35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tak tak z pewnością kiedyś wejdzie na ovufrienda i pozna się na zdjęciu usg
dawajPusurek wrote:Znaczy mam wystawic na widok publiczny narzady rozrodcze mojego nienarodzonego jeszcze syna?? A jak on to kiedys zobaczy i bedzie mial zal? Albo zerwie ze mna kontakty? Albo do sadu pozwie?iwcia77, Pusurek, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
no ja tez cwiczenia lezace uskuteczniam i nawet niezle mi idzie
chyba rekorda jakiego walne
Reni wrote:ja mam jeden trening z nią za sobą ale mnie to ćwiczenie w domu nudzi
najlepiej wychodzą mi ćwiczenia na leżąco.. ale zaraz ziewam i muszę się zdrzemnąćReni, MartaDidinio, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ja cwiczylam Skalpel do 5 miesiaca ( bez czesci koncowej czyli brzucha), wczesniej cwiczylam wszyskie jej inne ( najmniej Kilera, bo go nie lubie ).
A teraz rodze i rzucam sie z powrotem w wir cwiczen, tym bardziej, ze mam 4 nowe plyty, ktore wyszly w czasie mojego ciazowego lenistwa.Pusurek lubi tę wiadomość
-
moja mama ze mną jadła kwaśne, ostre i jestem
z siostrą same słodycze i jest
więc jak dla mnie to farmazonyiwcia77 wrote:ja slyszalam ze na kwasne to dziewczynkiale nie wiem czy to prawda
iwcia77, Simba, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySluchajce, wysylam do chlopa fotke Adasia, buzke najpierw, teraz susiaka z reszta. No i opisuje: "Tu nozka, siusiak i jaderka. " A moj madry smart nie chce przyjac do wiadomosci slowa jaderka i pisze bajaderka! Myslalam, ze popuszcze ze smiechu!
Siusiak z bajaderka!
iwcia77, Reni, Dorka1979, Simba, Bliska 77, MartaDidinio, mysza1975, Mega, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja slyszalam ze na kwasne to dziewczynki
ale nie wiem czy to prawda
sama chyba zrobie sobie szczawiowa, bo mam sloik ze sklepu ukrainskiego
narobilas mi smaka. a mozesz napisac jak ja robisz?
iwcia77, Reni, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:O to pozazdrościć takiej wytrzymałości , jak na razie też mam taki zamiar po urodzeniu ale to się okaże później czy tak będzie , myślę że może juz niedługo wezmę się za ćwiczenia z Panią Grubą , chociaż znalazłam Polską wersję i też w miarę fajna ale to jeszcze chwilę na razie bolą mnie stawy biodrowe ale to może od siedzenia przy kompie
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Sluchajce, wysylam do chlopa fotke Adasia, buzke najpierw, teraz susiaka z reszta. No i opisuje: "Tu nozka, siusiak i jaderka. " A moj madry smart nie chce przyjac do wiadomosci slowa jaderka i pisze bajaderka! Myslalam, ze popuszcze ze smiechu!
Siusiak z bajaderka!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
mowisz ze mam szanse na moja Carlotte ?
...21 bedzie werdykt
Bozia3 wrote:a ja słyszałam, że zupełnie odwrotnie...że kwaśne na chłopaków i sprawdziło się u mnie juz dwa razy....a kumpela zażerała się słodkim i ma dziewuchę - ale to są ploty lotu kogucich zbuków ojca Sroki, więc Iwcia nie przejmuj się - masz jeszcze szansę na dziewuchę..Dorka1979, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
ale wiesz po siusiaku można powiedzieć jaki będzie miał żywot czy będzie bogaty
Bozia3 wrote:wklejaj tu buźkę...siusiaka se możemy darować....iwcia77, Sabina, Simba, Dorka1979, mysza1975, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ja slyszalam ze na kwasne to dziewczynki
ale nie wiem czy to prawda
sama chyba zrobie sobie szczawiowa, bo mam sloik ze sklepu ukrainskiego
narobilas mi smaka. a mozesz napisac jak ja robisz?
iwcia77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ale wiesz po siusiaku można powiedzieć jaki będzie miał żywot czy będzie bogaty
- Simba już w ogóle nam popadnie w depresję - nie dość, że nie może 6 palców do kupy złożyć, to jeszcze jak zacznie przykładać je do zdjęcia Pusurkowego - to w ogóle załamka...
Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Kurcze ja to tak jak w Reni obrazku predzej teoria niz praktyka z cwiczeniami...Jakos leniwiec straszny ze mnie...Juz lepiej wychodzi miruch zwiazany z jakimis czynnosciami niz cwiczenia..A te ktore regularnie cwicza to podziwiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 16:09
Dorka1979, Mega, Olena lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a ja słyszałam, że zupełnie odwrotnie...że kwaśne na chłopaków i sprawdziło się u mnie juz dwa razy....a kumpela zażerała się słodkim i ma dziewuchę - ale to są ploty lotu kogucich zbuków ojca Sroki, więc Iwcia nie przejmuj się - masz jeszcze szansę na dziewuchę..
Bozia3, Bliska 77, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
-
hahaha w sumie masz racje
a jak Simba będzie miała 2 chłopaków..o hoho....
dobra Pusur dawaj fote buźki styknie nam.. niech będzieBozia3 wrote:no ale co mu teraz na 6 palców zmierzysz?- Simba już w ogóle nam popadnie w depresję - nie dość, że nie może 6 palców do kupy złożyć, to jeszcze jak zacznie przykładać je do zdjęcia Pusurkowego - to w ogóle załamka...
Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość