X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak z pewnością kiedyś wejdzie na ovufrienda i pozna się na zdjęciu usg
    ;-)
    dawaj
    Pusurek wrote:
    Znaczy mam wystawic na widok publiczny narzady rozrodcze mojego nienarodzonego jeszcze syna?? A jak on to kiedys zobaczy i bedzie mial zal? Albo zerwie ze mna kontakty? Albo do sadu pozwie? :P

iwcia77, Pusurek, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez cwiczenia lezace uskuteczniam i nawet niezle mi idzie :) chyba rekorda jakiego walne :D
    Reni wrote:
    ja mam jeden trening z nią za sobą ale mnie to ćwiczenie w domu nudzi
    najlepiej wychodzą mi ćwiczenia na leżąco.. ale zaraz ziewam i muszę się zdrzemnąć ;-)

Reni, MartaDidinio, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja cwiczylam Skalpel do 5 miesiaca ( bez czesci koncowej czyli brzucha), wczesniej cwiczylam wszyskie jej inne ( najmniej Kilera, bo go nie lubie ).
    A teraz rodze i rzucam sie z powrotem w wir cwiczen, tym bardziej, ze mam 4 nowe plyty, ktore wyszly w czasie mojego ciazowego lenistwa. ;)
    O to pozazdrościć takiej wytrzymałości , jak na razie też mam taki zamiar po urodzeniu ale to się okaże później czy tak będzie , myślę że może juz niedługo wezmę się za ćwiczenia z Panią Grubą , chociaż znalazłam Polską wersję i też w miarę fajna ale to jeszcze chwilę na razie bolą mnie stawy biodrowe ale to może od siedzenia przy kompie

Pusurek lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja mama ze mną jadła kwaśne, ostre i jestem
    z siostrą same słodycze i jest
    więc jak dla mnie to farmazony
    iwcia77 wrote:
    ja slyszalam ze na kwasne to dziewczynki :) ale nie wiem czy to prawda :)

iwcia77, Simba, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajce, wysylam do chlopa fotke Adasia, buzke najpierw, teraz susiaka z reszta. No i opisuje: "Tu nozka, siusiak i jaderka. " A moj madry smart nie chce przyjac do wiadomosci slowa jaderka i pisze bajaderka! Myslalam, ze popuszcze ze smiechu! :D Siusiak z bajaderka! :D

iwcia77, Reni, Dorka1979, Simba, Bliska 77, MartaDidinio, mysza1975, Mega, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to przynajmiej jeden farmazon stal sie faktem :)
    Reni wrote:
    moja mama ze mną jadła kwaśne, ostre i jestem
    z siostrą same słodycze i jest
    więc jak dla mnie to farmazony

Reni lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja slyszalam ze na kwasne to dziewczynki :) ale nie wiem czy to prawda :) sama chyba zrobie sobie szczawiowa, bo mam sloik ze sklepu ukrainskiego :) narobilas mi smaka. a mozesz napisac jak ja robisz?
    a ja słyszałam, że zupełnie odwrotnie...że kwaśne na chłopaków i sprawdziło się u mnie juz dwa razy....a kumpela zażerała się słodkim i ma dziewuchę - ale to są ploty lotu kogucich zbuków ojca Sroki, więc Iwcia nie przejmuj się - masz jeszcze szansę na dziewuchę..:)

iwcia77, Reni, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    O to pozazdrościć takiej wytrzymałości , jak na razie też mam taki zamiar po urodzeniu ale to się okaże później czy tak będzie , myślę że może juz niedługo wezmę się za ćwiczenia z Panią Grubą , chociaż znalazłam Polską wersję i też w miarę fajna ale to jeszcze chwilę na razie bolą mnie stawy biodrowe ale to może od siedzenia przy kompie
    Zapodaj polska Pania Gruba ( bo mi sie szukac nie chce ) :)

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Sluchajce, wysylam do chlopa fotke Adasia, buzke najpierw, teraz susiaka z reszta. No i opisuje: "Tu nozka, siusiak i jaderka. " A moj madry smart nie chce przyjac do wiadomosci slowa jaderka i pisze bajaderka! Myslalam, ze popuszcze ze smiechu! :D Siusiak z bajaderka! :D
    wklejaj tu buźkę...siusiaka se możemy darować....:)

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mowisz ze mam szanse na moja Carlotte ?:D ...21 bedzie werdykt :)
    Bozia3 wrote:
    a ja słyszałam, że zupełnie odwrotnie...że kwaśne na chłopaków i sprawdziło się u mnie juz dwa razy....a kumpela zażerała się słodkim i ma dziewuchę - ale to są ploty lotu kogucich zbuków ojca Sroki, więc Iwcia nie przejmuj się - masz jeszcze szansę na dziewuchę..:)

Dorka1979, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale wiesz po siusiaku można powiedzieć jaki będzie miał żywot czy będzie bogaty ;-)
    Bozia3 wrote:
    wklejaj tu buźkę...siusiaka se możemy darować....:)

iwcia77, Sabina, Simba, Dorka1979, mysza1975, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja slyszalam ze na kwasne to dziewczynki :) ale nie wiem czy to prawda :) sama chyba zrobie sobie szczawiowa, bo mam sloik ze sklepu ukrainskiego :) narobilas mi smaka. a mozesz napisac jak ja robisz?
    Ja to robię takie pośne zupki bo bez kości na samej wodzie z warzywkiem ,więc jak się zagotuje woda z warzywkiem dorzucam ziemniaczki z warzywkami i się gotują , jak się zagotują dorzucam dwa słoiczki sklepowego szczawiu , bo nie chce mi się zbierać osobiście, i do tego wrzuciłam całą śmietanę kwaśną 18% i 10 jajek na twardo . I to wszystko teraz co chwila do gara podchodzę i się delektuję kwasiorkiem

iwcia77, polarmiś lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wezcie mi napiszcie jak robicie szczawiowa, poprosze :) bo mi jezyk do dupy ucieknie :)

Dorka1979 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur bardzo dobre wieści :-) dawaj fote dziedzica! :-)

Boziuchna Ty się nie boisz tak pisać o Chodakowskiej? Toc Pusurek broni jej jak dziewictwa :-P

iwcia77, kapturnica, Pusurek, megan8, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale wiesz po siusiaku można powiedzieć jaki będzie miał żywot czy będzie bogaty ;-)
    no ale co mu teraz na 6 palców zmierzysz? ;) - Simba już w ogóle nam popadnie w depresję - nie dość, że nie może 6 palców do kupy złożyć, to jeszcze jak zacznie przykładać je do zdjęcia Pusurkowego - to w ogóle załamka...;)

Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no wezcie mi napiszcie jak robicie szczawiowa, poprosze :) bo mi jezyk do dupy ucieknie :)
    podlacze sie..zrobilam raz uzywajac przecieru ze sloika..I wyladowala w kiblu..Ohydna byla...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze on nie, ale jego zona moze go rozpozna :D
    Reni wrote:
    tak tak z pewnością kiedyś wejdzie na ovufrienda i pozna się na zdjęciu usg
    ;-)
    dawaj

Reni, Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja to tak jak w Reni obrazku predzej teoria niz praktyka z cwiczeniami...Jakos leniwiec straszny ze mnie...Juz lepiej wychodzi miruch zwiazany z jakimis czynnosciami niz cwiczenia..A te ktore regularnie cwicza to podziwiam 8)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 16:09

Dorka1979, Mega, Olena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ktos nie wie jak jest z blizniakami? :-/

Bozia3, Bliska 77, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha w sumie masz racje
    a jak Simba będzie miała 2 chłopaków..o hoho....
    dobra Pusur dawaj fote buźki styknie nam.. niech będzie
    Bozia3 wrote:
    no ale co mu teraz na 6 palców zmierzysz? ;) - Simba już w ogóle nam popadnie w depresję - nie dość, że nie może 6 palców do kupy złożyć, to jeszcze jak zacznie przykładać je do zdjęcia Pusurkowego - to w ogóle załamka...;)

Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość

‹‹ 3890 3891 3892 3893 3894 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ