35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ano dobrze sie czuje
zwariowalam na punkcie tej marki Happy mum , siedze w necie i sie jaram
tak - to ja moge w ciazy wygladac
juz sie nie moge doczekac przyjazdu do gdanska aby zmierzyc te spodnie od Ciebie
. H&M to jakas porazka
.Koniecznie do gdyni bede musiala pojechac - tam jest sklep, cos sobie pomierzyc , bo z rozmiarowka w necie to sama nie wiem
Sabina- normalna matka jestes! - priorytet- dziecko- a ty na samym koncuMartaDidinio wrote:Iwcia jak sie czujesz?MartaDidinio, Sabina, Pusurek, caffe, Żanet, Bliska 77, moremi, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuper. Ubierz sie w happymum i wylij fote... Mi sie straszni buty tych modelek podobaja
)
iwcia77 wrote:ano dobrze sie czujezwariowalam na punkcie tej marki Happy mum , siedze w necie i sie jaram
tak - to ja moge w ciazy wygladac
juz sie nie moge doczekac przyjazdu do gdanska aby zmierzyc te spodnie od Ciebie
. H&M to jakas porazka
.Koniecznie do gdyni bede musiala pojechac - tam jest sklep, cos sobie pomierzyc , bo z rozmiarowka w necie to sama nie wiem
Sabina- normalna matka jestes! - priorytet- dziecko- a ty na samym koncuiwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
taaakkk tylko, ze o obcasikach w ciazy to se moge pomarzyc
.
teraz mam czas sie porozpieszczac ( a strojnisia ze mnie jest) , bo potem to kogo innego bede stroicMartaDidinio wrote:Super. Ubierz sie w happymum i wylij fote... Mi sie straszni buty tych modelek podobaja)
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja to sie modle zeby dobre byly- bo ty wysoka jestes a ja z metra cieta
...mama mowila ze chyba beda na mnie dobre , bo ona mierzyla i nogawki byly dla niej za waskie (a ja mam szczuple nogi...ale krotkie
)
MartaDidinio wrote:Super. Ubierz sie w happymum i wylij fote... Mi sie straszni buty tych modelek podobaja)
moremi lubi tę wiadomość
-
oj to ty na raty mi rzeczy proponujesz
pewnie ze przytule ten sweterek , co bedzie sie kurzyl
wlasnie mialam troszke paranoje ze zima bedzie i dupa mi zmarznie, bo sweterkow ciazowych nie mam
MartaDidinio wrote:Iwcia, ja jeszcze mam sweter DEHA do oddania. Dobry na zime... Bardzo ladny . W sportofino kupilam, jakbys chciala to chetnie oddam. moge fote na priv Tobie wrzucic...MartaDidinio lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:A ja chciałam złożyć samokrytykę.
Jestem jebnięta.
Poszłam na zakupy i okazało się, że nie potrafię wydać na siebie złotówki. Nie umiałam kupić sobie bluzki za 40zł, a córce kupiłam spodenki za 30, potem jeszcze 2 pary spodenek, skarpetek, majtek i nowy dres. Nawet okiem nie mrugnęłam jak wydałam całą kasę na nią. Aż się potem sama nad sobą użaliłam w samochodzie i cichutko zapłakałam
Ja ostatnio poszlam z dzieckiem do Reserved, kupilam sobie 5 bluzeczek, dziecku 1. Wyszlam z zalozenia, ze to ja aktualnie mam przesrane w zyciu i mi sie bardziej nalezy - dziecko sie zgodzilo.
A wiec dziewczeta, uczcie sie od mistrzow.iwcia77, kapturnica, Sabina, caffe, Simba, mysza1975, Niuta, moremi, peppapig, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wszystko pozbieram i Tobie wysle, najwyzej jakas inna dziewczyna sobie wezmie....iwcia77 wrote:oj to ty na raty mi rzeczy proponujesz
pewnie ze przytule ten sweterek , co bedzie sie kurzyl
wlasnie mialam troszke paranoje ze zima bedzie i dupa mi zmarznie, bo sweterkow ciazowych nie mam
iwcia77, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
w reserved sa ciuszki ciazowe?Pusurek wrote:Biedaku!
Ja ostatnio poszlam z dzieckiem do Reserved, kupilam sobie 5 bluzeczek, dziecku 1. Wyszlam z zalozenia, ze to ja aktualnie mam przesrane w zyciu i mi sie bardziej nalezy - dziecko sie zgodzilo.
A wiec dziewczeta, uczcie sie od mistrzow. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:w reserved sa ciuszki ciazowe?
Potem moga byc ciut za duze ( wiecie, rozmiar 36
), ale kosztowaly 15 i 20 zet za sztuke, wiec nie zal.
iwcia77, MartaDidinio, caffe, Żanet, moremi lubią tę wiadomość
-
nie! nie!, nie rzygaj na niego tylko wyslij do gdanska
w gdansku beda go kochac
MartaDidinio wrote:niestety po ciazy za przeproszeniem "rzygam" tym sweterkiem. Mam wrażenie, ze nosiłam go 24/7MartaDidinio, Pusurek, kapturnica, Żanet, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam od gina. Oczy aż mu z orbit wyskoczyły . Serducho bije i oprócz małego krwiaka wszystko jest ok
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36556347e06c.jpgPusurek, iwcia77, Sabina, caffe, mysza1975, kapturnica, Reni, Niuta, Żanet, samira, Bozia3, mama78, Bliska 77, Mega, moremi, malgos741, Lucky, peppapig, Alis lubią tę wiadomość