X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie to, żebym się czepiała....ale tyle było krzyku o Dukana - a przecież Chodakowska to nie jest ktoś wykształcony sportowo...ukończyła jakiś kurs pilates- dużo grzebała w internecie i opracowała cykl ćwiczeń....jeśli chodzi o proponowaną przez nią dietę w książce - to jakiś nielogiczny zlepek porad pościąganych od różnych dietetyków...wśród dobrych klubów fitness - nie jest ceniona, a wręcz wysmiewana...ma niewątpliwy talent społeczny i promocyjny...ale profesjonalistką nie jest....więc mogą też szkodzić niektórym jej ćwiczenia...
    Twierdzisz tak samo jak sucha Bojarska - Ferenc i pare innych zawistnych, ze tylko AWF daje wyksztalcenie?
    Jej cwiczenia nie beda szkodzily, jesli sie je robi tak, jak ona pokazuje - prawidlowo ustawione stawy, odciazony kregoslup. Ale wiadomo, ze nie kazdy moze wejsc na wysoki poziom od razu - jesli sie wazy 100 kg, to nie ma co sie rzucac z motyka na slonce i robic najostrzejszych programow opartych na podskokach i bieganiu w miejscu. Bo tak sie mozna pouszkadzac, ale ona o tym ostrzega.
    I nieprawda jest, ze jest wysmiewana w klubach - wiele klubow realizuje jej programy.
    Ale wiadomo, ze najlatwiej krytykowac samemu nie robiac nic. I takich ludzi jest wiele.

Simba, MartaDidinio lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6 palcow do kupy...a potem bedzie przykladac do zdjecia...bosze ale to zabrzmialo :D rysowanie kupa po zdjeciu :D nowa technika woodoo ;D
    Bozia3 wrote:
    no ale co mu teraz na 6 palców zmierzysz? ;) - Simba już w ogóle nam popadnie w depresję - nie dość, że nie może 6 palców do kupy złożyć, to jeszcze jak zacznie przykładać je do zdjęcia Pusurkowego - to w ogóle załamka...;)

kapturnica, Reni, Dorka1979, Bliska 77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślisz, że będzie miała siłę jak Kapturnica i za 35 lat zacznie czytać wątek 35+ od początku? ;-)
    iwcia77 wrote:
    moze on nie, ale jego zona moze go rozpozna :D

iwcia77, mysza1975, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Pusur bardzo dobre wieści :-) dawaj fote dziedzica! :-)

Boziuchna Ty się nie boisz tak pisać o Chodakowskiej? Toc Pusurek broni jej jak dziewictwa :-P
    No, juz wysmazylam Bozi posta. ;) Nawet cos czuje, ze z moim budyniem jakby lepiej. ;) :P

Bozia3, Simba, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ty fakt ! nie pomyslam ze za 20 lat nasz watek osiagnie rekordowa strone miliarda :)
    Reni wrote:
    myślisz, że będzie miała siłę jak Kapturnica i za 35 lat zacznie czytać wątek 35+ od początku? ;-)

kapturnica, Simba, Reni, Sabina, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    To jest wlasnie miec moc =D

iwcia77, Reni, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no ale co mu teraz na 6 palców zmierzysz? ;) - Simba już w ogóle nam popadnie w depresję - nie dość, że nie może 6 palców do kupy złożyć, to jeszcze jak zacznie przykładać je do zdjęcia Pusurkowego - to w ogóle załamka...;)
    Sie uwziela, no, jaszczurka jedna :-P
    Nie planowalam ich skladac do kupy, zeby potem nie smierdzialy

iwcia77, Bozia3, Sabina, Mega, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Zapodaj polska Pania Gruba ( bo mi sie szukac nie chce ) :)
    https://www.youtube.com/channel/UCOC9IfHv-_1f1f_a36WMC6Q ta kobitka ma po kilka ćwiczeń na dany trymestr ciąży i po ciąży ale jeszcze wszystkiego nie obejrzałam
    a ta kobitka to ma tylko jeden zestaw ćwiczeń bo większość to ma ćwiczenia sprzed ciąży na zajebiste ciałko https://www.youtube.com/watch?v=6lsT_W7p7Ps

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Twierdzisz tak samo jak sucha Bojarska - Ferenc i pare innych zawistnych, ze tylko AWF daje wyksztalcenie?
    Jej cwiczenia nie beda szkodzily, jesli sie je robi tak, jak ona pokazuje - prawidlowo ustawione stawy, odciazony kregoslup. Ale wiadomo, ze nie kazdy moze wejsc na wysoki poziom od razu - jesli sie wazy 100 kg, to nie ma co sie rzucac z motyka na slonce i robic najostrzejszych programow opartych na podskokach i bieganiu w miejscu. Bo tak sie mozna pouszkadzac, ale ona o tym ostrzega.
    I nieprawda jest, ze jest wysmiewana w klubach - wiele klubow realizuje jej programy.
    Ale wiadomo, ze najlatwiej krytykowac samemu nie robiac nic. I takich ludzi jest wiele.
    Ja sie z Toba zgadzam w kwestii ruchu. Ktos kto nie uprawia sportu, nie rozumie ile to moze dac satysfakcji i jak moze uzalezniac. Do tego zrownowazona dieta i sylwetka sama sie trzyma.

Pusurek, MartaDidinio, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczerze mówiąc chodząc na ćwiczenia te 15,10, 5 czy nawet 3 lata temu to wszystko to co ona przedstawia już było.. nic nowego nie pokazuje
    mało tego te same ćwiczenia miałam w 2000 roku w Tunezji czy w Egipcie przy basenie
    ona poprostu zebrała do kupy zrobiła dużo szumu i tyle.. jeśli komuś pomaga to czemu nie
    zrobiła się na nią moda jak na Fondę, Loclear czy Crawford

teraz poprostu każdy człowiek zaczyna więcej mysleć o zdrowiu jest większy syf w powietrzu i jedzeniu i każdy nie tylko bogacz w luksusowym clubie może ćwiczyć
    Pusurek wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 16:25

Bozia3, Pusurek, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja sie z Toba zgadzam w kwestii ruchu. Ktos kto nie uprawia sportu, nie rozumie ile to moze dac satysfakcji i jak moze uzalezniac. Do tego zrownowazona dieta i sylwetka sama sie trzyma.
    No! Ruch to zdrowie! ;)

Simba lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie będzie się pisało na której jest się stronie tylko w której dziesięciolatce haha
    iwcia77 wrote:
    ty fakt ! nie pomyslam ze za 20 lat nasz watek osiagnie rekordowa strone miliarda :)

iwcia77, mysza1975, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coby nie mowic w jednym chyba wszystkie sie zgodza cwiczenia bywaja meczace 01icon_lol2.gif

Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Pusurku nie unoś się tak, bo CI żyłka pęknie...;)
    Nazywasz Bojarską suchą - chyba oczu nie masz - bo Chodakowska teraz to dopiero umięśniony paskudny suchar o twarzy zbotoksowanej murzynki.. - no ale ja nie o tym..
    Na jakiej podstawie Ty osobiście jesteś w stanie stwierdzić, że jej ćwiczenia są profesjonalne itd?
    Ja się opieram na opiniach znajomy mi kobiet - które prowadzą kluby fitness - są po AWF, ich programy są zatwierdzane, badane itp..a Chodakowska sprzedaje się dobrze - bo ma dobry pijar i potrafiła psychologicznie dotrzeć do kobiet. Jasne, że są efekty jej ćwiczeń i ja też ćwiczyłam skalpel i nawet pewnie będę go ćwiczyć - ale ja nie mam szmyrgla na punkcie zdrowotności ćwiczeń i przy swojej nie niskiej wadze - skalpel ćwiczyłam bez problemu...
    Chodzi mi tylko o to, że nie możesz autorytatywnie wypowiadać się o zdrowotności jej ćwiczeń - bo nie masz o tym pojęcia - podobnie jak ja...:)

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecko moje sprasowane. Jakby sie ktoras zaczela martwic brakiem lewego oka, to ono raczej jest, ale jakies takie sprasowane i ocienione. ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/65f553ba000b.jpg

iwcia77, Bliska 77, MartaDidinio, mysza1975, Simba, polarmiś, ania.g, Żanet lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dziecko moje sprasowane. Jakby sie ktoras zaczela martwic brakiem lewego oka, to ono raczej jest, ale jakies takie sprasowane i ocienione. ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/65f553ba000b.jpg
    Taki mały pucuś z niego 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Boziuchna Ty się nie boisz tak pisać o Chodakowskiej? Toc Pusurek broni jej jak dziewictwa :-P
    ja się nie boję....:) Pusurek jest daleko i w każdej chwili mogę wyłączyc kompa...;) Poza tym teraz mam taką masę, że nawet mogę Pudziana zmieść jednym ruchem..;)

Dorka1979, kapturnica, iwcia77, Sabina, mysza1975, Mega, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    a to prawda - i ćwiczy się coraz częściej i więcej, ale jak każde uzależnienie może przybrać formę choroby psychicznej....:)

Simba lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Pusurku nie unoś się tak, bo CI żyłka pęknie...;)
    Nazywasz Bojarską suchą - chyba oczu nie masz - bo Chodakowska teraz to dopiero umięśniony paskudny suchar o twarzy zbotoksowanej murzynki.. - no ale ja nie o tym..
    Na jakiej podstawie Ty osobiście jesteś w stanie stwierdzić, że jej ćwiczenia są profesjonalne itd?
    Ja się opieram na opiniach znajomy mi kobiet - które prowadzą kluby fitness - są po AWF, ich programy są zatwierdzane, badane itp..a Chodakowska sprzedaje się dobrze - bo ma dobry pijar i potrafiła psychologicznie dotrzeć do kobiet. Jasne, że są efekty jej ćwiczeń i ja też ćwiczyłam skalpel i nawet pewnie będę go ćwiczyć - ale ja nie mam szmyrgla na punkcie zdrowotności ćwiczeń i przy swojej nie niskiej wadze - skalpel ćwiczyłam bez problemu...
    Chodzi mi tylko o to, że nie możesz autorytatywnie wypowiadać się o zdrowotności jej ćwiczeń - bo nie masz o tym pojęcia - podobnie jak ja...:)
    Skalpel to pillates, to moga nawet hipopotamy cwiczyc bez obawy o zdrowie. ;)
    A do kolezanek to moze malo dziewczyn przychodzi i stad te opinie?
    Chodakowska ruszyla z kanap tysiace kobiet, tego sie nie udalo zadnej mega wykwalifikowanej trenerce wczesniej. Nie trzeba zapisywac sie do wypasionych klubow - mozesz cwiczyc w domu, a nie kazdy ma kase na chodzenie do silowni.
    Promuje zdrowy tryb zycia, urozmaicona diete, pozytywne myslenie o sobie - tego po prostu jeszcze nie bylo i dlatego to sie dobrze sprzedaje.
    A z 1 wyksztalcenia jestem fizjoterapeuta...

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja się nie boję....:) Pusurek jest daleko i w każdej chwili mogę wyłączyc kompa...;) Poza tym teraz mam taką masę, że nawet mogę Pudziana zmieść jednym ruchem..;)
    No, ja bym do Ciebie teraz nie podeszla... Pudzian + budyn to moze byc niebezpieczna kombinacja. :P

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3891 3892 3893 3894 3895 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ