35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wszystkim, miłej soboty, ja już w pracy, byle do 21.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 07:46
malgos741, Sabina, peppapig, mysza1975, ania.g, Dorka1979, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzien dobry drogim paniom..
U mmnie od wczoraj caly czas deszcz, deszcz i deszcz .
Mozna zwariowac.
Sie pytam kto sie nie bal i podwedzil slonce ???
Kapta u nas pogoda taka sama
Wiecie moja mama wymyśliła na dziś golabki! Chryste, znaczy że ja się już tylko w dresy będę mieścićMega, Niuta, mysza1975, kapturnica, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam i ja
Kapta u nas pogoda taka sama
Wiecie moja mama wymyśliła na dziś golabki! Chryste, znaczy że ja się już tylko w dresy będę mieścićSabina, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:oj tam Sabina, co to tam taki golabek, toz to dietetyczne prawie
A jak chce sie udietetycznic to mozna ryz zastapic np komosą, ciecierzyca czy dzikim ryzem..
kapturnica, Mega, mysza1975, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Wróciłam od gina. Oczy aż mu z orbit wyskoczyły . Serducho bije i oprócz małego krwiaka wszystko jest ok
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36556347e06c.jpgależ się cieszę na duchu mnie podniosłaś
wszystkiego dobrego dla was teraz nudnej ciąży
Mega, mysza1975, Dorka1979, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Milego dnia
Aga jak tam ? W dwupaku jeszcze ?
Sloneczko swieci , wiaterek wieje cudnie , a wszystko co dobre szybko sie konczy jutro z rana wracamy do domu , ale zaczelismy planowac wyprawe na nastepny roki beda to minimum trzy tygodnie a w tym Turcja , Bulgaria i Grecja
peppapig, Aprilka, Mega, mysza1975, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:rany mega, to ile ty godzin dziennie pracujesz? 14?
dam rade, jeszcze tylko 9,5
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2014, 10:25
peppapig, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Wróciłam od gina. Oczy aż mu z orbit wyskoczyły . Serducho bije i oprócz małego krwiaka wszystko jest ok
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/36556347e06c.jpgDorka1979 lubi tę wiadomość
-
Aprilka wrote:Witaj ! Rozumiem Cię tez sie tak cieszylam tylko z ciągłej linii
Aprilka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ej no dziewczyny nie bądźcie takie, ja sie tu nudzę, poczytalabym was, podyskutowalabym, a tu cisza... weekend macie?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam z drogi
Wracamy i leje. W 3 mieście były zajebiste korki ale na szczęście już za nami. Teraz mogę powiedzieć że pogoda nad Bałtykiem nam się udałaZ radością będę spała dziś we własnym łóżku i wykąpię się w swojej sterylnej łazience
Aga, jak się czujesz?
Mega, może kup kieszonkową Kamasutrę.Bliska 77, Mega, mysza1975, grosza, iwcia77, Żanet lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4