35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam Lasencje
melduje sie po poludniu, bo spalam chyba do 12
jakos ogarnac sie nie moge
Co do innych watkow , to zdanie podzielam z Bliska-nie wciagnelam sie tak jak tu, prowadze Belly ale forum nawet nie "tknelam..."
Sabina- skrot rewelka
Polar- awatarek pierwyj sort!- Misiek na wakacjach
co do cyckow- to moje zdanie znacie , ale powtorze- CYCKI SA EXTRA ! CHOCIAZ TE ROZMIARY CO WY TU MACIE TO JUZ DLA MNIE JAKIS MATRIX
kapturnica, MartaDidinio, Sabina, Simba, Pusurek, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A ksiedzem nie jestem trochu zal bo fucha niezla
kapturnica, iwcia77, Mega, Reni, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAprilka wrote:Witajcie dziewczyny!
Miałam wczoraj wizytę u lekarza o badania przy okazji zapytałam o ten mój bieżący wykres ze testy znowu pokazują mi owulacje po 7 dniach od owulacji a ona na to ze to nic ze pewnie drugi raz mam owulacje....no trochę mnie wmurowalo bo myślałam ze nie mozna mieć dwa razy owulacji szczególnie z 7 dniowa przerwa....iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Kurcze, moze ja tez Adamka urodzonego w sierpniu moge podrzucic pod choinke jako prezent dla calej rodziny? Czy to juz nie wypada?
Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ale jak to będzie leżał tak pół roku pod choinką? to może mu chociaż zrób dziury w pudełku na oczy i nos, żeby miał jak oddychać..
iwcia77, Mega, Reni, Pusurek, Bliska 77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:witam panie ponownie. Polarmiś dziękuje, bardzo dziękuje,ze kontrolujesz mój wykresie, czekam na każdy komentarz bo sama się na tym nie bardzo znam. przy okazji jeśli wczoraj śluz był wodnisty, rozciągliwy ale nie było go za dużo a dzisiaj już widać ze zrobił się kremowy i szybko się zrywa to co to znaczy? idzie to w parze z podnoszącą się temperatura, wiec domyślam się ze to ma coś wspólnego z owulacja, ale nie wiem przed czy po? jeśli "po" to co prawidłowo powinno się teraz dziać?
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:W przyrodzie rozne dziwy sie dzieja.W cyklach bezowulacyjnych sie zachodzi w ciaze to i z wysoka prolaktna tez mozna
.Takze wiesz jak nie wiesz?
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Walnelam badanka alkoholu walic nie bede. Ostatnio bylam na dwudniowej imprezie gdzie alkohol lal sie strumieniami. Ja przez dwa dni i noc wypilam cztery piwa wiec patrzylam na ludzi ( znalam tylko wlascicieli dzialki ) trzezwym okiem. Powiem ze pijane towarzystwo jest obrzydliwe. Ja w swej karierze alkoholowej jednak niemprzekraczam granic sponiewierania. To bylo straszne!
iwcia77, caffe, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Buahah, padlam.
Foch Samueli klasyczny - ze nikt jej nie kocha i nie moze pisac tego co chce, a inne moga.
No i ze Dorka dalej obsesyjnie zazdrosci mi zeberek. Sorki, musialam sobie pozwolic na mala, podnoszaca na duchu prywate.Pusurek lubi tę wiadomość
-
ciekawe co na to Twój pasożyt.. a żebra są passe!
Pusur już się zakrywa
Dorka1979 wrote:Qźwa przestanę żryć i Cię przegonię i zobaczymy wtedy, ponoć trzy tygodnie mozna przeżyć bez jedzenia . łahahahahaBozia3, Dorka1979, Pusurek, Mega, mysza1975, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:witam Lasencje
melduje sie po poludniu, bo spalam chyba do 12
jakos ogarnac sie nie moge
Co do innych watkow , to zdanie podzielam z Bliska-nie wciagnelam sie tak jak tu, prowadze Belly ale forum nawet nie "tknelam..."
Sabina- skrot rewelka
Polar- awatarek pierwyj sort!- Misiek na wakacjach
co do cyckow- to moje zdanie znacie , ale powtorze- CYCKI SA EXTRA ! CHOCIAZ TE ROZMIARY CO WY TU MACIE TO JUZ DLA MNIE JAKIS MATRIXiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:a przynajmniej wykorzystałaś męża w tym czasie na wszelki wypadek ?
)))))
iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
Aprilka