X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia wszystkim życzę i zazdroszczę pogody bo u mnie zimno...:(

Aprilka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No dopsz. Moze jeszcze chcesz nam cos sama z siebie opowiedziec? ;) Ale cos pikantniejszego, rozumisz. ;) :P
    Lubie francuza ;D Znaczy jezyk :)

Mega, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    brzmi to, jakbyś ze z rana walnęła ze dwa drinki...;)
    Tez tak to wlasnie odczytalam ;) "Co by tu dzisiaj zrobic szalonego? A walne sobie troche badan:)"

Bliska 77, Mega, Bozia3, polarmiś, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Witajcie dziewczyny!
    Miałam wczoraj wizytę u lekarza o badania przy okazji zapytałam o ten mój bieżący wykres ze testy znowu pokazują mi owulacje po 7 dniach od owulacji a ona na to ze to nic ze pewnie drugi raz mam owulacje....no trochę mnie wmurowalo bo myślałam ze nie mozna mieć dwa razy owulacji szczególnie z 7 dniowa przerwa....
    Takie rzeczy to chyba tylko w bajkach..Druga owulacja moze sie zdarzyc ale stricte do 24h po pierwszej..Pozniej zachodza zmiany , ktore uniemozliwiaja kolejna owulacje..No chyba ze przywala ci pregnyl albo ovitrelle Ale tak samo z siebie to malo prawdopodobne jest...
    A testy pwulacyjne to tylko pomoc...Nimi samymi bym sie nie suugerowala na dluizsza mete..Sama zakupilam te clear blue digital wyprobuje w tym cyklu..Ale ze wzgl na pcos wiem , ze moze byc bryndza z nimi

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witaj ponownie
    właśnie widziałam, że lecisz z postami ... jestem podwrażeniem, że Ci się chciało.. no ale dzięki temu wiele można się o dziewczętach dowiedzieć ;-)
    ja jak przyszłam na forum też czytałam od początku ale miałam tylko 400 stron :-D
    jak pewnie zauważyłaś wiele fajnych lasek też odeszło :-( niektóre bez pożegnania..
    a teraz krótko... jakie masz cycki ;-)

p.s. dzień dobry :-)
    Bylo jeszcze jedno pytanie pomocnicze, ale jakie?

Mega lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    musze Wam coś napisać, mój M miał dzisiaj ze mną w nocy urwanie jajec, do około 1 standardowo nie mogłam zasnąć, z gorąca, bólu kości, głównie bioder itp, mówię mu zeby też nie spał, bo czemu tylko ja mam się męczyć...poszedł po jakiś specyfik i smarował mnie chyba z pół godziny, trochę przeszło ale za chwilę zaczęła mi lecieć krew z nosa, piżama uwalona, prześcieradło jak po nocy poślubnej, no to zmieniamy, potem zobaczyłam że przysnął to zaczęłam sobie chodzić po pokojach bo o leżeniu nie ma mowy, w końcu przyszło mi do głowy że się troszkę przewietrzę i wyglądałam przez otwarte na oścież okno a on wyskakuje z łóżka i mówi "tylko nie skacz", kurwa dostałam ataku histerycznego śmiechu a za chwilę się popłakałam.....normalna raczej nie jestem :-)
    miłego dnia
    Wspolczuje i az sie boje pomyslec jak to u mnie bedzie pod koniec ciazy wygladalo.
    Swoja droga, scena jak z filmu :)

Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Takie rzeczy to chyba tylko w bajkach..Druga owulacja moze sie zdarzyc ale stricte do 24h po pierwszej..Pozniej zachodza zmiany , ktore uniemozliwiaja kolejna owulacje..No chyba ze przywala ci pregnyl albo ovitrelle Ale tak samo z siebie to malo prawdopodobne jest...
    A testy pwulacyjne to tylko pomoc...Nimi samymi bym sie nie suugerowala na dluizsza mete..Sama zakupilam te clear blue digital wyprobuje w tym cyklu..Ale ze wzgl na pcos wiem , ze moze byc bryndza z nimi
    No właśnie tez pomyślałam ze to bajka ale co ja sie będę wymądrzać przed panią doktor....dziękuje :)

Bliska 77, kapturnica, malgos741 lubią tę wiadomość

Aprilka
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Witam porannie nowe oraz stare ;)
    Bozia - milcze! :P Widzisz, ze nawet żebra przestalam pokazywac ;)

Ja dzis na usg, obaczym ile tam dziecie moje przybralo na wadze.

Upal u nas od rana, jedyna opcja to zrobienie przeciagu w domu, bo spac sie nie da. Ciekawe, kto pierwszy zlapie angine. ;)

A, i do wiadomosci wszystkich. Usunelam dojrzala z Porodowki. Napisala na innym watku, ze watek 35+ jej nie odpowiadal. Skoro nie lubi sie z nami bawic w jednej piaskownicy, to nie. Moze to dziecinne, ale nie spodobalo mi sie. Mozecie mnie potepic albo dac lajka. ;) :D

Milego , chlodnego ( marzenie! ) dnia! :)
    U nas dzisiaj orzezwiajacy deszczyk :) Polecam!!

a8vSp1.png
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Wspolczuje i az sie boje pomyslec jak to u mnie bedzie pod koniec ciazy wygladalo.
    Swoja droga, scena jak z filmu :)
    no dokładnie, z filmu dla idiotów :-), nie martw się, końcówka Twojej Ciąży nie wypadnie w szczycie upałow :-)

Simba lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jestes zua kobieta! :P

Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    dokładnie, nie wolno pisać o takich rzeczy i nas drażnić, wrrrrrrr

Pusurek lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    no dokładnie, z filmu dla idiotów :-), nie martw się, końcówka Twojej Ciąży nie wypadnie w szczycie upałow :-)
    Tak. Wypadnie w szczycie przedswiatecznej goraczki zakupow :)

Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja mam na imie Wojtek. Nie moge byc zly :)

Pusurek, Reni, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, no i dzien dobry, oraz powitania dla Kapturnicy :)

kapturnica, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie pamiętam :-)
    Simba wrote:
    Bylo jeszcze jedno pytanie pomocnicze, ale jakie?

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra jej sprawa..
    faktycznie na tamtym wątku dużo się dzieje i dużo jest konkretnych informacji..
    ja się z tego powodu nie potnę.. nie chce to nie
    w sumie ...zwisa mi to kalafiorem
    Pusurek wrote:
    A, i do wiadomosci wszystkich. Usunelam dojrzala z Porodowki. Napisala na innym watku, ze watek 35+ jej nie odpowiadal. Skoro nie lubi sie z nami bawic w jednej piaskownicy, to nie. Moze to dziecinne, ale nie spodobalo mi sie. Mozecie mnie potepic albo dac lajka. ;) :D

Bliska 77, Pusurek, Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słuchaj a na którym piętrze mieszkasz?? bo wiesz może sąsiad piętro wyżej ten no... szcza ;-)
    Simba wrote:

Mega, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    też prawda, cóz, ważne że w ogóle nam się udało ale wiesz co, ja ten Twój termin wykorzystałabym na maxa i pod pretekstem zaawansowanej ciąży olałabym wszystko, osobiście nie znoszę zakupów, tym bardziej w przedświątecznej gorączce

Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ale to czadzik! Zrobisz sobie jakas mega liste zyczen - przeciez nikt nie odmowi kobiecie w blizniaczej ciazy tuz przed porodem! A Ty z kolei, z palcem z nosie i nogami na stole - nie kupujesz nic, bo przeciez dasz wszystkim najpiekniejszy prezent, a nawet dwa. Cwano, Ci powiem, cwano sobie to wykombinowalas! :P
    Ja to mialam test ciazowy jako prezent dla chlopa pod choinke i na tym sie skonczylo, bo jego urodziny wypadly w polowie ciazy. Do bani pomyslane. ;)

Simba, Bliska 77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dobra jej sprawa..
    faktycznie na tamtym wątku dużo się dzieje i dużo jest konkretnych informacji..
    ja się z tego powodu nie potnę.. nie chce to nie
    w sumie ...zwisa mi to kalafiorem
    a wiecie, ze ja tylko i wyłącznie uznaję "nasz wątek", serio, jakoś inne do mnie zupełnie nie przemawiają

Simba, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 3881 3882 3883 3884 3885 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ