35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:a ja slyszalam taka legende metroplolitalna , ze ponoc jak sie bardzo chce to chlopak bedzie a jak sie wogole nie chce to dziewczynka...slyszalyscie o tym?
iwcia77, Bozia3, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba, na wakacje Debki, ale tam jest Warszawka. To samo na polwyspie. Sa podobno tacy, ktorym takie sasiedztwo nie przeszkadza, moze do takich nie nalezysz.
Sobieszewo tez moze byc ciekawe, Swibno jest fajne i ta czesc po 2 stronie przekopu Wisly - Mikoszewo az do Krynicy.
Ale ludu wszedzie pelno.iwcia77, Simba, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZmiana awataru. Dla fanow moich zeberek - sa pod koszulka.
W sobote zmiana na kolejny, nadworny fotograf juz przebiera nogami, zeby sobie pocykac - jakkolwiek byscie to rozumialy.iwcia77, Bliska 77, malgos741, Mega, kapturnica, Dorka1979, MartaDidinio, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny tak Was podczytuje ale fajnie macie z tym morzem, dla mnie rowniez polkie wybrzeze nie ma sobie rownych i niech mowia co chca
ja juz nie wiem co mam ze soba robic corka spi w dzieciecym lozeczku, pies pod naszym lozkiem, maz czyta a ja juz wszystkie wypozyczone ksiazki przeczytalam i przh forumowej lekturze wyczekuje sympgomow porodu, wrrrr jak bardzo chcialabhm juz byc po, ten upal mjie dobija i jeszcze coraz silniejsze pieczenie w okolicach "krzyza"
ale koniec z marudzeniem, Pusur, swietne zdjecie .
co do ochoty na seks, ja przez cala ciaze miala wielka, moze dlatego ze lekarka zabronilaale w ciazy z corka tez miglabym to robic non stop, teraz tez podobno bedzie corka takze ta legenda jak to legenda.....no chyba ze druga corka okaze sie cblopcem
Pusurek, Bozia3, samira, iwcia77, polarmiś, Mega, Sabina, peppapig, MartaDidinio, Simba, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Ufff dziewczyny sama nie wierze ale przeczytalam caly watek od poczatku...Zajelo mi to kilka dni ale warto bylo...czasem mozna bylo smiac sie samej do siebie z tesktow jakie tu sie pojawiaja..Reni jestem moim idolem!!!...Twoje teksty wymiataja , naprawde..Bursztyn , Panda , Polar , Bozia no i Simba i reszta dziewczyn tez ekstra
Nie jestem w stanie Was wszystkich wymienic .
Ewa vel andrzej gratuluje synka i trzymam w kciuki by maluch rozwijal sie jak najlepiej.......Przeszlas totalna metamorfoze od zlosliwca do super babeczki, ktora jak sie okazuje oprocz zjadliwego ozorka ma rowniez duze serducho i mega sile
Ciezarowki i osobowki podczytuje Was chetnie dalej..Normalnie czuje sie jak podgladaczka
I ten teges jakby to zakonczyc...A moze zaczac??Jedna proba juz byla al falstart mialam jakis czas temu..Moze tym razem sie uda .. Pozdrawiam !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 00:12
iwcia77, Dorka1979, Mega, Pusurek, Sabina, peppapig, Nati74, polarmiś, samira, Bozia3, MartaDidinio, Reni, Simba, malgos741, ania.g, Niuta, megan8, mysza1975, Mango, gosia7122, Żanet lubią tę wiadomość
-
Kapturnica- witaj:D , pamietam Cie z Monitor cyklu
jedynie Ty odpowiedzialas na moj post i jako pierwsza okazalas zainteresowanie moim pytaniem
milo , ze znalazlas sie na 35+ i mam nadzieje , ze z nami zostaniesz
. Osobiscie podczytywalam tamto forum i doszlam do ciazy pozamacicznej Madziary...przykra sprawa....to co jutro sie meldujesz?
kapturnica, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
To ja pierwsza z rana.
witaj kapturnica, mam nadzieje ze z nami zostaniesz oficjalnie a nie cichaczem
przyznam sie ze ja też podczytuje stare wpisy, moze niezbyt chronologicznie ale mam zamiar przeczytać całość, troche to czasu zajmuje bo mi praca przeszkadza
Miłego dnia wszystkimSabina, peppapig, kapturnica, Bliska 77, Simba, iwcia77, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam
Część Kapturnica!
Upał wykończy mi dziecko i mnie przy okazji. Współczuję maluszkom oni taka pogodę znoszą najgorzej.
Bliska wspieram. Już niedługo, oby jak najszybciej i szczęśliwie udało Ci się urodzić
Bursztyn daj znak!
Ja wczoraj byłam z Mała u nefrologafajna doktor. Bardzo mnie wsparła, jechalam od niej mega pocieszona
Miłego dnia!peppapig, kapturnica, Bliska 77, MartaDidinio, caffe, iwcia77, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A wiec witam sie i melduje sie na posterunku
Iwcia kojarze Cie z tamtego watku.Gratuluje brzunia.Tez fajny tamten watek ale wiekszosc tam dziewczyn jest duuuzo mlodszych kobitek i po zajsciu w ciaze juz jakos nie do konca łapia temat juz z nami nie ciazowkami.......Ale jak to mowia punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia i one juz zyja troche innym torem
...Dobrze , ze Elfik jest w moim wieku bo czulabym sie juz calkiem jak seniorka tamtego watku
Aco do tempersatury..Ja jestem poludniowa czesc Pl goralka nizinnai u nas od kilku dni meeegasne upaly..Nie zebym narzekala jak mi sie pot po dupie leje
Ale mogliby skrecic trochu lampe..Umiaru nie maja
Mega, Simba, Sabina, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Kapturnica, widzialam jak sie przebijasz przez watki!
Ja sobie dzisiaj strzelilam badania progesteronu, estradiolu i prolaktyny po obciazeniu .kapturnica, Mega, Bliska 77, MartaDidinio, Sabina, caffe, Niuta, iwcia77, Dorka1979, Żanet lubią tę wiadomość
-
Witam Dziopki
Myślałam, że już wczoraj umrę - koszmarnie się czułam, do tego znów cała noc z takimi skurczami łydek, że zasnęłam o 6 nad ranem...mój chłop się martwi, że kapcanieję - bo jeszcze tylko 2 miesiące, a potem będę miesiącami - ba..a może nawet latami dochodzić do siebie po porodzie..pocieszam się, że nie będzie tak źle...
Zważyłam się - 93,2 kg- o jakieś 3-4 kg ponad normę nad siatką wykresową - :)czadowo...niech mnie tylko Pusur zacznie drażnić czymś - to zobaczy..
Bursztyn się nie odzywa, czekam na jej smska, coby się spotkać, ale na razie daje jej spokój - pewnie dużo czasu spędza z mamą....
Witam Kapturnicę - mam nadzieję, że się tu rozkręcisz...niestety obowiązuje kolejka, ale na każdą przyjdzie pora...
Aguś - bardzo mi CIę żal, że tak się męczysz na końcówce, ale..."jeszcze po kropelce..." i będzie finał...Mega, MartaDidinio, Pusurek, Bliska 77, polarmiś, samira, Simba, Sabina, caffe, Niuta, iwcia77, Dorka1979, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Witam Kapturnica, widzialam jak sie przebijasz przez watki!
Ja sobie dzisiaj strzelilam badania progesteronu, estradiolu i prolaktyny po obciazeniu .Mega, Simba, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość