X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    O rany, ślepa jestem, bo myślałam, fajne te pijane białe myszki.

I kto tu pije ? :-P

iwcia77, Alis, Żanet, Mega lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesu jaką jestem glodna! Burczy mi w brzuchu i mi słabo... a tu dpi śniadania nr 2 jeszcze godzina =-O

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    u mnie rano było 2kg mniej na wadze niż pzred ciążą i zamierzam tą tendencje utrzymywać....mały ciągnie z cyca elegancko i to chyba pomaga
    Bursztyn co tam u mamy?
    Wojtek gdzie sie ukrywasz? :)

Sabina, iwcia77, MartaDidinio, peppapig, Mega, paszczakin, polarmiś, Żanet, Niuta, sjoanka, Bliska 77, Pusurek, mysza1975, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    I mam do Was pytanie, takie troche "drogie Bravo", ale poważniejsze..
    Naszemu przyjacielowi zmarl tata. Na pogrzeb (dzisiaj) nie jedziemy, bo jest w innym kraju, oni pojechali juz wczoraj. Od tych wiesci widzialam sie tylko z jego zona, zaproponowalam wszelka pomoc (typu zajecie sie dzieciakami, domem, psem- praktyczne sprawy), z nim nie mialam okazji sie zobaczyc.
    I teraz- czy powinnam sie dzis jakos "odezwac"? Zadne kwiaty w gre nie wchodza, nie znam adresu rodzicow. Sms jakos wydaje mi sie nie na miejscu, dzwonic nie chce bo moge trafic na nieodpowiedni moment.
    Widziec sie bedziemy z nimi w niedziele wieczorem.

Chcialabym jakos dac im znac, ze jestesmy z nimi. Ale nie wiem jak..

Mysle ze jak zlozysz im kondolencje po ich powrocie to bedzie jak najbardziej na miejscu......Tym bardziej ze wczesniej zaoferowalas juz swoja pomoc jako przyjaciel...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 12:29

iwcia77, paszczakin, Bliska 77, mysza1975, ania.g lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Wszystkie Dziewuszki....
    Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze ludzie wbrew pozorom potrzebuja kontaktu w takich momentach... Wierz mi, ze jesli moment bedzie nieodpowiedni to on po prostu nie odbierze telefonu... Generalnie nie wiadomo, jak zachowac sie w takich momentach, tym bardziej, ze smierc w naszej kulturze to raczej temat tabu...
    paszczakin wrote:
    I mam do Was pytanie, takie troche "drogie Bravo", ale poważniejsze..
    Naszemu przyjacielowi zmarl tata. Na pogrzeb (dzisiaj) nie jedziemy, bo jest w innym kraju, oni pojechali juz wczoraj. Od tych wiesci widzialam sie tylko z jego zona, zaproponowalam wszelka pomoc (typu zajecie sie dzieciakami, domem, psem- praktyczne sprawy), z nim nie mialam okazji sie zobaczyc.
    I teraz- czy powinnam sie dzis jakos "odezwac"? Zadne kwiaty w gre nie wchodza, nie znam adresu rodzicow. Sms jakos wydaje mi sie nie na miejscu, dzwonic nie chce bo moge trafic na nieodpowiedni moment.
    Widziec sie bedziemy z nimi w niedziele wieczorem.

Chcialabym jakos dac im znac, ze jestesmy z nimi. Ale nie wiem jak..

paszczakin, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie wzięłam za porządki w szafie. Z ciężkim sercem ale pozbywam sie ciuchów w których nie chodzę dłużej niż dwa lata. Muszę zrobić miejsce bo sie nie mieszcze

iwcia77, Sabina, peppapig, Bliska 77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    a ja wiem z własnego doświadczenia, że nie.. przed pogrzebem lepiej się nie odzywać.. bo człowiek się rozkleja
    lepiej po powrocie osobiście skoro to przyjaciel.. juz daliście im znać że jesteście sercem z nimi
    dla mnie nie ma nic gorszego niż składanie kondolencji.. człowiek chciałby jak najszybciej opuścić cmentarz ..móc zostać samemu i popłakać w gronie najbliższysz

każdy jest inny

kapturnica, Sabina, iwcia77, polarmiś, peppapig, Żanet, Mega, Bliska 77, samira, mysza1975, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    witam
    a ja wiem z własnego doświadczenia, że nie.. przed pogrzebem lepiej się nie odzywać.. bo człowiek się rozkleja
    lepiej po powrocie osobiście skoro to przyjaciel.. juz daliście im znać że jesteście sercem z nimi
    dla mnie nie ma nic gorszego niż składanie kondolencji.. człowiek chciałby jak najszybciej opuścić cmentarz ..móc zostać samemu i popłakać w gronie najbliższysz

każdy jest inny

Może i przed pogrzebem tak, ale po pogrzebie i później raczej zainteresowanie jest wskazane. Pamiętam, że kolega miał trochę żalu, że wszyscy się od niego odsunęli, żeby mu dać przestrzeń na przeżywanie straty, a on potrzebował właśnie pogadać.

Sabina, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, jak mowisz- kazdy jest inny...
    Reni wrote:
    witam

każdy jest inny

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza ja też nigdy nie wiem co robić.
    U nas w pracy była dziś pizza na śniadanie :-D zezarlam dwa kawałki, doopa mi odżyła ;-) dobrze mi B-)

iwcia77, Simba, peppapig, Żanet, caffe, Mega, MartaDidinio, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym też dała spokój tym ludziom dzisiaj - mają wystarczająco na głowie dziś, żeby jeszcze odbierać telefony...kilak dni po wszystkim bym się odezwała z rozmową....

Reni, iwcia77, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Milego dnia
    Dzis nastroj juz lepszy :) cyc do przodu i walczymy dalej

Jeszcze dzis i jutro Chorwacja a w niedziele wracamy do domku

iwcia77, Sabina, peppapig, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki.

Jestem jak mama noworodka, noc nieprzespana, piasek w oczach bo mala piszczala, biegala, nie miala ochoty na blogi sen.
    Do tego w nocy w 24 dc dostalam silnych boli okresowych i @ przylazla.
    Dzisiaj kupujemy ziemie, maz gumowce z tej okazji sobie kupil:-)

Pozdrawiam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 13:35

iwcia77, Sabina, peppapig, paszczakin, Żanet, caffe, Mega, Aprilka, Niuta, Bliska 77, Pusurek, mysza1975, ania.g, MartaDidinio, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ja się melduje,kawę w pracy pije bo ziewam. No i czytam zaległości.Od dawna nie było bzykoserc to dziś w nocy daliśmy czadu :-P teraz mi się oczy zamykają :-D

iwcia77, paszczakin, caffe, Mega, Sabina, Aprilka, Bliska 77, mysza1975, MartaDidinio, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Żanet Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Witam dziewczynki.

Jestem jak mama noworodka, noc nieprzespana, piasek w oczach bo mala piszczala, biegala, nie miala ochoty na blogi sen.

Pozdrawiam.

Miśku, cuda ta Twoja córcia ;)a Ty gumowce już masz? My też przed zakupem ziemi...

iwcia77, polarmiś lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Witam dziewczynki.

Pozdrawiam.

super
    mozna wiedziec w jakiej okolicy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa cudna ta łapeczka w awatarze :-)

EwaT lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Ewa cudna ta łapeczka w awatarze :-)

machne mu zdjatko moze dzis to wstawie :)

dziewczyny macie doswiadczenie po cc- kiedy @ przychodzi? przy nieregularnym karmieniu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 14:12

iwcia77, Bozia3, Mega, peppapig, mysza1975, MartaDidinio lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa ja naturalnie rodziła i @ po 6 tygodniach coś koło tego. Pierwsze dziecię karmiła cycem 10 miesięcy, drugie tylko 3 i flacha. Tylko już nic nie pamiętam bo syn skończył 14 a córa 12 :-D
    No i dawaj zdjęcie Tomcia <3

EwaT, mysza1975, MartaDidinio lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    machne mu zdjatko moze dzis to wstawie :)

dziewczyny macie doswiadczenie po cc- kiedy @ przychodzi? przy nieregularnym karmieniu?
    Ewa ja karmiłam 10 mści. @ przyszła po 8 msc, w międzyczasie miałam 2 razy plamienia ale giną stwierdziła że to normalne :-)
    Czekam fotki Twojego slodziaka :-)

EwaT, MartaDidinio lubią tę wiadomość

‹‹ 3919 3920 3921 3922 3923 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ