SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar adoptowala!
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczeta

Wpadam na chwile, klikam znowu z osiedlowej bibloteki dla seniorow, narazie dzadki nie okupuja kompa wiec moze uda mi sie przynajmniej sprawdzic poczte.
    Poprosze o streszczenie bo nie dam rady nadrobic. Ktora urodzila, kto wpadla? ;)

mysza1975, iwcia77, Simba, nick nieaktualny, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no tak, ale sie sama siebie boje :-O zamkna mnie w Tworkach ...a nie w Cottolengo ( wloski psychiatryk)
    hehhehehe dobre.....nie no moze tak zle nie bedzie...
    W razie smutku pomysl o kruszynie i od razu humor ci sie poprawi 8)

mysza1975, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spobuj wode z octem... Nie uzywaj nic p-zapalnego na stawy- działa poronnie...
    Lucky wrote:
    Hej wszystkim,
    Bursztynie trzymam mocno kciuki za mamę, dasz radę, twarda z Ciebie sztuka
    Ewo mi @ wróciła po dwóch miesiącach mimo karmienia na żądanie non stop
    Aga czy Ty nadal w dwupaku?

Słuchajcie, może któraś wie,
    zrobił mi się stan zapalny w kolanie, dostałam leki przeciwzapalne ale na ulotce pisze żeby nie stosować w staraniach. Jak mogę sobie pomoc? Czy są jakieś przeciwzapalne nieszkodliwe? Odkładanie kapustą nie wchodzi w grę, bo jestem u teściowej i organizacyjnie to nie wypali, a kolano boli :(

Aprilka, Bozia dobrze pisze, badanie progesteronu na początku cyklu to bezsens, przeciagalabym sprawę tak by wylądować w laboratorium około tydzień po owulacji

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nabieraj sil i duzo zdrowka dla Was. Pozdrowienia dla Swiezo Upieczonego Tatusia pieknej Helenki....
    anna maria wrote:
    Czesc dziewczyny ,sory ze sie nie odzywam ale jestem jeszcze slaba ,ogolnie to bylo ze mna kiepsko(krwotok,transfuzja krwi,help syndrom,hemoglobina 5,2).U Helenki wszystko dobrze przybiera na wadze ,jest karmiona butelka a jak nie daje rady to sada.Jezdzimy do niej 2 razy dziennie ,moj maz oszalal na jej punkcie :-)Niesamowite uczucie kiedy zobaczylam w oczach mojego meza milosc do Helenki.

mysza1975, iwcia77, Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśku, gratuluję kupna ziemi. Niech Wam będzie tam jak najlepiej :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Żanet, Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • monia 70 Ekspertka

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Czesc dziewczyny ,sory ze sie nie odzywam ale jestem jeszcze slaba ,ogolnie to bylo ze mna kiepsko(krwotok,transfuzja krwi,help syndrom,hemoglobina 5,2).U Helenki wszystko dobrze przybiera na wadze ,jest karmiona butelka a jak nie daje rady to sada.Jezdzimy do niej 2 razy dziennie ,moj maz oszalal na jej punkcie :-)Niesamowite uczucie kiedy zobaczylam w oczach mojego meza milosc do Helenki.
    Anna Maria życzę dużo zdrówka dla Ciebie, szybkiego powrotu do formy i siły. Dla maleńkiej tez dużo zdrowkaaaa:)

nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Evans Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej Dziewczynki :) chwale sie :) to moj pierwszy wykres temeratur I ovu dalo mi przerywana czerwone linie :D ale sie ciesze ! A juz spisalam ten cykl na straty ... Stwierdzilam , ze bezowulacyjny mimo , ze monitor wstazywal inaczej , ale temperatura nie ruszala , a tu z rana taki skok .... A tak na marginesie jak ja sie ciesze tak z przerywanej kreski , to jak sie bede cieszyc z BFP hehe mam nadzieje , ze dalsza Czesc wykresu Bedzie ok , chociaz I tak ten moj wykres nie wyglada tak ladnie jak Wasze :) chyba udostepnilam do raze swoj wykres , moze ice zerknac jak chce cite :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, caffe, ania.g, Żanet, nick nieaktualny, Alis lubią tę wiadomość

f2wle6ydurxmnzb6.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Jej Dziewczynki :) chwale sie :) to moj pierwszy wykres temeratur I ovu dalo mi przerywana czerwone linie :D ale sie ciesze ! A juz spisalam ten cykl na straty ... Stwierdzilam , ze bezowulacyjny mimo , ze monitor wstazywal inaczej , ale temperatura nie ruszala , a tu z rana taki skok .... A tak na marginesie jak ja sie ciesze tak z przerywanej kreski , to jak sie bede cieszyc z BFP hehe mam nadzieje , ze dalsza Czesc wykresu Bedzie ok , chociaz I tak ten moj wykres nie wyglada tak ladnie jak Wasze :) chyba udostepnilam do raze swoj wykres , moze ice zerknac jak chce cite :)
    Witaj ! Rozumiem Cię tez sie tak cieszylam tylko z ciągłej linii :)

nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaMaria nareszcie się odezwałaś :) Wracaj do zdrowia bieguniem :) Życzę dużo zdrówka i sił dla Ciebie i Helenki :) Niech Wam córcia zdrowo rośnie :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia jak sie czujesz?

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chciałam złożyć samokrytykę.
    Jestem jebnięta.

Poszłam na zakupy i okazało się, że nie potrafię wydać na siebie złotówki. Nie umiałam kupić sobie bluzki za 40zł, a córce kupiłam spodenki za 30, potem jeszcze 2 pary spodenek, skarpetek, majtek i nowy dres. Nawet okiem nie mrugnęłam jak wydałam całą kasę na nią. Aż się potem sama nad sobą użaliłam w samochodzie i cichutko zapłakałam ;)

nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77, nick nieaktualny, caffe, Niuta, Bozia3, Bliska 77, Elfik, Mega, malgos741, Lucky, Alis lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa daj jakąś fote Malego... Przecież my tu już nogami przebieramy, żeby go zobaczyć. Myślisz, ze łapkę pokażesz i wystarczy? Dawaj fotkę Małego Misiaka

nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77, caffe, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocham Cie!!! Myślałam, ze tylko ja jestem taka walnięta....:-))

iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, to wyznanie to do Ciebie...

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Kocham Cie!!! Myślałam, ze tylko ja jestem taka walnięta....:-))
    No coś Ty 0blush2.gif

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kurde wiecznie z siatami dla tych Dzieciakow...

nick nieaktualny, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Ja kurde wiecznie z siatami dla tych Dzieciakow...
    Skad ja to znam? ;) Jeny moja młoda rzadko gdzies wychodzi poza podwórze, a ma tyle ciuchów, że w szafie się nie mieszczą, butów więcej niż ja z mężem, a jak chcę ją gdzieś zabrać to i tak okazuje się, że nie mam jej w co ubrać! 0dash2.gif

nick nieaktualny, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EEEEEE to Sabina to raczej jestes normalna ...
    Tak to juz chyba dziala , ze na siebie szkoda a na dzieciaka czlowiek wydalby ostatni grosz no bo jemu tzreba a ja sie obejde =D

nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malo tego, dla straszego, tego 18-letniego tez musze deserki kupowac itd... bO pyta- Mama, a ja tez moge sprobowac? Szkoda, ze Malemu radlera nie daje moze tez by sobie chlopak jego piwka sprobowal?

nick nieaktualny, mysza1975, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Malo tego, dla straszego, tego 18-letniego tez musze deserki kupowac itd... bO pyta- Mama, a ja tez moge sprobowac? Szkoda, ze Malemu radlera nie daje moze tez by sobie chlopak jego piwka sprobowal?
    To jeszcze przed mną ;)

Tzn, że ze mną wszystko ok? Będę żyć

nick nieaktualny, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3922 3923 3924 3925 3926 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ