35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aprilka wrote:Witajcie dziewczyny!
Miałam wczoraj wizytę u lekarza o badania przy okazji zapytałam o ten mój bieżący wykres ze testy znowu pokazują mi owulacje po 7 dniach od owulacji a ona na to ze to nic ze pewnie drugi raz mam owulacje....no trochę mnie wmurowalo bo myślałam ze nie mozna mieć dwa razy owulacji szczególnie z 7 dniowa przerwa....
A testy pwulacyjne to tylko pomoc...Nimi samymi bym sie nie suugerowala na dluizsza mete..Sama zakupilam te clear blue digital wyprobuje w tym cyklu..Ale ze wzgl na pcos wiem , ze moze byc bryndza z nimi -
Reni wrote:Witaj ponownie
właśnie widziałam, że lecisz z postami ... jestem podwrażeniem, że Ci się chciało.. no ale dzięki temu wiele można się o dziewczętach dowiedzieć
ja jak przyszłam na forum też czytałam od początku ale miałam tylko 400 stron
jak pewnie zauważyłaś wiele fajnych lasek też odeszłoniektóre bez pożegnania..
a teraz krótko... jakie masz cycki
p.s. dzień dobryMega lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:musze Wam coś napisać, mój M miał dzisiaj ze mną w nocy urwanie jajec, do około 1 standardowo nie mogłam zasnąć, z gorąca, bólu kości, głównie bioder itp, mówię mu zeby też nie spał, bo czemu tylko ja mam się męczyć...poszedł po jakiś specyfik i smarował mnie chyba z pół godziny, trochę przeszło ale za chwilę zaczęła mi lecieć krew z nosa, piżama uwalona, prześcieradło jak po nocy poślubnej, no to zmieniamy, potem zobaczyłam że przysnął to zaczęłam sobie chodzić po pokojach bo o leżeniu nie ma mowy, w końcu przyszło mi do głowy że się troszkę przewietrzę i wyglądałam przez otwarte na oścież okno a on wyskakuje z łóżka i mówi "tylko nie skacz", kurwa dostałam ataku histerycznego śmiechu a za chwilę się popłakałam.....normalna raczej nie jestem
miłego dnia
Swoja droga, scena jak z filmuBliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Takie rzeczy to chyba tylko w bajkach..Druga owulacja moze sie zdarzyc ale stricte do 24h po pierwszej..Pozniej zachodza zmiany , ktore uniemozliwiaja kolejna owulacje..No chyba ze przywala ci pregnyl albo ovitrelle Ale tak samo z siebie to malo prawdopodobne jest...
A testy pwulacyjne to tylko pomoc...Nimi samymi bym sie nie suugerowala na dluizsza mete..Sama zakupilam te clear blue digital wyprobuje w tym cyklu..Ale ze wzgl na pcos wiem , ze moze byc bryndza z nimiBliska 77, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość
Aprilka -
Pusurek wrote:Witam porannie nowe oraz stare
Bozia - milcze!Widzisz, ze nawet żebra przestalam pokazywac
Ja dzis na usg, obaczym ile tam dziecie moje przybralo na wadze.
Upal u nas od rana, jedyna opcja to zrobienie przeciagu w domu, bo spac sie nie da. Ciekawe, kto pierwszy zlapie angine.
A, i do wiadomosci wszystkich. Usunelam dojrzala z Porodowki. Napisala na innym watku, ze watek 35+ jej nie odpowiadal. Skoro nie lubi sie z nami bawic w jednej piaskownicy, to nie. Moze to dziecinne, ale nie spodobalo mi sie. Mozecie mnie potepic albo dac lajka.
Milego , chlodnego ( marzenie! ) dnia!Polecam!!
-
Simba wrote:Wspolczuje i az sie boje pomyslec jak to u mnie bedzie pod koniec ciazy wygladalo.
Swoja droga, scena jak z filmu, nie martw się, końcówka Twojej Ciąży nie wypadnie w szczycie upałow
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobra jej sprawa..
faktycznie na tamtym wątku dużo się dzieje i dużo jest konkretnych informacji..
ja się z tego powodu nie potnę.. nie chce to nie
w sumie ...zwisa mi to kalafiorem
Pusurek wrote:A, i do wiadomosci wszystkich. Usunelam dojrzala z Porodowki. Napisala na innym watku, ze watek 35+ jej nie odpowiadal. Skoro nie lubi sie z nami bawic w jednej piaskownicy, to nie. Moze to dziecinne, ale nie spodobalo mi sie. Mozecie mnie potepic albo dac lajka.Bliska 77, Pusurek, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
słuchaj a na którym piętrze mieszkasz?? bo wiesz może sąsiad piętro wyżej ten no... szczaSimba wrote:U nas dzisiaj orzezwiajacy deszczyk
Polecam!!
Mega, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tak. Wypadnie w szczycie przedswiatecznej goraczki zakupow
Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Tak. Wypadnie w szczycie przedswiatecznej goraczki zakupow
Ja to mialam test ciazowy jako prezent dla chlopa pod choinke i na tym sie skonczylo, bo jego urodziny wypadly w polowie ciazy. Do bani pomyslane.Simba, Bliska 77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dobra jej sprawa..
faktycznie na tamtym wątku dużo się dzieje i dużo jest konkretnych informacji..
ja się z tego powodu nie potnę.. nie chce to nie
w sumie ...zwisa mi to kalafioremSimba, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość