X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    straszysz mnie komunistami :D :D
    Simba wrote:
    Najlepiej chyba czerwone.

Simba lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a ja slyszalam taka legende metroplolitalna , ze ponoc jak sie bardzo chce to chlopak bedzie a jak sie wogole nie chce to dziewczynka...slyszalyscie o tym?
    To ja chce zeby raz mi sie chciało bardzo a raz w ogóle :)

iwcia77, Bozia3, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    straszysz mnie komunistami :D :D
    No tak, myślisz ze Strogonow to jaki był? Niebieski? ;)

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nic , bede jechac na cielakach :)
    Simba wrote:
    No tak, myślisz ze Strogonow to jaki był? Niebieski? ;)

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przypomnial mi sie kawal:

-Mamo, mamo!!! w moim lozku jest potwor!
    - co sobie z dyskoteki przyprowadziles to masz!

Bozia3, kapturnica, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, na wakacje Debki, ale tam jest Warszawka. To samo na polwyspie. Sa podobno tacy, ktorym takie sasiedztwo nie przeszkadza, moze do takich nie nalezysz. ;)
    Sobieszewo tez moze byc ciekawe, Swibno jest fajne i ta czesc po 2 stronie przekopu Wisly - Mikoszewo az do Krynicy.
    Ale ludu wszedzie pelno. :)

iwcia77, Simba, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos mięsa :)

image.jpg

mysza1975 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmiana awataru. Dla fanow moich zeberek - sa pod koszulka. ;) :D
    W sobote zmiana na kolejny, nadworny fotograf juz przebiera nogami, zeby sobie pocykac - jakkolwiek byscie to rozumialy. :P

iwcia77, Bliska 77, malgos741, Mega, kapturnica, Dorka1979, MartaDidinio, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A! Trojmiejska plaza po 20 to genialne miejsce! :)

iwcia77, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny tak Was podczytuje ale fajnie macie z tym morzem, dla mnie rowniez polkie wybrzeze nie ma sobie rownych i niech mowia co chca ;-)
    ja juz nie wiem co mam ze soba robic corka spi w dzieciecym lozeczku, pies pod naszym lozkiem, maz czyta a ja juz wszystkie wypozyczone ksiazki przeczytalam i przh forumowej lekturze wyczekuje sympgomow porodu, wrrrr jak bardzo chcialabhm juz byc po, ten upal mjie dobija i jeszcze coraz silniejsze pieczenie w okolicach "krzyza"
    ale koniec z marudzeniem, Pusur, swietne zdjecie .
    co do ochoty na seks, ja przez cala ciaze miala wielka, moze dlatego ze lekarka zabronila :) ale w ciazy z corka tez miglabym to robic non stop, teraz tez podobno bedzie corka takze ta legenda jak to legenda.....no chyba ze druga corka okaze sie cblopcem ;)

Pusurek, Bozia3, samira, iwcia77, polarmiś, Mega, Sabina, peppapig, MartaDidinio, Simba, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2014, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff dziewczyny sama nie wierze ale przeczytalam caly watek od poczatku...Zajelo mi to kilka dni ale warto bylo...czasem mozna bylo smiac sie samej do siebie z tesktow jakie tu sie pojawiaja..Reni jestem moim idolem!!!...Twoje teksty wymiataja , naprawde..Bursztyn , Panda , Polar , Bozia no i Simba i reszta dziewczyn tez ekstra =D Nie jestem w stanie Was wszystkich wymienic .
    Ewa vel andrzej gratuluje synka i trzymam w kciuki by maluch rozwijal sie jak najlepiej.......Przeszlas totalna metamorfoze od zlosliwca do super babeczki, ktora jak sie okazuje oprocz zjadliwego ozorka ma rowniez duze serducho i mega sile 8)
    Ciezarowki i osobowki podczytuje Was chetnie dalej..Normalnie czuje sie jak podgladaczka 01icon_lol2.gif
    I ten teges jakby to zakonczyc...A moze zaczac??Jedna proba juz byla al falstart mialam jakis czas temu..Moze tym razem sie uda .. Pozdrawiam !!02icon_mryellow.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 00:12

iwcia77, Dorka1979, Mega, Pusurek, Sabina, peppapig, Nati74, polarmiś, samira, Bozia3, MartaDidinio, Reni, Simba, malgos741, ania.g, Niuta, megan8, mysza1975, Mango, gosia7122, Żanet lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapturnica- witaj:D , pamietam Cie z Monitor cyklu :) jedynie Ty odpowiedzialas na moj post i jako pierwsza okazalas zainteresowanie moim pytaniem :) milo , ze znalazlas sie na 35+ i mam nadzieje , ze z nami zostaniesz :). Osobiscie podczytywalam tamto forum i doszlam do ciazy pozamacicznej Madziary...przykra sprawa....to co jutro sie meldujesz? :D

kapturnica, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja pierwsza z rana. :D witaj kapturnica, mam nadzieje ze z nami zostaniesz oficjalnie a nie cichaczem ;) przyznam sie ze ja też podczytuje stare wpisy, moze niezbyt chronologicznie ale mam zamiar przeczytać całość, troche to czasu zajmuje bo mi praca przeszkadza ;)
    Miłego dnia wszystkim :D

Sabina, peppapig, kapturnica, Bliska 77, Simba, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :-)
    Część Kapturnica!

Upał wykończy mi dziecko i mnie przy okazji. Współczuję maluszkom oni taka pogodę znoszą najgorzej.
    Bliska wspieram. Już niedługo, oby jak najszybciej i szczęśliwie udało Ci się urodzić :-)
    Bursztyn daj znak!

Ja wczoraj byłam z Mała u nefrologa :-) fajna doktor. Bardzo mnie wsparła, jechalam od niej mega pocieszona :-)
    Miłego dnia!

peppapig, kapturnica, Bliska 77, MartaDidinio, caffe, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny też się melduje
    Witaj kapturnica pamiętam,że też jesteś z małopolski
    Zapowiada się straszliwy upał :-P
    Ściskamm i spadam jedziemy na basen z dzieciskami :-D

kapturnica, Mega, Bliska 77, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec witam sie i melduje sie na posterunku ;)
    Iwcia kojarze Cie z tamtego watku.Gratuluje brzunia :) .Tez fajny tamten watek ale wiekszosc tam dziewczyn jest duuuzo mlodszych kobitek i po zajsciu w ciaze juz jakos nie do konca łapia temat juz z nami nie ciazowkami.......Ale jak to mowia punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia i one juz zyja troche innym torem :) ...Dobrze , ze Elfik jest w moim wieku bo czulabym sie juz calkiem jak seniorka tamtego watku ;D
    Aco do tempersatury..Ja jestem poludniowa czesc Pl goralka nizinna ;D i u nas od kilku dni meeegasne upaly..Nie zebym narzekala jak mi sie pot po dupie leje ;D Ale mogliby skrecic trochu lampe..Umiaru nie maja :)

Mega, Simba, Sabina, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig ano dokladnie my krajanki ;D ..Gdzies tez zesmy sie obily o siebie ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kapturnica, widzialam jak sie przebijasz przez watki!

Ja sobie dzisiaj strzelilam badania progesteronu, estradiolu i prolaktyny po obciazeniu .

kapturnica, Mega, Bliska 77, MartaDidinio, Sabina, caffe, Niuta, iwcia77, Dorka1979, Żanet lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Dziopki
    Myślałam, że już wczoraj umrę - koszmarnie się czułam, do tego znów cała noc z takimi skurczami łydek, że zasnęłam o 6 nad ranem...mój chłop się martwi, że kapcanieję - bo jeszcze tylko 2 miesiące, a potem będę miesiącami - ba..a może nawet latami dochodzić do siebie po porodzie..:) pocieszam się, że nie będzie tak źle...

Zważyłam się - 93,2 kg- o jakieś 3-4 kg ponad normę nad siatką wykresową - :)czadowo...niech mnie tylko Pusur zacznie drażnić czymś - to zobaczy..:)

Bursztyn się nie odzywa, czekam na jej smska, coby się spotkać, ale na razie daje jej spokój - pewnie dużo czasu spędza z mamą....

Witam Kapturnicę - mam nadzieję, że się tu rozkręcisz...niestety obowiązuje kolejka, ale na każdą przyjdzie pora...:)

Aguś - bardzo mi CIę żal, że tak się męczysz na końcówce, ale..."jeszcze po kropelce..." i będzie finał...:)

Mega, MartaDidinio, Pusurek, Bliska 77, polarmiś, samira, Simba, Sabina, caffe, Niuta, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Witam Kapturnica, widzialam jak sie przebijasz przez watki!

Ja sobie dzisiaj strzelilam badania progesteronu, estradiolu i prolaktyny po obciazeniu .
    brzmi to, jakbyś ze z rana walnęła ze dwa drinki...;)

Mega, Simba, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 3879 3880 3881 3882 3883 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ