35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo samo robilam w ciazy!!!!Pusurek wrote:Nie, ale ja sobie pokupowalam koszulki i bluzeczki rozmiar M z mysla, o czasie po ciazy. I we wszystkie wchodze teraz.
Potem moga byc ciut za duze ( wiecie, rozmiar 36
), ale kosztowaly 15 i 20 zet za sztuke, wiec nie zal.
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
jestem taka podekscytowna , ze az w brzuchu mam takie przyjemne skorcze
chyba bedzie dziewczynka
- strojnisia
MartaDidinio wrote:i wysle Tobie z Esprita jeszcze dwie fajne bluzeczki... Zobacz sobie Zalando i Esprita dla kobiet w ciazy...MartaDidinio, Sabina, megan8, Żanet, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Wróciłam od gina. Oczy aż mu z orbit wyskoczyły . Serducho bije i oprócz małego krwiaka wszystko jest ok
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36556347e06c.jpgZdrówka życzę
MartaDidinio, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlbo wiesz co, daj na ta msze- w intencji potencji- moj facet dzisiaj po 5 tyg. przyjezdza wieczorowa pora... To jak zdazysz na jakie wieczorne nabożeństwo, to lec, tylko uwazaj... zebt sie za bardzo nie zmeczyc
))
iwcia77, Simba, mysza1975, Sabina, Żanet, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość
-
A mój Szymcio robi się strasznym przytulaskiem. Zasypia wtulony we mnie. Kładę się obok niego na łóżku, on przekręca się na boczek w moją stronę, ja twarz przykładam do jego główki i tak zasypiamy
iwcia77, Simba, mysza1975, kapturnica, Żanet, Bozia3, mama78, Bliska 77, moremi, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka, to bicie serduszka to jest coś przepięknego...Dorka1979 wrote:Wróciłam od gina. Oczy aż mu z orbit wyskoczyły . Serducho bije i oprócz małego krwiaka wszystko jest ok
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36556347e06c.jpgcaffe, iwcia77, mysza1975, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-
niech i bedzie w intencji- potencji
mowisz i masz !
MartaDidinio wrote:Albo wiesz co, daj na ta msze- w intencji potencji- moj facet dzisiaj po 5 tyg. przyjezdza wieczorowa pora... To jak zdazysz na jakie wieczorne nabożeństwo, to lec, tylko uwazaj... zebt sie za bardzo nie zmeczyc))
MartaDidinio lubi tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Albo wiesz co, daj na ta msze- w intencji potencji- moj facet dzisiaj po 5 tyg. przyjezdza wieczorowa pora... To jak zdazysz na jakie wieczorne nabożeństwo, to lec, tylko uwazaj... zebt sie za bardzo nie zmeczyc
))
ręka, mózg na ścianie
Tylko chociaż dzieciątko uśpijcie wcześniej niech się nie napatrzy bo zasnąć nie będzie mogło
MartaDidinio, iwcia77, mysza1975, Sabina, Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj ma tak samo...Syneczki mamusi, kurcze..caffe wrote:A mój Szymcio robi się strasznym przytulaskiem. Zasypia wtulony we mnie. Kładę się obok niego na łóżku, on przekręca się na boczek w moją stronę, ja twarz przykładam do jego główki i tak zasypiamy
iwcia77, caffe, Żanet lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Dorka, to bicie serduszka to jest coś przepięknego...
megan8, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziecko juz spi... Podwojna dawke herbatki na spanie dostalo... Zaraz mnie tu jakies sluzby z opieki spolecznej wyhacza...caffe wrote:Oj jojoj, to się będzie działo
ręka, mózg na ścianie
Tylko chociaż dzieciątko uśpijcie wcześniej niech się nie napatrzy bo zasnąć nie będzie mogło
caffe, iwcia77, Simba, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Dziecko juz spi... Podwojna dawke herbatki na spanie dostalo... Zaraz mnie tu jakies sluzby z opieki spolecznej wyhacza...
może nie
ale przypuszczam, że sporo się będzie dzisiaj u Was działo, więc może te herbatki nie spowodują takiego odlotu u małego i jakoś się tym służbom wytłumaczysz
iwcia77, MartaDidinio, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
...rozmarzylam sie...pieknie...to sa chwile dla ktorych warto zyc...juz sie nie moge doczekac kiedy ja tak bede zasypiaccaffe wrote:A mój Szymcio robi się strasznym przytulaskiem. Zasypia wtulony we mnie. Kładę się obok niego na łóżku, on przekręca się na boczek w moją stronę, ja twarz przykładam do jego główki i tak zasypiamy
caffe, MartaDidinio, mysza1975 lubią tę wiadomość