35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Ja bym Ci radziła nie prać w specjalnym proszku bo będziesz musiała cały czas tak robić a to się wiąże z tym, że będziesz musiała segregować potem wszystkie ciuchy. Ja przy pierwszym myślałam, że będę tak robić ale szfagierka szybko przywołała mnie do pionu i faktycznie dziecku nic nie było, ani jednemu ani drugiemu i teraz też nie będę w specjalnym proszku prać tylko w tym co do tej pory. Oczywiście Ty zrobisz tak jak uważasz
Przy drugim czekamy az wydali.
Przy trzeci kazemy zwrocic dlug .
Proszki dla doroslych sa agresyne dla skory doroslego a co dopiero dla niemowlaka,
Ja pralam w proszkach dla dzieci ale tez nie dawalam duzo i podwojne plukanie.kapturnica, wandzia, Bliska 77, ania.g, iwcia77, Navi, Niuta, mysza1975, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEllo,
ja od wczoraj w domu. Chlop na lotnisku czekal jak zwykle z wiechciem czerwonych roz - uwielbiam go za to. W chacie blysk, lazienka nowa sliczna, chociaz jeszcze wanna nie podlaczona, ale kibelek przetestowany.Kwiaty przezyly, ale te w ogrodzie nie koniecznie - bylo za sucho i zakaz podlewania.
Podroz minela spokojnie, chociaz 2 razy sprawdzali zaswiadczenie od lekarza ( czego sie w ogole nie spodziewalam ), raz przy odprawie bagazowej, a kolejny juz przy wsiadaniu do samolotu - steward lecial do pilota, pokazywac, ze bedzie ciezarna na pokladzie. A pilot machnal reka, w gescie " a dobra tam" czym mnie rozsmieszyl na maxa.Za to siedzialysmu w 1 rzedzie i bylo git.
Milego dnia - ja w ogrodzie - ratuje, co sie da!kapturnica, Bozia3, Bliska 77, ania.g, Mega, MartaDidinio, Simba, iwcia77, Dorka1979, Navi, mama78, Niuta, samira, polarmiś, mysza1975, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki, dziewczynki, za miłe przyjęcie
Śliczne macie te brzusie i suwaczki, aż wieje od nich optymizmem
Na razie zmykam, muszę wypędzić pingwina z lodówki, i wydać trochę kasy na zdrową żywność, po póki brak negatywa, póty człowiek chce dzidzi dać dobre papu... Potem w ramach protestu przeciwko niesprawiedliwości oraz pocieszania można sobie zafundować trochę cukrów prostych, tłuszczy nasyconych i zgubnego wysokiego indeksu glikemicznego, ale jak na razie kiełki i bastaania.g, iwcia77, Bliska 77, Pusurek, peppapig, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
Wandzia77 -
nick nieaktualnyWitam serdecznie...
Ja pralam od poczatku w normalnym proszku.Bozia3 wrote:Dziewczyny - te, które już prały lub piorą ciuszki dla niemowląt...dziś postanowiłam kupić proszek i wyprać wszystkie ciuszki, które mam dla małego i poukładać w jego komodzie - niech sobie spokojnie czekają....ale przeżyłam lekki szok w Tesco - bo jedyne co było to Jelp za 45 zł i jeszcze jakieś inne cudo, no i płatki mydlane, ale to do ręcznego....
12 lat temu były jakieś coccolina, cypiski tanie i inne - a teraz tylko taka drożyzna?iwcia77, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Pusur dopiero na tym zdjeciu widac ze jestes szczuplutka!
Mega, peppapig, Dorka1979, mysza1975, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Witam serdecznie...
Ja pralam od poczatku w normalnym proszku.Ale na pewno jest to alternatywa dla drogich Jelpow i innych. Nie wiem co prawda, jak reaguje na silne plamy, bo ja na wszystko leje od razu Vanish ( na dzieciece tez ), wiec tu sie nie wypowiem, ale na zwykle przepierki jest naprawde dobry.
Bliska 77, kapturnica, MartaDidinio, mysza1975, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja już nie ma siły....
Mój M zaprosil sobie gości na finał i ja jak swistak stoje teraz przy garach.
Co prawda chodził mi po głowie pomysł imprezy z paluszkami i krakersami ale jednak garki wygrały.
Do tego płyta żyje własnym życiem!
I z tego wszystkiego piję
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bcfb6058782f.jpgSimba, polarmiś, Mega, Pusurek, megan8, ania.g, kapturnica, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
A ja w robocie taka partyzantkę odstawiam dzisiaj że głowa mała, jestem pod telefonem i jak coś potrzebują to po mnie dzwonią, no i kabaret można obejrzeć
peppapig, iwcia77, Bliska 77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Oj Niuta , ty w alkoholizm wpadniesz jak tyle przy garach będziesz stała
Dlatego dozuję sobie te gary.
Raz w tygodniu i kropkaMega, Simba, kapturnica, iwcia77, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyDobry wieczor dziewczyny stare i nowe staraczki
Jutro obiecuje was dogonić, póki co filmik i spanko byle dzień do przodu bo chciałabym testa siknąć no i jutro odbieram progesteron ciekawe jak stoi
Do jutra :* O;)iwcia77, Mega, ania.g, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość