X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpieram sie tym, co dziewczyny pisza czyli JESTESMY NORMALNE!!!
    Sabina wrote:
    To jeszcze przed mną ;)

Tzn, że ze mną wszystko ok? Będę żyć

Sabina, iwcia77, Bliska 77, grosza lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ano dobrze sie czuje :) zwariowalam na punkcie tej marki Happy mum , siedze w necie i sie jaram :D tak - to ja moge w ciazy wygladac :) juz sie nie moge doczekac przyjazdu do gdanska aby zmierzyc te spodnie od Ciebie :D. H&M to jakas porazka :(.Koniecznie do gdyni bede musiala pojechac - tam jest sklep, cos sobie pomierzyc , bo z rozmiarowka w necie to sama nie wiem :)

Sabina- normalna matka jestes! - priorytet- dziecko- a ty na samym koncu :D
    MartaDidinio wrote:
    Iwcia jak sie czujesz?

MartaDidinio, Sabina, Pusurek, caffe, Żanet, Bliska 77, moremi, Lucky lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To jeszcze przed mną ;)

Tzn, że ze mną wszystko ok? Będę żyć
    przezyjesz =D

Sabina lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super. Ubierz sie w happymum i wylij fote... Mi sie straszni buty tych modelek podobaja :-))
    iwcia77 wrote:
    ano dobrze sie czuje :) zwariowalam na punkcie tej marki Happy mum , siedze w necie i sie jaram :D tak - to ja moge w ciazy wygladac :) juz sie nie moge doczekac przyjazdu do gdanska aby zmierzyc te spodnie od Ciebie :D. H&M to jakas porazka :(.Koniecznie do gdyni bede musiala pojechac - tam jest sklep, cos sobie pomierzyc , bo z rozmiarowka w necie to sama nie wiem :)

Sabina- normalna matka jestes! - priorytet- dziecko- a ty na samym koncu :D

iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaakkk tylko, ze o obcasikach w ciazy to se moge pomarzyc :D.

teraz mam czas sie porozpieszczac ( a strojnisia ze mnie jest) , bo potem to kogo innego bede stroic :D
    MartaDidinio wrote:
    Super. Ubierz sie w happymum i wylij fote... Mi sie straszni buty tych modelek podobaja :-))

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia, ja jeszcze mam sweter DEHA do oddania. Dobry na zime... Bardzo ladny . W sportofino kupilam, jakbys chciala to chetnie oddam. moge fote na priv Tobie wrzucic...

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to sie modle zeby dobre byly- bo ty wysoka jestes a ja z metra cieta :(...mama mowila ze chyba beda na mnie dobre , bo ona mierzyla i nogawki byly dla niej za waskie (a ja mam szczuple nogi...ale krotkie :))
    MartaDidinio wrote:

moremi lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj to ty na raty mi rzeczy proponujesz :D pewnie ze przytule ten sweterek , co bedzie sie kurzyl :) wlasnie mialam troszke paranoje ze zima bedzie i dupa mi zmarznie, bo sweterkow ciazowych nie mam :)
    MartaDidinio wrote:
    Iwcia, ja jeszcze mam sweter DEHA do oddania. Dobry na zime... Bardzo ladny . W sportofino kupilam, jakbys chciala to chetnie oddam. moge fote na priv Tobie wrzucic...

MartaDidinio lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A ja chciałam złożyć samokrytykę.
    Jestem jebnięta.

Poszłam na zakupy i okazało się, że nie potrafię wydać na siebie złotówki. Nie umiałam kupić sobie bluzki za 40zł, a córce kupiłam spodenki za 30, potem jeszcze 2 pary spodenek, skarpetek, majtek i nowy dres. Nawet okiem nie mrugnęłam jak wydałam całą kasę na nią. Aż się potem sama nad sobą użaliłam w samochodzie i cichutko zapłakałam ;)
    Biedaku!
    Ja ostatnio poszlam z dzieckiem do Reserved, kupilam sobie 5 bluzeczek, dziecku 1. Wyszlam z zalozenia, ze to ja aktualnie mam przesrane w zyciu i mi sie bardziej nalezy - dziecko sie zgodzilo. :D
    A wiec dziewczeta, uczcie sie od mistrzow. ;)

iwcia77, kapturnica, Sabina, caffe, Simba, mysza1975, Niuta, moremi, peppapig, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wszystko pozbieram i Tobie wysle, najwyzej jakas inna dziewczyna sobie wezmie....
    iwcia77 wrote:
    oj to ty na raty mi rzeczy proponujesz :D pewnie ze przytule ten sweterek , co bedzie sie kurzyl :) wlasnie mialam troszke paranoje ze zima bedzie i dupa mi zmarznie, bo sweterkow ciazowych nie mam :)

iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A sweterek pierwsza klasa....

iwcia77, Misiabella lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w reserved sa ciuszki ciazowe?
    Pusurek wrote:
    Biedaku!
    Ja ostatnio poszlam z dzieckiem do Reserved, kupilam sobie 5 bluzeczek, dziecku 1. Wyszlam z zalozenia, ze to ja aktualnie mam przesrane w zyciu i mi sie bardziej nalezy - dziecko sie zgodzilo. :D
    A wiec dziewczeta, uczcie sie od mistrzow. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety po ciazy za przeproszeniem "rzygam" tym sweterkiem. Mam wrażenie, ze nosiłam go 24/7

iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na msze dam w Twojej intencji i Twojej rodziny :)
    MartaDidinio wrote:
    Ja wszystko pozbieram i Tobie wysle, najwyzej jakas inna dziewczyna sobie wezmie....

Pusurek, Sabina, MartaDidinio, ania.g, Żanet, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak juz sie polansuje to podam dalej ( oczywiscie ktorejs z forum) :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i wysle Tobie z Esprita jeszcze dwie fajne bluzeczki... Zobacz sobie Zalando i Esprita dla kobiet w ciazy...

Pusurek, iwcia77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    w reserved sa ciuszki ciazowe?
    Nie, ale ja sobie pokupowalam koszulki i bluzeczki rozmiar M z mysla, o czasie po ciazy. I we wszystkie wchodze teraz. :D Potem moga byc ciut za duze ( wiecie, rozmiar 36 ;) ), ale kosztowaly 15 i 20 zet za sztuke, wiec nie zal.

iwcia77, MartaDidinio, caffe, Żanet, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie! nie!, nie rzygaj na niego tylko wyslij do gdanska :D w gdansku beda go kochac :D
    MartaDidinio wrote:
    niestety po ciazy za przeproszeniem "rzygam" tym sweterkiem. Mam wrażenie, ze nosiłam go 24/7

MartaDidinio, Pusurek, kapturnica, Żanet, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, podaj dalej... Niech dobrze służą... NIech się bobasy nakopią w te sweterki i bluzeczki...

iwcia77, kapturnica, Żanet, mama78, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam od gina. Oczy aż mu z orbit wyskoczyły . Serducho bije i oprócz małego krwiaka wszystko jest ok
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36556347e06c.jpg

Pusurek, iwcia77, Sabina, caffe, mysza1975, kapturnica, Reni, Niuta, Żanet, samira, Bozia3, mama78, Bliska 77, Mega, moremi, malgos741, Lucky, peppapig, Alis lubią tę wiadomość

‹‹ 3923 3924 3925 3926 3927 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ