35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczeta
Wpadam na chwile, klikam znowu z osiedlowej bibloteki dla seniorow, narazie dzadki nie okupuja kompa wiec moze uda mi sie przynajmniej sprawdzic poczte.
Poprosze o streszczenie bo nie dam rady nadrobic. Ktora urodzila, kto wpadla?
iwcia77, Simba, EwaT, sjoanka, Bozia3, Bliska 77, mysza1975, ania.g, Żanet, polarmiś, MartaDidinio, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻadnaBursztyn wrote:Czesc Dziewczeta
Wpadam na chwile, klikam znowu z osiedlowej bibloteki dla seniorow, narazie dzadki nie okupuja kompa wiec moze uda mi sie przynajmniej sprawdzic poczte.

Aga rodzi po finale mś
Fajnie Cię widzieć
iwcia77, peppapig, Bliska 77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
na skrot wydarzen musisz zaczekac na Sabine lub Renie:). a co tam u Ciebie? jak mama? i kiedy sa te wyniki tego badania histologicznego?Bursztyn wrote:Czesc Dziewczeta
-
No nie wiem czy p0oczekam bo niedlugo zamykaja bibloteke. I zadna nie wpadla? zadnej nowej ciazy? Skandal!iwcia77 wrote:na skrot wydarzen musisz zaczekac na Sabine lub Renie:). a co tam u Ciebie? jak mama? i kiedy sa te wyniki tego badania histologicznego?

Mama w domu, nadal ma dreny ale czuje sie lepiej, wyniki w przyszlym tyg. nie wiem kiedy dokladnie. Stres jest. Bede musiala zostac przynajmniej tydzien dluzej bo brat sobie wymyslil ze 21 zoperuje woreczek zolciowy i zabookowal w szpitalu, wiec bede zapierdalac jak niewolnik
pomiedzy domem a szpitalem. No trudno.
peppapig, Bozia3, Bliska 77, mysza1975, ania.g, iwcia77, polarmiś, Simba, Sabina, megan8, malgos741, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niewazne przezyjeszBursztyn wrote:No nie wiem czy p0oczekam bo niedlugo zamykaja bibloteke. I zadna nie wpadla? zadnej nowej ciazy? Skandal!

Mama w domu, nadal ma dreny ale czuje sie lepiej, wyniki w przyszlym tyg. nie wiem kiedy dokladnie. Stres jest. Bede musiala zostac przynajmniej tydzien dluzej bo brat sobie wymyslil ze 21 zoperuje woreczek zolciowy i zabookowal w szpitalu, wiec bede zapierdalac jak niewolnik
pomiedzy domem a szpitalem. No trudno.
oby tylko wyniki wyszły dobrze
Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No chciałabym ale nie do wykonania tutaj tak sie nie da przynajmniej w mojej przychodni. Najpierw czekasz tydzień na wizytę a potem kolejny na zrobienie badań a potem kolejny na wynikipeppapig wrote:To ja proponuje powtórzyć tak 7-8 dni po owulce i zobaczysz czy była jak przyrosło.
Aprilka -
nick nieaktualnyAprilka ja idę prywatnie rano płace 25 zeta i wynik na drugi dzień, dzisiaj robiłam ale wynik mam w poniedziałek że względu na łikend..( tanio nie jest ale drogo też nie,mi żaden lekarz nie da na fundusz) a czy Ty wgl w Polsce mieszkasz?
polarmiś lubi tę wiadomość
-
Nie kochana mieszkam w UK wiec tu nie jest tak jak w Polsce...wiem w Polsce wstajesz rano płacisz i robisz tutaj niestety nie...pewnie gdzieś prywatne tez są ale jeszcze sie nie orientowałam...peppapig wrote:Aprilka ja idę prywatnie rano płace 25 zeta i wynik na drugi dzień, dzisiaj robiłam ale wynik mam w poniedziałek że względu na łikend..( tanio nie jest ale drogo też nie,mi żaden lekarz nie da na fundusz) a czy Ty wgl w Polsce mieszkasz?
iwcia77 lubi tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualnyTak wiem mam kuzynke w Szwecji tam dopiero odjazd...Aprilka wrote:Poza tym musiałabym zarabiać majątek zeby sobie tak prywatnie badania robić a ja pracuje w państwowce wiec dla mnie za drogo

Musisz sobie radzić
ustawić jakoś badanie na drugą fazę cyklu, a może nie będziesz musiała robić
powodzenia
Aprilka lubi tę wiadomość
-
przeciągnij to na drugą fazę cyklu - i wtedy zobaczysz czy wysoki czy niski, bo teraz to Ci nic z tego...i tak wyjdzie niskiAprilka wrote:Witajcie!
No i dali mi do zrobienia progesteron na początku cyklu...i myślicie ze to bedzie wiarygodny wynik ?
peppapig, Aprilka lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim,
Bursztynie trzymam mocno kciuki za mamę, dasz radę, twarda z Ciebie sztuka
Ewo mi @ wróciła po dwóch miesiącach mimo karmienia na żądanie non stop
Aga czy Ty nadal w dwupaku?
Słuchajcie, może któraś wie,
zrobił mi się stan zapalny w kolanie, dostałam leki przeciwzapalne ale na ulotce pisze żeby nie stosować w staraniach. Jak mogę sobie pomoc? Czy są jakieś przeciwzapalne nieszkodliwe? Odkładanie kapustą nie wchodzi w grę, bo jestem u teściowej i organizacyjnie to nie wypali, a kolano boli
Aprilka, Bozia dobrze pisze, badanie progesteronu na początku cyklu to bezsens, przeciagalabym sprawę tak by wylądować w laboratorium około tydzień po owulacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2014, 17:24
mysza1975, Bliska 77, iwcia77, Sabina, caffe, Bozia3 lubią tę wiadomość

niech moc będzie z Tobą