....i jak ja sobie teraz sprawy pozalatwiam?;-)
    Zostala jeszcze dupa 01icon_lol2.gif

MartaDidinio, iwcia77, Simba, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak sie czujesz Iwcia?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no na tym polu to ja juz niestety nie mam zadnego doswiadczenia...
    kapturnica wrote:
    Zostala jeszcze dupa 01icon_lol2.gif

iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Lasencje :) melduje sie po poludniu, bo spalam chyba do 12 :) jakos ogarnac sie nie moge :)

Co do innych watkow , to zdanie podzielam z Bliska-nie wciagnelam sie tak jak tu :), prowadze Belly ale forum nawet nie "tknelam..."

Sabina- skrot rewelka :):D

Polar- awatarek pierwyj sort!- Misiek na wakacjach :D

co do cyckow- to moje zdanie znacie , ale powtorze- CYCKI SA EXTRA ! CHOCIAZ TE ROZMIARY CO WY TU MACIE TO JUZ DLA MNIE JAKIS MATRIX :D

kapturnica, MartaDidinio, Sabina, Simba, Pusurek, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ano wczoraj wieczorem pobolewalo mie podbrzusze i troszke zginalo mna w pol, ale po pol godz przeszlo. dzis juz nic nie czuje, ale dzwigac zabronili do czwartku :)
    MartaDidinio wrote:
    Jak sie czujesz Iwcia?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..i tak sie ciesze ze nie plamie, bo mowili, ze moge i ze to normalne...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A ksiedzem nie jestem trochu zal bo fucha niezla :)
    Mój syn tak samo twierdzi . On ogólnie jest na etapie wojsko, wojsko i jeszcze raz wojsko i kiedyś w niedzielę po mszy jak przyszedł mówi tak: mamo a w wojsku też może być ksiądz ? a ja do niego , że tak , że w wojsku też mogą mieć swojego księdza wojskowego , no to on z takim tekstem do mnie: no to ja zostanę księdzem wojskowym bo on nie musi pracować a ludzie i tak mu kasę dają na mszy

kapturnica, iwcia77, Mega, Reni, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uważaj na siebie. Lez płaskim plackiem
    iwcia77 wrote:
    ..i tak sie ciesze ze nie plamie, bo mowili, ze moge i ze to normalne...

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Witajcie dziewczyny!
    Miałam wczoraj wizytę u lekarza o badania przy okazji zapytałam o ten mój bieżący wykres ze testy znowu pokazują mi owulacje po 7 dniach od owulacji a ona na to ze to nic ze pewnie drugi raz mam owulacje....no trochę mnie wmurowalo bo myślałam ze nie mozna mieć dwa razy owulacji szczególnie z 7 dniowa przerwa....
    a przynajmniej wykorzystałaś męża w tym czasie na wszelki wypadek ?

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, tak , leze i pachne a gary w zlewie sie pietrza.. :)
    MartaDidinio wrote:
    Uważaj na siebie. Lez płaskim plackiem

malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kurcze, moze ja tez Adamka urodzonego w sierpniu moge podrzucic pod choinke jako prezent dla calej rodziny? Czy to juz nie wypada? ;)
    A czemu nie , powiesz że masz sklerozę i że zapomniałaś że to już tyle czasu minęło od porodu

Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale jak to będzie leżał tak pół roku pod choinką? to może mu chociaż zrób dziury w pudełku na oczy i nos, żeby miał jak oddychać..
    qwa ale się teraz kładę ze śmiech , chcesz żebym się zesikała , wstyd będzie że popuszczam ja pitolę chyba nie wyrobię a sąsiedzi mi do okna zaglądają czy dobrze się czuję , bo rżę jak głupia sama do siebie

iwcia77, Mega, Reni, Pusurek, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    amelia04072006 wrote:
    witam panie ponownie. Polarmiś dziękuje, bardzo dziękuje,ze kontrolujesz mój wykresie, czekam na każdy komentarz bo sama się na tym nie bardzo znam. przy okazji jeśli wczoraj śluz był wodnisty, rozciągliwy ale nie było go za dużo a dzisiaj już widać ze zrobił się kremowy i szybko się zrywa to co to znaczy? idzie to w parze z podnoszącą się temperatura, wiec domyślam się ze to ma coś wspólnego z owulacja, ale nie wiem przed czy po? jeśli "po" to co prawidłowo powinno się teraz dziać?
    Temperatura sie podnosi , sluz moze sie pojawic kremowy , szyjka jest nisko. Mnie dodatkowo od kilku cykli strasznie bola cycki czego kiedys nie mialam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    W przyrodzie rozne dziwy sie dzieja.W cyklach bezowulacyjnych sie zachodzi w ciaze to i z wysoka prolaktna tez mozna ;D .Takze wiesz jak nie wiesz? :)
    Dokładnie tak jak mówisz i z hipogonadyzmem zajść można więc co tam wysoka prolaktyna łahahaha

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Walnelam badanka alkoholu walic nie bede. Ostatnio bylam na dwudniowej imprezie gdzie alkohol lal sie strumieniami. Ja przez dwa dni i noc wypilam cztery piwa wiec patrzylam na ludzi ( znalam tylko wlascicieli dzialki ) trzezwym okiem. Powiem ze pijane towarzystwo jest obrzydliwe. Ja w swej karierze alkoholowej jednak niemprzekraczam granic sponiewierania. To bylo straszne!
    Wczoraj oznajmiłam M , że jak w sierpniu pojedziemy nad morze to mniej kasy wydamy bo ja piwa pić nie będę , ale zapomniałam , że mój apetyt nad morzem sięga granic a tu jeszcze ciąża to aż się boję czy 500zł dziennie na rozpiernicz nam wystarczy , dlatego staram się z wagą teraz uważać bo wiem że przez te 6 dni wszystko nadrobię

iwcia77, caffe, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    O cyckach wiedze ostanio doswiezylam - pisalam o swych traumatycznych przezyciach- 85 F ( dotychczas DD) .
    no przed ciążą 75G a teraz jest już 75i oby tak pozostało po ciąży

iwcia77, MartaDidinio, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Buahah, padlam. :D
    Foch Samueli klasyczny - ze nikt jej nie kocha i nie moze pisac tego co chce, a inne moga. ;)
    No i ze Dorka dalej obsesyjnie zazdrosci mi zeberek. Sorki, musialam sobie pozwolic na mala, podnoszaca na duchu prywate. :P
    Qźwa przestanę żryć i Cię przegonię i zobaczymy wtedy, ponoć trzy tygodnie mozna przeżyć bez jedzenia . łahahahaha

Pusurek lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe co na to Twój pasożyt.. a żebra są passe!
    Pusur już się zakrywa ;-)
    Dorka1979 wrote:
    Qźwa przestanę żryć i Cię przegonię i zobaczymy wtedy, ponoć trzy tygodnie mozna przeżyć bez jedzenia . łahahahaha

Bozia3, Dorka1979, Pusurek, Mega, mysza1975, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    witam Lasencje :) melduje sie po poludniu, bo spalam chyba do 12 :) jakos ogarnac sie nie moge :)

Co do innych watkow , to zdanie podzielam z Bliska-nie wciagnelam sie tak jak tu :), prowadze Belly ale forum nawet nie "tknelam..."

Sabina- skrot rewelka :):D

Polar- awatarek pierwyj sort!- Misiek na wakacjach :D

co do cyckow- to moje zdanie znacie , ale powtorze- CYCKI SA EXTRA ! CHOCIAZ TE ROZMIARY CO WY TU MACIE TO JUZ DLA MNIE JAKIS MATRIX :D
    No to super ze wszystko ok :)

a8vSp1.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    a przynajmniej wykorzystałaś męża w tym czasie na wszelki wypadek ?
    Hehehe jasne ze tak ! Choć w tym cyklu to trudne bo ciagle jestem w podróży ale w te dni jakoś sie udało choć na wiele nie liczę....przecież tu są kolejki wiec tak nie wypada sie wcinać.....:))))))

iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

Aprilka
‹‹ 3888 3889 3890 3891 3892 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ