X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar adoptowala!
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczeta

Wpadam na chwile, klikam znowu z osiedlowej bibloteki dla seniorow, narazie dzadki nie okupuja kompa wiec moze uda mi sie przynajmniej sprawdzic poczte.
    Poprosze o streszczenie bo nie dam rady nadrobic. Ktora urodzila, kto wpadla? ;)

mysza1975, iwcia77, Simba, polarmiś, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no tak, ale sie sama siebie boje :-O zamkna mnie w Tworkach ...a nie w Cottolengo ( wloski psychiatryk)
    hehhehehe dobre.....nie no moze tak zle nie bedzie...
    W razie smutku pomysl o kruszynie i od razu humor ci sie poprawi 8)

mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spobuj wode z octem... Nie uzywaj nic p-zapalnego na stawy- działa poronnie...
    Lucky wrote:
    Hej wszystkim,
    Bursztynie trzymam mocno kciuki za mamę, dasz radę, twarda z Ciebie sztuka
    Ewo mi @ wróciła po dwóch miesiącach mimo karmienia na żądanie non stop
    Aga czy Ty nadal w dwupaku?

Słuchajcie, może któraś wie,
    zrobił mi się stan zapalny w kolanie, dostałam leki przeciwzapalne ale na ulotce pisze żeby nie stosować w staraniach. Jak mogę sobie pomoc? Czy są jakieś przeciwzapalne nieszkodliwe? Odkładanie kapustą nie wchodzi w grę, bo jestem u teściowej i organizacyjnie to nie wypali, a kolano boli :(

Aprilka, Bozia dobrze pisze, badanie progesteronu na początku cyklu to bezsens, przeciagalabym sprawę tak by wylądować w laboratorium około tydzień po owulacji

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nabieraj sil i duzo zdrowka dla Was. Pozdrowienia dla Swiezo Upieczonego Tatusia pieknej Helenki....
    anna maria wrote:
    Czesc dziewczyny ,sory ze sie nie odzywam ale jestem jeszcze slaba ,ogolnie to bylo ze mna kiepsko(krwotok,transfuzja krwi,help syndrom,hemoglobina 5,2).U Helenki wszystko dobrze przybiera na wadze ,jest karmiona butelka a jak nie daje rady to sada.Jezdzimy do niej 2 razy dziennie ,moj maz oszalal na jej punkcie :-)Niesamowite uczucie kiedy zobaczylam w oczach mojego meza milosc do Helenki.

mysza1975, iwcia77, Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśku, gratuluję kupna ziemi. Niech Wam będzie tam jak najlepiej :)

MartaDidinio, polarmiś, Żanet, Lucky, peppapig lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • monia 70 Ekspertka

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Czesc dziewczyny ,sory ze sie nie odzywam ale jestem jeszcze slaba ,ogolnie to bylo ze mna kiepsko(krwotok,transfuzja krwi,help syndrom,hemoglobina 5,2).U Helenki wszystko dobrze przybiera na wadze ,jest karmiona butelka a jak nie daje rady to sada.Jezdzimy do niej 2 razy dziennie ,moj maz oszalal na jej punkcie :-)Niesamowite uczucie kiedy zobaczylam w oczach mojego meza milosc do Helenki.
    Anna Maria życzę dużo zdrówka dla Ciebie, szybkiego powrotu do formy i siły. Dla maleńkiej tez dużo zdrowkaaaa:)

MartaDidinio, mysza1975, peppapig lubią tę wiadomość

• Evans Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej Dziewczynki :) chwale sie :) to moj pierwszy wykres temeratur I ovu dalo mi przerywana czerwone linie :D ale sie ciesze ! A juz spisalam ten cykl na straty ... Stwierdzilam , ze bezowulacyjny mimo , ze monitor wstazywal inaczej , ale temperatura nie ruszala , a tu z rana taki skok .... A tak na marginesie jak ja sie ciesze tak z przerywanej kreski , to jak sie bede cieszyc z BFP hehe mam nadzieje , ze dalsza Czesc wykresu Bedzie ok , chociaz I tak ten moj wykres nie wyglada tak ladnie jak Wasze :) chyba udostepnilam do raze swoj wykres , moze ice zerknac jak chce cite :)

MartaDidinio, Sabina, iwcia77, caffe, ania.g, Żanet, samira, Alis lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Jej Dziewczynki :) chwale sie :) to moj pierwszy wykres temeratur I ovu dalo mi przerywana czerwone linie :D ale sie ciesze ! A juz spisalam ten cykl na straty ... Stwierdzilam , ze bezowulacyjny mimo , ze monitor wstazywal inaczej , ale temperatura nie ruszala , a tu z rana taki skok .... A tak na marginesie jak ja sie ciesze tak z przerywanej kreski , to jak sie bede cieszyc z BFP hehe mam nadzieje , ze dalsza Czesc wykresu Bedzie ok , chociaz I tak ten moj wykres nie wyglada tak ladnie jak Wasze :) chyba udostepnilam do raze swoj wykres , moze ice zerknac jak chce cite :)
    Witaj ! Rozumiem Cię tez sie tak cieszylam tylko z ciągłej linii :)

MartaDidinio, Lucky, peppapig lubią tę wiadomość

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaMaria nareszcie się odezwałaś :) Wracaj do zdrowia bieguniem :) Życzę dużo zdrówka i sił dla Ciebie i Helenki :) Niech Wam córcia zdrowo rośnie :)

peppapig lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia jak sie czujesz?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chciałam złożyć samokrytykę.
    Jestem jebnięta.

Poszłam na zakupy i okazało się, że nie potrafię wydać na siebie złotówki. Nie umiałam kupić sobie bluzki za 40zł, a córce kupiłam spodenki za 30, potem jeszcze 2 pary spodenek, skarpetek, majtek i nowy dres. Nawet okiem nie mrugnęłam jak wydałam całą kasę na nią. Aż się potem sama nad sobą użaliłam w samochodzie i cichutko zapłakałam ;)

MartaDidinio, mysza1975, iwcia77, Pusurek, caffe, Niuta, Bozia3, Bliska 77, Elfik, Mega, malgos741, Lucky, Alis lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa daj jakąś fote Malego... Przecież my tu już nogami przebieramy, żeby go zobaczyć. Myślisz, ze łapkę pokażesz i wystarczy? Dawaj fotkę Małego Misiaka

Sabina, mysza1975, iwcia77, caffe, Bliska 77, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocham Cie!!! Myślałam, ze tylko ja jestem taka walnięta....:-))

iwcia77, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, to wyznanie to do Ciebie...

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Kocham Cie!!! Myślałam, ze tylko ja jestem taka walnięta....:-))
    No coś Ty 0blush2.gif

MartaDidinio, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kurde wiecznie z siatami dla tych Dzieciakow...

Sabina, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Ja kurde wiecznie z siatami dla tych Dzieciakow...
    Skad ja to znam? ;) Jeny moja młoda rzadko gdzies wychodzi poza podwórze, a ma tyle ciuchów, że w szafie się nie mieszczą, butów więcej niż ja z mężem, a jak chcę ją gdzieś zabrać to i tak okazuje się, że nie mam jej w co ubrać! 0dash2.gif

MartaDidinio, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EEEEEE to Sabina to raczej jestes normalna ...
    Tak to juz chyba dziala , ze na siebie szkoda a na dzieciaka czlowiek wydalby ostatni grosz no bo jemu tzreba a ja sie obejde =D

Sabina, MartaDidinio, iwcia77, caffe, peppapig lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malo tego, dla straszego, tego 18-letniego tez musze deserki kupowac itd... bO pyta- Mama, a ja tez moge sprobowac? Szkoda, ze Malemu radlera nie daje moze tez by sobie chlopak jego piwka sprobowal?

Sabina, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Malo tego, dla straszego, tego 18-letniego tez musze deserki kupowac itd... bO pyta- Mama, a ja tez moge sprobowac? Szkoda, ze Malemu radlera nie daje moze tez by sobie chlopak jego piwka sprobowal?
    To jeszcze przed mną ;)

Tzn, że ze mną wszystko ok? Będę żyć

MartaDidinio, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3922 3923 3924 3925 3926 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ