X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To samo robilam w ciazy!!!!
    Pusurek wrote:
    Nie, ale ja sobie pokupowalam koszulki i bluzeczki rozmiar M z mysla, o czasie po ciazy. I we wszystkie wchodze teraz. :D Potem moga byc ciut za duze ( wiecie, rozmiar 36 ;) ), ale kosztowaly 15 i 20 zet za sztuke, wiec nie zal.

Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem taka podekscytowna , ze az w brzuchu mam takie przyjemne skorcze :D chyba bedzie dziewczynka :D- strojnisia :D
    MartaDidinio wrote:
    i wysle Tobie z Esprita jeszcze dwie fajne bluzeczki... Zobacz sobie Zalando i Esprita dla kobiet w ciazy...

MartaDidinio, Sabina, megan8, Żanet, moremi, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOchana, na msze nie dawaj, kup sobie cos ladnego lepiej, albo dla Bobaska... Niech sie dobrze nosi i dalej sluzy...
    iwcia77 wrote:
    na msze dam w Twojej intencji i Twojej rodziny :)

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Wróciłam od gina. Oczy aż mu z orbit wyskoczyły . Serducho bije i oprócz małego krwiaka wszystko jest ok
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36556347e06c.jpg
    Fajny gościu albo gościówa ;) Zdrówka życzę :)

MartaDidinio, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bog zaplac dobra kobieto i niech sie stanie Twoja wola :)
    MartaDidinio wrote:
    KOchana, na msze nie dawaj, kup sobie cos ladnego lepiej, albo dla Bobaska... Niech sie dobrze nosi i dalej sluzy...

MartaDidinio lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo wiesz co, daj na ta msze- w intencji potencji- moj facet dzisiaj po 5 tyg. przyjezdza wieczorowa pora... To jak zdazysz na jakie wieczorne nabożeństwo, to lec, tylko uwazaj... zebt sie za bardzo nie zmeczyc :-)))

iwcia77, Simba, mysza1975, Sabina, Żanet, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój Szymcio robi się strasznym przytulaskiem. Zasypia wtulony we mnie. Kładę się obok niego na łóżku, on przekręca się na boczek w moją stronę, ja twarz przykładam do jego główki i tak zasypiamy :) :P

iwcia77, Simba, mysza1975, kapturnica, Żanet, Bozia3, mama78, Bliska 77, moremi, peppapig lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka- hotel 5 cio * i lokator juz sie wprowadzil na dobre :) ile mierzy ? gratulejszyn :) dbaj o Was :)

caffe, mysza1975, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka, to bicie serduszka to jest coś przepięknego...
    Dorka1979 wrote:
    Wróciłam od gina. Oczy aż mu z orbit wyskoczyły . Serducho bije i oprócz małego krwiaka wszystko jest ok
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36556347e06c.jpg

caffe, iwcia77, mysza1975, Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niech i bedzie w intencji- potencji :D mowisz i masz !
    MartaDidinio wrote:
    Albo wiesz co, daj na ta msze- w intencji potencji- moj facet dzisiaj po 5 tyg. przyjezdza wieczorowa pora... To jak zdazysz na jakie wieczorne nabożeństwo, to lec, tylko uwazaj... zebt sie za bardzo nie zmeczyc :-)))

MartaDidinio lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Oj jojoj, to się będzie działo :P ręka, mózg na ścianie :P Tylko chociaż dzieciątko uśpijcie wcześniej niech się nie napatrzy bo zasnąć nie będzie mogło ;)

MartaDidinio, iwcia77, mysza1975, Sabina, Żanet, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj ma tak samo...Syneczki mamusi, kurcze..
    caffe wrote:
    A mój Szymcio robi się strasznym przytulaskiem. Zasypia wtulony we mnie. Kładę się obok niego na łóżku, on przekręca się na boczek w moją stronę, ja twarz przykładam do jego główki i tak zasypiamy :) :P

iwcia77, caffe, Żanet lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Dorka, to bicie serduszka to jest coś przepięknego...
    Dokładnie. Ja pamiętam jaka byłam zaskoczona gdy na pierwszej (dość wczesnej)ciążowej wizycie już serduszko biło, a się tego wtedy nie spodziewałam :)

megan8, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecko juz spi... Podwojna dawke herbatki na spanie dostalo... Zaraz mnie tu jakies sluzby z opieki spolecznej wyhacza...
    caffe wrote:
    Oj jojoj, to się będzie działo :P ręka, mózg na ścianie :P Tylko chociaż dzieciątko uśpijcie wcześniej niech się nie napatrzy bo zasnąć nie będzie mogło ;)

caffe, iwcia77, Simba, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Moj ma tak samo...Syneczki mamusi, kurcze..
    hehehehe, noooo :)

kapturnica lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Dziecko juz spi... Podwojna dawke herbatki na spanie dostalo... Zaraz mnie tu jakies sluzby z opieki spolecznej wyhacza...
    :) może nie :) ale przypuszczam, że sporo się będzie dzisiaj u Was działo, więc może te herbatki nie spowodują takiego odlotu u małego i jakoś się tym służbom wytłumaczysz :P

iwcia77, MartaDidinio, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta - ma byc " 4* po 2* i nad ranem jeszcze raz, o polnocy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz :D" amen

caffe, MartaDidinio, Dorka1979, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...rozmarzylam sie...pieknie...to sa chwile dla ktorych warto zyc...juz sie nie moge doczekac kiedy ja tak bede zasypiac :)
    caffe wrote:

caffe, MartaDidinio, mysza1975 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...rozmarzylam sie...pieknie...to sa chwile dla ktorych warto zyc...juz sie nie moge doczekac kiedy ja tak bede zasypiac :)
    Szybko zleci, zobaczysz :)

iwcia77, MartaDidinio, Żanet lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daj mi sie nacieszyc najpierw moda ciazowa ;D
    caffe wrote:
    Szybko zleci, zobaczysz :)

MartaDidinio, caffe, Żanet lubią tę wiadomość

‹‹ 3924 3925 3926 3927 3928 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ