35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPolar adoptowala!Bursztyn wrote:Czesc Dziewczeta
Wpadam na chwile, klikam znowu z osiedlowej bibloteki dla seniorow, narazie dzadki nie okupuja kompa wiec moze uda mi sie przynajmniej sprawdzic poczte.
Poprosze o streszczenie bo nie dam rady nadrobic. Ktora urodzila, kto wpadla?mysza1975, iwcia77, Simba, polarmiś, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no tak, ale sie sama siebie boje
zamkna mnie w Tworkach ...a nie w Cottolengo ( wloski psychiatryk)
W razie smutku pomysl o kruszynie i od razu humor ci sie poprawimysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpobuj wode z octem... Nie uzywaj nic p-zapalnego na stawy- działa poronnie...Lucky wrote:Hej wszystkim,
Bursztynie trzymam mocno kciuki za mamę, dasz radę, twarda z Ciebie sztuka
Ewo mi @ wróciła po dwóch miesiącach mimo karmienia na żądanie non stop
Aga czy Ty nadal w dwupaku?
Słuchajcie, może któraś wie,
zrobił mi się stan zapalny w kolanie, dostałam leki przeciwzapalne ale na ulotce pisze żeby nie stosować w staraniach. Jak mogę sobie pomoc? Czy są jakieś przeciwzapalne nieszkodliwe? Odkładanie kapustą nie wchodzi w grę, bo jestem u teściowej i organizacyjnie to nie wypali, a kolano boli
Aprilka, Bozia dobrze pisze, badanie progesteronu na początku cyklu to bezsens, przeciagalabym sprawę tak by wylądować w laboratorium około tydzień po owulacjicaffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNabieraj sil i duzo zdrowka dla Was. Pozdrowienia dla Swiezo Upieczonego Tatusia pieknej Helenki....anna maria wrote:Czesc dziewczyny ,sory ze sie nie odzywam ale jestem jeszcze slaba ,ogolnie to bylo ze mna kiepsko(krwotok,transfuzja krwi,help syndrom,hemoglobina 5,2).U Helenki wszystko dobrze przybiera na wadze ,jest karmiona butelka a jak nie daje rady to sada.Jezdzimy do niej 2 razy dziennie ,moj maz oszalal na jej punkcie :-)Niesamowite uczucie kiedy zobaczylam w oczach mojego meza milosc do Helenki.
mysza1975, iwcia77, Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Czesc dziewczyny ,sory ze sie nie odzywam ale jestem jeszcze slaba ,ogolnie to bylo ze mna kiepsko(krwotok,transfuzja krwi,help syndrom,hemoglobina 5,2).U Helenki wszystko dobrze przybiera na wadze ,jest karmiona butelka a jak nie daje rady to sada.Jezdzimy do niej 2 razy dziennie ,moj maz oszalal na jej punkcie :-)Niesamowite uczucie kiedy zobaczylam w oczach mojego meza milosc do Helenki.
MartaDidinio, mysza1975, peppapig lubią tę wiadomość
-
Jej Dziewczynki
chwale sie
to moj pierwszy wykres temeratur I ovu dalo mi przerywana czerwone linie
ale sie ciesze ! A juz spisalam ten cykl na straty ... Stwierdzilam , ze bezowulacyjny mimo , ze monitor wstazywal inaczej , ale temperatura nie ruszala , a tu z rana taki skok .... A tak na marginesie jak ja sie ciesze tak z przerywanej kreski , to jak sie bede cieszyc z BFP hehe mam nadzieje , ze dalsza Czesc wykresu Bedzie ok , chociaz I tak ten moj wykres nie wyglada tak ladnie jak Wasze
chyba udostepnilam do raze swoj wykres , moze ice zerknac jak chce cite
MartaDidinio, Sabina, iwcia77, caffe, ania.g, Żanet, samira, Alis lubią tę wiadomość
-
Evans wrote:Jej Dziewczynki
chwale sie
to moj pierwszy wykres temeratur I ovu dalo mi przerywana czerwone linie
ale sie ciesze ! A juz spisalam ten cykl na straty ... Stwierdzilam , ze bezowulacyjny mimo , ze monitor wstazywal inaczej , ale temperatura nie ruszala , a tu z rana taki skok .... A tak na marginesie jak ja sie ciesze tak z przerywanej kreski , to jak sie bede cieszyc z BFP hehe mam nadzieje , ze dalsza Czesc wykresu Bedzie ok , chociaz I tak ten moj wykres nie wyglada tak ladnie jak Wasze
chyba udostepnilam do raze swoj wykres , moze ice zerknac jak chce cite
MartaDidinio, Lucky, peppapig lubią tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja chciałam złożyć samokrytykę.
Jestem jebnięta.
Poszłam na zakupy i okazało się, że nie potrafię wydać na siebie złotówki. Nie umiałam kupić sobie bluzki za 40zł, a córce kupiłam spodenki za 30, potem jeszcze 2 pary spodenek, skarpetek, majtek i nowy dres. Nawet okiem nie mrugnęłam jak wydałam całą kasę na nią. Aż się potem sama nad sobą użaliłam w samochodzie i cichutko zapłakałamMartaDidinio, mysza1975, iwcia77, Pusurek, caffe, Niuta, Bozia3, Bliska 77, Elfik, Mega, malgos741, Lucky, Alis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Ja kurde wiecznie z siatami dla tych Dzieciakow...
Jeny moja młoda rzadko gdzies wychodzi poza podwórze, a ma tyle ciuchów, że w szafie się nie mieszczą, butów więcej niż ja z mężem, a jak chcę ją gdzieś zabrać to i tak okazuje się, że nie mam jej w co ubrać!
MartaDidinio, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalo tego, dla straszego, tego 18-letniego tez musze deserki kupowac itd... bO pyta- Mama, a ja tez moge sprobowac? Szkoda, ze Malemu radlera nie daje moze tez by sobie chlopak jego piwka sprobowal?
Sabina, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Malo tego, dla straszego, tego 18-letniego tez musze deserki kupowac itd... bO pyta- Mama, a ja tez moge sprobowac? Szkoda, ze Malemu radlera nie daje moze tez by sobie chlopak jego piwka sprobowal?
Tzn, że ze mną wszystko ok? Będę żyćMartaDidinio, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość