X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Oj daj spokój ;-)

Banan na gębie :-D :-D :-D
    ze mna jest chyba naprawde zle, przeczytalam "banan doglebnie" -dziekuje to bylam ja

iwcia77, MartaDidinio, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Skalpel to pillates, to moga nawet hipopotamy cwiczyc bez obawy o zdrowie. ;)
    A do kolezanek to moze malo dziewczyn przychodzi i stad te opinie?
    Chodakowska ruszyla z kanap tysiace kobiet, tego sie nie udalo zadnej mega wykwalifikowanej trenerce wczesniej. Nie trzeba zapisywac sie do wypasionych klubow - mozesz cwiczyc w domu, a nie kazdy ma kase na chodzenie do silowni.
    Promuje zdrowy tryb zycia, urozmaicona diete, pozytywne myslenie o sobie - tego po prostu jeszcze nie bylo i dlatego to sie dobrze sprzedaje.
    A z 1 wyksztalcenia jestem fizjoterapeuta...
    no więc powtarzam - że ma świetny pijar i znalazła sposób na dotarcie do kobiet - to bardzo ważne i chwała jej za to....ale tak jak pisała Reni - nie wymyśliła w sporcie niczego nowego - ćwiczenia jak ćwiczenia...i do końca nie nam oceniać to - czy są zdrowe.....w domu to można ćwiczyć juz od wielu lat przy innych płytach....A ten jej promowany zdrowy tryb życia i urozmaicona dieta to mnie tylko w tej jej książce rozśmieszyła....:)
    No nic...dajmy już spokój - bo się nam nie wolno denerwować w tym stanie...:)

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    ze mna jest chyba naprawde zle, przeczytalam "banan doglebnie" -dziekuje to bylam ja
    ja miałam dziś banana na gębie po Twoich nocnych przygodach...;)

iwcia77, Bliska 77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no więc powtarzam - że ma świetny pijar i znalazła sposób na dotarcie do kobiet - to bardzo ważne i chwała jej za to....ale tak jak pisała Reni - nie wymyśliła w sporcie niczego nowego - ćwiczenia jak ćwiczenia...i do końca nie nam oceniać to - czy są zdrowe.....w domu to można ćwiczyć juz od wielu lat przy innych płytach....A ten jej promowany zdrowy tryb życia i urozmaicona dieta to mnie tylko w tej jej książce rozśmieszyła....:)
    No nic...dajmy już spokój - bo się nam nie wolno denerwować w tym stanie...:)
    Jak sie denerwuje, to synapsy mi lepiej pracuja i budyn jest mniej budyniowaty. ;)
    W cwiczeniach funkcjonalnych trudno jest juz cos nowego wymyslic, ale ona je bardzo zgrabnie polaczyla w pakiety - cwiczysz 6 min i pracuje cale cialo, jest jakas akcja i cos sie dzieje. Sucha Mariola machala 1 noga 15 minut na jedna strone i mozna bylo zasnac z nudow.
    Ja tam kocham Chodakowska i za 4 miesiace bede znowu miala w pasie 65 cm. A co! :)

Bliska 77, MartaDidinio, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku, fajnie ze usg potwierdzilo ze jest wszystko ok i jestes spokojniejsza, co do wagi, nalezy pamietac ze jest to jedynie szacunkowa waga dzidziusia i moze byc zarowno mniejszy jak i wiekszy, takze badz dobrej mysli ze bedzie mniejszy ;)

iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, tak czytam te Wasze wpisy i nie pamietam przy kgorym ale az popuscilam tylko nie wiem co, moze wody????

iwcia77, mysza1975, caffe, Dorka1979 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze sie pochwalic ze ja tez cwicze, obecnie miesien dowcipny ;)

Bozia3, iwcia77, Sabina, polarmiś, ania.g, caffe, Dorka1979, Żanet lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    https://www.youtube.com/channel/UCOC9IfHv-_1f1f_a36WMC6Q ta kobitka ma po kilka ćwiczeń na dany trymestr ciąży i po ciąży ale jeszcze wszystkiego nie obejrzałam
    a ta kobitka to ma tylko jeden zestaw ćwiczeń bo większość to ma ćwiczenia sprzed ciąży na zajebiste ciałko https://www.youtube.com/watch?v=6lsT_W7p7Ps
    Ale ona juz nie jest w ciazy, to nie ejst dla mnie wiarygodna. ;) Gibac sie bez brzucha, to kazdy glupi potrafi. :P
    https://www.youtube.com/watch?v=uf46sssAuXQ to juz ta pani jest lepsza, bo ma brzuch. Ale cwiczenia tez jakies fake. I samolot nad nia lata i wiatr wieje. ;)
    Pani Gruba mi pasi, bo jest 35+ i ma fajna muzyczke. ;)

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Bozia, tak czytam te Wasze wpisy i nie pamietam przy kgorym ale az popuscilam tylko nie wiem co, moze wody????
    o BOże - wody to może lepiej nie...poczekaj na męża jak wróci z pracy...:) Może sobie po prostu bąka puściłaś, który poprzez hemoroidy wydał Ci się wodnisty? ;)

kapturnica, Bliska 77, iwcia77, Sabina, mysza1975, Reni, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    o BOże - wody to może lepiej nie...poczekaj na męża jak wróci z pracy...:) Może sobie po prostu bąka puściłaś, który poprzez hemoroidy wydał Ci się wodnisty? ;)
    No nie, deserek jem, no!
    Jestescie obrzydliwe. :P

Bozia3, Bliska 77, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie no raczej nie, jeszcze odrozniam otwory ;) , to ten blizej twarzy, tym bardziej ze w obecnyn stanie hydraulika czasem zawodzi ;)

iwcia77, Sabina, Bozia3, caffe, Żanet lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No nie, deserek jem, no!
    Jestescie obrzydliwe. :P
    hmmmm a deserek z czego???? smacznego ♡

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 16:49

Pusurek, Bozia3 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    hmmmm a deserek z czego???? smacznego ♡
    Czerwona porzeczka z jogurtem naturalnym. Bez cukru, wiec zaraz dostane zmarszczek dookola glowy od krzywienia sie. ;)

Bliska 77, iwcia77, Sabina, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska- padlam na cyce ! ty to masz teksty :)

Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak naprwde to sport to filozofia zycia. Zeby cwiczyc, trzeba sie na tym znac, przede wszystkim na swoim organizmie, bo nie dla wszystkich wszystko, jak w zyciu. Jeden szybko miesniowo przyrasta, inny cale zycie moze trenować, a bedzie smuklt jak wior...Jeden jest wytrzymaly, innt ma dobra dynamike, jeszcze inny sie sprawdza silowo. I dieta oczywiscie i ta nieszczesna konsekwencja bez ktorej nie ma mowy o sukcesie...
    Bozia3 wrote:
    nie to, żebym się czepiała....ale tyle było krzyku o Dukana - a przecież Chodakowska to nie jest ktoś wykształcony sportowo...ukończyła jakiś kurs pilates- dużo grzebała w internecie i opracowała cykl ćwiczeń....jeśli chodzi o proponowaną przez nią dietę w książce - to jakiś nielogiczny zlepek porad pościąganych od różnych dietetyków...wśród dobrych klubów fitness - nie jest ceniona, a wręcz wysmiewana...ma niewątpliwy talent społeczny i promocyjny...ale profesjonalistką nie jest....więc mogą też szkodzić niektórym jej ćwiczenia...

Pusurek, iwcia77, Simba, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja od 3 godzin zbieram sie do apteki po progesteron...az pol km ...

Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na plaze... I tez sie nie moge ruszyc. Z Bozia musze dyskutowac i w ogole. :P

iwcia77, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram.
    Simba wrote:
    Ja sie z Toba zgadzam w kwestii ruchu. Ktos kto nie uprawia sportu, nie rozumie ile to moze dac satysfakcji i jak moze uzalezniac. Do tego zrownowazona dieta i sylwetka sama sie trzyma.

Pusurek lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, samo zycie ;) a cyce mam i owszem calkiem obecnie 75D

iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już wiem co będziemy robić z moim M wieczorem:-).
    Teoretycznie i praktycznie dokształcimy się w zakresie genitologii.

Gorzej jak wyjdzie, że jesteśmy pod tym względem niedobrani, bo do tej pory wydawało mi się, że jest ok.

Simba, Bliska 77, iwcia77, Bozia3, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 3892 3893 3894 3895 3896 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ