35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Polarku - avatar super - wreszcie..
jeśli chodzi o pijackie imprezy - to trochę zmienia sie perspektywa, jeśli jest się na podobnej fali....mnie teraz imprezy drażnią - wszyscy wydają mi się po 2 godzinach jak z innego świata, do którego ja nie mam dostępu...
Bo trzezwy nigdy nie zrozumie pijanego i na odwrotMega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Moze ale pijany pijanemu nierowny:-)
Ja z tych lezacych pod stolem..Cienki ze mnie zawodnik...Ale za to jestem czesto zapraszana na imprezy jako ten nieszczegolnie kosztowny goscMega, polarmiś, ania.g, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:niuta, poka fotki jeżunia, pewnie robilas, a ja nie widzialam!
Gdzieś we wcześniejszych postach wrzuciłam jedno.
Jak wrócę do domu to wrzucę jeszcze jeno
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
http://terror.org.pl/~fantik/genitologia.pdf
tu jest wszystko.. hahaha umarłam ze śmiechu
paszcza strona 100 jak dokonać pomiarów
paszczakin wrote:ja potrzebuje dodatkowych informacji.. czy to ma byc penis w spoczynku czy radosny? bo jak wersja radosna to sorki, po wpatrzenu sie we wlasna dlon rezygnuje z bogactwa i dobrego meza..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 12:03
iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mamy ten sam rozmiar
choć w ciąży doszlam do j
W ciazy tez mialam meegasne a po porodzie nie odwazylam sie mierzyc...MIalam cycki ze tak powiem po pas..Pamietam jak dzis to bylo jak mialam nawal pokarmu i moj malz tak patrzy jak karmie mlodego i mowi-Zona ale powiedz , ze tobie tak nie zostanie na zawsze ?Sie bideulek wystraszyl , ze go w nocy przydusze nimi
Sabina, MartaDidinio, iwcia77, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:W ciazy tez mialam meegasne a po porodzie nie odwazylam sie mierzyc...MIalam cycki ze tak powiem po pas..Pamietam jak dzis to bylo jak mialam nawal pokarmu i moj malz tak patrzy jak karmie mlodego i mowi-Zona ale powiedz , ze tobie tak nie zostanie na zawsze ?
Sie bideulek wystraszyl , ze go w nocy przydusze nimi
kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:tylko ze wiesz jak to jest - chcesz i nie ma, nie chcesz i bach za 3 miesiące ciąża jak ta lala
Nie chcialam 10 lat i nie zaszlam. A potem chcialam, to zaszlam dopiero po 3. Gdzie sens, gdzie logika?
MartaDidinio, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
hahaha na cipensa też są rózne nazwy hahahaah
Pani paluszek, duża mamuśka, wyniosła kotka hahahaha dobreReni wrote:http://terror.org.pl/~fantik/genitologia.pdf
tu jest wszystko.. hahaha umarłam ze śmiechuMega lubi tę wiadomość
-
Sabina idziemy prawie identycznie cyklem
Jak masz dlugie???? Ja z racji , ze mam jedna strone niedrozna-pamiatka po laparotomii sprzed lat to biore w cyklach ze staraniami clo by zmaksymalizowac efekt..Ale jak na zlosc mimo , ze po laparoskopii i kauteryzacji na prawymjajniku ladne jajka rosna to pekaly po zastrzyku te na lewej co wsio zatkane wrrrr
Moze tym razem sie uda... Hmm tak se ten tego morale podnoszeiwcia77, mysza1975, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Idealnie - oprocz Chodakowskiej zamiast Nowakowskiej, oraz foch Samueli nie pamietam juz o co. No i ze Anna Maria urodzila. A Dorka jest nadal wampirem i funkcjonuje glownie w nocy.
Foch Samueli klasyczny - ze nikt jej nie kocha i nie moze pisac tego co chce, a inne moga.
No i ze Dorka dalej obsesyjnie zazdrosci mi zeberek. Sorki, musialam sobie pozwolic na mala, podnoszaca na duchu prywate.Reni, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:W ciazy tez mialam meegasne a po porodzie nie odwazylam sie mierzyc...MIalam cycki ze tak powiem po pas..Pamietam jak dzis to bylo jak mialam nawal pokarmu i moj malz tak patrzy jak karmie mlodego i mowi-Zona ale powiedz , ze tobie tak nie zostanie na zawsze ?
Sie bideulek wystraszyl , ze go w nocy przydusze nimi
tylko że mój chłop nie narzekal
tylko nie mógł się doczekać kiedy przestanę cycki młodej wypożyczyć
kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:czas na prasę
„Wzloty i upadki Pana penisa”
W artykule czytamy, że w Indiach i Tybecie bawią się w genitologię praktykowaną.. i tak
Jeśli przy kucaniu penek dotyka pięty, życie jego właściciela będzie pełne smutku
Jeśli jest nie dłuższy niż szerokość sześciu złączonych palców, właściciela czeka bogactwo, a dodatkowo nadaje się on na dobrego męża.
Kto jest zbyt hojnie obdarzony przez naturę, ten nie zrobi synów
Prosty, niewielki i muskularny wróży bogactwo
Zaginający się w lewo – facet będzie ubogi
ten który ma zagłębienie w środku – facet zrobi córki
tak więc moje panie do domu i wróżymy..Reni lubi tę wiadomość