X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Ja bym Ci radziła nie prać w specjalnym proszku bo będziesz musiała cały czas tak robić a to się wiąże z tym, że będziesz musiała segregować potem wszystkie ciuchy. Ja przy pierwszym myślałam, że będę tak robić ale szfagierka szybko przywołała mnie do pionu i faktycznie dziecku nic nie było, ani jednemu ani drugiemu i teraz też nie będę w specjalnym proszku prać tylko w tym co do tej pory. Oczywiście Ty zrobisz tak jak uważasz
    Przy pierwszym dziecku jak polknie monete - panika, lzy, trzesawka, szpital, pomoc medyczna.
    Przy drugim czekamy az wydali.
    Przy trzeci kazemy zwrocic dlug .

Proszki dla doroslych sa agresyne dla skory doroslego a co dopiero dla niemowlaka,
    Ja pralam w proszkach dla dzieci ale tez nie dawalam duzo i podwojne plukanie.

kapturnica, wandzia, Bliska 77, ania.g, iwcia77, nick nieaktualny, Niuta, mysza1975, Żanet, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE=AsiaPoli
    A kapturnica robi tu widze za wikipedie ;)[/QUOTE]

Jesli mozna komus posluzyc informacja , wlasnym doswiadczeniem to czemu nie pomoc? 8) Pytajacym dobrze trza radzic =D

wandzia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello,
    ja od wczoraj w domu. Chlop na lotnisku czekal jak zwykle z wiechciem czerwonych roz - uwielbiam go za to. W chacie blysk, lazienka nowa sliczna, chociaz jeszcze wanna nie podlaczona, ale kibelek przetestowany. ;) Kwiaty przezyly, ale te w ogrodzie nie koniecznie - bylo za sucho i zakaz podlewania.
    Podroz minela spokojnie, chociaz 2 razy sprawdzali zaswiadczenie od lekarza ( czego sie w ogole nie spodziewalam ), raz przy odprawie bagazowej, a kolejny juz przy wsiadaniu do samolotu - steward lecial do pilota, pokazywac, ze bedzie ciezarna na pokladzie. A pilot machnal reka, w gescie " a dobra tam" czym mnie rozsmieszyl na maxa. :D Za to siedzialysmu w 1 rzedzie i bylo git.
    Milego dnia - ja w ogrodzie - ratuje, co sie da! ;)

kapturnica, Bozia3, Bliska 77, ania.g, Mega, nick nieaktualny, Simba, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Niuta, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, Żanet, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, nowy awatarek - nadworny fotograf zrobil. ;)

kapturnica, Bliska 77, ania.g, Mega, Aprilka, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, Żanet, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek, nowa fotka swietna, fajnie ze w domciu wszysko ok ;)

nick nieaktualny, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• wandzia Znajoma

Wysłany: 13 lipca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, dziewczynki, za miłe przyjęcie :) Śliczne macie te brzusie i suwaczki, aż wieje od nich optymizmem :)
    Na razie zmykam, muszę wypędzić pingwina z lodówki, i wydać trochę kasy na zdrową żywność, po póki brak negatywa, póty człowiek chce dzidzi dać dobre papu... Potem w ramach protestu przeciwko niesprawiedliwości oraz pocieszania można sobie zafundować trochę cukrów prostych, tłuszczy nasyconych i zgubnego wysokiego indeksu glikemicznego, ale jak na razie kiełki i basta :)

ania.g, iwcia77, Bliska 77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Wandzia77
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurku, nowa fotka super. Muszę sobie nową zrobić ale w jakiś innych barwach niż Twoje :)

nick nieaktualny, Bliska 77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie...
    Ja pralam od poczatku w normalnym proszku.
    Bozia3 wrote:
    Dziewczyny - te, które już prały lub piorą ciuszki dla niemowląt...dziś postanowiłam kupić proszek i wyprać wszystkie ciuszki, które mam dla małego i poukładać w jego komodzie - niech sobie spokojnie czekają....ale przeżyłam lekki szok w Tesco - bo jedyne co było to Jelp za 45 zł i jeszcze jakieś inne cudo, no i płatki mydlane, ale to do ręcznego....
    12 lat temu były jakieś coccolina, cypiski tanie i inne - a teraz tylko taka drożyzna?

iwcia77, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur pięknie wygladasz :)
    W lesie było cudownie.
    Łeb boli ponownie tylko gorzej.
    Ochujeje...

nick nieaktualny, Mega, Bliska 77, mysza1975, Żanet, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A, nowy awatarek - nadworny fotograf zrobil. ;)
    Ślicznie wyglądasz

nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek piękne zdjecie

nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusur dopiero na tym zdjeciu widac ze jestes szczuplutka!

nick nieaktualny, Mega, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Pusur dopiero na tym zdjeciu widac ze jestes szczuplutka!
    Mis, to mile slowa, ale rzeczywistosc jest brutalna. Chcialam sie dzis przytulic do faceta mego od tylu ( do plecow znaczy ) i nie dalam rady! Rąk mi zabraklo ( albo brzuch za duzy). Podejrzewam jednak brzuch, bo przy obiedzie nie moglam sie dosunac do stolu. ;)

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, Żanet, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidinio wrote:
    Witam serdecznie...
    Ja pralam od poczatku w normalnym proszku.
    A ja polecam Bialego Jelenia - jest tani, w roznych wersjach ( proszek do prania, zel do prania, plyn do plukania ). Piore w min ciuchy dla cale rodziny. Jest bezzapachowy, ubrania sie miekkie. My uzywamy ostatnio wszystkiego z tej serii ( zele do mycia, intymne, do twarzy ) i jestesmy bardzo zadowoleni. Ot, taka mala reklama. ;) Ale na pewno jest to alternatywa dla drogich Jelpow i innych. Nie wiem co prawda, jak reaguje na silne plamy, bo ja na wszystko leje od razu Vanish ( na dzieciece tez ), wiec tu sie nie wypowiem, ale na zwykle przepierki jest naprawde dobry.

Bliska 77, kapturnica, nick nieaktualny, mysza1975, Żanet, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, byl jeszcze temat miesiaczki po porodzie. Moja pierwsza byla po 14 miesiacach karmienia ( ostatnie 8 miesiacy juz tylko 1 dziennie i w nocy ), ale moja sfiksowana PRL robi na pewno swoje. Stad spokoj mojej czaszki o antykoncepcje. ;)

• Niuta Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już nie ma siły....
    Mój M zaprosil sobie gości na finał i ja jak swistak stoje teraz przy garach.
    Co prawda chodził mi po głowie pomysł imprezy z paluszkami i krakersami ale jednak garki wygrały.
    Do tego płyta żyje własnym życiem!
    I z tego wszystkiego piję ;-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bcfb6058782f.jpg

Simba, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, megan8, ania.g, kapturnica, iwcia77, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Niuta , ty w alkoholizm wpadniesz jak tyle przy garach będziesz stała ;)

Niuta, iwcia77, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w robocie taka partyzantkę odstawiam dzisiaj że głowa mała, jestem pod telefonem i jak coś potrzebują to po mnie dzwonią, no i kabaret można obejrzeć :D

nick nieaktualny, iwcia77, Bliska 77, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Oj Niuta , ty w alkoholizm wpadniesz jak tyle przy garach będziesz stała ;)

Dlatego dozuję sobie te gary.
    Raz w tygodniu i kropka ;-)

Mega, Simba, kapturnica, iwcia77, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor dziewczyny stare i nowe staraczki :)
    Jutro obiecuje was dogonić, póki co filmik i spanko byle dzień do przodu bo chciałabym testa siknąć no i jutro odbieram progesteron ciekawe jak stoi
    Do jutra :* O;)

iwcia77, Mega, ania.g, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 3929 3930 3931 3932 3933 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ