35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie,
dzieki za pamiec, ja po ktg, usg skurcze sa ale jeszcze nieregularne i male, spojenie troche gorzej kosc ogonowa i dolny kregoslup napieprza jak diabli, dzis mam sie skontaktowac z tym drugim lekarzem i raczej nastawiac sie na cc cholera....no nic nie ja pierwsza i nieostatnia, powiem szczerze ze juz opadlam z sil i jestem na etapie nicniechcenia
Mega, kurcze jeszcze sporo godzin przed Toba w tej pracy, oby szybko zlecialo
milego popoludnia laseczkiania.g, Mega, kapturnica, mysza1975, grosza, Simba, iwcia77, peppapig, MartaDidinio, Żanet lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Witam z drogi
Wracamy i leje. W 3 mieście były zajebiste korki ale na szczęście już za nami. Teraz mogę powiedzieć że pogoda nad Bałtykiem nam się udałaZ radością będę spała dziś we własnym łóżku i wykąpię się w swojej sterylnej łazience
Aga, jak się czujesz?
Mega, może kup kieszonkową Kamasutrę.ania.g, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a widzisz - faktycznie - ale tyle tu się dzieje, że zapomniałam...no i zdaje się malutka okręcona jest pępowiną?
grosza, EwaT, Mega, Bozia3, Żanet lubią tę wiadomość
-
witam wieczorkiem
Mega - mi sie podobaly takie 2 kostki do rzucaniana jednej sa miejsca w domu a na drugiej pozycje seksualane
, czyli rzucanie koscmi o to "gdzie? i w jakiej pozycji? bedziemy sie kochac
"
Simba, Bliska 77, AsiaPoli, Mega, mysza1975, peppapig, kapturnica lubią tę wiadomość
-
jestem po rozmowie z lekarzem, jesli do poniedzialku nic sie nie wydarzy to w poniedzialek o 8.30 mam sie stawic do szpitala, bede jeszcze dzien dwa obserwowana, dzidzia i moje spojenie, jesli cos bedzie ze spojeniem nie tak czy z tetnem dzidzi itp to cc
Mega, mysza1975, megan8, Bozia3, iwcia77, kapturnica, Simba, ania.g, polarmiś, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:jestem po rozmowie z lekarzem, jesli do poniedzialku nic sie nie wydarzy to w poniedzialek o 8.30 mam sie stawic do szpitala, bede jeszcze dzien dwa obserwowana, dzidzia i moje spojenie, jesli cos bedzie ze spojeniem nie tak czy z tetnem dzidzi itp to cc
powodzenia Wam życzę
Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bliska, powodzenie. I gratulacje dla Dorki.
Poza tym szybkiego powrotu do zdrowia Annie Marie, żeby nam tutaj zaczęła więcej pisać.
Ewa, gdzie obiecane zdjęcie Tomaszka?
Mąż mnie wyciąga jutro na wycieczkę. Staram się jednak nie być zrzędą i trochę ruszać. Choć uważam nigdzie nie jest tak fajnie jak na mojej sofie...Bliska 77, iwcia77, Mega, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny - te, które już prały lub piorą ciuszki dla niemowląt...dziś postanowiłam kupić proszek i wyprać wszystkie ciuszki, które mam dla małego i poukładać w jego komodzie - niech sobie spokojnie czekają....ale przeżyłam lekki szok w Tesco - bo jedyne co było to Jelp za 45 zł i jeszcze jakieś inne cudo, no i płatki mydlane, ale to do ręcznego....
12 lat temu były jakieś coccolina, cypiski tanie i inne - a teraz tylko taka drożyzna?Bliska 77, iwcia77, kapturnica, mysza1975, MartaDidinio, mama78 lubią tę wiadomość
-
Aga- też bym się denerwowała na Twoim miejscu - no ale jakoś to zakończyć trzeba...osobiście mnie się podoba i Twoja opcja i Alis - że będziecie w szpitalu czekać na poród, a nie pędzić przez pół miasta w bólach....
Bliska 77, Dorka1979, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dziewczyny - te, które już prały lub piorą ciuszki dla niemowląt...dziś postanowiłam kupić proszek i wyprać wszystkie ciuszki, które mam dla małego i poukładać w jego komodzie - niech sobie spokojnie czekają....ale przeżyłam lekki szok w Tesco - bo jedyne co było to Jelp za 45 zł i jeszcze jakieś inne cudo, no i płatki mydlane, ale to do ręcznego....
12 lat temu były jakieś coccolina, cypiski tanie i inne - a teraz tylko taka drożyzna?Bliska 77, Bozia3, iwcia77, mysza1975, Pusurek, Niuta lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Aga- też bym się denerwowała na Twoim miejscu - no ale jakoś to zakończyć trzeba...osobiście mnie się podoba i Twoja opcja i Alis - że będziecie w szpitalu czekać na poród, a nie pędzić przez pół miasta w bólach....
jesli zas chodzi o pranie to ja wypralam wszyzyko w plynie dzidzius i bobini, plyny litrowe, zrobilam od cholery pran i jeszcze sporo zostalo, sa wydajne, maja wszystkie atesty i stostunkow nie sa drogie 6lat temu corce alergiczce tez w bobini pralam, nic jej nie byloBozia3 lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Dorka, tez prawda, ja pralam tylko na poczatku i w normalnych temperatutach wlasnie po to zeby smory dziecka nie przyzwyczajac do "swego rodzaju sterylnsci", kiedys juz o tym rozmawialysmy
Bliska 77, Dorka1979, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:też tak właśnie zrobiłam kiedyś. Na początku tylko - bo strach też o to , z jaką skórą się urodzi dziecko,,,ale jeśli nie będzie miało problemu, to szybko przerzucę na normalny proszek.
Na typowo proszek dla dzieci zawsze można się przerzucić jeśli zajdzie taka potrzeba.iwcia77, Bliska 77, moremi, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość