Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To samo robilam w ciazy!!!!
    Pusurek wrote:
    Nie, ale ja sobie pokupowalam koszulki i bluzeczki rozmiar M z mysla, o czasie po ciazy. I we wszystkie wchodze teraz. :D Potem moga byc ciut za duze ( wiecie, rozmiar 36 ;) ), ale kosztowaly 15 i 20 zet za sztuke, wiec nie zal.

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem taka podekscytowna , ze az w brzuchu mam takie przyjemne skorcze :D chyba bedzie dziewczynka :D- strojnisia :D
    MartaDidinio wrote:
    i wysle Tobie z Esprita jeszcze dwie fajne bluzeczki... Zobacz sobie Zalando i Esprita dla kobiet w ciazy...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, Żanet, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOchana, na msze nie dawaj, kup sobie cos ladnego lepiej, albo dla Bobaska... Niech sie dobrze nosi i dalej sluzy...
    iwcia77 wrote:
    na msze dam w Twojej intencji i Twojej rodziny :)

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Wróciłam od gina. Oczy aż mu z orbit wyskoczyły . Serducho bije i oprócz małego krwiaka wszystko jest ok
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36556347e06c.jpg
    Fajny gościu albo gościówa ;) Zdrówka życzę :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bog zaplac dobra kobieto i niech sie stanie Twoja wola :)
    MartaDidinio wrote:
    KOchana, na msze nie dawaj, kup sobie cos ladnego lepiej, albo dla Bobaska... Niech sie dobrze nosi i dalej sluzy...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo wiesz co, daj na ta msze- w intencji potencji- moj facet dzisiaj po 5 tyg. przyjezdza wieczorowa pora... To jak zdazysz na jakie wieczorne nabożeństwo, to lec, tylko uwazaj... zebt sie za bardzo nie zmeczyc :-)))

iwcia77, Simba, mysza1975, nick nieaktualny, Żanet, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój Szymcio robi się strasznym przytulaskiem. Zasypia wtulony we mnie. Kładę się obok niego na łóżku, on przekręca się na boczek w moją stronę, ja twarz przykładam do jego główki i tak zasypiamy :) :P

iwcia77, Simba, mysza1975, kapturnica, Żanet, Bozia3, nick nieaktualny, Bliska 77, moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka- hotel 5 cio * i lokator juz sie wprowadzil na dobre :) ile mierzy ? gratulejszyn :) dbaj o Was :)

caffe, mysza1975, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka, to bicie serduszka to jest coś przepięknego...
    Dorka1979 wrote:
    Wróciłam od gina. Oczy aż mu z orbit wyskoczyły . Serducho bije i oprócz małego krwiaka wszystko jest ok
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36556347e06c.jpg

caffe, iwcia77, mysza1975, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niech i bedzie w intencji- potencji :D mowisz i masz !
    MartaDidinio wrote:
    Albo wiesz co, daj na ta msze- w intencji potencji- moj facet dzisiaj po 5 tyg. przyjezdza wieczorowa pora... To jak zdazysz na jakie wieczorne nabożeństwo, to lec, tylko uwazaj... zebt sie za bardzo nie zmeczyc :-)))

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Oj jojoj, to się będzie działo :P ręka, mózg na ścianie :P Tylko chociaż dzieciątko uśpijcie wcześniej niech się nie napatrzy bo zasnąć nie będzie mogło ;)

nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975, nick nieaktualny, Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj ma tak samo...Syneczki mamusi, kurcze..
    caffe wrote:
    A mój Szymcio robi się strasznym przytulaskiem. Zasypia wtulony we mnie. Kładę się obok niego na łóżku, on przekręca się na boczek w moją stronę, ja twarz przykładam do jego główki i tak zasypiamy :) :P

iwcia77, caffe, Żanet lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Dorka, to bicie serduszka to jest coś przepięknego...
    Dokładnie. Ja pamiętam jaka byłam zaskoczona gdy na pierwszej (dość wczesnej)ciążowej wizycie już serduszko biło, a się tego wtedy nie spodziewałam :)

megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecko juz spi... Podwojna dawke herbatki na spanie dostalo... Zaraz mnie tu jakies sluzby z opieki spolecznej wyhacza...
    caffe wrote:
    Oj jojoj, to się będzie działo :P ręka, mózg na ścianie :P Tylko chociaż dzieciątko uśpijcie wcześniej niech się nie napatrzy bo zasnąć nie będzie mogło ;)

caffe, iwcia77, Simba, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Moj ma tak samo...Syneczki mamusi, kurcze..
    hehehehe, noooo :)

kapturnica lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Dziecko juz spi... Podwojna dawke herbatki na spanie dostalo... Zaraz mnie tu jakies sluzby z opieki spolecznej wyhacza...
    :) może nie :) ale przypuszczam, że sporo się będzie dzisiaj u Was działo, więc może te herbatki nie spowodują takiego odlotu u małego i jakoś się tym służbom wytłumaczysz :P

iwcia77, nick nieaktualny, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta - ma byc " 4* po 2* i nad ranem jeszcze raz, o polnocy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz :D" amen

caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...rozmarzylam sie...pieknie...to sa chwile dla ktorych warto zyc...juz sie nie moge doczekac kiedy ja tak bede zasypiac :)
    caffe wrote:

caffe, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...rozmarzylam sie...pieknie...to sa chwile dla ktorych warto zyc...juz sie nie moge doczekac kiedy ja tak bede zasypiac :)
    Szybko zleci, zobaczysz :)

iwcia77, nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daj mi sie nacieszyc najpierw moda ciazowa ;D
    caffe wrote:
    Szybko zleci, zobaczysz :)

nick nieaktualny, caffe, Żanet lubią tę wiadomość

‹‹ 3924 3925 3926 3927 3928 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ